Wasdroger onderdelen

Filter 894 resultaten
Wasdroger onderdelen

Kies het merk van je Wasdroger

Of kies een Wasdroger onderdeel

Wasdroger onderdelen en accessoires

Een gemiddeld gezin draait zo’n 228 wasbeurten per jaar. Als je kleding je lief is, maar je geen zin hebt om iedere dag de droogrekjes vol te hebben hangen, dan biedt de wasdroger de ultieme uitkomst. In een handomdraai ligt je was weer schoon en droog in de kast!

Wasdroger kapot

Als je droger niet goed warm wordt en je wasgoed slecht droogt, functioneert waarschijnlijk je verwarmingselement niet meer optimaal. Vaak wordt dit veroorzaakt door een verstopping in de filters en de afvoer. Controleer deze elementen en maak alles goed schoon. Kijk ook de afvoerslang na. Het kan namelijk zijn dat er een blokkade in de slang zit. Zet de trommeldroger vervolgens aan en kijk of de machine nu wel op temperatuur komt. Als de droogkast nog niet warm genoeg wordt, dan kun je het verwarmingselement en de thermostaat op het verwarmingselement checken. Deze onderdelen bevinden zich achter de droger. Om hier bij te kunnen moet je de achterklep van het apparaat openen. In sommige gevallen kun je eenvoudig de thermostaat resetten. Kan dit niet, dan zal je de thermostaat en het verwarmingselement moeten doormeten om te controleren welk onderdeel defect is. Geen weerstand betekent defect en dus vervangen. Het is verstandig om als het verwarmingselement kapot is, ook de thermostaten te vervangen. Vergeet niet onze instructievideo te bekijken over hoe je zelf het verwarmingselement van je geliefde droogmachine kunt vervangen.

Draait de trommel van je wasdroger niet meer, maar de motor wel? Grote kans dat de aandrijfriem defect is. Als de riem versleten of gebroken is zal je deze moeten vervangen om de droogmachine weer te laten draaien. Is de riem heel, en alleen niet meer goed aangespannen? Je kunt dan volstaan met het vervangen of opnieuw monteren van de spanrolset. Wat kun je doen als er water uit je wasdroger lekt? Reinig alle filters zodat alle lucht goed kan doorstromen. De lekkage kan ook veroorzaakt worden doordat de afdichting versleten is. Het water sijpelt dan naar buiten door de onderhoudsklep. Je kunt dit probleem eenvoudig verhelpen door de afdichting te vervangen. Controleer ook of de afvoerslang goed is geplaatst. Een knik in de slang zorgt voor een blokkade, wat uiteindelijk kan leiden tot lekkage aangezien het water nergens meer heen kan. Daarnaast kan er een lek zitten in de wateropvangbak van je drooginrichting, waardoor het water zo doorloopt op je vloer. In onze online onderdelenwinkel kun je eenvoudig een nieuwe lekbak aanschaffen. Moeten de koolborstels van je wasdroger vervangen worden of doet de pomp het niet meer? Voor ieder onderdeel van je droogkast hebben wij de juiste vervangingsonderdelen in huis. Daarnaast vind je in ons adviescentrum enkele veelvoorkomende problemen en wat de oorzaken hiervan kunnen zijn. Ook geven wij tips over hoe je je droogtrommel in perfecte staat houdt.

Wasdroger onderdelen en accessoires bestellen?

Originele wasdroger onderdelen van onder andere de merken AEG, Bauknecht en Bosch zijn bij ons verkrijgbaar. Voor ieder type droger zijn talloze onderdelen en accessoires beschikbaar, zoals bijvoorbeeld een v-snaar, aandrijfriem en filter. Deze specifieke onderdelen, die het verschil kunnen maken in de levensduur van je trommeldroger vind je allemaal in onze webshop. Zo kun je zelf de best passende elementen uitkiezen voor jarenlang plezier van je droogautomaat. Heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact op met het PartsNL-serviceteam. Onze ervaren medewerkers beschikken over uitgebreide technische kennis en kunnen je ongetwijfeld verder helpen. Onze helpdesk staat iedere werkdag voor je klaar van 08.15 tot 16.30 uur.