Klantbeoordelingen

Ben jij van plan om onderdelen of accessoires bij ons te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere PartsNL-klanten die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien zijn mensen positief over onze artikelen en service. Daar doen we natuurlijk ons best voor.

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een beoordeling schrijven, we zijn erg benieuwd. En een leuk extraatje: iedere maand verloten we twee staatsloten onder de mensen die de moeite hebben genomen om een review over PartsNL te plaatsen.

Beoordeling schrijven
22-01-2021 - Valkenswaard 10
Gewoon goed. Was niet moeilijk wat ik nodig had, maar alles vlot en snel geleverd.
22-01-2021 - Zeist 10
Helemaal top Daar waar Bosch en andere het onderdeel niet op voorraad hadden, Had part.sl dat wel.
22-01-2021 - Delft 10
Ongelofelijk snel geleverd en oogheelkunde goedkoop Op zondag eind middag een mengkom besteld. Was de goedkoopste die ik online kon vinden. Op maandag om 11 u ‘s ochtends al bezorgd. Goedkoop, snel en goed!
22-01-2021 - Helvoirt 8
Goed Een snelle en goede aflevering van het bestelde onderdeel. En het juiste (voorgestelde)tijdstip van levering
22-01-2021 - Gouda 10
Snel geleverd, goede website Goede site, snelle levering en tegen een scherp tarief
22-01-2021 - Zevenaar 10
Snelle en correcte levering Product is zoals omschreven.
22-01-2021 - Den Haag 10
Duidelijke site, snel. Duidelijke site, snelle levering.
22-01-2021 - Hengelo Gld. 10
Top Vlot geregeld.
22-01-2021 - Apeldoorn 6
Levering prima, het bestelde voldeed helaas niet aan de verwachting Ik had twee lampjes besteld voor een Siemens afzuigkap. Helaas was een bij levering defect.
22-01-2021 - Krimpen Aan Den Ijssel 10
Snelle levering, goed product Had product snel binnen en paste als gegoten, degelijke prijs ook.
22-01-2021 - Zwaag 10
Snelle levering Perfect verlopen, snelle levering.
22-01-2021 - Bergen Op Zoom 9
Prima winkel, resultaat voldoet aan verwachting Goede database, vindt wat je zoekt
22-01-2021 - Almere 10
De snelle levering en geen gezeur, maakt mij een tevreden klant Ik heb nu weer iets besteld via PartsNL en alweer valt het mij op dat zij mijn bestelling vlot en gedegen afhandelen. Ik ben zeer tevreden en heb PartsNL in mijn favorieten opgeslagen!
22-01-2021 - Delft 10
Bijzonder snelle service In het weekend zaten wij om het hand, de wasmachine buiten bedrijf, Mogelijke oorzaak achterhaald, een het bewuste onderdeel bij u besteld. Maandag kon de was weer gedaan worden. Perfecte en snelle service. Dank...
22-01-2021 - Wijk Bij Duurstede 10
Snelle en perfecte levering Geen aanmerkingen, snelle en juiste levering. Achteraf kunnen betalen is fijn.
22-01-2021 - Assen 8
Prima Goed verpakt, goed gecommuniceerd en snel en op tijd geleverd
22-01-2021 - Druten 9
Helemaal geweldig Snelle levering goede service
22-01-2021 - Helmond 8
Bestellen en afhandeling zoals het hoort. Een onderdeel van Panasonic broodbakmachine besteld. De afhandeling was volgens het "boekje".
22-01-2021 - Rijsbergen 8
Netjes goed Alles mooi op tijd keurig ingepakt dank u wel
22-01-2021 - Venray 10
Snelle en correcte levering Bij partsNL onderdelen voor de actifry besteld, bij tefal niet direct leverbaar , maar bij partsNL wel! Kwam de volgende werkdag netjes binnen.
22-01-2021 - Zwartewaal 8
Goed Niet goedkoop maar wel leverbaar.
22-01-2021 - Dongen 10
Goed, keuring nette afhandeling bestelde onderdelen netjes ontvangen op tijd. Goed
22-01-2021 - Lutjebroek 9
Snel geleverd Snel het juiste onderdeel geleverd
22-01-2021 - Huizen 10
Snelle en zeer goede levering en sevice Na mijn bestelling ben ik zeer goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en alle beloftes zijn nagekomen (dat is nog wel eens anders). De after-sales service is prima. Er was iets niet goed geleverd. Na mijn...
