Klantbeoordelingen

Ben jij van plan om onderdelen of accessoires bij ons te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere PartsNL-klanten die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien zijn mensen positief over onze artikelen en service. Daar doen we natuurlijk ons best voor.

Wij verzamelen reviews via het platform van Kiyoh. Alle beoordelingen worden hier gecontroleerd op echtheid. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht, dan vraagt Kiyoh om een aankoopbewijs. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van Kiyoh.

Iedere maand verloten we twee staatsloten onder de mensen die de moeite hebben genomen om een review over PartsNL te plaatsen.

Beoordeling schrijven
03-10-2022 - Assendelft 10
Geweldig Goed ingepakt, zeer tevreden voor de zoveelste keren
03-10-2022 - Den Haag 8
Snelle levering Wel opmerkelijk dat onze Tefal airfryer type nummer niet stond vermeld bij het bestelde onderdeel nl een nieuwe lade. Op basis van de foto’s op de site toch besteld en de lade bleek te passen.
03-10-2022 - Fijnaart 9
Juiste onderdelen en zeer snelle levering!! Bij het zoeken naar de juiste onderdelen voor een Samsung droger, zeer snel de juiste onderdelen op de deurmat ontvangen. Onderdelen waren voorradig en zeer snel geleverd, pas vorm was identiek. Onderdelen qua prijs...
03-10-2022 - Swaneveld 10
Hele snel geleverd Snelle levering
03-10-2022 - Haule 9
Was netjes geregeld. Snel en vakkundig
03-10-2022 - Lelystad 10
Goed product snel geleverd. Zeer tevreden.
03-10-2022 - Zelhem 10
Ik ben 100% tevreden! In deze tijd, is het soms lastig om aan onderdelen te komen. Met wat geduld komt alles goed. Netjes bericht gehad of ik kon wachten. Toen het onderdeel binnen was, werd het supersnel geleverd! Heel blij mee!
03-10-2022 - Geldermalsen 10
Zeer snel geleverd! Artikel besteld op een duidelijke site en werd snel geleverd!
03-10-2022 - Woldendorp 8
Prima snel geleverd Snel en goed verpakt
03-10-2022 - Oostzaan 9
Snel en accuraat! De producten zijn eenvoudig te vinden en bestellen. De levering is daarna snel en goed verpakt.
03-10-2022 - Beerendonk 10
Perfecte communicatie Ik werd precies op de hoogte gehouden van verzending en alles klopte. Ook de verpakking en bij behorende pakbon was allemaal prima geregeld
03-10-2022 - Almere 9
Perfect Goede prijs en alles volgens afspraak
03-10-2022 - Amsterdam 10
Practical, useful and quick! Parts NL is my go to store for any parts I need. I never worry or stress if something breaks in my house because I know I can find a replacement with Parts NL and have it delivered the next day at a great price.
03-10-2022 - Alphen Aan Den Rijn 9
Goef Goed
03-10-2022 - Noord Brabant 10
Prima database om je onderdelen op te zoeken en te bestellen Als heel prettig ervaren, gewoon merk type invullen en de beschikbare onderdelen komen naar voor. Origineel en alternatief. Snelle bezorging en de wasmachine draait weer perfect! super
02-10-2022 - Veldhoven 10
Super goede en snelle levering. Onderdelen voor de koelkast gekocht. Fijne website. Super snel binnen, en goede prijs. Wel jammer dat ik bij een bestelling van €70 nog €5,99 verzendkosten moest betalen.
02-10-2022 - Apeldoorn 9
Snel en juist geleverd onderdeel Bauknecht vaatwasser. Mijn vaatwasser Bauknecht 854619801790 bleek meerdere storingen te hebben. Na 1e onderzoek bleek de recirculatiepomp niet goed te werken. Hierop gaf deze geen foutmelding, maar kon het programma niet afronden. Na...
02-10-2022 - Haarlem 10
Ruim assortiment, goede voorraad, zeer snelle verzending met no nonsense verpakking. Als je wat repareert en waarschijnlijk dus open hebt liggen wil je zeker als particulier zsm het missende onderdeel snel binnenhebben. Naast het ruime assortiment en overzichtelijke website is dan goede voorraad...
02-10-2022 - Klundert 10
Geweldig Snelle levering
02-10-2022 - Kapelle 10
Top Snelle levering. Duidelijke site om te zoeken wat je nodig hebt. Check om uit te zoeken of onderdeel geschikt is. Ik hoef nu geen nieuw apparaat te kopen omdat met het onderdeel van PartsNL ik weer jaren vooruit...
