Klantbeoordelingen

Ben jij van plan om onderdelen of accessoires bij ons te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere PartsNL-klanten die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien zijn mensen positief over onze artikelen en service. Daar doen we natuurlijk ons best voor.

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een beoordeling schrijven, we zijn erg benieuwd. En een leuk extraatje: iedere maand verloten we twee staatsloten onder de mensen die de moeite hebben genomen om een review over PartsNL te plaatsen.

Beoordeling schrijven
06-07-2020 - Zwolle 10
Stofzuigeronderdeel prima ontvangen Stofzuigeronderdeel ontvangen zonder bijzonderheden. Vervangt een defect onderdeel en past mooi.
05-07-2020 - Alblasserdam 9
Het onderdeel dat ik nodig had razendsnel geleverd. Ronduit prima service
05-07-2020 - Eijsden 10
Super snel en zeer scherpe prijs Snelle levering. Goed verpakt en mooie scherpe prijs. Zeer tevreden!!
05-07-2020 - Meppel 9
Prima Service De glasplaat die ik beteld had was kapot aangekomen. Het is snel en goed opgelost door part.nl terwijl de fout bij de vervoerder lag.
05-07-2020 - Maassluis 10
GOEDE service Snelĺe levering en goede service
05-07-2020 - Harlingen 9
's avonds besteld, andere middag ontvangen Duidelijke website en omschrijving van produkten.
05-07-2020 - 's-Hertogenbosch 10
Keurig geregeld Jammer dat er mijn directe omgeving geen afhaaladres aanwezig is.
05-07-2020 - Schiedam 9
Prima Melkkannetje DeLonghi en DeLonghi verzachtingsfilter binnen 24 uur bezorgd. Beloofd en geleverd !
05-07-2020 - Den Bosch 10
Alles tiptop in orde! Snelle levering, product is zoals beschreven.
05-07-2020 - Heerle 10
Prima geholpen, snel verstuurd De afvoerslang van mijn vaatwasser 12,5 jaar oud, was lek. Met behulp van klantenservice de juiste slang gevonden. Helaas kreeg ik hem niet gemonteerd omdat de aansluiting midden in de machine zit en vanaf de buitenkant...
05-07-2020 - Voorschoten 9
Geweldig Ik was echt verdrietig over het feit dat er een onderdeel van mijn stofzuiger kapot bleek te zijn. Hoe blij was ik toen ik erachter kwam dat ik dit gewoon kon bestellen bij jullie. De volgende dag ontvangen en dus...
05-07-2020 - Oude Niedorp 8
Goed Goed geen problemen
05-07-2020 - Ede 10
Betrouwbaar Volgende dag opgehaald bij de filiaal winkel.
05-07-2020 - Chaam 10
Zeer tevreden S'avonds besteld, de volgende dag bezorgd. Kan niet beter.
05-07-2020 - Hoogeveen 10
Heel positief Zeer snelle levering!!!
05-07-2020 - Waardenburg 10
Uitstekende communicatie en hele snelle levering Snelle levering!
05-07-2020 - Scheemda 10
Goede contacten en snelle levering (super goed) Na even zoeken op internet bij PartsNL gekomen. Zeer goede info, contacten en snelle perfecte aflevering, binnen 24 uur
05-07-2020 - Capelle AAN DEN IJSSEL 10
TOP Overzichtelijk. Snelle levering. Vriendelijke mensen. Niet duur ! Aanrader
05-07-2020 - Leeuwarden 10
Goed product, snel geleverd Groot assortiment, snelle levering, prima product
05-07-2020 - Leiden 10
Snel service Vanaf het moment van bestelling keuriger e-mails ontvangen om te vertellen wanneer het product aan zou komen en het product was perfect. Goeie duidelijke website
05-07-2020 - Bergen Op Zoom 10
Prima. Zoals het hoort duidelijk. Aflevertijd snel en duidelijk aangegeven en netjes en beleefd op tijd bezorgd.
05-07-2020 - Helmond 8
Goed en snel. Goed en snel, veel onderdelen op voorraad. Verzendkosten vrij hoog.
05-07-2020 - Enkhuizen 10
Prima! Snel geregeld, volgende dag in huis, duidelijke factuur ivm garantie
05-07-2020 - Amsterdam 10
Makkelijk bestellen, snel binnen Was mijn eerste bestelling. Maar ongelooflijk goed afgehandeld.
