Klantbeoordelingen

Ben jij van plan om onderdelen of accessoires bij ons te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere PartsNL-klanten die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien zijn mensen positief over onze artikelen en service. Daar doen we natuurlijk ons best voor.

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een beoordeling schrijven, we zijn erg benieuwd. En een leuk extraatje: iedere maand verloten we twee staatsloten onder de mensen die de moeite hebben genomen om een review over PartsNL te plaatsen.

Beoordeling schrijven
23-01-2022 - Utrecht 9
Snelle levering Duidelijke website en een snelle levering
23-01-2022 - Barendrecht 10
Snel en goede prijs Product is snel geleverd en de prijs was goed
23-01-2022 - Spijkenisse 10
Prima bedrijf Goede duidelijke website. Nadat je je apparatuur, in mijn geval combi oven, met merk en typenummer hebt ingevoerd kun je je onderdeel vinden en bestellen. Je hebt t dan 1 of 2 dagen later binnen.
23-01-2022 - Vianen 10
Snel geregeld Het onderdeel wat ik nodig werd snel gevonden en bezorgd.
23-01-2022 - Rotterdam 7
Iets besteld wat niet meteen geleverd kon worden Maar na nabellen ging het ineens heel snel, dus goed opgelost, maar moest er wel zelf achteraan.
23-01-2022 - Varik 8
Snel en vriendelijk goed geholpen . Geweldig bedrijf
23-01-2022 - Nijmegen 10
Prima! Part voor onze vaatwasser besteld. Volgende dag keurig geleverd. Prima gedaan.
23-01-2022 - Oosterbeek 10
Helemaal goed Zoals in de mail aangekondigd, op schema.
23-01-2022 - Enschede 10
Alles prima geregeld. Eenvoudige site, duidelijke info snelle levering.
23-01-2022 - Enschede 9
Snelle levering van goed materiaal Goede hulp bij het zoeken van het juiste product, en zeer snelle levering top
23-01-2022 - Nieuwerkerk A/d Ijssel 10
Snelle hulp bij levering vervangende onderdelen Mooi dat onderdelen van een ruim 20 jaar oude wasemkap voorradig zijn en bliksemsnel werden toegestuurd. Een zeer positieve ervaring.
23-01-2022 - Breda 10
Heel snel geleverd Het artikel werd heel snel geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen.
23-01-2022 - Woerden 10
Snelle levering goede webshop ga zo door Gisteren besteld vandaag in huis super blij
22-01-2022 - Wieman 9
Perfect Het onderdeel voor onze 25 jaar oude Sharp magnetron binnen 24 uur in huis
22-01-2022 - Rotterdam 10
Snelle levering! Top!
22-01-2022 - Houten 10
Ruim aanbod, goede service, goede informatieve website. Snel geleverd. Ruim aanbod en heldere informatie. Prima !
22-01-2022 - Lisse 10
Uitstekende service Een onderdeel die via de reguliere bedrijven niet te leveren was bleek voor parts nl geen probleem te zijn. Helaas na levering bleek het onderdeel niet juist te zijn en het juiste onderdeel inderdaad Helaas niet...
22-01-2022 - Westwoud 9
Snelle en vlotte levering van het door mij gevraagde onderdeel. Het door mij bestelde onderdeel werd door PartsNL op de juiste wijze en vooral snel op mijn adres bezorgt. Groeten Sjef
22-01-2022 - Meerssen 10
Snelle levering, goede prijs Uitgebreid assortiment, levering (bijna) binnen 12 uur, en goede prijzen!
22-01-2022 - Ridderkerk 7
GOED Jammer dat je voor afhalen 2 euro moet betalen verder alles goed verzorgd
22-01-2022 - Sliedrecht 10
Super Het was makkelijk en snel besteld en de volgende dag al binnen
22-01-2022 - Almkerk 10
Goede webshop en snelle levering Prima, goede behandeling van de order
22-01-2022 - Venray 10
Super Goede informatie . snelle levering. prima service
22-01-2022 - Enschede 10
Goed, duidelijk, snelle levering Wat ik zocht vond ik snel bij Parts. Heldere omschrijving en eenvoudig te bestellen. De levering in 1 dag was prima.