22-01-2021 - Groningen 10
Goede levering en zeer snel Zeer snel geleverd, en onderdeel past perfect
22-01-2021 - Veldhoven 10
Prima Veel keuze, goede prijs, snel geleverd
22-01-2021 - Amsterdam 10
Goed Ik zocht een product online en kon het alleen vinden door het intikken van de naam van het product. Daardoor kwam ik op PartsNL. Die kon het online leveren, de winkel, Blokker, waar ik het altijd gekocht had, niet.
22-01-2021 - Castricum 10
Goede onderdelen en service Wij waren op zoek naar een flessenrek voor de koelkast(deur),. Ondanks het zeer uitgebreide assortiment konden we door de goede foto's van de producten, eenvoudig vinden wat wij nodig hadden. De volgende dag hadden...
22-01-2021 - Deventer 10
Zeer snel geleverd Op zondagmiddag besteld, maandagmiddag geleverd.
22-01-2021 - Roosendaal 10
Fantastisch Duidelijke site waarop ik het gekochte artikel, condensopvangbak voor een droger, aan de hand van het typenummer goed kon vinden. Snelle levering, een werkdag na bestelling is het artikel geleverd.
22-01-2021 - Leerdam 10
Is goed. Wat ik bestelde was perfect alles er van klopte, alleen jammer dat het een dag later werd bezorgd maar veder was het goed.
22-01-2021 - Konstapel 10
Handig en supersnel Via de website gemakkelijk het juiste onderdeel gevonden, op zondagmiddag besteld, maandag in huis!
22-01-2021 - Emmeloord 10
Prima Prima kwaliteit en snel geleverd
22-01-2021 - Spaubeek 10
Goede service Een onderdeel kon niet geleverd worden en het andere is zonder problemen meteen geleverd
22-01-2021 - Zeeland 9
Prima Prima geregeld allemaal
22-01-2021 - Cremers 8
Vlot bezorgd goed verpakt Prima service
22-01-2021 - Landsmeer 10
Top service, ook met retouren Meerdere keren bested. Altijd netjes op tijd geleverd. Laatst een keer retour gestuurd...en ook dit werd netjes en snel afgehandeld.
22-01-2021 - Venlo 9
Prima Snelle levering
22-01-2021 - Zaandam 10
Uitstekend Ook telefonisch nog vragen gesteld over en ander product, werd zeer vriendelijk en goed geholpen.
22-01-2021 - Den Haag 9
Compleet assortiment Erg fijn dat accessoires van grote merken op voorraad zijn; zelfs dingen die de merken zelf niet aanbieden als accessoire! Prijsstelling is goed. Verzendkosten wel wat hoog.
22-01-2021 - Huizen 8
Snelle levering Als boven.
22-01-2021 - Vlijmen 9
Paste perfect en snel bezorgd Zie titel
22-01-2021 - Bunschoten 9
Zeker voor herhaling vatbaar Website erg overzichtelijk waardoor het bestellen erg makkelijk wordt. Supersnelle levering.
22-01-2021 - Eersel 10
Juiste onderdelen snel geleverd Hele snelle levering!
22-01-2021 - Rotterdam 10
Perfect Snel en nagenoeg geen levertijd
22-01-2021 - Helmond 8
Goede (retour) service Had verkeerd typenr. besteld. Retour en terugbetaling snel. Ter verbetering: info bij anticalc cartridges van Tefal moet beter; welke voor welk apparaat. Groet Ad
22-01-2021 - Zevenbergen 10
Super Snelle levering en makkelijke betalinf
22-01-2021 - Enschede 9
Zeer snelle levering Zondag besteld, maandag in huis. Top!!!
22-01-2021 - Amsterdam 10
Snel het correcte item gevonden en geleverd Makkelijk het goede item gevonden en het werd snel geleverd
22-01-2021 - Paques 10
Super Goede site en opvolging snelle levering.
22-01-2021 - Utrecht 10
Snel het juiste onderdeel Het onderdeel kwam een stuk sneller dan ik had verwacht en was precies wat ik zocht. Super!
