Klantbeoordelingen

Ben jij van plan om onderdelen of accessoires bij ons te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere PartsNL-klanten die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien zijn mensen positief over onze artikelen en service. Daar doen we natuurlijk ons best voor.

Wij verzamelen reviews via het platform van Kiyoh. Alle beoordelingen worden hier gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht, dan vraagt Kiyoh om een aankoopbewijs. Meer info over de review beleid van Kiyoh.

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je er van vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een beoordeling schrijven, we zijn erg benieuwd. En een leuk extraatje: iedere maand verlaten we twee staatsloten onder de mensen die de moeite hebben genomen om een review over PartsNL te plaatsen.

Beoordeling schrijven
17-04-2024 - 's-Gravenzande 10
Excellent Very speedy delivery and the parts were exactly what I needed
17-04-2024 - Stein 10
Aanrader! Goede prijs en snellere levering van originele onderdelen Siemens koelkast.
17-04-2024 - Oudesluis 10
Snel geleverd De ene dag besteld ,de andere dag in huis.
17-04-2024 - Boortmeerbeek 8
Fantastisch! Gisteren besteld, vandaag ontvangen.. Fantastisch! Gisteren besteld, vandaag ontvangen..
17-04-2024 - Spijkenisse 10
Heel fijn Snelle levering en vlotte afhandeling. Ook het aanvragen om te retourneren verliep soepel.
17-04-2024 - Eersel 4
Slecht product Twee keer iets besteld. Twee keer verkeerde product ontvangen.
17-04-2024 - Stein 10
Prima en snelle service Snel antwoord. Duidelijke foto's en snel geleverd.
17-04-2024 - Amsterdam 9
Benodigde onderdelen makkelijk vindbaar en een snelle levering Benodigde onderdelen makkelijk vindbaar en een snelle levering
17-04-2024 - Tegelen 10
Deskundigheid en snelle levering Via de offerte kreeg ik de zekerheid het goede onderdeel te bestellen wat dan ook binnen één dag bezorgd werd. Top
17-04-2024 - Henderson 10
Fantastisch Goed geholpen en heel snel bezorging
17-04-2024 - Strijensas 10
Prima Bestelling is precies zoals omschreven en heel snel verzonden. Een aanrader!
17-04-2024 - Oss 10
Geweldige service en kwaliteit Snelle verzending. En in 1 dag ontvangen. Precies waar ik op gehoopt had.
17-04-2024 - Woerden 10
Snel geleverd. Prima Duidelijk advies welke onderdelen bij mijn koelkast passen en daarna snel in huis
17-04-2024 - Zandvoort 10
Top service! Snelle levering en hele goede service. Direct antwoord op vragen via mail
17-04-2024 - Leeuwarden 8
Snel en goed Nvt
17-04-2024 - Hoogeveen 10
Top bedrijf Eerst online contact gehad voor advies, besteld, en de volgende dag werd het geleverd
16-04-2024 - Oosterhesselen 10
Top bedrijf snelle verzending Onderdeel magnetron volgende dag binnen.
16-04-2024 - Alphen AAN DEN RIJN 9
Bestelling de volgende dag in huis Glasplaat Draaiplateau 32 cm geschikt voor Samsung Magnetron/oven de volgende dag in huis
16-04-2024 - Middelburg 10
Onderdeel was snel gevonden en de volgende dag geleverd. Snelle service. Goede side om onderdelen te vinden. Bestelling is ook vlot te doen.
16-04-2024 - Velp 10
Zeer goed. Maalwerk van onze Delonghi was stuk. Gezocht en gevonden op de duidelijke site, t.o.v. de concurrentie scherp geprijsd. Door de snelle levering genoten wij 1 dag later weer van lekkere koffie.
16-04-2024 - Amsterdam 10
Goed Snelle levering goede service
16-04-2024 - Tolkamer 10
Goede aflevering Goede communicatie via email, snelle en correcte levering.
16-04-2024 - Venlo 10
Goed en snel Makkelijke site, en snel geleverd. TOP
16-04-2024 - Bad Nieuweschans 10
Super Keuze gemak, billijke prijs, snelle levering, goed verpakt
16-04-2024 - Veldhoven 10
Super snel en netjes De onderdelen waren de dag na bestelling al binnen en keurig verpakt Vriendelijk geholpen aan de telefoon ook
16-04-2024 - Harderwijk 1
Niet goed! Ik zoek op artikelnummer van fabrikant een onderdeel, vind het op de site, bestel het en het wordt geleverd. Tot zover prima..... Nu blijkt dat het onderdeel niet klopt, vervolgens heb ik het dan fout besteld en...