02-10-2022 - Oud Ade 9
Snel en goed geregeld Ik besteld hier regelmatig een onderdeel. Alles wat thuis kapot is probeer ik te maken I.p.v. weg te gooien. PartsNL is hiervoor onmisbaar voor mij. Dit keer heb ik makkelijk en snel weer een werkende blender!
02-10-2022 - Den Helder 7
Goed geregeld en op de afgesproken tijd. Beleefde chauffeur.
02-10-2022 - Heist Aan Zee 10
Waterresevoir Delonghi Zondag besteld en maandag geleverd een echte aanrader voor onderdelen voor uw koffiemachine .Heel goede sevice
02-10-2022 - Lekkerkerk 10
Vriendelijk en behulpzaam. Een onverwachte uitgekiende en eenvoudige oplossing werd mij aangeboden met deze materialen. De zwakke constructie van de fabrikant werd met deze vervangingsset volledig overklast door z,n eenvoud. Technische een...
02-10-2022 - Breda 9
Prima assortiment Snel binnen, redelijke prijzen, makkelijke site
02-10-2022 - Heemskerk 10
Heel netjes geholpen Na verkeerde onderdeel te hebben ontvangen met offerte ben ik netjes geholpen en het goede onderdeel gekregen
02-10-2022 - Ijhorst 10
Prima service Nadat we problemen hadden met de levering. Post nl. Had niet geleverd,werd het op nieuw op gestuurd. Nu kwam het wel aan.
02-10-2022 - Enter 10
Prima Prima vervangend onderdeel en snel geleverd
02-10-2022 - Hilversum 8
Good service but expensive fees The product works fine, and the service from PartsNL is good, with fast delivery and clear communication. Only the delivery fee is too expensive in my opinion.
02-10-2022 - Amsterdam 10
Uitstekend Was op zoek naar een nieuw flessenrek voor een ijskast. De sticker met het type nummer van de ijskast was nogal onduidelijk. Belletje naar parts.nl en een medewerker hielp mij het juiste onderdeel te vinden. Kreeg...
02-10-2022 - Bocholt 10
Snel en goed Heel vlotte en snelle levering met duidelijke communicatie.
01-10-2022 - Enschede 10
Snel besteld en binnengekomen Ik kon gemakkelijk op onderdeelnummer van Bosch het juiste onderdeel vinden en het onderdeel was binnen 24 uur binnen
01-10-2022 - Sint-Niklaas (belgië) 10
Uitstekend De website is zo duidelijk dat ik in een mum van tijd het juiste artikel heb gevonden. Zaterdagavond besteld en maandag geleverd.
01-10-2022 - Uden 10
Goede service Had iets nodig wat niet op hub site stond een mailtje gestuurd en de dag erna al antwoord waar ik het meteen kon bestellen en ondanks dat ze het niet op voorraad hadden toch binnen 1 week in huis
01-10-2022 - Goirle 10
Perfect! Alweer alles volgens afspraak, geen gedoe, kortom prima!
01-10-2022 - Huldenberg 10
Handig, snel en correct Ik vroeg een onderdeel aan via het formulier, kreeg heel snel antwoord over het gevraagde onderdeel en een schatting van de minimumlevertijd - de levering volgde ietwat later dan de vermelde minimumlevertijd
01-10-2022 - Soest 10
Goede variatie Ik had hier een hoofdfilter en een foam opvanger voor het tweede filter van mijn droger hier gekocht. Wat top dat ze gewoon onderdelen op voorraad hebben voor een ruim 5 jaar oude droger. Variatie is top hier.
01-10-2022 - Middelharnis 10
Buitengewoon goed Een overzichtelijke site, snelle levering
01-10-2022 - Hilversum 8
Gewoon goed Onderdeel snel gevonden, besteld en correct geleverd. Zoals het hoort!
01-10-2022 - Willebroek 10
Snelle levering, correcte afhandeling Na bestelling van de moeilijk verkrijgbare stofzuigerzakken voor mijn R3000 Kärcher robotstofzuiger (reeds 10 jaar onze beste hulp) kon ik op korte termijn bij jullie terecht voor 2 sets stofzuigerzakken als navulling...
01-10-2022 - Hoofddorp 8
Nice ! Fast & nice service
01-10-2022 - Tholen 10
Top service Onderdeel besteld voor droger, voor een prima prijs en volgende dag in huis. Achteraf bleek oude onderdeel niet kapot te zijn en kon ik het nieuwe onderdeel terug sturen. Binnen een paar dagen netjes het betaalde...
