Klantbeoordelingen

Ben jij van plan om onderdelen of accessoires bij ons te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere PartsNL-klanten die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien zijn mensen positief over onze artikelen en service. Daar doen we natuurlijk ons best voor.

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een beoordeling schrijven, we zijn erg benieuwd. En een leuk extraatje: iedere maand verloten we twee staatsloten onder de mensen die de moeite hebben genomen om een review over PartsNL te plaatsen.

Beoordeling schrijven
18-04-2021 - Horst 10
Snelle, duidelijke service Op maandag avond besteld, dinsdag middag geleverd. Was even zoeken naar het goede artikel, maar via Parts.nl snel en duidelijk te vinden.
18-04-2021 - Babberich 10
Perfecte sercice, snelle levering, kostenloos verzenden en goede prijsverhouding. Mijn eerste indruk was positief maar heb te weinig contact gehad verder te kunnen beoordelen. Wat ik nog wel kan zeggen is dat deze winkel je geen onnodige dure apparaten verkoopt als het goedkoper kan.
18-04-2021 - Hellevoetsluis 10
Maken zelfs van een negatieve ervaring een positieve Heb een AEG printplaat besteld welke niet goed bleek te functioneren, kreeg direct een nieuwe zonder enkele discussie. Bleek ook dezelfde fout in te zitten en waren beide originele onderdelen. AEG kwam met een voor...
18-04-2021 - Sint-Oedenrode 10
Goed, flexibel en nette prijzen Waterreservoir besteld voor Krupps Dolce Gusto. Eerst verkeerde maat besteld. Daarna kon ik probleemloos zonder extra kosten ruilen voor de juiste maat. Erg goede sevice!
18-04-2021 - Deurne 10
Snel gevonden en de volgende dag al geleverd Het is heel goed bevallen qua prijs en duidelijke site. Als ik nog een onderdeel nodig heb zal ik dat zeker bij jullie bestellen
18-04-2021 - Eindhoven 10
Snelle levering Top
18-04-2021 - Ottersum 10
Snelle verzending, goede prijs. Onderdelen voor een Karcher hogedrukreiniger besteld. Snelle levering en goede prijs. Aanrader.
18-04-2021 - Neer 10
In alle opzichten snel! Op twee achtereenvolgende dagen onderdelen besteld via de site. Onderdelen waren snel te vinden, de site werkt supersnel, de bestelling is een fluitje van een cent en de levering was snel.
18-04-2021 - Hoogeveen 10
Super Goede omschrijving, duidelijke foto's en 3d plaatje tbv vergelijk, check met wasmachine type, kan niet missen. Zeer snelle levering, 's avonds 21.00h besteld, volgende dag al in huis.
18-04-2021 - Ouddorp 9
Voor herhaling vatbaar Product tegen een concurrerende prijs en snel geleverd
18-04-2021 - Elsloo 10
Zeer snelle levering. Makkelijke website, t juiste artikel goed kunnen vinden. Zeer snelle levering,
18-04-2021 - Driebergen 10
Uitstekend Snelle levering ondanks dat het artikel bij bestelling niet op voorraad was. Het product (stofzuigerslang met aansluitingen) is precies wat ik nodig had
18-04-2021 - Zeist 9
Prima afhandeling van de bestelling Bestellen ging gemakkelijk en artikel direct verstuurd.
18-04-2021 - Bissegem 9
Stipt op tijd, correct artikel. Kortom, gedroomde vlotheid! Alles was zoals gewenst. Meer kan toch niet!
18-04-2021 - Baarn 9
Super Ik zocht een deksel van een keukenmachine, ik kon heel makkelijk via het serienummer de juiste deksel bestellen en het werd de dag erop al geleverd. Top!
18-04-2021 - Made 10
Hele goede service Snelle levering, goed op de hoogte gehouden over de status van de order en in de winkel in Oosterhout super geholpen.
18-04-2021 - Heemskerk 8
Duidelijk, goed en snel. Alles duidelijk omschreven op de website!! binnen 24 uur geleverd.
18-04-2021 - Utrecht 10
Uitstekende service. Ik kan altijd de juist onderdelen vinden. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Wordt op tijd geleverd. Ik ben zeer tevreden met de dienst hiervan.
