Klantbeoordelingen

Ben jij van plan om onderdelen of accessoires bij ons te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere PartsNL-klanten die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien zijn mensen positief over onze artikelen en service. Daar doen we natuurlijk ons best voor.

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een beoordeling schrijven, we zijn erg benieuwd. En een leuk extraatje: iedere maand verloten we twee staatsloten onder de mensen die de moeite hebben genomen om een review over PartsNL te plaatsen.

Beoordeling schrijven
18-01-2020 - Vonk 10
Keurig op tijd Goede prijs. Snelle levering. TOP
18-01-2020 - Nieuwegein 10
Snelle verzending van het juiste product tegen zeer schappelijke prijs 's-avonds besteld en de volgende dag het Nespresso onderdeel in huis. Goed verpakt zonder te veel verpakking, prima prijs en service.
18-01-2020 - Lelystad 10
Snelle service Afdekplaatje afzuigkap bedieningspaneel vervangen
18-01-2020 - Noordeloos 9
Dik tevreden. Ik had onderdelen voor scheerapparaat nodig. Dus kwam ik uit op PARTS.nl Onderdelen waren makkelijk te vinden, goede omschrijving erbij, dus binnen no time geregeld. De bezorging thuis was verbazingwekkend snel....
18-01-2020 - Heusden Zolder 8
Zeker snel! Vandaag besteld en morgen berzorg!
18-01-2020 - Den Haag 10
Behulpzaam, correct en snel Alleen maar positief. Hadden per abuis een verkeerd onderdeel. Zo teruggestuurd en het juiste opnieuw besteld. Alles super snel en professioneel
18-01-2020 - Harlingen 10
Prima Gemakkelijk bestellen na het zien van de catalogus. Vlotte levering.
18-01-2020 - Zierikzee 9
Prima webshop Ik heb orinele spatlappen voor citroen jumper besteld, kwam prima binnen met hele goede beschrijving erbij, zaten er zo op. Blij mee
18-01-2020 - Mijdrecht 10
Snelle levering, prima product! Ik had een ring nodig voor de ActiFry. Deze was makkelijk te vinden en is gelijk verzonden.
18-01-2020 - Oostburg 10
Snelle en prima service van een bestelling Had een vraag over mijn bestelling en zonder problemen is dit uitgelegd en naar tevredenheid behandeld. Zeer tevreden over U. Meer woorden zijn gewoon niet nodig!!
18-01-2020 - Heemskerk 8
Goed en snel geleverd Top
18-01-2020 - Makkum 10
Prima gelopen en snel Dit was onze eerste aankoop bij Part.nl, dus is dit ook onze eerste ervaring, maar als het altijd zo gaat, kunnen wij Parts.nl alleen maar alleen maar aanraden!
18-01-2020 - Heerhugowaard 9
Verrassend veel onderdelen op voorraad en snel geleverd. Mijn De Longhi Lattissima Touch koffiemachine gaf na anderhalf jaar nog wel melk maar geen schuim meer bij de espresso. Na enig zoeken op Internet vond ik Parts NL. Zij bleken precies het onderdeel waar ik naar...
18-01-2020 - Sassenheim 9
Snel en goed geleverd Een Porta filter gekocht voor de Saeco Aroma. Snel geleverd en mijn machine doet het weer. De houder van de filter was kapot gegaan, dus nieuwe onderdelen bestellen was geen optie.
18-01-2020 - Den Haag 8
Levering volgens de geboden voorwaarden Positief
18-01-2020 - Swolgen 8
Prima snelle en juiste levering Duidelijke site
18-01-2020 - Ingelmunster 10
Perfecte bediening???? Vanaf bestelling tot levering perfecte informatie via mail.
18-01-2020 - Helmond 10
Pakketje beschadigd en heel snel opgelost???????????????? Mijn pakketje besteld maar bij Post NL beschadigd tijdens transport. Contact gezond met Parts NL en binnen een dag onderdeel naar alle tevredenheid ontvangen. Top service Mijn complimenten Mvgr. Toon
18-01-2020 - 's-Hertogenbosch 10
Snel en goed. De telefoniste hielp mij snel en goed. Het bestelde werd snel en uitstekend verpakt geleverd.