01-10-2022 - Zevenaar 10
Snel en betrouwbaar Correct, wel duur
01-10-2022 - Westervoort 10
Goede en fijne service Goed overzicht waar de onderdelen die je zoekt kan vinden En betaalbaar
01-10-2022 - Almere 5
Gekregen wat ik besteld heb Ik heb een micaplaatje besteld en opgehaald bij een servicepunt. Wat mij opviel dat ik het (kwetsbare) micaplaatje in een doorzichtig plastic zakje kreeg. Omdat ik op de fiets was ik bang dat ik het plaatje zou...
01-10-2022 - Venlo 10
Snel goedkoop perfect Super goed
30-09-2022 - Gouda 9
Prima service Goed geregeld, erg snel ook. Echter als je je bestelling niet ophaalt dan hoor je er ook niets meer van. Ook geen reminder, dat is wellicht een goede procesverbetering. Verder top website en goede winkels!
30-09-2022 - 3645dx Vinkeveen 10
Erg goede website, alle artikelen op voorraad & precies op tijd geleverd. Mijn Siemens droger van 8 jaar oud volledig gereviseerd met onderdelen van Parts.nl. Perfecte website, alles op voorraad & precies op tijd geleverd. Uiterst professioneel bedrijf. Compliment
30-09-2022 - Mill 10
Kei goed! Overzichtelijke site, snelle levering!
30-09-2022 - Nieuwegein 10
Prima , originele onderdelen voor een prima prijs Zondag besteld en maandag in huis sneller kan niet.
30-09-2022 - Alphen Aan Den Rijn 10
Super snelle service Mijn ervaring met parts Nl is wat ze zeggen doen ze ook . In het weekend bestellen op maandag is het ook binnen.
30-09-2022 - Wijk Bij Duurstede 9
Prima!! Simpel: hebben wat ik hebben wil en binnen een dag in huis.
30-09-2022 - Zaanstad 10
Het juiste onderdeel voor ons chemisch toilet. Snel geleverd, goed verpakt. Makkelijk te vinden op website
30-09-2022 - Amersfoort 10
Razend snel behandeld en bezorgd Ook had ik op een zaterdag een bestelling gedaan, was de bestelling al maandag middag binnen. Super snel geleverd, prima spullen tegen een goede prijs. Zeer tevreden
30-09-2022 - Hoogstad 10
Prima Was prima en correct
30-09-2022 - Leeuwarden 10
Zaterdag besteld, maandag in huis Zeer snel ontvangen. Onze vaatwasser hebben we maandag al kunnen maken met een nieuwe circulatiepomp.
29-09-2022 - Drachten 10
Snelle en nauwkeurige levering Ik heb een zeer positieve ervaring met jullie
29-09-2022 - Maastricht 10
Topper! Goede website. Zeer uitgebreid assortiment. Snelle levering en gunstige prijs.
29-09-2022 - Huizen 10
Snel geleverd, netjes verpakt Ik had snel een onderdeel voor een kloofmachine nodig, binnen 16 uur geleverd, top
28-09-2022 - Reeuwijk 10
Snelle levering tegen een goede prijs. .
28-09-2022 - Maasbommel 7
Snelle service Snelle service
28-09-2022 - Landgraaf 8
Correcte snelle levering van het artikel Goede ervaring na zoektocht op internet
28-09-2022 - Roermond 10
Uitstekend Makkelijk te bestellen en snelle levering goede service
28-09-2022 - Rotterdam 8
Dank Dank voor de snelle levering
28-09-2022 - Ten Post 10
Snelle levering en goede kwaliteit Snelle levering en mooie originele producten
28-09-2022 - Woudenberg 10
Snel en goede uitleg. Nemen de tijd om je goed uit te leggen wat je precies nodig hebt.
28-09-2022 - Udenhout 8
Prima Snelle levering, juist product.
28-09-2022 - Zevenaar 10
Dé plek voor onderdelen De afgelopen jaren enkele malen onderdelen nodig gehad. Jullie site is de plek om te gaan zoeken. Fijne site en duidelijke afbeeldingen. Zouden soms meer foto’s uit verschillende hoeken bij mogen. Maar compatible...
28-09-2022 - Vremde 10
Alles zoals voorzien en beloofd Alles zoals voorzien en beloofd
28-09-2022 - Amsterdam 10
Goed ...
28-09-2022 - Hengelo 10
Helemaal volgens afspraak geleverd. Netjes en verzorgd verpakt.