22-01-2022 - Berkel En Rodenrijs 10
Geweldig Onderdeel voor Whirlpool gaskookplaat, branderkelk besteld, was nog leverbaar na vele jaren. Netjes verpakt en geleverd. Nu kan het nog wat jaartjes mee.
22-01-2022 - Amersfoort 8
Snelle afhandeling Gemakkelijk te bestellen voor een redelijke prijs en je wordt op de hoogte gehouden van de afwikkeling van de bestelling.
22-01-2022 - Nieuwkoop 10
Top Fijne site met een ruim assortiment!
22-01-2022 - Weert 10
Geweldig Snelle levering en correct
22-01-2022 - Neede 8
Snel en goed Geleverd wat ik verwachtte, goed omschreven op de website met merk en type.
22-01-2022 - Oss 10
Perfect Goed passend superblij mee
22-01-2022 - Urk 9
Prima Vlot en keurig afgehandeld
22-01-2022 - Roden 8
Snel en correct Goed geholpen bij de juiste keuze, na uitleg.
22-01-2022 - Reuver 10
Snelle service Duidelijke informatie over de artikelen. Deal snel gesloten en daarna snelle levering.
22-01-2022 - Breda 10
Prima Service en Kwaliteit Snelle levering
22-01-2022 - Amsterdam 10
Prima Makkelijk bestellen en snel geleverd helemaal prima
22-01-2022 - Zoetermeer 10
Geweldig Wij zijn heel goed geholpen met het zoeken naar de onderdelen van onze apparaten, in een woord geweldig.
22-01-2022 - Minkes 10
Vlot geleverd Heel goed dat jullie onderdelen keveren die bij de producent (in dit gevaal Siemens) niet meer te krijgen zijn!
21-01-2022 - Nieuwegein 10
Goede onderdeel binnen gekregen In 5 jaar tijd 2x uit nood onderdelen voor m'n wasmachine besteld en goede kwalitatieve producten binnen gehad. Een goede en betrouwbare website voor onderdelen.
21-01-2022 - Huissen 8
Goede en snelle levering Ruim assortiment, snelle levering
21-01-2022 - Amsterdam 10
Snelle levering, top service! Snelle levering, top service!
21-01-2022 - S Hertogenbosch 10
Fantastisch Ik had een knop voor het wasmachine nodig. Online besteld en gewoon de volgende dag in huis. Geweldig.
21-01-2022 - Heeswijk 10
Alles klopt en zijn snel. Alles klopt en snel.
21-01-2022 - Den Bosch 9
Netjes geregeld Binnen een dag bestelling binnen. Alles netjes afgehandeld
21-01-2022 - Peize 10
Snel verzonden voor een goede prijs Watertank gekocht voor koffiemachine. Direct verzonden en de volgende dag in huis. Goede prijs.
21-01-2022 - Purmerend 8
Snelle bezorging Zondag besteld, maandag in huis.
21-01-2022 - Nijmegen 9
Super Helemaal top
21-01-2022 - Borger 10
Maken waar wat een consument verwacht. Werken correct en snel. Bij terugzending snelle afhandeling. Top bedrijf.
21-01-2022 - Baarn 9
De bestelling was snel geregeld Goed mailverkeer je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling
21-01-2022 - Uithoorn 10
Snel in huis Het is goed om te weten dat onderdelen die je zelf prima kunt vervangen hier te koop zijn. Al eens eerder gedaan met een stofzuigersnoer en nu dopjes voor onder de fornuis-pannendragers die een voor een beginnen...
21-01-2022 - Kamerik 10
Duidelijke website, snelle levering en een goed product Het juiste onderdeel was dankzij de duidelijkheid van de foto's op de website goed te vinden, daarna was het bestellen een makkie en het ik her desbetreffende ar6snel in huis.
21-01-2022 - Purmerend 10
Prima geregeld als altijd!! Op zaterdag onderdelen voor mijn espressoapparaat besteld en maandag keurig netjes alles bezorgd. Top geregeld weer. Tom.
