Klantbeoordelingen

Ben jij van plan om onderdelen of accessoires bij ons te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere PartsNL-klanten die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien zijn mensen positief over onze artikelen en service. Daar doen we natuurlijk ons best voor.

Wij verzamelen reviews via het platform van Kiyoh. Alle beoordelingen worden hier gecontroleerd op echtheid. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht, dan vraagt Kiyoh om een aankoopbewijs. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van Kiyoh.

Iedere maand verloten we twee staatsloten onder de mensen die de moeite hebben genomen om een review over PartsNL te plaatsen.

Beoordeling schrijven
03-07-2022 - Apeldoorn 10
Snel geregeld Ik heb de onderdelen gemakkelijk gevonden op de overzichtelijke site. Makkelijk besteld en de volgende dag al in huis.
03-07-2022 - Steggerda 10
Niets op aan te merken TOP. Vroeger zakelijk, nu privé nog regelmatig onderdelen besteld. Net als vroeger nog altijd uitstekende service.
03-07-2022 - Maassluis 10
Prima service Duidelijke bestelwijze, prima levering
03-07-2022 - Alteveer GEM DE WOLDEN 8
Vaatwasser snel en voordelig weer klaar Een vervangende aanvoerslang met aqualock gekocht. Deze bleek echter iets korter dan de originele, maar gelukkig net lang genoeg. De lengte stond er wel bij, maar ik had verwacht dat de lengte identiek zou zijn.
03-07-2022 - Hardenberg 10
Snel, geïnteresseerd in het juiste type en eenvoudig. Snel, geïnteresseerd in het juiste type en eenvoudig.
03-07-2022 - Uden 10
Helemaal TOP Zeer behulpzame medewerker, product snel dank zij hem gevonden en besteld, met een supersnelle levering. prijs van het voorwerp ook TOP
03-07-2022 - Antwerpen 10
Goed Snele service
03-07-2022 - Geldermalsen 8
Vlotte correcte levering. Is prima, niet op aan te merken.
03-07-2022 - Voorburg 10
Snel nieuw apparaat geleverd onder garantie Snel nieuw apparaat geleverd onder garantie
03-07-2022 - Purmerend 10
Alles volgens afspraak Goede communicatie snelle levering en netjes verpakt
03-07-2022 - Francken 8
Bestelling op afgesproken tijd geleverd! Bestelling gedaan, snelle berichtgeving en bezorging
03-07-2022 - Brussel 10
Heel tevreden! Hoe geweldig is het dat je de juiste koolstoffilter nog kan vinden voor jouw oud apparaat én dat die nog de dag erna geleverd wordt? Super! Bedankt!
03-07-2022 - Eede ZLD 8
Snel, correct, niet goedkoop. Snelle levering, gemakkelijk de juiste stukken op te zoeken en waren na levering ook allemaal de juiste stukken. Niet zo goedkoop waardoor je wel overweegt of je voor herstellen kiest of toch voor een nieuwe machine.
03-07-2022 - Oegstgeest 10
Echt top Super snel,je wordt netjes op de hoogte gehouden Echt top
03-07-2022 - Temse 10
Super snelle leverong Duidelijke website. En snelle levering. Zo is de waterpomp van de vaatwasser al na twee dagen herssteld.
02-07-2022 - Ter Aar 7
Goed Goed
02-07-2022 - Bennebroek 8
Prima bedrijf en binnen 1 dag geleverd zoals beloofd Allereerst via chat goed geholpen wat betreft juiste keuze van motorfilter van Siemens stofzuiger. Daarna besteld en betaald via Ideal en vervolgens 1 dag later bezorgd door DHL dus onthoud dit adres zeker !
02-07-2022 - Putten 9
Prima geregeld Ik zocht een bepaald scharnier voor een type koelkast. Bleek eenvoudig te vinden via de website. Ik wist voor dat ik hem bestelde al zeker dat dit het juiste type was.
02-07-2022 - Amstelveen 10
Precies wat ik zocht Ik had alleen een mesblad nodig voor een Braun Ladyshave 5... Deze shop had precies het onderdeel wat ik zocht.
02-07-2022 - Utrecht 10
Prima Na invullen van het typenummer van de wasmachine kwam het juiste onderdeel nasr voren. Deze paste prima.
02-07-2022 - De Bilt 10
Voordelig en supersnel. Wanneer je aan het eind van de middag iets besteld, wordt het de volgende dag al bezorgd. Dat betekent dat ‘s avonds de bestelling wordt klaargemaakt en verzonden. Alsof het een spoedbestelling is. Zoveel haast...
