Klantbeoordelingen

Ben jij van plan om onderdelen of accessoires bij ons te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere PartsNL-klanten die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien zijn mensen positief over onze artikelen en service. Daar doen we natuurlijk ons best voor.

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een beoordeling schrijven, we zijn erg benieuwd. En een leuk extraatje: iedere maand verloten we twee staatsloten onder de mensen die de moeite hebben genomen om een review over PartsNL te plaatsen.

Beoordeling schrijven
18-10-2019 - Gorinchem 10
Zeer snel geleverd! Zondagmiddag besteld, maandagochtend al in huis! Fantastisch snelle levering!
18-10-2019 - Rotterdam 9
Fantastisch, snel geleverd, redelijke prijzen. 1 onderdeel voor wasmachine + 1 voor magnetron besteld. Volgende dag in huis. Top!
18-10-2019 - Heijmink 9
Met het ingeven van merk en type stofzuiger kom je mooi terecht bij de kuiste slang. Vlotte levering, mooie routing door de site, zodat juist artikel geleverd wordt.
18-10-2019 - 's-Gravenhage 9
All went ok as per the plan !! All went ok as per the plan !!
18-10-2019 - W 10
Snel nieuw onderdeel geleverd Het zoeken op de website was een fluitje van een cent. Dag later had ik het onderdeel al binnen en paste meteen.
18-10-2019 - Heerhugowaard 10
Perfect De rubber manchet van mijn wasmachine was lek. Via de site had ik snel de juiste manchet gevonden en besteld. Twee dagen later had ik hem al binnen. Perfect dus.
18-10-2019 - Almere 10
Top klasse Top geleverd snel en het goede onderdeel
18-10-2019 - Zierikzee 8
Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Snelle levering.
18-10-2019 - Winssen 8
Zeer snelle levering en goede servise Mijn eerste ervaring met PartsNL is dus helemaal oke.
18-10-2019 - Nijmegen 10
Super s'avonds besteld en de volgende dag al geleverd Super service snelle bezorging en product is perfect
18-10-2019 - Heveadorp 10
Snel en prima Prima website. Besteld en snel geleverd.
18-10-2019 - Naarden 10
Snel juiste onderdeel Zaterdag besteld maandag in huis. Ook handig instructiefilmpje voorhanden. Reparatie nog diezelfde middag voor elkaar!
18-10-2019 - Lokeren 10
Ik zou het zelfs kunnen in 1 woord : TOP ! Zondag namiddag viel onze wasmachine in panne. Ik keek op internet wat het zou kunnen zijn. Ik stelde de diagnose en wist zo het defect vast te stellen. Ik bestelde de wisselstukken op zondag rond 17.00 u en ze...
18-10-2019 - Dodewaard 10
Duidelijke website, snelle, correcte levering Makkelijk bestelproces en snelle levering
18-10-2019 - Voorburg 9
Prima Zondagmiddag besteld en maandag middag in huis.
18-10-2019 - Lelystad 10
Goede en super snelle service Snel en duidelijk antwoord op mijn vraag gekregen. Bestelling meteen volgende dag in huis.
18-10-2019 - Vermaes 10
Super informatie vooraf ,bestelling ook goed uitgevoerd. Onderdeel zoals met jullie besproken paste meteen in mijn elektra oven. Ook prettig vooraf vertelt dat onderdeel niet meteen kon worden geleverd,en via track en tracé op de hoogte gehouden. Zelf ingebouwd en nu...
18-10-2019 - Hoorn 10
Super snel geleverd Filter voor wasmachine besteld. Netjes en snel geleverd.
18-10-2019 - Helmond 10
Zoals het hoort Goed product, duidelijke website, snelle levering volgens afspraak
18-10-2019 - Oosterbeek 9
Vlotte afhandeling Snelle levering
18-10-2019 - Spijkenisse 9
Kabels Snelle levering goed verzorgd
18-10-2019 - Peer 10
Top service! Snelle levering!
18-10-2019 - Wijnjewoude 10
Snelle levering Zaterdag een onderdeel besteld voor een kapotte droger en maandag voor 12 uur werd het al geleverd.
18-10-2019 - Malden 10
Makkelijk en eenvoudig Snel het onderdeel van onze vaatwasser gevonden. Even nog de apparaten Check gedaan. Dag later product al in huis!