05-07-2020 - Beverwijk 8
Prima Keurig verzorgd
05-07-2020 - Frieschepalen 10
Uitstekend geholpen door de telefoniste ! De telefoniste, die mij te woord heeft gestaan, had in no-time het juiste artikel gevonden en de volgende dag had ik de bestelling binnen. Tussendoor nog een berichtje gehad dat mijn artikel was ingepakt en was...
05-07-2020 - Belfeld 7
Is goed en oke voor die prijs Bestelt geleverd in 24uur goede serice Goed voor die prijs
05-07-2020 - Sterksel 10
Snel en alles in orde Vlotte bestelprocedure en volgende dag in huis.
05-07-2020 - Monster 10
Super snel geleverd. Jullie waren bijna sneller dan het geluid, in 1 woord: top!!
05-07-2020 - Groningen 10
Supersnel en nergens goedkoper Binnen 24 uur in huis.
05-07-2020 - Malderen 10
Bliksemsnelle reaktie met een correct antwoord/voorstel Na aanvraag, bliksemsnelle reaktie met een correct antwoord/voorstel direct besteld en 's anderendaags al geleverd !! Top voor herhaling vatbaar !
05-07-2020 - Gaanderen 9
Top Goede omschrijving en snel geleverd
05-07-2020 - Heino 10
Duidelijke site en zeer snelle levering Onderdeel voor de koffiemachine was snel te vinden en was ook het goedkoopste in vergelijking met andere sites(inclusief verzendkosten!!). Levering binnen 24 uur, heel prettig.
05-07-2020 - Maassluis 10
Overzichtelijk en snelle levering Goede ervaring
05-07-2020 - Enschede 9
Snelle levering Erg goede service
05-07-2020 - Delden 9
Zeer snel afgehandeld. Zeer vlotte afhandeling van de bestelling. Volgende dag al in huis.
05-07-2020 - Spijkenisse 8
Snelle levering Snelle levering en juiste product
05-07-2020 - Montfoort 10
Perfecte service ! Pakket zeer snel geleverd !!
05-07-2020 - Sneek 10
Zeer goed en snel Wij hebben nu een paar keer besteld bij Parts.nl en niets ander dan lof keurig op tijd en snel geleverd
05-07-2020 - Capelle Aan Den Ijssel 8
Snelle betrouwbare service Snelle service, vriendelijk en snel geholpen.
05-07-2020 - Bergambacht 10
Snel, volgende dag in huis Makkelijk het vervangende product voor de droger gevonden op de website. Snelle levering volgende dag in huis.
05-07-2020 - Eijsden 10
Een geweldige service Had een handgreep besteld maar paste niet Moest ik gaan retourneren dus ik nam ff contact op. Een meedenkend collega loste het probleempje op en ik ontving de volgende dagvaarding de goede Perfecte snelle service
05-07-2020 - Ijsselstein 8
Duidelijke beschrijving op site, goede communicatie via mail Zonder twijfel de juiste spullen kunnen bestellen door de duidelijke beschrijving op de site. Er werd via de mail goed gecommuniceerd en de leveringen was sneller dan verwacht. ( één product zou vijf weken duren,...
04-07-2020 - Nieuwkoop 8
Goed geregeld! Ik had een paar koolborstels nodig voor mijn wasmachine. Aan de hand van het typenummer van mijn wasmachine en ook op merk van de motor kon ik controleren of de beschikbare koolborstels zouden passen. Mijn typenummer...
04-07-2020 - Lunteren 10
Prima webwinkel, makkelijk te vinden onderdelen Uitstekende website en goede originele onderdelen. In mijn geval een onderdeel van een braun foodprocessor. Redelijk vlot geleverd, maar had ook geen haast.
04-07-2020 - Lisse 10
Snel en goed Het is geweldig dat je er ook onderdelen voor oudere apparaten kunt kopen. Het enige nadeel is dat die onderdelen dan behoorlijk duur zijn.
04-07-2020 - Zevenhuizen 7
Snelle levering Snelle levering. Snelle klantenservice. Echter, het zou fijn zijn als er een montage handleiding oid op internet te downloaden zou zijn. Daarom 4,5 ster i.p.v. 5.