02-07-2022 - Raamsdonksveer 10
Goede snelle levering Onderdeel voor dyson stofzuiger snel op de site te vinden en was de dag erna al op het ophaal punt
02-07-2022 - Kampen 10
Uitstekende klantenservice en een enorm groot assortiment, met snelle levering De onderdelen voor onze Dometic koelkast waren op voorraad en werden snel geleverd. Om het juiste, passende onderdeel voor onze koelkast (vele types), werden wij doeltreffend door de klantenservice begeleid.
02-07-2022 - Varsseveld 10
Snel bezorgd, goede service Snel bezorgd bij de winkel
02-07-2022 - Gennep 10
Top, snelle correcte service Het gezochte onderdeel was snel gevonden en razendsnel in huis.
02-07-2022 - Schoorl 10
Hele snelle levering! Prima
02-07-2022 - Boskoop 10
Snel en eenvoudig Onderdeel van Dyson stofzuiger gekocht Origineel en razendsnel in huis
02-07-2022 - Anoniem 10
Xxxx Xxxxxxxx
02-07-2022 - Zoetermeer 10
Kende deze shop niet.... maar nu wel! Prima ! Website, orderproces, oppikpunt -- kan alleen maar lovend zijn.
02-07-2022 - Aalten 10
Goed geholpen. Had onderdeel nodig maar kon niet vinden via nr of het echt zou passen, mail gestuurd en op deze werd snel gereageerd met vraag over verdere info daarop is ook weer zeer snel gereageerd (alles binnen 2 uur) Onderdeel...
01-07-2022 - Hoogeveen 8
Makkelijk te bestellen en snelle levering. Gewoon goed zoals het hoort te zijn
01-07-2022 - Den Dolder 9
Prima webside, duidelijk. Snelle levering, alles klopt, erg tevreden.
01-07-2022 - Voorburg 10
Prima. Ontvangen artikel is precies zoals omschreven als op de website. Artikel ontvangen volgens aangegeven leverdatum.
01-07-2022 - Lelystad 10
Uitstekend Top service, gelijk na de bestelling volgende dag al in huis!
01-07-2022 - Borger 10
Heel positief Ik ben niet gewend online te kopen. Bij dit bedrijf zag ik een onderdeel die ik nodig had. Heb voor de zekerheid nog even gebeld omdat er 2 mogelijkheden waren waardoor de bestelling mis ging. Toen ik erover belde...
01-07-2022 - Wolfheze 10
Snelle afhandeling en levering Prima afhandeling snelle levering
01-07-2022 - A 10
Snel en goed Voor Krupps Nespressoapparaat een vervanging van het waterreservoir besteld. Artikel is op website eenvoudig te vinden en bestellen en afhandeling is eenvoudig. En volgende dag in huis, top
01-07-2022 - Tilburg 10
Perfect Snel geleverd zeer tevreden.
01-07-2022 - Amsterdam 10
Top! Het was makkelijk om te vinden wat ik zocht, bestellen ging ook heel makkelijk en ik had het onderdeel binnen 2 dagen in huis. Zeer tevreden dus!
01-07-2022 - Nijmegen 9
Supersnelle bezorging Onze ervaring met Parts.nl is prima. De leverdatum was exact op tijd.
01-07-2022 - Den Haag 10
Professioneel advies en goede communicatie. Op mijn telefonische vraag over een accessoire werd adequaat gereageerd. Ook mijn verzoek de bezorging enkele dagen later te laten plaatsvinden werd gehonoreerd. Ik heb onmiddellijk een mailtje gestuurd met dank...
01-07-2022 - Abbekerk 9
Super snelle levering van het gevraagde product Snelle levering van de bestelde onderdelen
01-07-2022 - Hoek Van Holland 10
Snel, correct en goed verwerkt inclusief de retour afhandeling De informatie vanaf het moment van bestellen is zeer goed. Dit geldt ook voor de snelle en vlotte afhandeling van het retour gestuurde
01-07-2022 - Snellegem 9
Correcte en snelle levering Producten vlot te vind om de website en een vlotte, correcte levering
01-07-2022 - Terneuzen 9
Geweldige nette parts shop online Mooie site om te kiezen voor je onderdelen,heel netjes, betaalbaar,en de info is geweldig van bestellen tot na de bestelling !!
01-07-2022 - Rotterdam 9
Goed product en snel service Fantastic service
01-07-2022 - Heerle 10
Perfect Mirage spiegel besteld snel geleverd tegen laagste prijs
01-07-2022 - Almere 10
Goed Goed en snel geleverd
01-07-2022 - Assendelft 10
Goede en snelle service Onderdeel stuk van keukenmachine. Zo gevonden op de website, besteld en 2 dagen later binnen.
