Klantbeoordelingen

Ben jij van plan om onderdelen of accessoires bij ons te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere PartsNL-klanten die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien zijn mensen positief over onze artikelen en service. Daar doen we natuurlijk ons best voor.

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een beoordeling schrijven, we zijn erg benieuwd. En een leuk extraatje: iedere maand verloten we twee staatsloten onder de mensen die de moeite hebben genomen om een review over PartsNL te plaatsen.

Beoordeling schrijven
21-08-2019 - Amsterdam 10
Op vrijdagavond besteld, op zatermorgen het koelkastbalkje al in de winkel kunnen ophalen! Op vrijdagavond besteld, op zatermorgen het koelkastbalkje al in de winkel kunnen ophalen!
21-08-2019 - Rijen 10
Keurig verpakt en geleverd zoals afgesproken. Zie boven
21-08-2019 - Oisterwijk 10
Prima verpakt en snel geleverd Zie boven
21-08-2019 - Assen 9
Supersnel de goede onderdelen geleverd Prima. Goed contact gehad en de volgende dag (zaterdag) alles in huis
21-08-2019 - Etten-Leur 10
Snelle en goede levering Alles netjes verpakt en zoals ze beloven andere dag bezorgd.
21-08-2019 - Amstelveen 9
Zeer tevreden Vriendelijk personeel. Neemt ook de tijd om op andere vragen te reageren.
21-08-2019 - Nijmegen 9
Ruime keus en goede service Onderdeel snel gevonden en volgende dag geleverd
21-08-2019 - Leiden 8
Prima service en snelle levering. Goede service
21-08-2019 - Drachten 8
Prima, het pakket is goed aangekomen. Heb het pakket opgehaald bij het afleverpunt, ik kon op de dag van aflevering s'ochtends niet thuis zijn.
21-08-2019 - Oldenzaal 10
Snelle en juiste levering Bestel- en betaalproces loopt soepel. Levering de volgende dag, zoals beloofd. Onderdelen zoals besteld, prima!
21-08-2019 - Huizen 9
Snelle goede service Onderdeel goed verpakt en past perfect
21-08-2019 - Katwijk 9
Goede service De handgreep van mijn stofzuiger was kapot. Bij Parts een nieuwe bestelt. Heel handig vakje waarin je het typenummer kunt invullen en voilà: deze handgreep past op je stofzuiger. Helaas bleek er nog een onderscheid...
21-08-2019 - ‘t Harde 10
Alles in één woord perfect! Op de site meteen gevonden wat ik nodig had (vrieskist-lade onderdeel). Besteld, betaald en volgende dag in huis. Kortom, er wordt gedaan wat beweerd wordt!
21-08-2019 - Arnhem 10
Prima geregeld en snel Prima geregeld en snel
21-08-2019 - Huizen 9
Binnen 24 uur in huis! Belofte helemaal nagekomen, top!
21-08-2019 - Westervoort 10
Goede prijs kwaliteit verhouding Ik ben zeer tevreden. Ik heb het zelf opgehaald bij een vestiging in de buurt en kende deze nog niet. Zeker een bezoek waard als het nodig is.
21-08-2019 - Hoeilaart 1560 10
Bestellen oké Bestellen oké
21-08-2019 - Berkel En Rodenrijs 10
Top bedrijf Heerlijk zo goedgoop 60 tabletten daar doe je wel even mee haha???? Orginele tabletten en belachelijk veel betalen Ik Repareer al jaren machines en gebruik altijd goedkope tabletten met goed resultaat
21-08-2019 - Haarlem 8
Goed advies, snelle levering Product besteld maar kreeg direct het advies dat dit niet het goede zou zijn. Als ervoor direct een link naar het juiste product. Perfect en snel geleverd!
21-08-2019 - Almere 10
Duidelijke communicatie over vragen en verwachte levertijd Ik ben adequaat geholpen bij mijn vraag welk onderdeel ik nu precies nodig had en kreeg de goede toegestuurd. Dat zou langer duren omdat het niet in voorraad was, maar kwam uiteindelijk voor de geplande datum aan.
21-08-2019 - Hengelo 9
Klopt precies! Bestelt wat ik nodig had. Dag later in huis.
