Klantbeoordelingen

Ben jij van plan om onderdelen of accessoires bij ons te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere PartsNL-klanten die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien zijn mensen positief over onze artikelen en service. Daar doen we natuurlijk ons best voor.

Wij verzamelen reviews via het platform van Kiyoh. Alle beoordelingen worden hier gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht, dan vraagt Kiyoh om een aankoopbewijs. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van Kiyoh.

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je er van vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een beoordeling schrijven, we zijn erg benieud. En een leuk extraatje: iedere maand verlaten we twee staatsloten onder de mensen die de moeite hebben genomen om een review over PartsNL te plaatsen.

Beoordeling schrijven
27-01-2023 - Schimmert 10
Geweldig Alles corect af gehandelt
27-01-2023 - Rotterdam 10
Snelle levering in de winkel goede service Altijd vervelend als de droger stuk gaat. Dankzij de snelle levering konde we snel de droger malen en doet de droger het weer.
27-01-2023 - Someren Heide 9
Gewoon. GOED!! Gemakkelijk en duidelijk te bestellen. Netjes de dag erna al in huis. Chapeau.
27-01-2023 - Venlo 10
Super service Altijd goede service en snelle bezorging - dank je wel XXXXXXX
27-01-2023 - Amsterdam 9
Goed doorzoekbare onderdelendatabase van enorme voorraad onderdelen Ik had het betreffende artikel in een paar minuten al gevonden. Zelfs een foto erbij en dat zie je niet overal. Dan weet je dus zeker dat het het juiste artikel is. €11,53 is een stuk goedkoper dan een droger.
27-01-2023 - Purmerend 10
Snelle levering. Zondag middag besteld en maandag al in huis. De onderdelen zijn zeer voordelig. Perfect!
27-01-2023 - Leusden Nederland 10
Uitstekend Uitstekend
27-01-2023 - Wassenaar 10
Snel en uitstekende service Ik zocht een nieuw onderdeel voor de Kenwood keukenmachine. Deze heb ik gevonden bij PartsNL. Nergens te krijgen maar wel bij PartsNL. Snelle levering en het werkt prima. Dank
27-01-2023 - Nieuwegein 10
Snelle levering van de juiste onderdelen. Gemakkelijk vinden van specifieke onderdelen. Daarna snel geleverd, een aanrader.
27-01-2023 - Veendam 10
Perfecte levering van goed materiaal Via de website kon ik het juiste materiaal vinden voor de vervanging van de scharnieren van onze koelkast. Hetr werd op de juiste tijd geleverd en de installatie verliep via de duidelijke handleiding zonder problemen.
27-01-2023 - Duiven 9
Snelle levering Het juiste onderdeel , snelle levering ,Faire prijs
27-01-2023 - Zwijndrecht 10
Geel goed Zeer goed
27-01-2023 - Wagenberg 10
Makelijk te vinden op de site en snel geleverd Makkelijk gevonden wat ik nodig had voor betaalbare prijs. Na bestelling snel geleverd.
27-01-2023 - Rotterdam 8
Supersnel geleverd Juiste artikel in voorraad. Hoera. Niet zo blij met verzendkosten, maar ja.
27-01-2023 - Groesbeek 10
Snelle levering en fijn product Fijne filter, snelle levering en netjes verpakt
27-01-2023 - Ijsselstein 10
Goede levering Goede service en un 1x het juiste geleverd ik heb een andere ervaring met een ander bedrijf.
27-01-2023 - Ijsselstein 10
Goede service en snel geleverd Zaterdags besteld en maandag al binnen. Alles ging zoals beloofd
26-01-2023 - Hellevoetsluis 10
Super snelle levering Super snelle levering Artikel netjes verpakt
26-01-2023 - Aywaille (belgië) 10
Philips Motor Maalwerkmotor Alles klopt: gebruiksvriendelijke site, scherpe prijzen, meerdere betaalmogelijkheden en levering binnen 24 uur in België! Dank U wel.
26-01-2023 - Ijsselstein 10
Eerlijke prijs en snel geleverd Klein onderdeel nodig en was op voorraad. Prijs was eerlijk en de levering conform verwachting, top
26-01-2023 - Antwerpen 10
Snel en voordelig Minder dan 13u na bestelling aangekomen, nog nooit zo snel meegemaakt. En van NL naar België dan nog.