18-01-2020 - Tilburg 9
Prima Goed, snel en betrouwbaar
18-01-2020 - Leeuwarden 10
Prima Makkelijk te vinden op de site en snel en probleemloos geleverd
18-01-2020 - Rotterdam 6
Er zaten geen gratis ontkalk tabletten bij Er zaten geen gratis ontkalk tabletten bij. Zoals aangegeven op de website
18-01-2020 - Gorinchem 7
Snel geleverd maar niet juiste schroeven Ik was blij met de snelle levering de kapjes voor de afzuigkap waren helemaal goed, alleen de schroefjes die erbij zaten pasten niet in de afzuigkap.
18-01-2020 - Zoetermeer 10
Top Lekker goedkoop en past precies
18-01-2020 - Leimuiden 10
Keurig nettte snelle levering Alle stappen , van moment van bestellen tot de bezorging vind je netjes terug in de mail . De levering is snel en de bestelde artikelen zaten keurig verpakt . Prima webshop om je onderdelen te bestellen ????
18-01-2020 - Groningen 7
Was eerste keer met parts nl Voldoende
18-01-2020 - Groesbeek 10
Snelle service, en niet duur. 17.00 uur besteld volgende dag in huis. Juiste onderdelen van goede kwaliteit
18-01-2020 - Amstelveen 10
Gewoon goed Alles zoals beloofd en beschreven
18-01-2020 - Duivendrecht 10
Top Zeer tevreden
18-01-2020 - Ijsselmuiden 10
Zeer correct Dat gene ik bestelde was goed en keurig op tijd geleverd
18-01-2020 - Amsterdam 10
Snelle levering! Snelle levering
18-01-2020 - Emmen 10
Super snelle levering Gisteren besteld vandaag in huis, thx
18-01-2020 - Akersloot 10
Veel onderdelen op voorraad, en snel geleverd. Prima webshop, deskundig advies met een link naar het onderdeel. S'middags besteld, volgende dag keurig netjes verpakt afgeleverd. Eventueel ook gratis in de winkel op te halen. Voor mijn onderdelen koes ik voor...
18-01-2020 - Roerdalen 9
Ik zou niet weten hoe het beter kan.... Maandag besteld dinsdag bezorgd, wat wil je nog meer?
18-01-2020 - Oosterwolde 9
Geweldig Na de middag bestelt volgende middag al thuis super
18-01-2020 - Nuenen 8
Snelle vriendelijke afhandeling via klantenservice!! Snelle reactie, en duidelijke antwoorden op mijn vragen. Via de mail en telefoon.
18-01-2020 - Buggenum 9
Eenvoudig onderdelen vinden, snel geleverd Prima ervaring, onderdeel duidelijk op foto, week af van mijn onderdeel, maar de rubber ring die ik nodig had was duidelijk te zien en daardoor kon ik na ontvangst het apparaat repareren.
18-01-2020 - Ospel 10
Uitstekend! Verwarmingselement kapot van de wasmachine en hier besteld. Geen origineel onderdeel (naar eigen keuze niet besteld) maar past perfect! Door de parts.nl filmpjes op YouTube heb ik dit gemakkelijk en snel zelf kunnen...
18-01-2020 - Woerden 10
Goed geholpen in een woud van onderdelen Ze hadden precies wat ik zocht. Site lukte me niet maar via mail in een half uur de juiste spullen gevonden.
18-01-2020 - Ede 10
Top service! Nadat ik het verkeerde besteld had kwam het goede product een dag later binnen en werkt/past perfect!
17-01-2020 - Eindhoven 10
Uitstekend Goede communicatie en snelle levering
17-01-2020 - Bodegraven 10
Gemakkelijk bestellen, snelle service Snel gevonden, snel bestel en supersnel en keurig geleverd, waarbij de prijzen ook keurig zijn in vergelijking met andere sites.
17-01-2020 - Groningen 10
Prima en snelle bezorging Zeer tevreden
17-01-2020 - Veenendaal 10
Snelle levering en prima product omschrijving Hittepomp van onze vaatwasser was kapot. pomp was snel in huis en we kunnen dus snel weer van onze vaatwasser gebruik maken
17-01-2020 - Grootebroek 10
Snel geleverd Snelle levering werd zelfs op zondag opgestuurd, alles netjes ontvangen op de maandag
17-01-2020 - Apeldoorn 10
Makkelijk bestellen, snelle levering. Vervanging onderdeel deurbeveiliging was makkelijk en magnetron werkt weer.