22-01-2021 - Nederweert 9
Snelle service Snelle verzending, goed verpakt en een mooie prijs!
21-01-2021 - Veenendaal 10
Perfect onderdeel voor mijn stofzuiger en snelle levering Goede ervaring met PartsNL. Leveren zoals afgesproken en het product is top. Heel blij mee.
21-01-2021 - Den Helder 10
Super snel Top
21-01-2021 - Sleeuwijk 8
Positief Op tijd geleverd en op de afgesproken tijd. Top
21-01-2021 - Renesse 10
Super Ik ben heel blij dat ik de onderdelen bij jullie kon bestellen ze passen perfect en mijn afzuigkap was weer gemaakt En snelle levering levering Ik zou zeker nogmaals bij jullie bestellen
21-01-2021 - Best 10
Top Top service, model ingevoerd en de volgende dag een voorstel voor de juiste bestekbak.
21-01-2021 - Oud-Turnhout 9
Prima, zeer snel Prima, zeer snel geleverd
21-01-2021 - Sittard 10
Goede ervaring Gevonden wat ik zocht en de dag erna in huis. Top
20-01-2021 - Rozenburg-ZH 10
Snelle adequate levering Gewoon perfect. Behoeft geen toelichting
20-01-2021 - Berkel En Rodenrijs 8
Zeer klantvriendelijk Eenvoudig en duidelijk site, misschien meer specificatie van onderdelen leveren (tekening met maten)
20-01-2021 - Haarlem 10
Ongelooflijk vlot S avonds besteld en de volgende dag in de ochtend al geleverd
20-01-2021 - Kapellen (belgië) 10
PartsNl is een zeer betrouwbare firma De firma zorgde voor een correcte en uiterst vlugge en accurate afhandeling van de aankoop.
20-01-2021 - Hilversum 10
Super. Ik had per abuis de verkeerde maat besteld. Dezelfde dag retour gestuurd en gelijk de juiste maat besteld. Dezelfde week geld al weer op de rekening. Chapeau!!!
20-01-2021 - Woubrugge 9
Geweldig Gemakkelijk besteld en snel geleverd geweldig
20-01-2021 - Brugge 10
Degelijk product en vlotte levering! Super snel geleverd!
20-01-2021 - Muiden 10
Supersnelle levering en fijn dat er ook alternatieven worden voorgesteld Bij het zoeken in de webshop naar het juiste product werd er ook een vergelijkbaar (én voordeliger) alternatief voorgesteld. De levertijd van dit product zou langer zijn, maar niets was minder waar: ik heb ‘s...
20-01-2021 - Zaandam 10
Veel te krijgen en goede en snelle sevice Fijne website ,bestrl er graag en vindt de dnelle levering super.
20-01-2021 - Ijsselstein Ut 10
Ruime keuze in onderdelen en snelle zeer correcte afhandeling. Een artikel bleek achteraf niet tijdig te kunnen worden geleverd, terugbetaling binnen twee dagen. Ik ben erg tevreden over PartsNL
20-01-2021 - Oosterhout NB 10
Echt top Zelfs in corona tijden. Waardoor er begrijpelijk vetraging is, met het verzenden en ontvangen van bestelde goederen. Zulke snelle levertijden hebben. En bijna alles voorradig en betaalbaar. Kan niets anders zeggen...
20-01-2021 - Doorwerth 9
Snel en goed Snel het goede product geleverd
20-01-2021 - Goirle 9
Snel en uitstekend Snelle en uitstekende service
20-01-2021 - Opwijk (belgië) 10
Snel, efficient en klantgericht De site is goed opgebouwd en het opzoeken van de vereiste stukken was zeer eenvoudig. De geleverde stukken waren ok. Na de boeking van mijn bestelling ging het zeer snel. Nog dezelfde dag werden de stukken verstuurd...
20-01-2021 - Venlo 10
Goed en snelle levering. Zoals gezegd goede en snelle levering. en tevens mooi product!
20-01-2021 - Erkens 10
Simpel en snel Klasse
20-01-2021 - Rosmalen 10
Super snelle levering Item besteld en de volgende dag in huis. Super snelle service. Ga zo door parts.nl
20-01-2021 - Barendrecht 10
Snelle bezorging van goed verpakte bestelling! Snelle bezorging van goed verpakte bestelling.