21-08-2019 - Veenendaal 9
Prima service, goede product omschrijving Ik had maar een klein onderdeel voor mijn wasmachine nodig. Snel gevonden en besteld. Volgende dag had ik het onderdeel binnen. Niets op aan te merken!
20-08-2019 - Munstergeleen 10
Super snel Binnen 24 uur was mijn machine weer in orde !
20-08-2019 - Apeldoorn 10
Snelle bezorging en goede onderdelen Onderdelen zijn snel te vinden aan de hand van het merk/type en model van het apparaat. Ik had de onderdelen voor mijn oven de volgende dag al binnen. Helemaal top.
20-08-2019 - De Lier 9
Duidelijk en een snelle afgeleverd Het is gewoon goed !
20-08-2019 - Schijndel 9
Prima Veel keus en de goedkoopste van allemaal
20-08-2019 - Edam 7
Snelle levering! Duidelijke website en snelle levering.
20-08-2019 - Buren 7
Goed product, verschrikkelijke bezorging Het product is precies wat ik had besteld en kwam goed ingepakt en onbeschadigd aan, maar Post NL was traag in het bezorgen van het pakket. De eerste 'poging': "wij misten u" - geen wonder daar ze niet eens de moeite...
20-08-2019 - Etten-Leur 6
Onderdeel snel in huis, soms klopt de beschrijving niet. Onderdeel besteld voor mijn vaatwasser. In de beschrijving stond dat het onderdeel geschikt is voor mijn vaatwasser. Helaas paste hij niet. Gelukkig ben ik een handige knutselaar en past nu wel.
20-08-2019 - Vught 10
Supersnel Top Onze wasmachine heeft een halve dag open gestaan Daarna gerepareerd met nieuw onderdeel en werkte weer prima. Snelle service en veel goedkoper als concurrenten.
20-08-2019 - Ell 10
Snel en goed Bestellen, computer volgen en voordat je het weet staan ze al aan de deur. Bezorging en de bestelling was goed
20-08-2019 - Houten 10
Zeer goed Mijn ervaring is heel goed, het bestelde werd keurig op tijd geleverd.
20-08-2019 - Zoetermeer 7
Snelle levering en goede kwaliteit Bestelling ging snel en afwikkeling voldeed aan verwachtingen.
20-08-2019 - Zoetermeer 10
Snel en prima Goede communicatie wanneer t artikel gekeverd werd
20-08-2019 - Millingen Aan De Rijn 9
Overzichtelijk website en snelle levering. Zelfs voor de 21-jarige vaatwasser vond ik het defecte onderdeel terug in Partsnl. Wast weer als vanouds!
20-08-2019 - Zoetermeer 8
Keurig volgens de planning Goed
20-08-2019 - Goirle 7
Snelle levering Ik vind de site wat onhandig en onduidelijk. Het kostte dan ook best wat moeite om het, artikel te bestellen, maar als je de winkel belt regelen zij het voor je. Het was de volgende dag al geleverd wat erg fijn...
20-08-2019 - Hoogenweg 10
Prima Snelle levering en netjes verpakt
20-08-2019 - Terneuzen 8
Ruime keuze Het was jammer dat de levertijd langer duurde dan in eerste instantie was opgegeven , maar dat kwam waarschijnlijk door vakantie van de leverancier.
20-08-2019 - Roden 9
Product is origineel en de volgende geleverd. Zeer positief betreffend product en de snelle levering. Op de site kun je door de goede indeling zonder lang te zoeken het product vinden wat je nodig bent.
20-08-2019 - Ekeren 10
Zonder zorgen! Onderdelen snel gevonden, besteld èn aangekomen
20-08-2019 - Middelburg 10
Het gemak waarmee ik op de website het gezochte onderdeel vond was fabelachtig. Onderdeel zo gevonden en de volgende dag al in huis. Prima service.
20-08-2019 - Rotterdam 10
Super!! Makkelijk via de site de juiste onderdelen te vinden. Snelle binnen via de winkel en je word prima op de hoogte gehouden over je bestelling/levering.
20-08-2019 - Helmond 6
Veel keuze aan onderdelen, dure verwerkings/verzendkosten - prima assortiment en website - kleine onderdelen worden verzonden door de brievenbus maar de verzendkosten van 4,5€ vind ik veel
20-08-2019 - Den Haag 10
Uitstekende services Onderdeel van wasmachine online besteld en had het de volgende dag al binnen. Ook zijn ze heel gemakkelijk telefonisch beteikbaar. Zeer vriendelijke receptioniste .