16-04-2024 - S'dam 10
Prima service via live chat en volgende dag in huis Prima service via live chat en volgende dag in huis
16-04-2024 - Assen 9
Vandaag besteld, morgen in huis Bosch Zekering 10A 250V besteld, kon Combi Magnetron na een dag weer gebruiken.
16-04-2024 - Werkendam 8
Snelle reactie, goede producten We hadden een onderdeel nodig voor de koelkast. We hebben het typ e koelkast doorgegeven, PartsNL heeft het juiste artikel opgezocht en snel een offerte gestuurd. Offerte goedgekeurd, daarna snelle levering. Artikel...
16-04-2024 - Rotterdam 10
Goed Had een stofzuigermond besteld en de andere dag werd die al geleverd. Snelle en goede service.
16-04-2024 - Scheemda 10
Goede service Pakjes was eerder binnen dan verwacht
15-04-2024 - Ter Apelkanaal 10
Goed - professioneel geholpen Snelle levering Klanten service is professioneel -top
15-04-2024 - Boxtel 1
Nog niets ontvangen Niet best dus.
15-04-2024 - Oude Wetering 9
Snelle en goede service Dag na mijn bestelling werd het product al geleverd. Complimenten daar voor.
15-04-2024 - Barneveld 9
Goede webside Makkelijk uitzoeken op de side
15-04-2024 - Capelle Aan Den Ijssel 10
Geweldig! Geweldig! Heel snel geleverd, en in de buurt af te halen. Top!
15-04-2024 - Geertruidenberg 9
Helemaal prima Snelle levering geen problemen hoor
15-04-2024 - Eibergen 10
Prima telefonische assistentie, adequate hulp. Prima geholpen bij het vinden van een passende thermostaat voor mijn 23 jaar oude Liebherr koelkast.
15-04-2024 - Waalwijk 8
Goede prijs en snelle levering Voor het eerst hier besteld; koolstoffilter voor de afzuigkap. Duidelijke website, product op voorraad en de volgende dag al in huis. Ik was wel verbaasd dat er wat korrels (koolstof) uit vielen bij het verwijderen...
15-04-2024 - Bunde 10
Perfecte communicatie en zeer snelle levering Perfecte communicatie mbt de voortgang van de bestelling en levering zoals beloofd.
15-04-2024 - Eindhoven 10
Geweldig Alle onderdelen die ik besteld hebt waren netjes en goed omschrijving op de site. Na 1 werkdag opgehaald bij een afhaalpunt in Uden.
15-04-2024 - Echten 10
Goede, snelle levering Ik had een nieuwe bakblik besteld en deze werd de volgende dag al geleverd! Mooie snelle levering, helaas paste het blik niet, maar daar kunnen jullie niets aan doen ;-)
15-04-2024 - Zelhem 8
Snel en correct geleverd, Een zuigmond voor een Philips stofzuiger vannacht zeker 10 jaar oud kon binnen 3 dagen worden geleverd voor een nette prijs.
15-04-2024 - Strijen 2
Tot op heden het bestelde onderdeel nog niet ontvangen Kan geen oordeelgeven tot op heden onderdeel nog niet ontvangen.
15-04-2024 - Venlo 8
Prima servies Prima snelle levering en goede kwaliteit en prijs. Ik ben heel tevreden en Parts NL zeker tot een volgende keer. Groetjes en bedankt, Wil.
15-04-2024 - Berkel En Rodenrijs 10
Geweldig geholpen Dat is snel opgelost
15-04-2024 - Sneek 10
Prima Het product was veel sneller dan verwacht bij mij thuis!
15-04-2024 - Wijchen 7
Goede en snelle service Snelle service en levering
15-04-2024 - Monster 10
Heel snelle levering 's Avonds besteld, volgende dag al in huis, waardoor ik een reparatie snel kon uitvoeren. Ditmaal zaten ze er in hun advies helaas naast, maar normaliter kunnen ze je snel het benodigde onderdeel aanwijzen.
