Klantbeoordelingen

Ben jij van plan om onderdelen of accessoires bij ons te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere PartsNL-klanten die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien zijn mensen positief over onze artikelen en service. Daar doen we natuurlijk ons best voor.

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een beoordeling schrijven, we zijn erg benieuwd. En een leuk extraatje: iedere maand verloten we twee staatsloten onder de mensen die de moeite hebben genomen om een review over PartsNL te plaatsen.

Beoordeling schrijven
24-09-2021 - Goëngahuizen 9
Prima Snel het gewenste artikel gevonden
24-09-2021 - Tilburg 10
Supersnelle levering Op vrijdagavond voor 22.00u besteld en kon het zaterdagmorgen al ophalen bij een afhaalpunt. En voor een nette prijs!!!
24-09-2021 - ‘s-Hertogenbosch 10
Goed product en snel geleverd Apparaat was weer snel gerepareerd!
24-09-2021 - Dearsum 10
Snel en goedkoop Handife website, goede prijzen, en snelle levering.
24-09-2021 - 's Gravenzande 8
Vandaag besteld, morgen in huis Duidelijk omschreven en snel gevonden een nieuwe scheerkop voor mijn Braum scheerapparaat
24-09-2021 - Vianen Ut 10
Geweldig bedrijf Snelle levering goede apparaten
24-09-2021 - Roden 8
Goede afhandeling en timing Heel goed. Goede info en afhandeling. Al igevuld.
24-09-2021 - Breda 10
Perfect De Onderdeel past goed en is snel aangekomen. Prima gegaan. Merci
24-09-2021 - Amersfoort 10
Aanrader! Snel, prijs kwaliteit prima, houden je goed op in het bestelproces. Ik koop hier zeker weer opnieuw
24-09-2021 - Zandvoort 10
De volgende dag binnen... Snelle en professionele service. Onderdelen van goede kwaliteit. Mijn wasmachine Siemens ondergaat een nieuw leven na 25 jaar!
24-09-2021 - Dordrecht 10
Snelle levering Prima
24-09-2021 - Z. 7
Onderdelen besteld, niet alles gekregen, snel opgelost Ik had onderdelen voor de vaatwasser besteld. Er bleek 1 onderdeel te missen. Na contact werd dit prima opgelost.
24-09-2021 - Purmerend 9
Duidlijke Site en zeer snelle bezorging. Had op zaterdag Bosch afdichtingstape besteld en werd maandag al bezorgd. Ook bij eerdere bestellingen was de service heel erg goed en snelle levering. Dit is wel mijn vaste website geworden om onderdelen te bestellen....
24-09-2021 - Breda 10
Snel geleverd goede service Snel geleverd goede service
24-09-2021 - Bergen 9
Prima Snelle levering netjes verpakt en prijs kwaliteit is dikke prima!
24-09-2021 - Heerlen 10
Perfect geregeld Bestelling plaatsen en volgende dag in huis. Perfect geregeld.
24-09-2021 - Sprang-Capelle 10
Onderdeel makkelijk te vinden en de volgende dag jn huis! Onderdeel eenvoudig te vinden op de site, supersnel te bestellen en de volgende dag al in huis!
24-09-2021 - Melderslo 10
Helemaal goed Er wordt gedaan wat beloofd wordt. Ook zo bij eerdere aankopen.
24-09-2021 - Hengelo 10
Snel, goed, betrouwbaar Een klein onderdeel besteld voor de gras trimmer. Het was simpel besteld en zeer snel binnen de beloofde tijd geleverd. Prijs voor het artikel waren zeer aanvaardbaar vergeleken met andere webshops. Helaas waren...
24-09-2021 - Rosmalen 10
Snel geleverd Op zaterdag onderdelen voor de vaatwasser besteld en op maandag al in huis
24-09-2021 - Amstelveen 8
Prima service Prima service, goed geholpen
24-09-2021 - Zandvoort 8
Snel en gemakkelijk Ik had scheerkoppen nodig voor mijn scheerapparaat. Het is een ouder model maar gelukkig had PartsNL ze in voorraad! Snelle levering, alleen jammer dat het niet gelukt is om een kleinere verpakking te gebruiken...
