Wasdroger onderdelen

Filter 942 resultaten
Wasdroger onderdelen

Kies het merk van je Wasdroger

Of kies een Wasdroger onderdeel

Wasdroger onderdelen

Een gemiddeld gezin draait zo’n 228 wasbeurten per jaar. Heb je jonge kinderen, die graag buiten spelen of nog niet zo handig zijn met ‘zelf eten’? Heb je een paar setjes werkkleding voor je fulltime baan en kun je het niet maken om in je gewone kloffie naar het werk te gaan? Dan biedt een wasdroger de uitkomst, zodat je altijd zeker weet dat je kleding op het juiste moment droog is. Als je een droger maar lang genoeg intensief gebruikt, ontstaat vanzelf het risico dat één van de wasdroger onderdelen slijt of kapotgaat. Je merkt bijvoorbeeld dat de trommel niet draait, dat de was niet droog wordt of dat de wasdroger ineens herrie maakt. Is het dan direct tijd voor een nieuw apparaat? Gelukkig niet!

Onderdelen van wasdroger vervangen?

Bij PartsNL bestel je de vervangende droogkast onderdelen die je nodig hebt, of je nu op zoek bent naar een wasdroger waaier, filter of snaar. Zo maak je zelf je geliefde wasdroger weer compleet. Wordt je droger niet goed warm, en komt het wasgoed daardoor vochtig uit de machine? Dan werkt waarschijnlijk het wasdroger verwarmingselement niet meer. Vaak wordt dit veroorzaakt door een verstopping in het wasdroger filter en/of de afvoer. Controleer deze elementen en maak alles goed schoon. Kijk ook de afvoerslang na. Het kan namelijk zijn dat er een blokkade in de slang zit. Zet de droger vervolgens aan en kijk of de machine nu wel op temperatuur komt. Als deze nog niet warm genoeg wordt, dan kun je het verwarmingselement en de thermostaat op het verwarmingselement checken. Deze onderdelen bevinden zich achter de droger. Om hier bij te kunnen moet je de achterklep van het apparaat openen. In sommige gevallen kun je eenvoudig de thermostaat resetten. Kan dit niet, dan zal je de thermostaat en het verwarmingselement moeten doormeten om te controleren welk onderdeel defect is. Geen weerstand betekent defect en dus vervangen. Het is verstandig om als het verwarmingselement kapot is, ook de thermostaten te vervangen. Vergeet niet onze instructievideo te bekijken over hoe je zelf het wasdroger verwarmingselement kunt vervangen.

Hoe moeilijk de reparatie van je wasdroger is, hangt natuurlijk af van welk onderdeel defect is en waar dit onderdeel zich bevindt. Het vervangen van een wasdroger deurgreep of het wasdroger deurrubber is doorgaans iets eenvoudiger dan het installeren van een nieuwe snaar of waaier. Maar zelfs aan die klussen kun je zelf beginnen, natuurlijk met de nodige voorbereiding. In ons online adviescentrum vind je ook filmpjes over het vervangen van de ventilatorwaaier en de wasdroger aandrijfriem. Het is daarbij belangrijk om te weten of er in jouw wasdroger een elastische of niet-elastische snaar zit.

Wordt je wasgoed niet droog? Dan is dat mogelijk het gevolg van een kapotte afvoerpomp. hier hoeft niet eens een bijzondere aanleiding voor te zijn, in de meeste gevallen is een kapotte wasdroger pomp het gevolg van natuurlijke slijtage. Het vervangen van een droger pomp is over het algemeen niet lastig, het is vooral belangrijk dat je de juiste nieuwe pomp in huis hebt. En daar is PartsNL natuurlijk voor!

Een wasdroger condensator zit op de motor, en is nodig om de trommel te laten draaien. Ook de wasdroger koolborstel is essentieel in dit proces. Probeer de trommel met de hand te laten draaien. Lukt dit? Dan is het de aanloopcondensator die vervangen moet worden. Krijg je de trommel juist niet in beweging, dan is het eerder de koolborstel die voor problemen zorgt. Vind alle vervangende onderdelen in onze online winkel en voor je het weet kun je aan de slag met de reparatie van jouw geliefde apparaat.

Wasdroger onderdelen bestellen bij PartsNL

Zo zijn er voor ieder defect aan je wasdroger onderdelen om de reparatie mee uit te voeren. In de meeste gevallen heb je hier geen technische kennis of specialist voor nodig, maar kun je dit gemakkelijk zelf en ben je niet langer dan een kwartiertje bezig. In het adviescentrum op onze website vind je verschillende instructievideo’s met handige tips en stappenplannen. Wasdroger onderdelen bestellen via PartsNL is eenvoudig en altijd veilig. Bovendien leveren wij uit eigen voorraad, waardoor je je bestelling meestal binnen enkele werkdagen al in huis hebt. Originele droger onderdelen van onder andere Indesit, Ariston, Bosch, Siemens, AEG, Bauknecht, Samsung en Whirlpool zijn bij ons verkrijgbaar. Heb je hulp nodig bij het bestellen, of heb je vragen over bepaalde onderdelen die je tegenkomt? Neem dan gerust contact op met het PartsNL-serviceteam. Onze ervaren medewerkers beschikken over uitgebreide technische kennis en helpen je graag verder.