15-04-2024 - Gorssel 10
Ik ben heel tevreden met het draaiplateau voor mijn Varmd Ikea magnetron. De levering was heel snel. Bovendien is het universele draaiplateau van Parts.nl voor mijn Varmd magnetron veel beter dan het oorspronkelijke. De rand is minder hoog, zodat je het minder makkelijk per ongeluk uit...
15-04-2024 - Oostvoorne 10
Snel het juiste onderdeel Kantenmaaier stuk. Kijke op de site. Binnen één dag kon ik weer verder....kostte 7 euro....top
15-04-2024 - Hierden 9
Duidelijke site, snel geleverd Prima website en snel geleverd.
15-04-2024 - Nieuwenhuizen 10
Goede service en levering Gebelt voor advies en snel geleverd. Perfect
15-04-2024 - Heerhugowaard 10
Snel aflevering Beschikbaarheid van onderdelen is verbazingwekkend, snelle en effectieve service, nu heb je een klant voor het leven
15-04-2024 - Barendrecht 9
Snelle vondst van onderdeel en levering Ik was opzoek naar droogrek voor onze droger. Zodat ik stinkende voetbal schoenen kon wassen en droger. Onderdeel was super snel gevonden en snel geleverd.
15-04-2024 - Wervershoof 10
Snelle service en prima prijs Als een van de weinigen die nog het onderdeel voor mijn apparaat beschikbaar hadden en dat voor een knappe prijs. Bestelling wordt inderdaad snel geleverd.
15-04-2024 - Rijswijk 8
Fijn contactcenter Via chat werd er met me meegezocht naar het juiste product. Snelle bezorging.
15-04-2024 - Hoek Van Holland 10
Uitmuntend Snel gevonden duidelijk omschreven Zeer snel geleverd
15-04-2024 - Noordeloos 10
TOP Goed geregeld
14-04-2024 - Baarn 10
Gewoon goed Onderdeeltje makkelijk gevonden op de site, nette prijs vond ik en keurig verpakt de volgende dag in huis. Kortom, zoals je hoopt en verwacht dat een bestelling moet gaan.
14-04-2024 - Sittard 10
Snelle levering Gevraagde onderdelen snel geleverd. Ook waren de onderdelen goed verpakt. Makkelijke, overzichtelijke site. Echte aanrader
14-04-2024 - Velserbroek 10
Precies geleverd door vriendelijke postbode op aangegeven tijdstip Zie de titel
14-04-2024 - Maastricht 10
Eenvoudig te vinden en snel bezorgd Mijn diepvrieslade paste prima het was dezelfde maar dan voor de helft minder in prijs! Dan op de site bij de verkoper van mijn koelvriezer. Top dus!
14-04-2024 - Tilburg 10
Super! Snel het juiste onderdeel gevonden en snel bezorgd. Het kapotte onderdeel was eenvoudig te vervangen en we hebben weer een goed functionerend handvat aan de koelkast! Fijne ervaring met Parts.nl
14-04-2024 - Boxmeer 6
Snel en goed Prima gedaan
14-04-2024 - Ochten 10
Duidelijk en helder Levering volgens communicatie klopte allemaal heel goed. Mooi snel geleverd.
14-04-2024 - Hillegom 10
Prima Een nieuwe koffiekan besteld bij PartsNL, en deze was zo in huis
14-04-2024 - Ulft 9
Snel de benodigde onderdelen gevonden. Had nieuwe ophangrubbers centrifuge nodig bij Parts snel vervangende types gevonden besteld e de andere dag geleverd.
14-04-2024 - Mechelen 10
Super! Geweldig bedrijf, vandaag besteld, morgen al in huis. Perfect ingepakt. Volgende aankoop zeker weer bij PartsNL!!
14-04-2024 - Tilburg 9
Snelle levering Over jullie levering zeer tevreden, jammer genoeg niet de goede maat. Dus via dhl terug gestuurd, maar gisteren kreeg ik via dhl mijn pakje weer terug. Heel vervelend, dubbele verzendkosten betaald en nog niks.
14-04-2024 - Rijsenhout 10
Top! Snel verstuurd. Volgende dag al in huis.
14-04-2024 - Maastricht 9
Super snel en perfect afgehandeld scherpe prijs Top
14-04-2024 - Prinsenbeek 9
Zeer service gericht Een nieuwe printplaat voor onze afzuigkap besteld. Deze bleek na aansluiten defect te gaan. Na contact werd gevraagd om het defecte artikel retour te sturen. De kosten voor het retour sturen werden netjes vergoed....