17-01-2020 - Almere 10
Goede vlotte afwikkeling van de bestelling, bedankt hiervoor. Zeer aan te bevelen.
17-01-2020 - Hoogeveen 9
Zeer vlotte afwikkeling Onderdeel na een dag bezorgd
17-01-2020 - Rotterdam 10
Super geregeld Snel goed geweldig
17-01-2020 - Hedel 10
Op zondagmiddag besteld en op maandag de dag erna binnen Hele snelle levering, goed verpakt en de v-snaar paste zoals het hoort.
17-01-2020 - Langerak 9
Goede prijs en snelle levering Op zaterdagavond een ovenrekje besteld, maandag ochtend al geleverd. Na enig speurwerk, bleken ze ook nog de goedkoopste!
17-01-2020 - Amsterdam 9
Snel bezorgd juist product Snelle bezorging, goed product en goedkoper dan elders
17-01-2020 - Afferden 10
Zeer correct en snel.!!! Zeer snel en fijn dat de bezorger het pakket correct heeft neergezet in schuurtje zoals ik aangegeven hed. Erg Fijn!!!!!!
17-01-2020 - Zevenaar 10
Prima Service Onderdelen besteld voor een oudere vaatwasser. Zoeken op basis van product nummer en bestellen ging vrij simpel. Producten zin ook snel geleverd.
17-01-2020 - Puttershoek 9
Onderdeel paste perfect! Nespresso apparaat was stuk. Onderdeel opgezocht. Voor weinig geld besteld en apparaat is weer als nieuw!
17-01-2020 - Soesterberg 10
Goede en snelle levering Geen klachten en/of negatieve dingen. Gewoon goed, snel, niet duur en altijd de onderdelen die ik nodig heb
17-01-2020 - Maassluis 10
Was erg onder de indruk over de vlotte en snelle bestelmethode en afwikkeling. Ik wist niet dat een onderdeel voor de oven zo gemakkelijk en snel te verkrijgen was.
17-01-2020 - Leidschendam 10
Top Zondag besteld, maandag in huis! Super snelle levering! Erg blij mee!
17-01-2020 - Zwolle 9
Snelle levering Goed product, snelle levering
17-01-2020 - Almere 10
Snelle levering en goed materiaal Onderdelen waren op tijd binnen was exact wat ik nodig had klus geklaard.
17-01-2020 - Geenen 9
Perfect Goed geleverd product.
17-01-2020 - Haarlem 8
Volhouden zo Dit betrof mijn eerste bestelling. Ik kan dan ook niet beoordelen of dit de normale gang van zaken is. Maar aangezien ik geen enkel probleem ervaren heb een dikke duim omhoog.
17-01-2020 - Best 10
Geweldig In een woord geweldige service snelle levering ga beslist eerst bij partsnl kijken bij de volgende bestelling
17-01-2020 - Lienden 10
Zeer snelle levering Uitgebreid assortiment en zeer snelle levering (verwerkt ook op zondag).
17-01-2020 - Amsterdam 8
Makkelijk, snel en goed Het is eenvoudig bestellen, snel geleverd en een goede kwaliteit, zowel in de bezorging als product.
17-01-2020 - Heerhugowaard 9
Snelle levering. Niet meer op voorraad bij Dyson. En wel bij PartsNL Top. Volgende dag al in huis. Artikelen goed te zien door 360 view. Had meteen het juiste product.
17-01-2020 - Gits 10
Topservice Snelle levering en duidelijke website
17-01-2020 - Beverwijk 9
Top! Alles naar wens
17-01-2020 - Leeuwarden 9
Onderdeel obv typenummer gevonden en snel geleverd. De foto komt overeen met het product Het product kon ik niet vinden obv het merk, maar wel obv het typenummer
17-01-2020 - Wierden 10
Snel en goed Bestelling snel geleverd. Perfect verpakt en goede communicatie.
16-01-2020 - Breda 9
Dit ging supersnel en uitstekend materiaal Omdat ik het juiste artikel niet kon vinden heb ik het via een mail aangevraagd. De volgende dag had ik al een reactie, dus besteld om 21.50 uur en de volgende dag in huis. Het onderdeel paste precies en mijn oven...