20-01-2021 - Maasdam 10
Prima Goede snelle bezorging van een bestekmandje voor in de vaatwasser. Ik heb al meerdere malen iets bij Parts.nl besteld en dit is altijd snel besteld en snel binnen.
20-01-2021 - Eindhoven 9
Prima service Product geleverd zoals afgesproken. Wellicht een aanbeveling: maak het ook mogelijk producten bij een Post.nl afleverpunt op te halen. Dan hoef je voor de levering niet thuis te wachten/ aanwezig te zijn. Nu kan...
20-01-2021 - Amsterdam 10
Precies wat ik nodig had, supersnel geleverd Erg tevreden, precies wat ik nodig had, voldoet aan mijn verwachtingen en snel geleverd. Top
20-01-2021 - Ermelo 10
Fantastisch Zeer goed geholpen.
20-01-2021 - Tynaarlo 10
Snelle en accurate levering Prima en betrouwbaar
20-01-2021 - Drunen 9
Hebben alles ! Gewenste product kan snel gevonden worden, bestellen is eenvoudig en snel en de levering is supersnel. Mijn complimenten, zo hoort het !
20-01-2021 - Horn 10
S middags onderdeel stuk,zoek internet, bestel,volgende dag in huis. Bij het zoeken op internet gezocht naar een firma. Kwam bij Parts.nl uit. Een veelvoud van onderdelen en merken. Goede site. Omdat er heel veel uitvoeringen van dat onderdeel zijn, even zoeken. Vertrouwd gevoel....
20-01-2021 - Burg-Haamstede 10
Snel geleverd en goed verpakt. Zo moesten ze allemaal werken! De ene dag besteld, de volgende dag in huis. Alles verliep precies volgens de beloften op de website.
20-01-2021 - Zwijndrecht 9
Geweldig Artikel was goed en degelijk verpakt,
20-01-2021 - Halle 10
Prima Snelle levering, goede prijs. Tevreden klant
20-01-2021 - Katwijk 10
Duidelijke website, vlotte levering. Best wel uitdaging om de juiste pomp te vinden van een vaatwasser van 15+ jaar. Maar parts.nl website was goede hulp daarbij. Volgende dag geleverd, ingebouwd, alles werkt.
20-01-2021 - Nijverdal 9
Het bestelde was de volgende dag geleverd in goede verpakking, `savonds de combioven weer in werking Mijn gezochte artikelen eenvoudig te vinden en te bestellen. Alles netjes ingepakt de volgende dag al afgeleverd, zodat ik het direct in de combioven kon plaatsen en was daarna direct weer in gebruik te nemen. gewoon...
20-01-2021 - Vlaardingen 9
Top service Aanloop condensator van mijn vaatwasser was stuk. Parts.nl had de orginele op voorraad. Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Zaterdag weer draaien met die vaatwasser. Helemaal blij.
20-01-2021 - Ijmuiden 10
Supersnel Zo geweldig! Onderdeel zoeken, in winkelmandje en de volgende dag al bezorgd! Fantastisch
20-01-2021 - Heerhugowaard 9
Supersnelle levering Erg tevreden. Snel en goede prijs/kwaliteit
20-01-2021 - Zeeland 9
Het was heel goed gegaan Prima werk geleverd
20-01-2021 - Meppel 10
Geen poespas, gewoon snel en makkelijk Had een nieuw bestekmandje nodig voor mijn vaatwasser. Vorige keer ook besteld bij PartsNL en deze keer weer. Website is overzichtelijk en makkelijk om keuze te maken. Winkelmandje, bestellen en betalen erg snel....
20-01-2021 - Ede 10
Snelle levering met goede voorwaarden Duidelijke info op de site, continue geinformeerd worden betreffende status produkt/levering, prijs goed
20-01-2021 - Leusden 10
Super firma!! Super service !!! Hier kunnen vele bedrijven een voorbeeld aannemen. Vrijdagavond om 21:00 uur besteld, zaterdag 12:00 gebracht door DHL, top!!!! Dank u wel.
Bekijk alle 43278 Kiyoh reviews