14-04-2024 - Scherpenheuvel 10
Verassend genoeg uitstekend Nog nooit van deze website gehoord maar als ik zocht welke onderdelen er allemaal zijn voor mijn delonghi volautomatische koffiezet die ik reeds 5 jaar heb is het een geweldige website om te onthouden. zeker een...
14-04-2024 - Lunteren 10
Prima service Snelle en duidelijke antwoorden via de chat en na bestelling is er snel bezorgd.
13-04-2024 - Krimpen Aan Den Ijssel 10
Snelle service Volgens afspraak juiste tijd aflevering
13-04-2024 - Ede 10
Goede service en betaalbaar Goede website, onderdeel eenvoudig te vinden, bestellen, ophalen en gebruiken. Eenvoudiger gaat niet
13-04-2024 - Zoetermeer 10
Duidelijke website,makkelijk producten te vinden en snel in huis. Onderdelen gewoon op voorraad. Duidelijke omschrijving en foto's. Snel geleverd. Top.
13-04-2024 - Knuvers 10
Supersnelle levering Super snelle levering! Top
13-04-2024 - Breda 10
Gewoon perfect! Toegankelijke website met snelle ondersteuning bij het vinden van het juiste onderdeel (van een 20 + jaar oude Kärcher !) en binnen 24 uur het artikel thuis.
13-04-2024 - Aardenburg 10
Duidelijke website, snelle levering Onderdelen zijn gemakkelijk te vinden op de website. Snelle levering. Goede communicatie
13-04-2024 - Amsterdam 1
Niet geleverd Volgens track n trace wel bezorgd, niet ontvangen. Aangegeven via de mail, niks meer van gehoord..
13-04-2024 - Langenboom 10
Precies de goeie. Nadat ik het onderdeel op de website van PartsNL had gezocht op basis van het type nr van mijn tosti-ijzer werd meteen bevestigd dat dit artikel de goede moest zijn. Dag later opgehaald PartsNL Uden. Tosti ijzer...
13-04-2024 - Tilburg 10
Perfect Perfect, niets meer over te zeggen
13-04-2024 - Warnsveld 10
Correcte levering op tijd! Volgens afspraak lag het onderdeel klaar in de winkel en ik werd goed op de hoogte gehouden van voortgang van mijn order.
13-04-2024 - Almere 10
Besteld en volgende dag codierte levering Uitstekend
13-04-2024 - Den Haag 9
Snelle verzending en leuke sfeer in de winkel zelf Ik heb ervoor gekozen om mijn online bestelling op te halen in de winkel aan de Beeklaan. Sowieso was het artikel snel beschikbaar in de winkel en in de winkel zelf werd ik super snel en vriendelijk geholpen. Hangt...
13-04-2024 - Ruigahuizen 10
Super Het goede product de volgende ochtend bezorgd, snel en efficiënt.
13-04-2024 - Sint Michielsgestel 10
Snel,goedkoop,prima artikel Duidelijke website,eenvoudig om mee te werken,snelle levering
13-04-2024 - Zegveld 10
Zeer zeer snel het onderdeel mogen ontvangen, buiten onze verwachting. Zeer snelle levering, eenvoudig en goed verpakt, top
12-04-2024 - Ten Post 10
Snelle levering Het bestelde artikel was er zeer snel en het paste ook helemaal goed zoals ik had bedacht
12-04-2024 - Hierden 9
Prima Product zoals beschreven, op tijd bezorgd
12-04-2024 - Beesel 10
Super !!! Precies het goede product, snelle levering.
12-04-2024 - Ridderkerk 10
Goed geholpen Prettig geholpen en snelle levering
12-04-2024 - Middelburg 9
Geweldig voor een goede prijs Voor iemand die weinig ervaring heeft met dingen zelf repareren was dit zeer makkelijk. De filter om te filteren op mijn merk en type hielp zeer goed met het vinden van wat ik nodig had! Na het vergelijken van meerdere...
12-04-2024 - Amsterdam 10
Snel en juiste prijs We zochten een onderdeel voor onze Dyson, op de site van Dyson konden we deze niet krijgen. Parts.nl had het nog wel en voor ongeveer dezelfde prijs als bij Dyson. We bestelden op zaterdagmiddag en maandag kwam...
Bekijk alle 67645 Kiyoh reviews