21-01-2022 - Westervoort 10
Prima en snelle levering! Gezocht en makkelijk gevonden, Prima website, duidelijk wanneer men onderdelen zoekt! Snelle levering en los van de merk artikelen ook het alternatief zichtbaar maken! Well done! MvrG, Ton
21-01-2022 - Amsterdam 10
Uitstekend! Goed product en smelle levering!
21-01-2022 - Korbeek-Lo / Belgium 10
Steeds vriendelijke en vlotte aflevering Bestelde artikelen worden snel geleverd. Goede informatie over de aflevering. Altijd vriendelijke mensen.
21-01-2022 - Ede 10
Top service Ik kon een onderdeel niet terug vinden op de site. Ik dacht ik ga ze bellen om te kijken of het te bestellen is en de juiste. Werd goed geholpen en kreeg een offerte met informatie om te checken of het echt de goede...
21-01-2022 - Schiedam 10
Razendsnelle bezorging Binnen 24 uur konden we weer koffie zetten! Kapotte onderdeel binnen een flits in huis. Super!
21-01-2022 - Wassenaar 10
Correcte en snelle levering. Correcte en snelle levering
21-01-2022 - Hoogeveen 10
Uitstekend Goede snelle levering
21-01-2022 - Markelo 10
Uitstekend. Super snelle levering. Wel fijn als je wasmachine niet meer doet.
21-01-2022 - Kockengen 10
Top bedrijf Onderdeel exact zoals beschreven, site erg handig om het juiste artikel te vinden. Totaal pakket goed voor elkaar.
20-01-2022 - Bergen Op Zoom 10
Fantastisch Super snelle levering. Keurig verpakt
20-01-2022 - Oud-Beijerland 10
Het was prima geregeld heel fijn. Het was prima geregeld, heel fijn.
19-01-2022 - Heesch 10
Snelle levering! Snelle levering en zeer prettige en klantvriendelijke afhandeling van een foutief geleverd artikel.
19-01-2022 - Utrecht 10
Snelle levering Snelle levering van producten Ga zo door
19-01-2022 - Liempde 10
Super snel geleverd Snel geleverd en het juiste onderdeel. voor herhaling vatbaar
19-01-2022 - Breukelen 8
Positief De onderdelen die ik kocht waren exact wat ik verwachtte en werken goed
19-01-2022 - Oplinter 9
Prachtig Juiste en snelle levering. Uiterst tevreden over alles.
19-01-2022 - Schiedam 9
Geweldig Binnen de afgesproken tijd is ons pakket opgehaald
19-01-2022 - Assen 10
Super organisatie Ik heb smiddags besteld en de volgende dag was het er al! Echt super! Kon ik weer mijn koffiemachine gaan gebruiken!
19-01-2022 - Eersel 10
Toppie Item Makkelyk vinden, prys en snelle verzending goed!!
19-01-2022 - Franeker 10
Goede leveringswijze en klantenservice Ik had twee items besteld waarvan later bleek dat 1 item voorlopig niet geleverd kon worden. Op mijn vraag werd van het standpunt alles in één levering afgeweken en het aanwezige onderdeel werd geleverd. Nadat...
19-01-2022 - Doesburg 10
Wauw wat snel! Besteld en de volgende dag ook echt in huis. Netjes verpakt
19-01-2022 - De Meern 10
Zeer snel geleverd Hoewel ik het artikel op andere sites voor een paar euro minder had kunnen bestellen, was de site van partsnl de enige die kon bevestigen dat het artikel ook in mijn vaatwasser (met blijkbaar een zeldzaam typenummer)...
19-01-2022 - Doorn 10
Alles keurig volgens belofte ontvangen. Zie hierboven
19-01-2022 - Wijchen 10
Prima, precies geleverd wat besteld was Het was gemakkelijk het benodigde onderdeel te bestellen. Snel geleverd en binnen enkele seconden geinstalleerd en weer functioneel.
19-01-2022 - Haren 10
Snel geleverd Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd
19-01-2022 - Rosmalen 10
Geweldig De dop van onze pluizenfilter was gebroken. Om kwart voor 10 's avonds een nieuwe besteld en de volgende dag in huis
19-01-2022 - Den Bosch 8
Hele goede en prettige ervaring Snelle en goede informatie en offerte. Telefonisch goede informatie. Levering binnen een dag met DHL. Minpunt: hoge prijs voor een paar koelkast rubbers.