18-04-2021 - Houten 10
Snelle levering Klantvriendelijk, service en snelheid
18-04-2021 - Leerdam 10
Goed assortiment, snel geleverd. Alles volgens mijn verwachtingen. Dankzij de juiste producten heb ik mijn hogedruk spuit kunnen repareren in plaats van vervangen!
18-04-2021 - Ermelo 10
Top en snel geleverd Besteld en de volgende dag in mijn woonplaats (Ermelo) kunnen ophalen. Netje mail gekregen dat hij binnen was.
18-04-2021 - Amersfoort 8
Prima Accurate meldingen via de mail , goede prijzen en vriendelijke man in de winkel bij het afhalen
17-04-2021 - Maasdam 10
Prima service, de andere dag in huis top! Prima service, de andere dag in huis top!
17-04-2021 - Schagen 7
Retour snel afgehandeld Onderdeel voor een koelkast besteld. Helaas geen goede beschrijving hoe te monteren. Risico te groot. (50€) Retour gezonden en binnen 2 dagen geld terug. Toch maar nieuwe koelkast gekocht.....
17-04-2021 - Bopzoom 10
Prima Snelle levering
17-04-2021 - Bergen OP ZOOM 10
Ondanks dat het onderdeel niet het juiste was, mijn fout natuurlijk zeer goed en adequaat afgehandel Goede website, snelle verzending, ook retouren goed geregeld.
17-04-2021 - Wageningen 10
Perfect geregeld en niet duur. Deksel indesit wasmachine was binnen 3 jaar volledig doorgeroest indesit gaf geen garantie want doorroesten valt hier niet onder ook niet binnen garantie termijn. Slechte zaak van indesit want koop hier nooit niets...
17-04-2021 - Sint-Oedenrode 10
Parts, heel ook goed! Zie titel
17-04-2021 - Bloemendaal 10
Uitmuntend Snelle levering en exact het juist onderdeel.
17-04-2021 - Breda 6
Snelle en vlotte afhandeling van bestelling. Minpunt: Ik heb een verkeerd onderdeel toegestuurd gekregen. Heb 3 dagen achtereen geprobeerd het telefoonnummer te bellen maar kreeg steeds de melding dat er niet opgenomen zou worden. Daarna heb ik een mailtje...
17-04-2021 - Heerlen 8
Goede service Na bestelling, de volgende dag al ontvangen.
17-04-2021 - Oegstgeest 10
Makkelijk onderdelen vestellen Het was heel gemakkelijk om het onderdeel voor mijn wasdroger te vinden en te bestellen. Levering was heel snel en netjes verzorgd.
17-04-2021 - Arnhem 8
Overzichtelijk en snel. Betaal en leverings afspraken correct uitgevoerd.
17-04-2021 - Sprang-Capelle 10
Top Snel, netjes en redelijke prijs
17-04-2021 - Amsterdam 10
's avonds besteld en het onderdeel was de volgende ochtend binnen 's Avonds besteld en het onderdeel was de volgende ochtend binnen, topbedrijf
17-04-2021 - Hellevoetsluis 10
Goed Goede en snelle service.
17-04-2021 - Amsterdam 10
Alles op voorraad, snelle levering. Top Als reparateur moet ik soms onderdelen vervangen. PartsNL heeft me tot nu toe altijd kunnen helpen. Redelijk geprijst. Bedankt.
17-04-2021 - Duivendrecht 10
Het juist product in korte tijd Ik ben heel tevreden met PartsNL, ik hoefde alleen maar uitleg van het product die stuk was een foto maken en klaar. Binnen paar dagen was mijn artikel thuis.
17-04-2021 - Rijswijk ZH 10
HEBBEN HET JUISTE BESTELD NA E.E.A. EERST UITGEZOCHT TE HEBBEN. JUISTE ART. GELEVERD OP DE AFGESPROKEN TIJD !
17-04-2021 - Waddinxveen 9
Snelle levering Heel goede aankoop
17-04-2021 - Abbenbroek 9
Ben super goed geholpen. Er was iets kapot en zag niet hun side dus een email sturen en vragen ,en vlug een email terug. bedankt.
17-04-2021 - Ouderkerk Aan De Amstel 10
Top snel Top snel
17-04-2021 - Badhoevedorp 10
Niets op aan te merken Snelle leverjng, goed personeel overzichtelijke sute
17-04-2021 - Sleeuwijk 10
Perfect Zeer snelle levering door post.nl
17-04-2021 - Zoetermeer 10
Supersnel Door een domme fout vab mij werd het rooster van mijn combioven onbruikbaar. Snel op de website naar een nieuwe gezocht, en.....de volgende dag werd het bezorgd.