01-07-2022 - Amsterdam 9
Snelle levering Probleem met de ijskast deur de side bezocht type ingevoerd en meteen duidelijk hoe of wat te bestellen. en na een dag al binnen voor installatie. snel..
01-07-2022 - Sittard 10
SNEL SNEL EN HANDIG
30-06-2022 - Korbeek-Lo 10
Zeer snelle en correcte levering Kärcher onderdelen vlot kunnen bestellen en snel ontvangen… leuke chatfunctie om zeker te stellen dat de juiste items bij mijn Kärcher stofzuiger passen
30-06-2022 - Wellerlooi 8
Snel en goed Besteld en de dag erna in huis.
30-06-2022 - Noord-Scharwoude 10
Prima, snel en betaalbaar Eindelijk een site gevonden waar ik mijn spullen kon bestellen en die snel geleverd konden worden. Achteraf bleken de totale kosten een van de goedkoopste. Ga zo door!!! Martin
30-06-2022 - Almere 9
Snelle levering, breed assortiment Onze vrieskastklep was stuk. Hetzelfde deurtje kunnen vinden op Parts. Ik kon deze nergens anders vinden dus dat zegt wat over hun brede assortiment. Om 21.30 's avonds besteld en één dag later werd onze nieuwe...
29-06-2022 - Alphen Aan Den Rijn 10
Zeer goede service en keurige levering Dit boek heeft zoveel indruk gemaakt op mij als kind, maar ben het boek kwijt geraakt. Na even zoeken op internet, kwam ik al vrij snel bij jullie terecht en gelijk besteld. Super super blij. Duizend maal dank....
29-06-2022 - Papendrecht 9
Duidelijk Snelle levering
29-06-2022 - Oostwold Oldambt 10
Goed Goede ervaring besteld volgende dag in huis
29-06-2022 - St.oedenrode 7
Mijn ervaring met Parts.nl is heel goed ! Mijn ervaring met Parts.nl is heel goed !
29-06-2022 - Assendelft 10
Lekker snel geleverd Droger was stuk, trommel wilde niet meer vanzelf draaien met een klein zetje draaide deze wel, dus s"avonds nieuwe condensator besteld de volgende dag geleverd, erin gezet en hij draait weel als een tierelier
29-06-2022 - Guttecoven 9
Goede service binnen 1 dag geleverd Goede service op site kun je goed bekijken of je wel het juiste inderdeel hebt
29-06-2022 - Rotterdam 10
Helemaal top Had het onderdeel heel hard nodig voor de koelkast, van begin tot eind perfect gelopen.
29-06-2022 - Eindhoven 10
Super snelle levering van het juiste product Idd voor 22.00 besteld en de volgende ochtend al geleverd.
29-06-2022 - Emmen 10
Kan niet beter. Niks mis mee.
29-06-2022 - Roosteren 10
Goed Bestelde producten op tijd geleverd en goed verzorgd.
29-06-2022 - Made 10
Prima bedrijf ,Doet wat men beloofd Terugbetaling van een art. dat achteraf toch niet geleverd kon worden. geen probleem ,
29-06-2022 - Limbricht 10
Uitstekend!! Via de chat (ook te bereiken op later tijdstip op de dag)..zeer goed geholpen...s'avonds de bestelling geplaatst en de volgende dag het product al in huis...kwaliteit en prijs van product ook zeer goed...ben dik...
28-06-2022 - Aartrijke Belgie 10
Een uitstekende en vlugge behandeling van het gevraagde !!! Reeds tweemaal de originele onderdelen de volgende dag ontvangen,
28-06-2022 - Bergeijk 9
Prima Snel persoonlijk advies en snel + keurig afgeleverd
28-06-2022 - Bergen OP ZOOM 9
Goede en duidelijke website Bij de bestelling op merk wordt aangegeven wat je moet invullen zoals; soort machine; typenummer enz. en dan kom je bij het juiste artikel uit, en inderdaad voor 22.00 uur besteld de volgende dag in huis
28-06-2022 - Sint Philipsland 10
Helemaal top Alles naar wens en goede service
28-06-2022 - Katwijk Aan Zee 9
Alles klopte. Alles liep zoals verwacht.
28-06-2022 - Guttecoven 8
Zeer snelle levering Laat in de middag een onderdeel besteld. Direct terugkoppeling dag erna leveren. Levering via DHL en volgens afspraak op tijd.
28-06-2022 - Almere 10
Snel geleverd. Heel snel geleverd. Origineel onderdeel. Goed verpakt en met tnt geleverd.
28-06-2022 - Barendrecht 10
Goed product, snel geleverd, nette prijs. Wat wil je nog meer? Zie bovenstaande.