16-01-2020 - Enschede 10
Uitmuntend Keurig mijn artikelen verpakt en snel geleverd
16-01-2020 - Noorbeek 9
Perfect! Bestelling en geleverd zoals vermeld op de site
16-01-2020 - Vaassen 9
Top Geweldig
16-01-2020 - Zeist 10
Gebruikersvriendelijke website, goede service Aankoop was snel gedaan, duidelijk voor welk type apparaat geschikt. Levering en betaling verliepen soepel.
16-01-2020 - Bergen Op Zoom 9
Prima service snel en correct Ik heb twee pakketjes besteld en een was na een dag niet geleverd zonder problemen wordt er een nieuw gestuurd prima
16-01-2020 - Zaandam 10
Het bestellen was simpel en de levering was snel! Het onderdeel dat ik nodig had stond niet op de website maar met een beetje zoeken kon ik de omschrijving en een plaatje vinden van het onderdeel dat ik nodig had.
16-01-2020 - Hem 9
Super geregeld Duidelijke website. Betaalbaar. En volgens afspraak geleverd.
15-01-2020 - Breukelen 10
Onze bestelling werd de volgende dag geleverd, zoals beloofd. Heel fijn. De handgreep van de deur van de wasmachine was kapot, dus een nieuwe besteld. Het onderdeel werd de volgende dag geleverd en met behulp van de instructievideo konden we de deur weer maken. Heel fijn om meteen weer...
15-01-2020 - Breda 10
Snel geleverd, snel uit de problemen Zie boven
15-01-2020 - Turnhout 10
Snelle correcte levering Goed
15-01-2020 - Etten-Leur 9
Boven verwachting Vrijdag dd. 10 jan 2020 belde mijn vrouw op dat er iets in de wasmachine heeft gezeten die de manchet heeft doorboord. Met een gezin met 3 kinderen is een niet werkende wasmachine een groot gemis, het apparaat is...
15-01-2020 - Oss 10
Prima Prima
15-01-2020 - Creil 8
Snel en volgens afspraak geleverd Goede website, product gemakkelijk te vinden, en keurig geleverd de volgende dag, met goede track en trace info. Wel pittig, die verzendkosten op zo’n klein bedrag
15-01-2020 - Waddinxveen 8
Prima Snelle levering.. netjes verpakt
15-01-2020 - Dh 10
Zeer snelle levering Zeer tevreden. Na een mail met vraag, snel een duidelijk antwoord en dus besteld. Levertijd zou drie weken kunnen zijn, maar dat werden maar drie dagen.
15-01-2020 - Thorn 10
Gewoon allles goed geregeld Prima
15-01-2020 - Boskoop 8
Snelle levering, helaas kapot, maar snel en keurig opgelost Snelle levering, helaas kapot, maar snel en keurig opgelost
15-01-2020 - Marknesse 9
Echte toppers !! Het is voor ons de eerste keer dat wij bij PartsNL een bestelling hebben gedaan !! Maar goede producten omschrijving en makkelijk te vinden . Mooie prijzen ,en super snelle levering!! Ja die zien ons vaker terug...
15-01-2020 - Hoofddorp 9
Groot assortiment, snelle levering. Geweldig, vandaag bestellen en de volgende dag al in huis, TOP!
15-01-2020 - Mantgum 10
Wat een ruim aanbod en de volgende dag al thuis bezorgd! Prima.
15-01-2020 - Winterswijk 10
Snelle service! Volgende dag in huis, snelle service! Prima!
15-01-2020 - Urk 10
Supersnelle levering, blij met product Ik heb de bestelling vrijdagmiddag geplaatst en deze werd de volgende ochtend al geleverd. De bestelling was een nieuwe stofzuigervoet en wij stofzuigen weer fluitend het huis schoon.
15-01-2020 - Houten 10
Netjes en snel Nette prijs snel levering! Gewoon goed zo als het hoort!
15-01-2020 - Etten-Leur 8
Groot assortiment aan artikelen Fijn dat het onderdeel dat wij wenste ook aanwezig was. Het enige verbeterpunt was de levertijd die wat langer was. Echter, dit was wel netjes gemeld.
15-01-2020 - Gouda 10
Snel goed en klantvriendelijk Omdat ik via de website niet met 100% zekerheid kon vaststellen of het door mij gezochte artikel ook in mijn machine paste, heb ik even gebeld. Werd snel en vakkundig geholpen en heb daarna de bestelling geplaatst....
Bekijk alle 29102 Kiyoh reviews