19-01-2022 - Rotterdam 10
Mijn gezochte artikel was makkelijk te vinden op de website en binnen 24 uur in huis Een aangename verrassing
19-01-2022 - Alphen Aan Den Rijn 9
Uitstekend, snel geleverd product De vriesla van onze koelkast had een scheur waardoor lekwater de koelkast in liep. Snel besteld, op voorraad en snel geleverd de volgende dag.
19-01-2022 - Leeuwarden 10
Super! Bestelling van het artikel was eenvoudig, snelle levering en artikel was goed verpakt.
19-01-2022 - Annen 10
Bestellen en de volgende dag geleverd. Top! Helaas was een onderdeel van mijn keukenmachine gesneuveld en kon ik dat nog bestellen bij Parts.nl. Het juiste onderdeel en een supersnelle levering. De ene dag bestellen en de volgende dag in de brievenbus. Top!
19-01-2022 - 's-Gravenhage 10
Goede en snelle levering Vrijdagavond besteld en de volgende ochtend had ik het al ontvangen.
19-01-2022 - Tessenderlo 10
Niets dan positieve punten. Heel positief. Vandaag besteld, morgen geleverd.
19-01-2022 - Rotterdam 10
Gemakkelijk online besteld, snelle levering in de winkel! Voor mijn volautomatische koffiemachine had ik wat vervangende onderdelen nodig. De PartsNL website geeft een duidelijk overzicht van onderdelen die voor mijn apparaat beschikbaar zijn. Vervolgens heb ik deze bestelling...
19-01-2022 - Duiven 10
Zo super handig! Snel en eenvoudig besteld en met hulp van mijn vader werkt de droger weer Eenvoudig het onderdeel besteld, opgehaald in de winkel, binnen twee dagen. En de droger doet het weer. Voor die paar tientjes heb ik geen nieuwe droger. Ik ben fan van Parts
19-01-2022 - Tolbert 10
Super Al een vaker wat via deze site besteld word vlot geleverd en goed passende onderdelen voor verschillende apparaten
19-01-2022 - Monnickendam 10
Goed en snel Ok
18-01-2022 - Dordrecht 10
Super Service! Binnen 1 dag bezorgd. Ik was blij verrast. Goed en netjes verpakt. Desondanks kwam het product beschadigd binnen. Waarschijnlijk tijdens transport toch gevallen. Daarop gemeld bij klantenservice die goed bereikbaar...
18-01-2022 - Almere 10
Top !! Zeer snelle levering ook prima geholpen door een mevrouw die wist door te pakken De waterpomp was binnen 24 uur dus super snel en binnen 20 minuten draaide de wasmachine weer als vanouds dus top service
18-01-2022 - Antwerpen 9
Goede kwaliteit voor scherpe prijs Eerste keer besteld en alles correct verlopen. Scherpe prijzen, voor onderdelen. Hier had ik een set Kookborstels waar andere webshops voor zelfde prijs maar 1 konden leveren. Doe zo voort. Ik kom terug Mvg
18-01-2022 - Spijkenisse 10
Wederom super Even telefonisch contact gehad voor juiste onderdeel, perfect geholpen en snel in huis
18-01-2022 - Voerendaal 10
Volledig tevreden Tel. Informatie ingewonnen, goed geholpen en offerte ontvangen. Bestellen was kinderspel. Alle lof.
18-01-2022 - Schoorl 10
Top zaak Naast een ongelooflijke hoeveelheid onderdelen geven ze ook een perfecte service. Verkeerd besteld onderdeel dat retour ging leverde gelijk mail op hoe ze konden helpen. Hebben vervolgens uitzoekwerk gedaan en aangegeven...
18-01-2022 - Hengelo 9
Uitstekend Ben correct te woord gestaan via de chat en het was heel duidelijk wat ze je uitlegde.
18-01-2022 - Goirle 7
Goed Goed levering
Bekijk alle 54320 Kiyoh reviews