Reparatievideo's

Reparatievideo's voor stofzuigers

Hier vind je verschillende reparatievideo's voor het vervangen van onderdelen voor de stofzuiger, zoals het vervangen van het motorfilter, het HEPA-filter, het snoerhaspel, de motor en de koolborstels.

Lees meer

Reparatievideo's voor keukenapparaten

Hier vind je verschillende reparatievideo's voor het vervangen van onderdelen voor verschillende keukenapparaten, zoals het ontkalken en reinigen van het espressoapparaat, het vervangen van lampen, bedieningsprints, de motor en de vet- en koolstoffilters van de afzuigkap.

Lees meer

Reparatievideo's voor koelkasten en vriezers

Hier vind je verschillende reparatievideo's voor het vervangen van onderdelen voor de koelkast en vriezer, zoals het vervangen van de vriesvakdeur, de circulatieventilator, de deurrubbers, scharnieren, thermostaat en het startrelais van de koelkast en de vriezer.

Lees meer

Reparatievideo's voor ovens en fornuizen

Hier vind je verschillende reparatievideo's voor het vervangen van onderdelen voor de oven en het fornuis zoals het vervangen van het heteluchtelement, het vervangen van het onderste of bovenste verwarmingselement, het deurrubber, de thermostaat, de deurscharnieren, keuzeschakelaars, deurgrepen, de ventilatormotor, energieregelaar, de kookzone, de koelventilator en het vervangen van de lamp van de oven.

Lees meer

Reparatievideo's voor wasdrogers

Hier vind je verschillende reparatievideo's voor het vervangen van onderdelen voor de wasdroger zoals het vervangen van het verwarmingselement, de ventilatorwaaier, de spanrol, de elastische snaar, de waaier, de NTC- of PTC-sensor, de pomp, de loopwielen, de deursluiting, het deurrubber, de afvoerslang en het vervangen van de bedieningsprint van de droger.

Lees meer

Reparatievideo's voor vaatwassers

Hier vind je verschillende reparatievideo's voor het vervangen van onderdelen voor de vaatwasser zoals het vervangen van de spoelpomp, de afvoerslang, de sproeiarm, het verwarmingselement, de zeepbak, de niveauregelaar, de pomp, het microfilter, de korfwielen, het kopjesrek, de niveaukamer, de flowmeter, het inlaatventiel en de besturingsprint van de vaatwasser.

Lees meer

Reparatievideo's voor wasmachines

Hier vind je verschillende reparatievideo's voor het vervangen van onderdelen voor de wasmachine zoals het vervangen van het verwarmingselement, de koolborstels, de pomp, het deurslot, het deurrubber, de schokbrekers, de lagers, de aandrijfsnaar, het inlaatventiel, de deurgreep, de meenemer, het filter, de zeepbakhouder, de zeepbak, de motor en de bedieningsprint van de wasmachine.

Lees meer