20-08-2019 - Tolkamer 8
Zeer snelle levering Snelle levering en goede prijs.
20-08-2019 - Evers 10
Makkelijk en snel Duidelijke website waardoor ik het snel kon vinden. Makkelijk besteld en snel bezorgd.
20-08-2019 - Groenekan 10
Makkelijk en supersnel geregeld Een onderdeel van een koffiemachine op deze manier vervangen is superhandig en efficiënt !
20-08-2019 - Eefde 9
Snel en up to date Mijn bestelling werd snel verwerkt en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status. Erg prettig
20-08-2019 - Amsterdam 9
Goed advies, snelle levering. Niets meer aan toe te voegen.
20-08-2019 - Oostzaan 8
Super goed geregeld. Hier kun je met een gerust hart iets bestellen.
20-08-2019 - Midwolda 10
Gemakkelijk bestellen, snel geleverd Gemakkelijk bestellen, snelle levering
20-08-2019 - Lopikerkapel 9
Prima Snelle levering voor nette prijs
20-08-2019 - Enumatil 10
Makkelijk besteld, snel geleverd Makkelijk zoeken op website naar juiste onderdeel voor juiste product.
19-08-2019 - Apeldoorn 8
Iets langer moeten wachten maar toch de goed en netjes afgeleverd. Goed
19-08-2019 - Sommelsdijk 9
Snel Snel en goed geleverd
19-08-2019 - Buijnink 9
Fantastisch geholpen Via de chat gemakkelijk het onderdeel voor mijn stofzuiger kunnen vinden en bestellen. Snel in huis
19-08-2019 - Spijkenisse 10
Prima geleverd Goede en snelle service . Artikel was ook deugdelijk verpakt
19-08-2019 - Boxtel 10
Perfect Perfecte levering met de juiste kwaliteit.
19-08-2019 - Grou 10
Snel gevonden op de website en snel geleverd! Duidelijke website en het onderdeel is snel gevonden. De levering is de volgende dag; keurig verpakt. Snel zoals je dat tegenwoordig verwacht.
19-08-2019 - Schiedam 9
Zeer adequate informatie via de chat en bestelling volgende dag in huis. Top
19-08-2019 - Helkevoetsluis 10
Besteld en snel in huis Site werkt goed en snel om juiste Parts te vinden , duidelijke email info na bestelling , een aan rader voor de onderdelen die verkocht worden
19-08-2019 - Kaatsheuvel 8
Zonder problemen Snel gevonden wat ik zocht. gunstige prijs goed op de hoogte gebracht van mijn bestelling levering volgens toegezonden berichten niets op aan te merken. Direct bericht nadat bezorging had plaatsgevonden
19-08-2019 - Hoensbroek 10
Snelle afhandeling , orginele onderdelen voor een prettige prijs ! Alleen maar positieve ervaringen
19-08-2019 - Garderen 9
Goeie Service Goeie service ! Mijn vragen werden direct beantwoord.
19-08-2019 - Assen 9
Goed aangeboden en omschreven met juiste maatvoering Keurige meldingen van verzending etc , precies zoals het hoort
19-08-2019 - Grou 10
Het goede onderdeel snel geleverd Deurtje van vriesvak besteld. Zeer snel en goed geleverd.
19-08-2019 - Amersfoort 10
TOP Omdat ik zelf geen stofzuigslang kon vinden, heb ik gebruik gemaakt van de optie dat PartsNL voor mij ging zoeken. Binnen een paar uur tijd kreeg ik bericht dat de stofzuigslang gevonden was en binnen paar dagen...
19-08-2019 - Alphen Aan Den Rijn 10
Geweldig De dag volgend op mijn bestelling heb ik het benodigde onderdeel ontvangen. Dat maak je niet altijd mee bij online bestellingen.
19-08-2019 - Terneuzen 7
In orde Dit was voor het eerst dat ik iets bestelde bij PartsNL, is naar wens verlopen. Vergeleken bij andere bestellingen via internet was het er niet de volgende dag, duurde iets langer. Maar dat is geen belemmering nog...
