Vaatwasser onderdelen

1498 artikelen

Vaatwasser onderdelen

Kies het merk van je Vaatwasser

Of kies een Vaatwasser onderdeel

Vaatwasser onderdelen

PartsNL verlengt de levensduur van jouw afwasmachine. In onze webwinkel vind je een ruim aanbod van vaatwasser onderdelen en accessoires. Zo kun je bij ons terecht voor bijvoorbeeld bestekmandjes, filters en korfwielen. Wij verkopen onder andere specifieke onderdelen van populaire merken als Bosch, Etna, AEG en Bauknecht. Wij hebben het allemaal!

de vaat doen

Nooit meer ruzie over de afwas. De vaatwasmachine is een tijdbesparende zegen voor menig huishouden. De tijd waarin we servies en bestek met de hand afwasten ligt al even achter ons. Na een heerlijke maaltijd of gezellig feestje plaats je heel gemakkelijk de vaat in de stalen Truus, en na zo’n anderhalf uur haal je alles er weer schoon en droog uit. Bijkomend voordeel is dat je over het algemeen veel minder water verbruikt als je de vaat in de vaatwasser stopt dan als je de vaat met de hand afwast. Vaak is het ook goedkoper om de machine ’s nachts aan te zetten. De meeste afwasmachines hebben twee uitschuifbare rekken waar de vaat ingezet wordt. Onder of boven elk van deze rekken is een draaiende sproeier gemonteerd die heet water spuit en daarmee de vaat intensief reinigt. Probeer door regelmatig onderhoud de levensduur van je vaatwasser te verlengen. Op onze site vind je tips en reinigingsmiddelen voor je afwasmachine.

Vaatwasser repareren

Veel onderdelen in je vaatwasser, bijvoorbeeld de draaiende delen, kunnen stuk gaan door de invloed van water en schoonmaakmiddelen. Deze onderdelen kun je over het algemeen met eigen gereedschap zelf relatief eenvoudig vervangen of repareren. Het reparatie onderdeel is eenvoudig op onze site te bestellen met het typenummer en heb je normaal gesproken de volgende dag al in huis. Op de website van PartsNL vind je ook onze handige instructievideo’s voor de thuisreparatie van je vaatwasser. Heb je een vraag over een product of kom je er niet helemaal uit? Onze klantenservice helpt je met veel plezier verder!

Andere benamingen voor vaatwasser zijn afwasautomaat, afwasmachine, vaatwasmachine.