24-09-2021 - Barendrecht 10
Perfect Snel, netjes ingepakt. Kreeg ook snel een reactie
24-09-2021 - Sint Truiden 10
Super +++++++super++++
24-09-2021 - Maastricht 9
Snelle en goede levering Het bestelde onderdeel voor de droger werd snel en zorgvuldig ingepakt geleverd binnen een dag.
24-09-2021 - Ijmuiden 10
Prima Service Snelle Levering Ik heb meerdere keren wat besteld voor mijn expresso apparaat. Het is altijd op voorraad en het word snel geleverd. Dus ik vind PartsNL een top bedrijf voor mijn online aankopen.
23-09-2021 - Houten 10
Goed Netjes een vraag beantwoord en daarna de bestelling gedaan verder geen problemen met de levering
23-09-2021 - Alphen Aan Den Rijn 10
Gewoon goed Onderdeel moest speciaal besteld worden en kwam eerder als verwacht
23-09-2021 - Didam 10
Zeer goede service We hadden een onderdeel kapot van Dyson en contact met Dyson konden we vervangende onderdeel krijgen. wel korting op een nieuwe. op de site het goede type ingevuld en besteld en een zeer snelle reactie en ook een...
22-09-2021 - Biddinghuizen 8
Makkelijk, snel en duidelijk Gezocht naar de veren voor de klep van mijn vaatwasser, snel gevonden, duidelijk gegevens of het op mijn vaatwasser paste en snel zeer snel geleverd. Probleem snel opgelost. Gewoon goed en makkelijk
22-09-2021 - Reuver 10
Vakundige mensen die goed adviseren 's middags na 16.00 uur besteld de volgende dag al in huis
22-09-2021 - Gouda 10
Goede prijs en snel bezorgd Goede prijs en snel bezorgd
22-09-2021 - Almelo 10
Alles top Alles precies volgens verwachting! Product, prijs, aflevering. Gewoon prima.
22-09-2021 - Heerenveen 10
Goede service Retour zenden en verrekening gingen soepel.
22-09-2021 - Groningen 10
Geleverde filters voor in mijn oude philips Stofzuiger uitstekend! Nieuwe filters besteld voor mijn Stofzuiger, volgende dag al geleverd! Prima bedrijf en volgende x zal ik ze hier weer bestellen.
22-09-2021 - Terband 10
Vlot en goed Product goed verpakt, vlot geleverd
22-09-2021 - Assendelft 10
Snelle levering, goede kwaliteit Op vrijdagavond een nieuwe lade voor de vriezer besteld, de volgende dag voor de middag geleverd. Zeer tevreden over de aankoop en levering!
22-09-2021 - Terborg 10
Precies goed dat wat ik besteld had . En lekker vlot ideaal
22-09-2021 - Nijmegen 10
KLASSE ! Ik wist niet wat ik mee maakte. Vrijdagmiddag besteld en Zaterdag morgen was het eral. BETER KAN HET GEWOON NIET! En niet te vergeten prima product en goed verpakt!
22-09-2021 - Deventer 9
Precieze en snelle levering van besteld produkt Snelle levering van besteld produkt
22-09-2021 - Houten 8
Duidelijk en product naar verwachting Duidelijk en product naar verwachting
22-09-2021 - Breda 10
Prima spul Gewoon goed, geen klachten Dus raad iedereen aan
22-09-2021 - Haarlem 9
Artikel makkelijk gevonden Artikel makkelijk gevonden en snel bezorgd
22-09-2021 - Helmond 10
Lekker snel en kompleet. Mijn "RepairCafe" klant is uiterst tevreden nu het Parts.nl onderdeel zijn Kärcher hogedrukreiniger weer tot leven heeft gebracht. Mooi toch?