17-04-2021 - Vlaardingen 8
Uitstekend Product duidelijk omschreven en te vinden op de website. Prima verpakt en snel in huis
17-04-2021 - Heerenveen 7
Goed Zondag 8 uur besteld maar pas woensdag in huis. Verder al lang blij dat t het juiste onderdeel was. Wasmachine doet t weer
17-04-2021 - Tilburg 10
Klantvriendelijk en snel Snelle en correcte levering en klantvriendelijke benadering aan de telefoon
17-04-2021 - Beverwijk 9
Prima Ik zocht een handgreep voor een Actifry. Daar zijn meerdere modellen van. Bij Parts.nl vond ik het juiste model aan de hand van het type Actifry. Snelle levering. Afgehaald in de winkel, dus geen verzendkosten (anders...
17-04-2021 - Terneuzen 10
Product is prima en de aflevering ervan was ook prima. Product is wat ik verwacht had en de afhandeling van de bestelling was goed.
17-04-2021 - Nijmegen 7
Prima Was op zoek naar nieuw mes voor Philips blender van bijna 15 jaar. Gevonden bij parts.
17-04-2021 - Wijchen. 10
Waanzinnig góed! Service is uitstekend, snel en foutloos!
17-04-2021 - Rotterdam 10
Vandaag besteld morgen in huis Het was hee erg makkelijk om de vervangingsonderdelen te vinden en te bestellen. En ik had ze de volgende dag al in huis. Ik zou hier zo weer bestellen.
17-04-2021 - Apeldoorn 8
Correcte levering en afhandeling Duidelijke website met duidelijke voorwaarden en leveringsmogelijkheden. Duidelijke voortgang leveringsproces en afhandeling.
17-04-2021 - Velp 10
Snelle levering Afgehaald in winkel, zeer vriendelijk personeel!
17-04-2021 - Opwijk 10
Super service! Super service!
17-04-2021 - Groot-Ammers 9
Snel en netjes Product was beschadigd door verzending. Dit is meteen oplost.
17-04-2021 - Sneek 8
Prima geregeld Ik had maar iets eenvoudigs gekocht, maar was goed voor elkaar. Toppie!
17-04-2021 - Laren 10
Heel tevreden. Goed product. Prijs/Kwaliteit goed. Vlot geleverd.
17-04-2021 - Haarlem 9
Heel tevreden Snelle levering van een goed product
17-04-2021 - Uden 8
Nette prijs, snelle levering. Fijn dat de bestelling afgehaald kan worden zonder verzendkosten
17-04-2021 - Lelystad 10
Goed Goed
17-04-2021 - Den Haaag 10
Besteld en de andere dag bezorgd. precies zoals belooft. Alles prima geleverd
17-04-2021 - Voerendaal 9
Gewoon goed Gewoon goed
17-04-2021 - Hoogland 10
Snel, prima website aanrader. Riem vd Bosch droger vervangen. Website geraadpleegd. Duidelijk en goed te vinden. Wensenlijst ingevuld, volgende dag geleverd. Dank voor alles.
17-04-2021 - Oirschot 10
Snelle en keurige levering! Een reservoir voor mijn Dolche Gusto koffie apparaat bestelt en de volgende dag geleverd. Prima service, niets op aan te merken! Zeker aan te bevelen!
17-04-2021 - Amersfoort 9
De winkel voor onderdelen Snel geleverd zodat ik weer mijn keukenapparaat kan gebruiken.
17-04-2021 - Oegstgeest 10
Top Top
16-04-2021 - Wijlre 10
Prima service Goede service en netjes op tijd afgeleverd
16-04-2021 - Ten Boer 8
Vlotte levering Duidelijke website, snelle levering ,goed verpakt.
16-04-2021 - Amsterdam 10
Perfect, zo snel geleverd! Precies wat je nodig hebt als je in koffienood zit omdat een onderdeeltje in je apparaat vervangen moet worden.
16-04-2021 - Enschede 8
Snel, ruime keuze goede service De hetelucht en de onderwarmte functie van mijn oven werkten niet meer. Via PartsNL nieuwe warmte-elementen besteld. Deze waren de volgende dag binnen. Helaas pasten ze niet. Dezelfde avond nog contact gehad met...
