Klantbeoordelingen

Ben jij van plan om onderdelen of accessoires bij ons te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere PartsNL-klanten die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien zijn mensen positief over onze artikelen en service. Daar doen we natuurlijk ons best voor.

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een beoordeling schrijven, we zijn erg benieuwd. En een leuk extraatje: iedere maand verloten we twee staatsloten onder de mensen die de moeite hebben genomen om een review over PartsNL te plaatsen.

Beoordeling schrijven
19-06-2019 8
Snelle reactie op vragen naar de juist onderdelen. Duidelijk met een onderdelen tekening ter controle op het juist onderdeel.
18-06-2019 10
Duidelijke website. Snelle levering. Geen gedoe!
18-06-2019 - Sittard 10
Heel fijn geadviseerd via de chat
18-06-2019 - Gouda 10
Snel en goed geleverd, zeer positief
18-06-2019 - Krimpen Aan De Lek 10
Binnen zeer korte tijd en voor een keurige prijs de door mij gewenste stofzuigermotor geleverd. Hele goede communicatie. Zeer tevreden, stofzuiger kan weer jaren mee!
18-06-2019 - Hoornaar 9
Groot assortiment; snelle levering
18-06-2019 - Borne 8
Bestelling werd zeer vlot afgewikkeld en ook de levering de volgende dag was goed.
18-06-2019 - De Knipe 10
Goed werkende internetsite. Vlotte levering. Makkelijk het versturen naar eigen winkels en dan daar kunnen ophalen.
18-06-2019 - Spijkenisse 7
Dat de onderdelen snel geleverd waren .
18-06-2019 - Ekeren 10
Zeer gemakkelijke webshop,product snel gevonden.
18-06-2019 10
Ruim assortiment. Heldere site. Goede prijs. Supersnelle levering.
18-06-2019 - Zoetermeer 8
18-06-2019 - Banholt 10
18-06-2019 - Hoboken 8
Duidelijke artikelbeschrijving en snelle verzending.
18-06-2019 - Nieuwkoop 10
Via de chat snel geholpen en juiste advies gegeven
18-06-2019 - Gendt 8
Snelheid van leveren en goede prijzen
18-06-2019 - Utrecht 10
Fantastisch, dat jullie bestaan! Super snelle levering!
18-06-2019 10
Snelle levering
18-06-2019 10
Goed mee gedacht over de vraag die is gesteld, en snelle service.
18-06-2019 - Breda 10
Goed speurwerk van de medewerker van Parts voor een incourant product. Snelle reactie op mijn vraag én snel geleverd
18-06-2019 9
Meedenken met oplossingen
18-06-2019 8
18-06-2019 - Tijnje 9
Snel en accuraat. Kon makkelijk vinden wat ik zocht
18-06-2019 - Boekel 10
Als je een onderdeel nodig hebt dan kun je ze hier snel en eenvoudig vinden
18-06-2019 - Hippolytushoef 10
Snelle en vlotte levering en een prima hulp bij zoeken van het juiste onderdeel
18-06-2019 10
Duidelijke communicatie, snelle levering, goede prijs.
18-06-2019 - Den Haag 9
Uitstekende service (informatie) via de telefoon (m.b.t. wieltjes onderkorf vaatwasser)
17-06-2019 - Helvoirt 8
Snelle levering niet duur
17-06-2019 8
17-06-2019 - Enschede 9
Alles is perfect en zeer snel geleverd
17-06-2019 - Bussum 9
Snelle levering Goed verpakt
17-06-2019 10
Snel verzonden netjes verpakt
17-06-2019 10
Goed contact met medewerker en snelle levering
17-06-2019 8
Snelle levering
17-06-2019 - Uden 8
Snel duidelijke terugkoppeling,klantvriendelijk
17-06-2019 10
Goede prijzen en volgende dag geleverd !
17-06-2019 - Westerv. 10
Zeer snelle en correcte levering!
17-06-2019 8
Snel, zakelijk, goede materialen
17-06-2019 - Amstelveen 7
Snelle levering, nette prijzen. Ook onderdelen voor wat oudere apparaten.
17-06-2019 - Doetinchem 10
* Duidelijke website * Correcte aflevering volgens afspraak * Het bestelde artikel is exact gelijk aan het origineel.
17-06-2019 - Wehl 10
Bestelling was simpel, is goed uitgevoerds, en dus tevreden
17-06-2019 - Delft 9
Snel en accuraat leveren.
17-06-2019 - Eindhoven 10
Beste Prijzen, Ruime collectie, Heel snel bezorgd !
17-06-2019 - Delft 8