18-10-2019 - Ommen 9
Super snel Op zondag mijn onderdelen besteld en op maandag al binnen. Geen verrassingen en alles naar wens!
18-10-2019 - Lichtenvoorde 10
Vandaag besteld, morgen in huis. Snelle levering.
18-10-2019 - Leek 10
Perfect Duidelijke site Snelle service
18-10-2019 - Alkmaar 9
's Avonds besteld, volgende morgen om 08.15 in huis, verbazingwekkend! 's Avonds besteld, volgende morgen om 08.15 in huis, verbazingwekkend!
18-10-2019 - Maassluis 10
Super! Zondagmiddag besteld en maandag om 9 uur afgeleverd. Top service!
18-10-2019 - Scheemda 10
Snelle bezorging Snelle bezorging
18-10-2019 - Dordrecht 10
Correct en snel Snelle en correct levering
18-10-2019 - Klundert 10
Snelle levering Snel geleverd
18-10-2019 - Nieuwerkerk A/d Ijssel 10
S,avonds gebeld en de andere avond was alles weer klaar Het handvat van mijn Miele koelkast was gebroken dus moest er een nieuwe komen. Op mijn iPad vond ik jullie adres, en moest een type nummer door geven. Dat heb ik gedaan in de avond, de andere middag had ik hem...
18-10-2019 - Amsterdam 7
Prima service en levering Top
18-10-2019 - Utrechtse Heuvelrug 10
Snelle en nette levering Erg tevreden over de zeer snelle en nette levering!
18-10-2019 - Uihoorn 10
Juiste onderdeel snel in huis Gelukkig zat er ook een verrassend goede handleiding bij
18-10-2019 - Schiedam 10
Super snelle levering Vandaag besteld morgen in huis.
18-10-2019 - Oldebroek 9
Zeer positief Ik had een vraag gesteld over een product en ik kreeg netjes een antwoord terug. Vandaag besteld en morgen in huis, was gelukt
17-10-2019 - Ingen 9
Zeer snelle levering tegen niet al te hoge kosten. Zie boven.
17-10-2019 - Den Dungen 9
Geleverd wat was afgesproken Netjes geleverd en in overeenstemming met de verwachtingen. Keurig verzorgd en tijdig geleverd.
17-10-2019 - Rotterdam 10
Precies wat ik zocht, snel geleverd Top dat ik geen hele nieuwe machine hoef te kopen omdat er één klein onderdeeltje stuk is.
17-10-2019 - Harkema 8
Snel en correct Snel en correct
17-10-2019 - Gouda 10
Geweldig Mijn bestelling geplaatst de volgende dag in huis dat noem ik service
17-10-2019 - Weert 8
Besteld en snel geleverd Naar Parts Nl gebeld.Kreeg een bestelnummer.Werkte allemaal prima
17-10-2019 - Grootebroek 9
Snelle levering en goede communicatie Ik heb een onderdeel voor mijn koelkastdeur en voor mijn stofzuiger besteld. De site is duidelijk, je kan goed checken of je het juiste onderdeel bestelt. Ik heb ervoor gekozen om de bestelling op te halen in de...
17-10-2019 - Wolphaartsdijk 8
Met hulp van parts heb ik passend onderdeel voor onze koelkast gevonden Goed. Onderdeel is relatief duur maar dat heb ik er voor over nu de koelkast weer functioneert en we geen nieuwe kast gaan kopen..
16-10-2019 - Zaandam 10
Snelle levering en product OK Levering naar winkel ging snel en product was zoals de website vermeldde.
16-10-2019 - Veenendaal 10
Supersnelle levering, en ook nog eens goedkoop Flessenrek uit de koelkast, is met het schoonmaken gevallen, en dus kapot. Met de keuken leverancier gebeld, kon besteld worden maar met een levertijd van minimaal 2 weken. Dat is niet handig, bij PartsNL gekeken,...
16-10-2019 - Den Burg 7
Prima Makkelijk bestellen op de site en snel geleverd. Mogelijk wel een beetje duur.... maar ja.
16-10-2019 - Barchem 10
Uitstekend Prima site, goede communicatie, snelle levering.