04-07-2020 - Aardenburg 7
Is prima verlopen Zeer tevreden
04-07-2020 - Geel 10
Perfect Perfect
04-07-2020 - Heino 10
De kleur kwam niet overeen, maar is geen probleem! De kleur van het gekregen onderdeel komt niet overeen met de bestelde kleur. Het onderdeel had donker grijs moeten zijn, in plaats van het lichte grijze ontvangen onderdeel. Dit is verder geen probleem, daar het...
04-07-2020 - Heemskerk 10
Prima! Groot aanbod van onderdelen, fijne webshop, snelle levering. Gewoon goed!
04-07-2020 - Landgraaf 8
Heel mooi en mooie stof Heel mooi ben zeer tevreden mooie kleur en mooie stof
04-07-2020 - Dirksland 10
Onderdeel op voorraad en snel geleverd. Onderdeel op voorraad en snel geleverd.
04-07-2020 - Kerkrade 9
Prima Goede advisering en correcte afhandeling.
04-07-2020 - 's-Heerenberg 10
Alles prima overzichtelijk te vinden. Alles snel in huis
04-07-2020 - Delft 10
Prima en snelle service ,s avonds 21:15 besteld volgende dag om 12:30 het correcte artikel in huis. Uurtje werk, vaatwasser uitbouwen, aan weerszijden veermechanisme vervangen en vaatwasser weer inbouwen. Top!
04-07-2020 - Kapelle Op Den Bos 9
Super geleverd en juiste stuk gevonden ! (met bijhorende info) Enig minpuntje was de transportkostdie niet overeenkwam met initële waarde op bestelling (Slecht één Euro verschil). Ik heb dit eerder al aangekaart, en kreeg hierop snel een duidelijk antwoord. Ook dat mag gezegd....
04-07-2020 - Amsterdam 10
Geweldig! Alles zeer duidelijk, snelle levering, controle of alles naar wens verloopt. Super!!
04-07-2020 - Veenendaal 9
Goede service Goede service
04-07-2020 - Fijnaart 10
Makkelijk en snel Eenvoudig bestellen, snelle levering
04-07-2020 - Drunen 10
Zeer goede ervaring Vrij snel gevonden wat ik nodig had ,volgende dag in huis
04-07-2020 - Markelo 10
Top Top
04-07-2020 - Wieringerwerf 10
Super Snelle levering
04-07-2020 - Bladel 10
Prima. Alles volgens afspraak.
04-07-2020 - Nistelrode 10
TOP! Na de bestelling van enkele dyson onderdelen die de volgende ochtend al geleverd werden zat er per ongeluk een verkeerd deel bij. Hierover een mailtje verstuurd en vòòr het geregeld was lag de volgende ochtend...
04-07-2020 - Pijnacker 10
Niet in 1 zin maar in een woord PERFEKT. `s middags besteld en de andere dag in huis en alles klopte. Vaatwasser heeft maar 1 dag stil gestaan.
04-07-2020 - Schiedam 10
Zeer goede en snelle service S'avonds besteld,de andere dag geleverd. En het bleek het juiste onderdeel te zijn
04-07-2020 - Amsterdam 10
Snel en goed Snelle levering probleem opgelost!
04-07-2020 - Amsterdam 10
Top Blij dat ik een originele Miele strijkhoes kon kopen bij Parts.nl Dus mocht ik onderdelen nodig hebben voor wat dan ook, dan weet ik waar ik moet zijn.
04-07-2020 - Venlo 10
Snel en goed Onderdelen gevonden, snel geleverd en deugdelijk!! Een aanrader!
04-07-2020 - Maarssen 10
Prima, bezorgd volgens afspraak Artikel was niet op voorraad. Besteld en op het beloofde tijdstip afgeleverd.
04-07-2020 - Kudelstaart 10
Goed geregeld Besteld en binnen 2 werkdagen kunnen afhalen bij een filiaal, ze doen precies wat ze beloven, heerlijk! Ook goed op de hoogte gehouden met alle mails.
04-07-2020 - Groningen 8
Snel en goed. Snelle levering, pakket goed ontvangen. Product zoals beloofd. Meer filteropties op de website zou handig kunnen zijn voor het zoeken.
04-07-2020 - Veghel 10
Prima en een groot aanbod Startknop Whirlpool wasmachine was kapot. Leek er even op dat ik alleen op dat feit een compleet nieuwe wasmachine zou moeten kopen omdat de kosten veel te hoog zouden zijn om dat het complete voorpaneel moest worden...