26-01-2023 - Helmond 10
Super uit de brand geholpen Onze Kenwood keukenmachine had een storing. Met behulp van de chat eea toegelicht waarna ik binnen no time een e-mail kreeg met een link voor het te vervangen onderdeel. Linkje volgen, onderdeel besteld, betaald...
26-01-2023 - Deventer 10
Website helpt bij kiezen, zeer betaalbaar en snelle levering. Wasmachine draaide niet meer, koolstofborstels waren versleten. De juiste opgezocht op de website van Parts.nl, nog geen drie tientjes inclusief verzenden, de volgende dag in de bus. Binnen 24 uur draaide de wasmachine...
25-01-2023 - Kamerik 9
Prima Met chat hulp kon ik het goede bestellen. en daarna gelijk in de vaatwasser plaatsen de volgende dag al.
25-01-2023 - Voorhout 8
Goed geholpen Doen wat ze beloven
25-01-2023 - Hoogvliet Rotterdam 10
Prima service en onderdelen Snelle levering en prima onderdelen voor nette prijs.
25-01-2023 - Lichtenvoorde 10
Snelle levering Snel geleverd en prima product. Handig als je onderdeel snel nodig hebt. Ook af te halen in de winkel.
25-01-2023 - Sint-Michielsgestel 10
Super snel smiddags besteld dag er op bezorgd Super snel geleverd
25-01-2023 - Apeldoorn 9
Top! Prettige site en snel besteld. Volgende dag al in huis.
25-01-2023 - Utrecht 10
Super Super service!
25-01-2023 - Emmen 10
Geweldige service Ik had een verkeerde maat snaar besteld, deze retour gestuurd en kreeg alle kosten ook de verzendkosten retour. Klasse
25-01-2023 - Hilversum 10
Alles naar wens. Alles prima geregeld. Snel en korrekt geleverd.
25-01-2023 - Klazienaveen 10
Supersnelle en goede levering Supersnelle en goede levering
25-01-2023 - Oud-Beijerland 9
Positief Snel getegeld, snel bezorgd. Alles probleemloos.
25-01-2023 - Dison 10
Tout super Description, expédition, qualité, rapidité livraison, tout est SUPER
25-01-2023 - Simonshaven 10
Helemaal top. ! Super snel. Goede producten. Goed geregeld.
25-01-2023 - Schiedam 9
Goed snel Goed product snel geleverd goede feedback bestelling
25-01-2023 - Broek Op Langedijk 10
Perfect geregeld Goed en snel geleverd top
25-01-2023 - Goirle 8
Prima product, maar service kon beter Mijn bestelde verwarmingselement past perfect en doet wat hij moet doen. Ik had het product laten bezorgen bij een PartsNL winkel en helaas hadden ze de ontvangst niet aangemeld, zodat ik er de volgende dag achteraan...
24-01-2023 - Oijen 8
Passend onderdeel Ik wilde graag een extra mand voor onze diepvrieskist en met de juiste maten gevonden bij Parts.nl. Het pakket kwam eerder dan verwacht en is precies dezelfde mand als origineel bij de vriezer horen. Alleen had...
24-01-2023 - Badhoevedorp 10
Goede snelle service Vlot en vriendelijk
24-01-2023 - Assen 9
Supergoede begeleiding met de aankoop Dankzij met de chatbox werd de keuze van aankoop vergemakkelijkt voor een lage prijs heb ik het onderdeel kunnen kopen en zelfs in het weekend dag later binnen.
24-01-2023 - Leiden 10
Excellent Article exactly as described and delivered in less that 48 hours
24-01-2023 - Maassluis 8
Bestelling direct ontvangen, goed verpakt. Zie boven
24-01-2023 - Breda 9
Snelle en correcte levering Onderdeel voor wasdroger besteld, volgende dag geleverd.
24-01-2023 - Rotterdam 10
Sneller service Heel veel op voorraad en de volgende dag al in huis
24-01-2023 - Sprundel 10
Top club Al vaak onderdelen besteld Geweldig assortiment onderdelen makkelijk te vinden en geweldige service !!!