Duidelijke site en tevens de mogelijkheid om het bestelde product af te laten leveren in een van de winkels.
17-06-2019 - Veghel 10
Goede service en snelle levering
17-06-2019 - Dordrecht 9
Doen wat ze beloven. Bestellen voor 22.00 uur. Volgende dag in huis.
17-06-2019 - Deventer 9
Afhalen bij aangesloten lokale winkels. technische ondersteuning van dit bedrijf.
17-06-2019 9
Snelle levering prima site
17-06-2019 10
Hele duidelijke beschrijving van de artikelen en een extra zoekmachine voor exact de goede onderdelen bij het typenummer van het apparaat.
17-06-2019 - Eindhoven 10
Snelle levering Goede verpakking
17-06-2019 - Lisse 10
Hebben het proces onder controle, bestelling, levering en service.
17-06-2019 - Sint-Martens-Latem 10
Heel efficient
17-06-2019 - Amsterdam 10
Alles is goed, superservice, vanaf het chatgesprek “hebben jullie dit onderdeel” tot en met het mailtje “het onderdeel ligt klaar in onze winkel” en voor zover ik het heb kunnen waarnemen allemaal klantgerichte...
17-06-2019 10
Snelheid Prijs Communicatie
17-06-2019 - Rotterdam 10
Snelle levering en keurig verpakt. Standaard geleverd.
17-06-2019 10
17-06-2019 10
Zeer snelle reactie per email, zelfs 's avonds. Zeer snelle levering!
17-06-2019 8
17-06-2019 - Zoetermeer 8
Snel en goed
17-06-2019 10
Snel geleverd.
17-06-2019 - Bodegraven 10
Snelle service
17-06-2019 - Paterswolde 10
Supersnel, makkelijk en betaalbaar. Staat genoteerd als favoriet.
17-06-2019 - Zuidwolde Dr 10
17-06-2019 - Amstelveen 10
Snel antwoord, snelle levering, vertrouwen dat ook achteraf betaald kan worden
17-06-2019 - Zwijndrecht 8
Ruim assortiment
17-06-2019 10
Perfecte service
17-06-2019 7
Correcte en snelle afhandeling zowel per post als in de winkel
17-06-2019 - Amsterdam 9
17-06-2019 10
Perfect.
17-06-2019 - Emmen 10
Snelle verzending/levering
17-06-2019 - Oevel 10
Vlugge en efficiënte behandeling van de bestelling . Goede website en gemakkelijk in gebruik. Zal uw website zeker aanbevelen.
16-06-2019 - Woudenberg 8
Goed en snel geleverd
16-06-2019 - Bergen Op Zoom 10
Snelle levering. Keurige voortgang van je bestelling.
16-06-2019 - Huissen 9
Uitstekend geholpen en goede afspraak over levering kunnen maken.
16-06-2019 - Paterswolde 7
Ze hebben erg veel onderdelen. Ook voor oudere apparaten
16-06-2019 - Zwolle 10
16-06-2019 - Sint Jansklooster 10
Zeer snel en niet duur
16-06-2019 10
Snelle levering
16-06-2019 - Hoofddorp 8
Snel geleverd en netjes verpakt.
16-06-2019 - Eerbeek 10
Bijzonder duidelijke website. Vlotte levering
16-06-2019 - Zwijndrecht 8
Duidelijk en snel
16-06-2019 - Soest 9
Zeer goede website Ophaalpunt dichtbij
16-06-2019 9
Cirrecte afhandeling,binnen beloofde termijn.
16-06-2019 10
Goede site, goede service (bezorgdag-keuze, retourneren,.....)
16-06-2019 - Vlaardingen 8
8
16-06-2019 - Herzele 10
Snelle levering, aanvaardbare prijzen.
16-06-2019 - Oosterzee 8
Goede helpdesk. Snelle levering.
16-06-2019 - Achel, België 10
Snelle levering, ook naar België. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling
16-06-2019 - Ede 8
Product voldoet volledig aan de verwachting en via de winkel in woonplaats opgehaald!
16-06-2019 - Eindhoven 9
Goede onderdelen van oudere type Siemens stofzuiger gevonden bij dit bedrijf En al binnen een paar dagen binnen!
16-06-2019 - Schiedam 10
Geleverd zoals beloofd. Snel de juiste onderdelen in huis,wie wil dit nou niet!
16-06-2019 - Soest 10
Snelle levering en duidelijke informatie.
16-06-2019 - Den Haag 10
Alles
16-06-2019 - Bussum 8
Goede website en beloofde snelle levering van onderdeel. Duidelijke montagehandleiding toegevoegd.
16-06-2019 - Rhenen 9
Snelle levering, vriendelijk personeel.
16-06-2019 - Rijnsburg 8
Snel en correct.
Bekijk alle 22869 Kiyoh reviews