16-10-2019 - Meerssen 10
Snelle correcte service Aanvraag ingediend over een te bestellen product. Binnen uur reactie. Info over juiste onderdeel en prijs. TOP
16-10-2019 - Sint Mic 8
Goed en snel Prima materiaal . Snelle levering. Duidelijke site
16-10-2019 - Delft 10
Uitstekende service!!! Duidelijke website, fun dat je achteraf kan betalen als je dat wil en binnen 24 uur in huis, goed product ook!!!
16-10-2019 - Hoofddorp 8
Heel tevreden Snelle levering
16-10-2019 - Enschede 9
Professionele organisatie Nadat ik het product gevonden had toch nog voor de zekerheid contact gehad met een service medewerkster ze stuurde zelfs een afbeelding van mijn product perfect geregeld niets dan lof.
16-10-2019 - Eindhoven 10
Snel en duidelijk Snelle service. Duidelijke site
16-10-2019 - Lisse 8
Snel en goed geleverd Zo blijft het leuk om iets te repareren. Parts.nl stapt in de toekomst vast zelf nog wel in de nieuwe Repaircafe constructie!
16-10-2019 - Meijel 10
Snel geleverd tegen redelijke prijs Ik had eerst bij een andere website besteld. Helaas na een week wachten heb ik bij parts.nl besteld . Hier had ik de onderdelen dag erna binnen. Super !!
16-10-2019 - Didam 10
Vriendelijk, behulpzaam en kundig. Uiterst plezierig. Het zorgde voor een glimlach. ☺
16-10-2019 - Maassluis, Maassluis 10
Snelle levering van gevraagde artikel. Netjes verpakt. Het gevraagde artikel werd snel geleverd en was prima verpakt.
16-10-2019 - Zutphen 10
Prima toko, snel geleverd en goede kwaliteit Prima toko, snel geleverd en goede kwaliteit
16-10-2019 - Hedel 10
Snelle levering en zeer ruim assortiment Wauw ze hebben echt alles en met een uitstekende prijs/kwaliteit!
16-10-2019 - Ter Aar 8
Duidelijke correctie beschrijving bij de onderdelen op de website Site staat nu in mn favorieten ????
16-10-2019 - Roosendaal 10
Geweldig om zo snel een onderdeel voor de koelkast te kunnen bestellen en ontvangen Ik was enigszins verbaasd dat ik voor mijn oude inbouwkoelkast nog een nieuwe klep voor het diepvriesvak kon bestellen. De levering verliep voorspoedig en het installeren van de klep was een fluitje van een cent....
16-10-2019 - Middenbeemster 9
Prima Goede website en vriendelijke assistentie.
16-10-2019 - Kaatsheuvel 10
Besteld en de volgende dag in huis. Snelle levering
16-10-2019 - Gemert 9
Goede service Een snelle service. Binnen paar dagen had ik het al binnen. Gelukkig ook de goede onderdelen besteld. Kan weer fijn stofzuigen zonder dat hij afslaat.
16-10-2019 - Zevenaar 10
Snel en goed Duidelijke informatie op de website. eenvoudig om je bestelling te maken en bovenal op tijd geleverd. De volgende dag mijn spullen in huis om verder te kunnen
16-10-2019 - Panningen 10
Bestelling geplaatst, volgende dag in huis ! Overzichtelijke site, prima !!!!
16-10-2019 - Hechtel Eksel 7
Alle onderdelen zijn snel terug te vinden. Overzichtelijk en gemakkelijk
16-10-2019 - Abcoude 10
Prima service! Wat een keus aan onderdelen. Makkelijk besteld en snel bezorgd.
16-10-2019 - Oudega 10
Scherpe prijs en snelle levering Concurrerende prijs en snel geleverd.
15-10-2019 - Nijkerk 10
Snelle levering Bestelkken, betalen en leveren. Korrekt uitgevoerd.
15-10-2019 - Amsterdam 9
Zeer klantvriendelijk! Het machien doet het weer als een zonnetje!
15-10-2019 - Lochem 10
Supersnel en scherpe prijs Perfecte afhandeling, de juiste onderdelen voor een scherpe prijs
15-10-2019 - Naaldwijk 10
Snelle en vakkundige ondersteuning bij huishoudelijke reparaties en onderhoud. Bij Parts.nl ga je op zeker. Overzichteljjke en informatieve website met uitstekende zoekfunctie. Zeer uitgebreid assortiment met veelal originele onderdelen. Nette en degelijk verpakte zending die ook nog snel...
