Vriezer onderdelen

Filter 2177 resultaten
Vriezer onderdelen

Kies het merk van je Vriezer

Of kies een Vriezer onderdeel

Onderdelen koelkast

De koelkast is één van de meest gebruikte apparaten in je huis. Je gebruikt deze eigenlijk iedere dag, en de andere leden van je gezin waarschijnlijk ook. Kortom: zo’n koelkast heeft heel wat te verduren. Ook als je je keukenapparatuur goed onderhoudt en regelmatig schoonmaakt, zullen er onderdelen slijten of misschien kapotgaan. Moet je dan direct een nieuwe koelkast kopen? Gelukkig niet! Bij PartsNL vind je alle losse koelkast onderdelen die je nodig hebt, zodat je je inbouw- of vrijstaande koelkast weer optimaal kunt gebruiken. In de meeste gevallen kun je met ons adviescentrum en de vele reparatievideo’s op onze website vervolgens zelf aan de slag.

Koelkast onderdelen die vaak eerder aan vervanging toe zijn

Bij PartsNL zien we dat sommige onderdelen veel vaker worden vervangen dan andere elementen. Meestal is dat een gevolg van natuurlijke slijtage, omdat de koelkast veel gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan de scharnieren of de deurdichting, dit zijn echt elementen die door ouderdom kapotgaan. Andere onderdelen gaan vooral stuk als er een ‘ongelukje’ heeft plaatsgevonden. De vriesvakklep of de vrieslade kan door ijsvorming vast komen te zitten, en breken als je deze vervolgens iets te hard opentrekt. De groentelade en de glasplaat zijn vrij kwetsbaar en zullen het niet snel overleven als je ze uit je natte handen laat vallen tijdens het afwassen. Heb je het flessenrek te vol gezet, of te zwaar beladen? Dan kan de kunststof bak uitzetten of gaan scheuren, wat natuurlijk zonde zou zijn.

Hoe vind je de juiste onderdelen voor je koelkast?

Het vinden van geschikte onderdelen voor je koelkast is niet altijd eenvoudig, zeker niet als je te maken krijgt met een groot assortiment. Alle groentebakken en vrieslades van hetzelfde merk lijken tenslotte op elkaar als je naar de afbeeldingen lijkt. De gouden tip die we aan onze klanten geven is: achterhaal het nummer dat hoort bij jouw koelkast. Dit nummer kun je terugvinden op een sticker aan de binnenkant van de koelkast. Wat voor soort nummer je zoekt, is afhankelijk van het merk. Bosch en Siemens werken bijvoorbeeld met een e-nummer, waar Liebherr en Whirlpool spreken van een servicenummer. Ieder merk heeft zo zijn eigen benaming voor deze getallenreeks of combinatie van getallen en cijfers.

Als je het nummer van jouw specifieke koelkast bij de hand hebt, moet het in principe altijd lukken om de passende onderdelen te vinden. Kun je het nummer niet vinden, of twijfel je tussen bepaalde onderdelen? Neem dan gerust even contact op, wij helpen je graag verder.

Koelkast onderdelen bestellen

Bij PartsNL kun je terecht voor een groot aantal onderdelen en accessoires, van koelkasten van de beste merken. Denk aan Bosch, Siemens, Liebherr, Whirlpool en Bauknecht. Je vindt bij ons natuurlijk alle originele onderdelen, maar in veel gevallen zijn er ook gunstige alternatieven beschikbaar, voor als je iets minder aan het merk gebonden bent. Wil je koelkast onderdelen bestellen, bijvoorbeeld van bovenstaande merken, dan doe je dat gewoon online. Als het gewenste artikel online op voorraad is, heb je het binnen enkele al dagen in huis. Neem bij vragen gerust contact op met ons serviceteam. Dit team bestaat uit ervaren professionals die je snel en vakkundig verder helpen.