16-04-2021 - Groenlo 6
Snelle levering, slechte verpakking Mijn bestelling van 3 flessen BIomos, een bijtende vloeistof, zal los verpakt in een doos. De doos was veel te groot voor 3 flessen waardoor deze tijdens het transport continue door elkaar gerammeld zijn. Gelukkig...
16-04-2021 - Geleen 10
Gebruiksvriendelijk en snel De site van Partsnl was zeer gebruiksvriendelijk en de communicatie over de bezorging verliep snel en duidelijk.
16-04-2021 - Zwartsluis 10
Perfect Mijn karcher k2 was kapot hij lekte typte in Google : karcher k2 onderdelen zocht naar het plaatje die overeen komt met het onderdeel wat kapot was zondag besteld maandag was het in de brievenbus heel snel en eenvoudig...
16-04-2021 - Haarlem 10
Goed Niks mis, kan niet beter.
16-04-2021 - Apeldoorn 8
Prima geregeld Overzichtelijke gebruiksvriendelijke site en zeer vlotte levering.
16-04-2021 - Den Haag 10
Groot assortiment, snel verzonden Ik heb gemakkelijk de onderdelen die ik nodig had voor onze SMEG oven op de website van Parts NL gevonden. Ze hebben een groot assortiment. Dezelfde dag nog is het pakket verzonden, zodat ik het snel in huis had.
16-04-2021 - Haarlem 9
Zeer snelle service uitstekend product Zeer snelle service uitstekend product
16-04-2021 - Zegge 10
Uitstekend Goed omschreven past perfect en de vaatwasser doet het weer prima.
16-04-2021 - Druten 10
Duidelijke site, vlotte aflvering Duidelijke uitgebreide site, waar ik mijn deurbak voor flessen voor mijn Bosch koelkast makkelijk kon vinden. Goede prijs, vlotte aflevering en paste perfect, al weer veel plezier van
16-04-2021 - Roden 10
Zeer snel geleverd en inhoud perfect. Zeer snel geleverd en perfecte zending.. Lage prijs.
16-04-2021 - Kampen 10
Geweldige firma Heb er voor het eerst wat besteld de levering ging heel goed ik zal jullie zaak aanraden bij alle vrienden van mij , ik ben zeer tevreden .
16-04-2021 - Surhuizum 10
Prima Snelle levering
16-04-2021 - Arnhem 10
Goeie service Goeie service
16-04-2021 - Venlo 10
Super ! Super snelle levering.
16-04-2021 - Liemers 9
Fijn dat er zo'n uitgebreide site bestaat. Heel fijn dat er zo'n uitgebreide site bestaat. Veel op te vinden. Zocht n koelkast onderdeel. Overzichtelijk, snelle levering, past precies. Top! Erg blij mee!
16-04-2021 - Belfeld 10
Razend snel! Zondagmiddag een onderdeel besteld, maandagmiddag al ontvangen!
16-04-2021 - Pernis 9
Snelle levering goede prijs Ik was op zoek naar een knopje voor onverwachte oven. En heb hem snel gevonden en ontvangen.
16-04-2021 - Landgraaf 10
Duidelijke website, eenvoudig te bestellen, snelle levering. Voldoende communicatie gehad en goed product.
16-04-2021 - Losser 10
Uitstekend! snelle en correcte levering. precies de goede maat. gemakkelijk betalen... In feite is alles helemaal goed; de levering, het produkt, de gemakkelijke mogelijkheid om te betalen. wat wil je nog meer...
16-04-2021 - Brunssum 10
Prima producten en snelle levering Producten zijn prima en netjes verpakt snel bezorgd, zodat we binnen 1 dag weer konden wassen met de wasmachine
16-04-2021 - Hierden 10
Perfect! Goede be- en afhandeling
16-04-2021 - Oss 10
Op zondag besteld maandag al in huis! Snelle service, duidelijke communicatie. Onderdeel was goed verpakt en origineel.
16-04-2021 - Veldhoven 10
Prima prijs en snelle levering Artikel snel gevonden en bestelling afronden was een makkie
16-04-2021 - Hoeselt 9
Heel goed Heel goed koop en snel levering.
Bekijk alle 46954 Kiyoh reviews