15-10-2019 - Wijk Bij Duurstede 10
Precies wat ik zocht Een klein schuifje op onze (best wel oude) Miele stofzuiger had het na een val begeven. Waar vind je zoiets, nou hier dus.
15-10-2019 - Arnhem 10
Geweldig! Super bedrijf denken mee zeer behulpzaam. Zo zouden meer winkels moeten zijn!!!
15-10-2019 - Diemen 10
Perfect geregeld. Ik stelde een simpele vraag en kreeg direct het ultieme antwoord. Vervolgens alleen maar klikken en een paar dagen later had ik het product in huis. Prima!
15-10-2019 - Haarlem 10
Helder, snel en foutloos Ik kon vrij makkelijk vinden welk onderdeel ik nodig had, de bestelling ging vlot, met goede informatie over het verloop van de afhandeling. De levering was supersnel. En - niet onbelangrijk bij een breekbaar onderdeel...
15-10-2019 - Streefkerk 10
Supersnel Het onderdeel was 14 uur na mijn bestelling al binnen! Op de website is het Makkelijk onderdelen zoeken en door de duidelijke fotos weet je zeker dat je het juiste besteld.
15-10-2019 - Rouveen 10
Snelle levering Mijn bestelling was eenvoudig te vinden bij Parts.nl .En de levering ging snel zodat ik de repareren gauw kon klaren.
15-10-2019 - Hoorn 10
Uitstekend Goed
15-10-2019 - Leerbroek 9
Super snelle levering Ben erg te vrede
15-10-2019 - Sint-Oedenrode 10
Goede service en levering Ondanks dat er 1 stuks rooster van de oven een defect had werd er gelijk een nieuw rooster opgestuurd, top service. Levering en afhaling prima voor elkaar.
15-10-2019 - Heesch 7
Fijn hulpstuk Ben erg blij met de snelle levering en goed advies
15-10-2019 - Sittard 9
Prima communicatie en tijdige levering volgens afspraak Goede produktinformatie, prima communicatie om op de hoogte te blijven van de bestelling en levering, alsook correcte levering op de aangegeven dag. Goed verpakt en product in prima staat.
15-10-2019 - Spijkenisse 10
Top!!!! Eerste levering verkeerd besteld (een dag levering ) Tweede wederom in een dag geleverd ontzettend bedankt !!
15-10-2019 - Alblasserdam 9
Snelle service Onderdeel was niet te vinden op de website. Telefonisch contact opgenomen. Zeer vriendelijk geholpen. Snelle levering ondanks dat onderdeel niet op voorraad was
15-10-2019 - Tilburg 10
Duidelijke site en snel antwoord op vragen via e-mail Ik heb snel het juiste onderdeel gevonden voor mij Kärcher HD reiniger. Nog even twijfel gehad over twee keuze mogelijkheden maar via snel e-mail contact een duidelijk antwoord gekregen. Onderdeel besteld en de...
15-10-2019 - Oosterhout 10
In 1 woord goed! Goede en duidelijk info om website
15-10-2019 - Zwijndrecht 10
Supersnelle levering, 's avonds besteld, de volgende dag in huis Koelkast vak 's avonds besteld en de volgende dag geleverd. Supersnelle levering
15-10-2019 - Amersfoort 7
Was een prima kennis making Pakje werd correct bezorgd
15-10-2019 - Ede 10
Snelle en goede reacties op vragen. Vlotte levering van bestelling. PartsNL heeft goed gereageerd op vragen over een kapot onderdeel van een airco. De bestelling n.a.v hun informatie werd snel geleverd. Prima service.
15-10-2019 - Noordwijk 6
Lekker snel Jammer dat er geen schroefjes bij de verpakking zaten
15-10-2019 - Bunnik 9
Soepele behandeling van toch niet zo simpele bestelling Keurige behandeling van onze bestelling, mooi op tijd via Post.nl We zijn blij met Parts want de verwachting is in de nabije toekomst nog enkele onderdelen te moeten bestellen... wvw
Bekijk alle 26159 Kiyoh reviews