Adviescentrum

Repareren start hier

Heb je een vraag over je apparaat of wil je advies over het onderhoud of het vervangen van een onderdeel? Kijk in ons adviescentrum!
In heel veel gevallen wordt bij een defect of storing aan wasmachine, droger, koelkast of vaatwasser meteen een nieuw witgoedapparaat aangeschaft. Dit is in ruim 70% van de gevallen niet noodzakelijk. Vaak kun je prima zelf het defect repareren en verhelpen. Een wasmachinepomp vervangen of een verwarmingselement plaatsen kan in principe iedereen.

In ons adviescentrum vind je allerlei handige tips, trucs, handleidingen en reparatieadviezen voor je huishoudelijke apparatuur. Op onze site vind je ook voor alle apparaten de juiste (originele en alternatieve) vervangingsonderdelen. Dit is een algemene uitleg. De exacte wijze van vervangen kan per merk enigszins verschillen. Zoals je zult zien verkopen wij onderdelen van allerlei merken zoals Miele, AEG, Bosch, Bauknecht en Whirlpool. Reparatie van je defecte wasmachine, vaatwasser, droger of stofzuiger kan je veel geld besparen. Maak gebruik van onze tips en trucs. Voor het vervangen of repareren van je wasmachine, vaatwasser, droger of andere huishoudelijk apparaat is het belangrijk dat je goed uitzoekt wat het merk en type van je apparaat is. In ons adviescentrum vind je daarom ook informatie over het terugvinden van het typenummer van je apparaat.

Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden, dan helpen wij je graag verder. Je kunt contact met ons of met één van onze winkels opnemen. Mocht je zelf nog een tip hebben over het repareren van een witgoedapparaat of een ander huishoudelijk advies dan horen wij dat graag van je via .

REPARATIEVIDEO'S


Aansluitmateriaal

Afzuigkap onderdelen

Airco

Audio-Video

Batterijen

Centrifuge onderdelen

Doe-het-zelf

Elektra

Home Automation

Inktcartridge

Kamperen

Klein huishoudelijk

Koelkast onderdelen

Koffie onderdelen

Onderdelen Koken

Overige

Persoonlijke verzorging

Printer supplies

Schoonmaak

Stofzuiger onderdelen

Telefonie

Tuin accessoires

Vaatwasser onderdelen

Verlichting

Wasdroger onderdelen

Wasmachine onderdelen