24-01-2023 - Dronten 10
Perfect Precies wat ik nodig had en heel snel bezorgd. Bedankt
24-01-2023 - Apeldoorn 8
Alle onderdelen op een plek Voor mijn Philips koffiemachine schoonmaakmiddel en onderdelen besteld. Fijn dat alles op een plek te vinden. Vlotte verzending naar afhaalpunt scheelt toch weer verzendkosten.
24-01-2023 - Hengelo 10
Juiste onderdeel en snel ontvangen Zeer tevreden ,wasmachine lekt niet meer.
24-01-2023 - Bergen Lb 10
Snel, professioneel en vakkundige chatbezetting. Heb Philips 500 pt 860 scheerapparaat waarvoor nieuwe scheerkoppen nodig waren. Bij een grote webwinkel heb ik deze als zoekterm ingevuld en aan de hand van het antwoord een set besteld. Bleek niet geschikt voor...
24-01-2023 - De Vos 8
Goed advies en snelle levering. Goed advies over de te bestellen onderdelen voor onze wasmachine en snelle levering.
24-01-2023 - Arnhem 10
Excellente service ook zonder iets te kopen Goed advies voor reparatie wasmachine plus tip betrouwbare monteur omdat zelf repareren te moeilijk was.
24-01-2023 - Amersfoort 10
Alles gewoon ok Ik bestel iets, krijg bericht dat het volgende dag afgeleverd word, en dat is ook zo. Gewoon zoals het hoort, prima.
24-01-2023 - Nijmegen 9
Keurig volgens verwachting Ik ben altijd voorzichtig met online kopen, maar soms heb je geen keuze als je een onderdeel nodig hebt. Mijn zorgen bleken ongegrond. Op de website staat duidelijk aangegeven bij de verschillende producten of het...
24-01-2023 - Paterswolde 10
Levering Zeer vlotte levering van noodzakelijke onderdelen
24-01-2023 - Noordwijkerhout 10
Heel gelukkig Snelle levering en goede productkwaliteit. elke keer
24-01-2023 - Lelystad 10
Vlotte en correcte levering Kärcher onderdeel Fijn, dat de onze stoomreiniger weer compleet is met nieuwe borsteltjes.
24-01-2023 - Dongen 10
Prima past precies Bestellen was makkelijk. Omschrijving product klopte en was duidelijk.
24-01-2023 - Elst Gld 9
Snelle levering Snelle levering. Vriendelijke man, heel aardig geholpen.
24-01-2023 - Zeewolde 9
Fantastisch Snelle levering, goede communicatie, duidelijke uitleg, groot assortiment,
24-01-2023 - Boom 8
Correct informatie Ik had een Whirlpool Glaasje Van afzuigkap lampje nodig en ik had via de chat gevraagd naar het juiste model en jullie heben een snel e-mail antwoord gestuurd met juist model
24-01-2023 - Hoek Van Holland 10
Makkelijk besteld en snel geleverd! Artikelen waren snel te vinden en binnen 2 dagen in huis. Tevens een goede prijs/kwaliteit verhouding.
23-01-2023 - Schimert 10
Prima Het goede onderdeel vlotte informatie. keurige aflevering, op tijd onderdeel 100 %
23-01-2023 - Enschede 9
Serieus betrouwbaar en snel ! Zeer tevreden over de snelle levering en hoe ik van mijn bestelling op de hoogte werd gehouden via mail. Top!
23-01-2023 - Heeswijk-Dinther 10
Thuis op de bank bestellen, volgende dag in huid. Eenvoudig om de juiste artikel te vinden en te bestellen. Bovendien tegen een gunstige prijs en snel geleverd..
23-01-2023 - Palm 10
Zeer snelle levering, top! Top, een aanrader.
23-01-2023 - Maastricht 10
Snelle correcte levering Middels een foto via een chat het juiste product snel in huis.Top
23-01-2023 - Rooi 10
Snel en goed Had het zaterdag besteld maandagin huis en heel netjes en beschermt ingepakt
23-01-2023 - Vught 9
Perfect Perfect
23-01-2023 - Veendam 10
Ruim assortiment, prima service. Ik kon precies op de website vinden wat ik nodig had, nl. Karcher stofzuigeronderdelen. Met de merk/typenummer zoeker kon ik ook zelf eenvoudig bepalen of het onderdeel op mijn stofzuiger paste. De bestelprocedure...