19-08-2019 - Groeneweg 10
Prettige ervaring Twijfelde over juiste onderdeel. Heb een offerte aangevraagd voor onderdelen doormiddel opgave van het type nummer van het apparaat. Heb vrij snel een offerte ontvangen en kon onderdelen bestellen. Binnen de gestelde...
19-08-2019 - Leidschendam 10
Fantastische service Onderdeel snel in huis en goede service met het uitzoeken van het juiste onderdeel
19-08-2019 - Leiden 8
Snel en efficiënt Snelle service. Het zou fijn zijn als kleine onderdelen in een envelope verstuurd kunnen worden zodat de verzendkosten lager zijn, het in de bus kan en de koerier weer snel verder kan.
19-08-2019 - Steenwijkerwold 10
Alles conform bestelling geleverd. Alles conform bestelling geleverd.
19-08-2019 - Spaubeek 9
Goede heldere bestelprocedure, correcte levering volgens afspraak Goede heldere bestelprocedure, correcte levering volgens afspraak
19-08-2019 - Amsterdam 10
Supersnelle levering, scherpe prijs, prima produkt. Helemaal goed. Goed produkt, en de volgende dag in huis, precies zoals beloofd. Ook goede communicatie mbt versturen en factuur.
19-08-2019 - Aarle-Rixtel 10
Prima web-site, direct te vinden en snel thuis bezorgd PartsNL is na lang zoeken de enige winkel waar ik onderdelen kon vinden. heel fijn
19-08-2019 - Deurne 10
Super snel Snelle levering.
19-08-2019 - Oosterwijk 10
Super Snelle levering
19-08-2019 - Ede GLD 10
Snel geleverd. Juiste product. Snel geleverd. Goed op de hoogte gehouden.
19-08-2019 - Landgraaf 10
Prima geen klachten Snel en een zeer goede service
19-08-2019 - Helmond 10
Snelle en goede service De bestelling werd netjes en snel geleverd volgens afspraak.
19-08-2019 - Breda 8
Gewekdig Super snel bezorgt
19-08-2019 - Oph 10
Fantastisch. We zijn erg blij met de glasplaatstrip van de koelkast. Past perfect!
19-08-2019 - Brugge 10
Snel en vlot Ok
19-08-2019 - Mariaheide 10
Alles op orde Zoals het hoort
18-08-2019 - Maasbracht 10
Prima Groot assortiment. Snelle levering. Perfect
18-08-2019 - Capelle Aan Den Ijssel 10
Snelle levering van originele onderdelen Nadat ik via Youtube de instructie had bekeken hoe je de afvoerpomp van een Miele wasautomaat kan vervangen, vond ik bij PartsNL meteen het juiste onderdeel. Volgende dag in huis en een half uurtje later was de...
18-08-2019 - Asten 10
De verwerking was op tijd en met een hoge mate van kwaliteit De verwerking was op tijd en met een hoge mate van kwaliteit
18-08-2019 - Culemborg 10
Uitstekend Uitstekend
18-08-2019 - Oosterhout Overbetuwe 9
Zeer goed Zeer goed geholpen en snel geleverd. Bedankt nog wasmachine loopt weer
18-08-2019 - Den Haag 10
Uitstekend De foto’s op de website waren goed overzichtelijk. Hiermee kon ik het artikel goed zien voor het bestelling te plaatsen. Volgende dag was het al thuis geleverd. Verpakking was ook prima.
18-08-2019 - Urk 8
Snelle service Snelle service. Goede levering. Jammer dat je portokosten moet betalen als je iets verkeerds hebt besteld. Al met al zeer tevreden.
18-08-2019 - Boven Leeuwen 10
Nette en snelle levering. Veel keuze in onderdelen voor allerlei apparaten. Verder snel en netjes geleverd.
18-08-2019 - Zwijndrecht 10
Levering Perfect Alles is correct geleverd en juiste informatie bij geleverd.
18-08-2019 - Moordrecht 10
Snel en accuraat! Onderdeel snel gevonden op de site. Goede prijs. Volgende keer haal ik hem op bij een winkel in de buurt. hier kwam ik wat later achter waardoor ik de verzendkosten had kunnen besparen.
Bekijk alle 23271 Kiyoh reviews