Adviescentrum

Repareren start hier

Heb je een vraag over je apparaat of wil je advies in het onderhoud of hoe iets te vervangen? Kijk in ons adviescentrum!

In heel veel gevallen wordt bij een defect of storing aan wasmachine, droger, koelkast of vaatwasser meteen een nieuw witgoed apparaat aangeschaft. Dit is in ruim 70% van de gevallen niet noodzakelijk. In heel veel gevallen kun je zelf het defect repareren en verhelpen. Een wasmachine pomp vervangen of een verwarmingselement plaatsen kan in principe iedereen zelf.

In ons adviescentrum vind je allerlei handige tips, trucs, handleiding download en reparatie adviezen voor uw huishoudelijke apparatuur. Op onze site vind je ook voor alle apparaten de juiste (originele en alternatieve) reparatie onderdelen. Zoals je zult zien voeren wij ook alle merken zoals Miele, AEG, Bosch, Bauknecht en Whirlpool. Reparatie van je defecte wasmachine, vaatwasser, droger of stofzuiger kan je veel geld besparen. Maak gebruik van onze tips en trucs. Voor het vervangen of repareren van je wasmachine, vaatwasser, droger of ander huishoudelijk apparaat is het belangrijk dat je goed uitzoekt wat het merk en type van uw apparaat is. In ons adviescentrum vind je daarom ook informatie waar je typenummers op je apparaat kunt terugvinden.

Kun je het antwoord op uw vraag niet vinden dan helpen wij u graag verder. Je kunt contact met ons of met een van onze winkels opnemen. Mocht je zelf nog een tip hebben over het repareren van een witgoedapparaat of een ander huishoudelijk advies dan horen wij dat graag van je via .

REPARATIEVIDEO'S


Aansluitmateriaal


Afzuigkap onderdelen


Audio-Video


Batterijen


Centrifuge onderdelen


Computer onderdelen


Doe-het-zelf


Elektra


Home Automation


Inktcartridge


Klein huishoudelijk


Koelkast onderdelen


Koffie onderdelen


Onderdelen Koken


Overige


Persoonlijke verzorging


Printer supplies


Schoonmaak


Stofzuiger onderdelen


Telefonie


Tuin accessoires


Vaatwasser onderdelen


Verlichting


Wasdroger onderdelen


Wasmachine onderdelen