Wasdroger onderdelen

Filter 823 resultaten
Wasdroger onderdelen

Kies het merk van je Wasdroger

Of kies een Wasdroger onderdeel

Onderdelen wasdroger

Een gemiddeld gezin draait zo’n 228 wasbeurten per jaar. Heb je jonge kinderen, die graag buiten spelen of nog niet zo handig zijn met ‘zelf eten’? Heb je een paar setjes werkkleding voor je fulltime baan en kun je het niet maken om in je gewone kloffie naar het werk te gaan? Dan biedt een wasdroger de uitkomst, zodat je altijd zeker weet dat je kleding op het juiste moment droog is. Als je een droger maar lang genoeg intensief gebruikt, ontstaat vanzelf het risico dat één van de onderdelen slijt of kapotgaat. Je merkt bijvoorbeeld dat de trommel niet draait, dat de was niet droog wordt of dat de wasdroger ineens herrie maakt. Is het dan direct tijd voor een nieuw apparaat? Gelukkig niet! Bij PartsNL bestel je de vervangende onderdelen voor je wasdroger, zoals een waaier, filter of snaar. Zo maak je zelf je geliefde wasdroger weer compleet.

Wasdroger kapot?

Als je droger niet goed warm wordt en je wasgoed slecht droogt, functioneert waarschijnlijk je verwarmingselement niet meer optimaal. Vaak wordt dit veroorzaakt door een verstopping in het filter en/of de afvoer. Controleer deze elementen en maak alles goed schoon. Kijk ook de afvoerslang na. Het kan namelijk zijn dat er een blokkade in de slang zit. Zet de droger vervolgens aan en kijk of de machine nu wel op temperatuur komt. Als deze nog niet warm genoeg wordt, dan kun je het verwarmingselement en de thermostaat op het verwarmingselement checken. Deze onderdelen bevinden zich achter de droger. Om hier bij te kunnen moet je de achterklep van het apparaat openen. In sommige gevallen kun je eenvoudig de thermostaat resetten. Kan dit niet, dan zal je de thermostaat en het verwarmingselement moeten doormeten om te controleren welk onderdeel defect is. Geen weerstand betekent defect en dus vervangen. Het is verstandig om als het verwarmingselement kapot is, ook de thermostaten te vervangen. Vergeet niet onze instructievideo te bekijken over hoe je zelf het verwarmingselement van je wasdroger kunt vervangen.

Hoe moeilijk de reparatie van je wasdroger is, hangt natuurlijk af van welk onderdeel defect is en waar dit onderdeel zich bevindt. Het vervangen van een deurgreep is doorgaans iets eenvoudiger dan het installeren van een nieuwe snaar of waaier. Maar zelfs aan die klussen kun je zelf beginnen, natuurlijk met de nodige voorbereiding. In ons online adviescentrum vind je ook filmpjes over het vervangen van de ventilatorwaaier en de snaar. Het is daarbij belangrijk om te weten of er in jouw wasdroger een elastische of niet-elastische snaar zit.

Wordt je wasgoed niet droog? Dan is dat mogelijk het gevolg van een kapotte afvoerpomp. hier hoeft niet eens een bijzondere aanleiding voor te zijn, in de meeste gevallen is een kapotte pomp het gevolg van natuurlijke slijtage. Het vervangen van een droger pomp is over het algemeen niet lastig, het is vooral belangrijk dat je de juiste nieuwe pomp in huis hebt. En daar is PartsNL natuurlijk voor!

Zo zijn er voor ieder defect aan je wasdroger onderdelen om de reparatie mee uit te voeren. In de meeste gevallen heb je hier geen technische kennis of specialist voor nodig, maar kun je dit gemakkelijk zelf en ben je niet langer dan een kwartiertje bezig. In het adviescentrum op onze website vind je verschillende instructievideo’s met handige tips en stappenplannen.

Wasdroger onderdelen bestellen

Wasdroger onderdelen bestellen doe je eenvoudig via PartsNL. Wij leveren uit eigen voorraad, waardoor je je bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al in huis hebt. Originele wasdroger onderdelen van onder andere Miele, Bosch, AEG, Bauknecht en Whirlpool zijn bij ons verkrijgbaar. Voor ieder type droger vind je talloze onderdelen en accessoires, waaronder een v-snaar, aandrijfriem en filter. Heb je hulp nodig bij het bestellen, of heb je vragen over bepaalde onderdelen die je tegenkomt? Neem dan gerust contact op met het PartsNL serviceteam. Onze ervaren medewerkers beschikken over uitgebreide technische kennis en helpen je graag verder.