28-09-2022 - Leiden 10
Snel, vriendelijk en prijs kwaliteit is goed! Voor het eerst hier iets besteld. Duidelijk site, Makkelijk besteld en super snel en netjes geleverd. Erg blij mee, want mijn ouders kunnen hun Magnetron nu echt gebruiken.
28-09-2022 - Bergen Op Zoom 10
Snelle levering Grote voorraad van alles en snelle levering
28-09-2022 - Naaldwijk 10
Duidelijke website en supersnelle levering! Wat een geweldige makkelijke website, en betrouwbare betaalomgeving. Binnen 1 dag na bestelling keurig geleverd!
28-09-2022 - Almere 9
Snel en goede service Dit is de 1ste keer dat ik bij PartsNL een bestelling heb geplaatst. Ik vond het wel spannend maar alles is heel goed gegaan. Ik heb de bestelling snel en goed verpakt ontvangen. Heel fijn.
27-09-2022 - Ede 8
Snelle levering Goed ingepakt.
27-09-2022 - Ridderkerk 10
Zeer fijne winkel Bestellen en bezorgen gaat heel makkelijk en snel. Wij hadden een probleem met een besteld artikel dat is heel keurig opgelost. Hele fijne webshop en heel klantvriendelijk
27-09-2022 - Alkmaar 10
Super snel geleverd Besteld artikel super snel geleverd
27-09-2022 - Maarssen 9
In een keer de juiste onderdelen Alles netjes en correct geleverd
27-09-2022 - Moerdijk 9
Geweldig Super snelle levering en alles goed en netjes verpakt
27-09-2022 - C 8
Goed Snel geleverd erg tevreden
27-09-2022 - Goirle 10
Snel geleverd! Winkel heeft een handige site met een geode sortering onderdelen. Het onderdeel was binnen 1 dag geleverd. Prima!
27-09-2022 - Noordwijk 9
Fantastisch Via de chat heel goed geholpen. Via de website kwam ik er niet uit, maar medewerker heeft voor mij gezocht en direct het juiste onderdeel gevonden. Binnen 24 uur na bestellen in huis.
27-09-2022 - Meijel 9
Was precies goed Prima service
27-09-2022 - O 10
Supergemakkelijk, supersnel Onderdelen en suggesties voor alternatieven makkelijk te vinden. Essentieel nu we een samenleving moeten maken die meer repareert dan weggooit.
27-09-2022 - Den Haag 10
Geweldig!!! Geweldig! Snel, adequaat en communicatie perfect!!
27-09-2022 - Schagen 10
Prima Het product is goed en sneller dan verwacht geleverd.
27-09-2022 - Akkrum 10
Levering volgens afspraak. Lag klaar in de winkel in Heerenveen. Klantvriendelijke, mensen.
26-09-2022 - Nieuwendijk 10
Goed geholpen, om 21.30 uur besteld, volgende dag in huis Heb een foto gestuurd van type-nummer wasdroger en een foto van het kapotte onderdeel. Nog geen 5 minuten later bericht van welk vervangend onderdeel ik zou moeten kopen
26-09-2022 - Oegstgeest 8
Snelle levering en goed verpakt Goede zoekmogelijkheden in de website. Snel geleverd en goed verpakt.
26-09-2022 - Oosterwolde Frl 9
De juiste specialistische onderdelen snel geleverd voor in dit geval een 20 jaar oude vaatwasser De onderdelen werden de ene dag besteld en 2 dagen later geleverd, na goede communicatie over levertijdstip. Keuze uit levering via Postnl of DHL.
26-09-2022 - Ane 10
Snelle levering top Netjes en snel
26-09-2022 - Amsterdam 9
Just the part I needed and quick delivery The handle on my freezer broke and I needed a replacement. I was able to find the part I needed on PartsNL and confirm it was for the same model fridge. The ordering process was quick and smooth and delivery fast.
26-09-2022 - Beuningen 10
Prima levering volgens afspraak. Karcher slang goed verpakt en snel bezorgd.
26-09-2022 - Heeze 10
Snel en kwaliteit Viltschijven van boenmachine vervangen. In één dag was product in huis!
26-09-2022 - Leuvenheim 8
Snelle levering Daar ik geen account heb was het even zoeken hoe ik moest bestellen, maar uiteindelijk bleek dit goed te gaan. afhandeling snel en correct. Enig minpunt: mail bericht bezorging morgen na 14.00 volgende dag kom ik...
Bekijk alle 58432 Kiyoh reviews