22-09-2021 - Den Haag 10
Super Snel en goede levering
22-09-2021 - Liedekerke 10
Zeer professioneel en correct bij afhandeling van de orders en de naverkoop. Snelle afhandeling van de bestelling en onmiddellijke oplossing van een probleem met postnl Zeer klant gericht
22-09-2021 - Den Haag 6
Snel en professioneel Snelle service
22-09-2021 - Schuinesloot 10
Gewoon goed. Juiste prijs, snel geleverd.
21-09-2021 - Weert 10
Alles klopt Prima onderdelen voorziening
21-09-2021 - Mijdrecht 8
Snelle levering. Zeer snelle levering na bestellen. Mooi onderdeel voor de condensdroger. Moet nog gemonteerd worden, maar dat komt goed
21-09-2021 - Westzaan 7
Zeer snelle levering Makkelijke site. Voor 22:00 besteld wordt ook echt de volgende dag geleverd.
21-09-2021 - Heerhugowaard 10
Geweld, onderdeel was met 18 uur!!!!!! al thuis S’avonds voor acht uur bestel en de volgende dag even na twaalf uur al binnen. Dat is echt heel snel.
21-09-2021 - Purmerend 10
Heel snel duidelijk prima kwaliteit Erg goed en snel geleverd
21-09-2021 - Hennezel 9
Goede service, alles ging precies volgens afspraak, bedankt. Goede service, alles ging precies volgens afspraak, bedankt.
21-09-2021 - Tiel 10
Prima service, snelle levering Erg tevreden
21-09-2021 - Landgraaf 10
Geweldig Na het indienen van mijn type koelkast en serienummer kwam het precies passende scharnier bij mij thuis. Hulde voor deze goede service.
21-09-2021 - Veenendaal 10
Snel geleverd Via website onderdeel besteld en volgende dag ontvangen. Perfect
21-09-2021 - Emmen 8
Bijna perfect Onderdeel past prima alleen moest zelf schroefdraad in behuizing maken (m5)
21-09-2021 - Borculo 8
Geleverd volgens afspraak, top! Prima service, prima prijs en het juiste product ontvangen.
21-09-2021 - Diemen 10
Extreem efficient! In avond besteld, zelfde avond is het verzonden, volgende dag thuis, heb dit nog nooit meegemaakt. Top bedrijf.
21-09-2021 - Zeist 10
Super snel geleverd Ik had het onderdeel savonds heeel laat besteld en de volgende middag al binnen. Super fijn want mijn droger was voor een tientje weer gerepareerd
21-09-2021 - Amersfoort 9
Prima Precies zoals beloofd
21-09-2021 - Amsterdam 10
Goed en snel Het onderdeel dat ik zocht kon ik op de website goed vinden. Het werd snel en op de afgesproken tijd bezorgd.
21-09-2021 - Nieuwegein 10
Correct en snelle levering In de avond vervangende stofzuigeronderdelen besteld. De volgende dag al geleverd Onderdelen zijn zoals beloofd origineel merk en passen perfect
21-09-2021 - Olen 8
Snelle correcte service De bestelde onderdelen zijn snel geleverd, uitleg op de site komt helemaal overeen met het geleverde produkt. Wel spijtig dat postnl de glazen plaat gewoon tegen de voordeur heeft achtergelaten, in het zicht van...
21-09-2021 - Leeuwarden 10
Goed product Snelle levering. goed product
21-09-2021 - Stadskanaal 8
Goed, zowel de bestelling, de aflevering, als de geleverde onderdelen. De bestelling van de benodigde onderdelen verliep simpel. De aflevering kwam de volgende dag al. De kwaliteit van de geleverde onderdelen is goed.
21-09-2021 - Woerden 10
Goede service Makkelijke webshop Mijn bestelling was niet compleet maar werd direct na bezorgd
20-09-2021 - Rijswijk ZH 9
Heb een zeer prettig email contact gehad met de medewerkster Ik heb direct gekregen wat ik had besteld en het kwam volgens afspraak binnen.
20-09-2021 - Hoogvliet 10
Binnen 1 dag keurig geleverd Nieuw filter voor Siemens droger besteld. Type nr kwam precies overeen en exact hetzelfde onderdeel binnen 1 dag in huis.