23-01-2023 - Breda 10
Juiste onderdeel duidelijk op de website en snel geleverd! Van onze vaatwasser was de rubber onderaan de deur helemaal soep geworden. Als je het merk en typenummer weet dan heb je via PartsNL snel de juiste gevonden. We hebben deze de volgende dag al kunnen vervangen. Een...
23-01-2023 - Hulst 9
Prima Wij hadden besteld en zou de volgende dag in huis zijn dus snelle levering, maar door zelf fout gemaakt van verkeerd huisnummer zou het pakket teruggestuurd worden. Mail gedaan en het pakket zou weer verzonden worden....
23-01-2023 - Krimpen Aan Den Ijssel 10
Groot assortiment en snelle levering Een simpel product wat in de reguliere winkels nauwelijks meer verkrijgbaar is bij PartsNL op voorraad.
23-01-2023 - Roosendaal 8
Goed Gdm, de scharnieren zijn goed en vlot bezorgd wel raar vind ik de prijs twee dezelfde scharnieren met die verstande de ene is normaal en de andere spiegelbeeld met een prijsverschil raar!!!
23-01-2023 - Beringe 9
Ging bijzonder snel en in één dag geleverd. Geweldig goed geholpen, en zeer goed verpakt en geleverd.
23-01-2023 - Made 7
Juiste onderdelen op tijd geleverd Heb je ook eens wat onderdelen besteld, komen ze meteen met zo'n lullige vragenlijst. Ik heb zelf de juiste onderdelen uitgezocht en besteld, deze zijn weliswaar in een veel te grote doos maar redelijk op tijd geleverd....
23-01-2023 - Almere 10
Top Zeer nette snelle afhandeling
23-01-2023 - Nieuwkoop 10
Zeer snel en correct Duidelijk in de chat. Snelle en correcte afhandeling.
23-01-2023 - Groningen 10
Super snel de juiste onderdelen 'S avonds besteld en de volgende middag de juiste onderdelen al in huis.
23-01-2023 - Maarssen 10
Altijd geslaagd bij PartsNL Altijd voorradig en snel afgeleverd en niet duur
23-01-2023 - Ijmuiden 10
TOP Prima service en snel geleverd. Top
23-01-2023 - Den Haag (the Hague) 10
Snel geleverd, werkte goed. Even zoeken op het onderdeel, daarna besteld, volgende dag binnen en de wasmachine doet het weer!
23-01-2023 - Almere 6
Voldoende Ik kreeg snel reactie op mijn mails, dat is fijn. Het was jammer dat het zoveel mails kostte voordat het juiste onderdeel gezocht kon worden. Het ging om een Whirpool voor Ikea onderdeel en hoewel ik drie keer foto's...
23-01-2023 - Limmen 10
Prima artikel Fohnborstel besteld en snel in huis.
23-01-2023 - Rockanje 10
Keurig Keurig optijd
23-01-2023 - Eindhoven 10
Excellent Very fast and reliable
23-01-2023 - Den HOORN ZH 8
Goede service, snel in huis ! Erg tevreden, Iets voor 22.00 besteld, we de volgende dag in huis !
22-01-2023 - Amstelveen 10
Ik was heel blij Ik wist niet hoe ik het juiste onderdeel van mij stofzuiger zou kunnen vinden . Ik was heel snel geholpen met makkelijke instructie. Een van de bestste ervaring
22-01-2023 - Houten 9
Goede Goede service en prima retour zending ervaring
22-01-2023 - Schoonhoven 8
Prima, zoals te doen gebruikelijk. Nu maak ik gebruik van een nieuw e-mailadres ( adriaanvanburen@kpnmail.nl) Al jaren klant van Parts.nl. Bevalt uitstekend!
22-01-2023 - Naarden 10
Prima service Een defecte accu, na berichtje zonder problemen direct nieuwe verstuurd
22-01-2023 - Woerden 9
Super geregeld 's Middags besteld, artikel was duidelijk omschreven en de andere dag in huis
22-01-2023 - Opmeer 9
Top ! Top !
22-01-2023 - Pool 10
Uitstekend Prima service
22-01-2023 - Eemnes 8
Top Snelle levering. Ondanks dat het fout ging door DHL, heeft Partsnl snel en adequaat gehandeld.
Bekijk alle 60360 Kiyoh reviews