Hoe vervang ik een inktcartridge?

Cartridges BC / BX-serie geschikt voor printers van het merk Canon.

Verwijder de gele clip en verwijder vervolgens het karton samen met de rood/oranje doorschijnende seal welke over de afdrukeenheid of printkop zit. Installeer de cartridge in de printer volgens de gebruiksaanwijzing welke is meegeleverd en maak een test afdruk. Mochten zich oneffenheden voordoen in de afdruk of andere problemen, dan zijn deze meestal te verhelpen door de reinigingsinstructies te volgen in de handleiding of de printeroplossingen wanneer deze op uw PC is geïnstalleerd.

Cartridges geschikt voor printers van de merken zoals Canon, Dell, HP en Lexmark.

Verwijder de clip en verwijder vervolgens het karton samen met de blauw doorschijnende seal welke over de printerkop zit. Installeer de cartridge in de printer volgens de gebruiksaanwijzing welke is meegeleverd en maak een test afdruk. Mochten zich oneffenheden voordoen in de afdruk of andere problemen , dan zijn deze meestal te verhelpen door de reinigingsinstructies te volgen in de handleiding of de printeroplossingen wanneer deze op uw PC is geïnstalleerd.

Let op; verwijder NOOIT de elektronica ( het koperkleurige gedeelte dat vastzit aan uw printerkop). Mocht erbovenop uw cartridge een rubberen dop geplaatst zijn, verwijder deze dan NOOIT. Deze dient ter afdichting van uw cartridge.

Compatible Inkttanks geschikt voor printers van de merken zoals Brother, Canon en Xerox.

Verwijder de (zilverkleurige) seal aan de bovenzijde en/of de rood/ oranje kunststof clip(s) aan de onderzijde van de inkttank.Installeer de inkttank in de printer volgens de gebruiksaanwijzing welke is meegeleverd en maak een test afdruk. Mochten zich oneffenheden voordoen in de afdruk of andere problemen , dan zijn deze meestal te verhelpen door de reinigingsinstructies te volgen in de handleiding of de printeroplossingen wanneer deze op uw PC is geïnstalleerd.

Compatible Inkttanks geschikt voor printers van het merk Epson.

Aan de bovenzijde van de inkttank bevindt zich een etiket dat uit twee delen bestaat, een vast en een afscheurbaar deel of een rood/ oranje kunststof lip. Verwijder het afscheurgedeelte van het etiket aan de bovenzijde van de inkttank, of breek de rode lip van de bovenkant van de inkttank af.Installeer de inkttank in de printer volgens de gebruiksaanwijzing welke is meegeleverd en maak een test afdruk.Mochten zich oneffenheden voordoen in de afdruk of andere problemen , dan zijn deze meestal te verhelpen door de reinigingsinstructies te volgen in de handleiding of de printeroplossingen wanneer deze op uw PC is geïnstalleerd.

Algemeen

Verwijder NOOIT de bescherming van de uitstroomopening aan de onderkant van de inkttank. Deze wordt automatisch bij het plaatsen van inkttank “ingeprikt” waardoor de inkt uit de inkttank kan stromen. Installeer een inkttank maar 1 keer in uw printer, nooit tussentijds vervangen. Wanneer een niet lege inkttank uit de printer wordt verwijderd kan inkt direct uit de inkttank stromen!


De door ons aangeboden cartridges bevatten weinig tot geen conserveringsmiddelen. Dit betekent dat de cartridges kunnen uitdrogen bij weinig gebruik en droge omstandigheden. In de meeste gevallen raakt de printkop dan verstopt. Deze zijn meestal te verhelpen door de reinigingsinstructies te volgen in de handleiding of de printeroplossingen wanneer deze op uw PC is geïnstalleerd.

Vervang uw cartridge altijd boven een werkplek, een inkt cartridgde lekt nooit direct als deze uit de verpakking is gehaald. Bij verkeerd gebruik lekt de inktcartridge, leg deze cartridge dan direct op een plaats waar deze kan uitlekken. Daarna de inktcartridge niet meer in de printer plaatsen.

WIJ ZIJN NIET AANSPRAKELIJK VOOR GEVOLG- EN VERVOLGSCHADE.