20-09-2021 - Winsum 10
Duidelijke website en snelle service Zeer tevreden over de levering en het product
20-09-2021 - Stadskanaal 10
Uiterst tevreden Onze bestelling werd de volgende dag bezorgd, we waren niet thuis die dag en ik had een mail gestuurd met de vraag om het pakketje achter het huis neer te leggen, wat keurig door de bezorger is gedaan, daarom zijn...
20-09-2021 - Holten 10
Goeie producten en snel geleverd Perfect geregeld en vlot opgestuurd
20-09-2021 - Alkmaar 10
Prima! Besteld snel in huis.
20-09-2021 - Maarssen 10
To the point en zeer service-gericht Mail omtrent defecte diepvriesdeur in koelkast werd meteen beantwoord en nadat ik foto's opgestuurd had kreeg ik uit coulance cq garantie een gratis diepvriesdeur opgestuurd, kortom top service!!
20-09-2021 - Den Haag 10
Snel juiste product geleverd Snelle levering en juiste product
20-09-2021 - Bemmel 10
Prima product en supersnelle levering Precies wat ik nodig had!
20-09-2021 - Bergen Op Zoom 10
Snelheid Artikel besteld op zomdag, maandag ontvangen. Goede prijs ook nog:-).
20-09-2021 - Gouda 10
Prima Het (originele) onderdeel was duidelijk te vinden op de site, werd snel geleverd en de vaatwasser draait weer als vanouds.
20-09-2021 - Amsterdam 8
Jullie leveren goed en zijn niet duur Ik vind het jammer dat de filters makkelijk leverbaar waren maar de korrels niet te vinden of niet door jullie geleverd worden. https://www.wtw-filtershop.nl/nl/philips-584-koolstof-korrels-na-vulling-luchtreini.html...
20-09-2021 - Everdingen 9
Duidelijke website Onderdelen gemakkelijk te vinden. Snelle levering
20-09-2021 - Finsterwolde 8
= =
20-09-2021 - Enschede 10
Perfect geregeld ‘s avonds voor 22.00 uur besteld en de andere dag al bezorgd.
20-09-2021 - Weert 10
Super! Het bestelde artikel is zeer snel geleverd en was precies wat benodigd was. Echt super tevreden
20-09-2021 - Almere 9
Snel en goed Snel en goed
20-09-2021 - Dinxperlo 10
Geleverd item goed qua uitvoering en maatvoering Deurrubber besteld voor de vriezer. Duidelijke handliding en past perfect.
20-09-2021 - Roswinkel 10
Gewoon goed Gewoon heel goed
20-09-2021 - Hendrik-Ido-Ambacht 8
Prima winkel Snel en goed geleverd. Kwaliteit prima
20-09-2021 - Wijk En Aalburg 10
Goede site, snelle levering Zeer accurate klantenservice. Denken goed mee en lossen daarmee ons probleem op. Top!
20-09-2021 - Partij Wittem 9
Perfect geregeld Alles in goede orde geregeld
20-09-2021 - Eindhoven 10
Uitstekend Uitstekend
20-09-2021 - Emmen 7
Prima had iets vlotter gekund Het onderdeel dat ik zocht was van een oude tefal tafelgrill. Vlot te vinden op typenummer en te bestellen. Er had wel bij mogen staan dat het soms tot 1,5 maand kan duren voordat 't geleverd kan worden, indien...
20-09-2021 - Lottum 10
Uitstekend perfect geregeld Helemaal oke
20-09-2021 - Heeze 10
Snel en helemaal tevreden Melkcontainer van mijn de longhi expresso machine besteld nb niet verkrijgbaar bij de longhi zelf binnen een dag in huis super werkt perfect
20-09-2021 - Zeewolde 10
Belofte Deze firma doet er alles aan om de klant tevreden te hebben. Super snel en hele goede service nogmaals super bedankt. Door de geboden service konden we ons apparaat de volgende dag alweer gebruiken.
20-09-2021 - Gees 9
Snelle levering Snelle levering en uitgebreid assortiment.
Bekijk alle 51443 Kiyoh reviews