04-07-2020 - Voorschoten 8
Snelle levering en de juiste onderdelen gekregen G
04-07-2020 - Purmerend 10
Snelle levering Alles ging heel soepel, en binnen een dag, was het onderdeel binnen.
04-07-2020 - Winsum 9
Prima snelle levering, fijne site om eea op te zoeken. Op de site is alles goed te vinden en de levering is volgens afspraak omdat het op voorraad was.
04-07-2020 - Tilburg 10
Super Product snel gevonden en zeer vlot geleverd.
04-07-2020 - Kerkrade 9
Goede hulp Een door mij gestelde vraag over een artikel werd goed in behandeling genomen en resulteerde in de aanschaf vannen beter passend model. De afhandeling van de retourzending liep vlot en duidelijk. Dank, ook daarvoor!
04-07-2020 - Ridderkerk 10
Zeer snelle levering Artikel snel gevonden op de website, en de dag erop al in huis.
04-07-2020 - Soest 9
Precies het juiste onderdeel! In het ruime assortiment van PartsNL vond ik precies het juiste onderdeel. Wonderwel lukt het mij vrij vlotjes om het onderdeel te installeren. Mijn gasstel vonkt weer prima!
04-07-2020 - Hilversum 10
Snel geleverd. Prima
04-07-2020 - Steenwijk 8
Snel en goed Ovrzichtelijke duidelijke site. Eenvoudig om een bestelling te doen.
04-07-2020 - Voorschoten 10
Snelle levering van het juiste artikel. Snelle levering van het juiste artikel. Meer wil je eigenlijk niet als klant.
04-07-2020 - Voerendaal 10
Duidelijk en correcte bestelling Snel en eenvoudig het juiste onderdeel gevonden
04-07-2020 - Dordrecht 10
Meteen duidelijk welk onderdeel ik nodig had Een deel van mijn stofzuiger was kapot, met het invoeren van het typenummer kreeg ik meteen de juiste opties mét de melding dat dit onderdeel geschikt was voor mijn type stofzuiger. Soms moet je heel lang zoeken...
04-07-2020 - Ridderkerk 10
Boven verwachting. Heel goed geregeld. Na bestelling had ik de andere dag mijn spullen in huis. Ik ben echt heel erg tevreden.
04-07-2020 - Bergschenhoek 10
Snel kwalitatief Snel levering goede kwaliteit en prijs
04-07-2020 - Mierlo 10
Alles volgens afspraak Alles volgens afspraak gegaan.. Ben daarover tevreden. Volgende keer bestel ik weer.
04-07-2020 - S-GRAVENDEEL 8
Goede telefonische hulp. Van de onderdelen die ik besteld heb, was er 1 onderdeel bij dat totaal niet erbij hoorde. (verkeerde maat) Gelukkig heb ik de reparatie op een andere manier kunnen voltooien. Dat was dan weer jammer.
04-07-2020 - Boekel 10
Top Makkelijk via internet een onderdeel voor de vaatwasser besteld. Op de site staat zelfs een duidelijk filmpje hoe je het bestelde onderdeel zelf kunt vervangen. TOP.
04-07-2020 - Alphen AAN DEN RIJN 10
Zeer gebruiksvriendelijk en meedenkend Ik was op zoek naar een nieuwe zuigmond voor mijn stofzuiger. Lastig om dit online te doen, dacht ik. Maar de duidelijke afbeeldingen van meerdere kanten namen al mijn twijfel weg: deze moet gewoon passen. En zo...
04-07-2020 - Heemstede 9
Perfect Uitzoeken ,via klantenservice goede ondersteuning en de volgende de juiste product in huis. Zeer uitgebreid assortiment. Misschien in tegenstelling met andere aanbieders eens letten op bezorgkosten.
04-07-2020 - Wezep 10
Goede en snelle service Vriendelijk telefoniste
04-07-2020 - Sint NICOLAASGA 10
Uitstekend Niets op aan te merken
04-07-2020 - Zegveld 10
Zeer snelle levering Zeer betrouwbaar goed bedrijf. Duidelijke uitleg. Binnen 24 uur geleverd. Dikke 10.!!!!!!?!!
Bekijk alle 35615 Kiyoh reviews