28-06-2022 - Koudekerk AAN DEN RIJN 10
Goede service en uitstekend geholpen. Ik was op zoek naar een scharnier van de klep van de vriesvak, voor mijn Dometic koelkas in de caravan. Ik ben uitstekend geholpen en de levering heb ik snel ontvangen. Daarom heeft PartsNL wat mij betreft een dikke...
28-06-2022 - Tilburg 9
Goed Alles zoals afgesproken , netjes op tijd geleverd
28-06-2022 - Lisserbroek 8
Snelle levering magnetronlampje Informatieve website met juiste informatie, afmetingen en foto’s. Artikel snel te vinden, te bestellen en af te rekenen. Snelle levering, goed verpakt en bezorgd. Artikel voldoet aan de verwachting.redelijke prijs...
28-06-2022 - Ureterp 10
Snelle service en uitstekend geregeld op mijn vraag. Goede website en op vragen gelijk antwoord.
28-06-2022 - Nieuwerkerk 10
Geweldig dat u het binnen een dag kan laten bezorgen Geweldig dat u het binnen een dag kan laten bezorgen. Toppie. ik ben blij dat ik jullie heb gevonden op internet Nu kan ik de dingen die ik nodig heb bij jullie bestellen
28-06-2022 - Capelle Aan Den Ijssel 10
Snelle levering en prima service Snelle levering en prima service!!
28-06-2022 - De Kwakel 10
Snelle levering duidelijke website Heel makkelijk je onderdeel kunnen vinden bij het invoeren van je type nummer van je apparaat. Snelle levering. Binnen een dag was mijn apparaat weer werkend daardoor, heel fijn!
28-06-2022 - Belfeld 8
Keurige levering en afwikkeling retourzending Eerst een foute keuze gemaakt. Nieuw besteld met behulp van de chat. Keurige afwikkeling.
28-06-2022 - Veghel 9
Eenvoudig en simpel online bestellen en ophalen in winkel Zocht een reserveonderdeel voor een vaatwasser. Kon kiezen om het op te laten sturen naar huis of afhalen in de winkel. Omdat ik, zoals zovelen, niet altijd thuis ben en de postbode/pakketbezorger het op de meest...
28-06-2022 - Crupet 10
Uitstekende en snelle levering Goede kwaliteit van onderdelen en origineel
28-06-2022 - Ede 5
Precies wat we nodig hadden, maar het moest perse in een doos. Fijn dat jullie de juiste rubberen pootjes hadden voor ons gasstel pannenhouders. Maar heel jammer dat je dan pakketpost porto moet betalen, terwijl het makkelijk brievenbuspost had kunnen zijn. Het staat gewoon...
28-06-2022 - Hazerswoude 10
Goede en snelle service Een foto van een typeplaatje was voldoende om het juiste artikel te kunnen kopen.
28-06-2022 - Hillegom 8
Snelle levering juiste product Snelle levering van juiste product. Erg fijn dat ik mijn mixer niet hoefde weg te gooien, omdat ik een nieuwe set gardes kon bestellen.
28-06-2022 - Breda 10
Super service Goede kwaliteit, snelle service
28-06-2022 - Slootdorp 10
Uitstekend service Met behulp van de gegevens van het apparaat zijn onderdelen vrij makkelijk te vinden. Het onderdeel dat ik besteld heb is snel en correct geleverd. En is precies het juiste onderdeel.
27-06-2022 - Heemskerk 10
Top! Bestelling op zondag gedaan en maandag al binnen! Jammer was dat de bestelling beschadigd was, dus meteen even contact gehad. Was geen enkel probleem en er werd meteen een nieuwe gestuurd. Ook al weer de volgende...
27-06-2022 - Heerhugowaard 5
Verkeerd product geleverd. Zal nog een keer de gegevens doorgeven.
27-06-2022 - Eindhoven 10
Uitstekend Telefonisch uitstekend geholpen, daarna artikel besteld. Snelle, keurige levering. Ben vooral blij met de goede inlichtingen. Zeker aan te bevelen.
27-06-2022 - Amstelveen 9
Goed geholpen Was op zoek naar onderdeel voor stofzuiger. PartsNL heeft heel goed geholpen, meteen via chat. Super handig. Onderdeel besteld en de volgende dag geleverd. Heel fijn.
27-06-2022 - Woldendorp 10
Een geweldige leverancier Een zeer snelle levering binnen 24uur en alles wat ik heb gekregen was conform met wat ik heb besteld. En alles paste perfect. Daar ik hier al vaker als klant ben, bestel ik hier steeds weer.
27-06-2022 - Achterhoek 9
Top service Via de chat hulp gevraagd over de onderdelen die ik nodig had voor mijn koelkast, erg snel antwoord terug, besteld en de volgende dag in huis
Bekijk alle 57008 Kiyoh reviews