Klantbeoordelingen

Ben jij van plan om onderdelen of accessoires bij ons te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere PartsNL-klanten die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien zijn mensen positief over onze artikelen en service. Daar doen we natuurlijk ons best voor.

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een beoordeling schrijven, we zijn erg benieuwd. En een leuk extraatje: iedere maand verloten we twee staatsloten onder de mensen die de moeite hebben genomen om een review over PartsNL te plaatsen.

Beoordeling schrijven
29-09-2020 - Waalwijk 10
Vraag gesteld, binnen paar uur antwoord, direct besteld, volgende dag in huis. Had een onderdeel nodig voor mijn nieuwe wasdroger. Op de website een paar potentiële onderdelen gevonden, helaas zonder het serienummer van mijn Bosch droger. De vraag via de mail gesteld, binnen paar uur antwoord...
29-09-2020 - Santpoort 10
Goede informatie, snelle levering Glazen lekbak voor magnetron gezocht, op de website kon ik bia het typenummer zien of de aangeboden lekbak paste voor mijn magnetron. Levering naar Parts-winkel was snel, ophalen ging soepel.
29-09-2020 - Herten 8
Snelle levering Reserve onderdelen heb je altijd snel nodig om defecte te vervangen. Daarom is een snelle levering belangrijk.
29-09-2020 - Hoogvliet 10
Verrassend assortiment en snelle afhandeling Als installateur koudetechniek zoek je soms een onderdeel dat niet via de reguliere toeleveranciers te verkrijgen is. Het ging hierbij om een Amerikaanse kast waarbij onderdelen vanuit Amerika zo'n 3 weken onderweg...
29-09-2020 - Amsterdam 10
Excellent Service By far It was super easy looking up the parts that i needed for my Bosch Dishwasher. It was a professional and fast service from the order time to the delivery. Thank you for your efficiency
29-09-2020 - Apeldoorn 9
Zeer snelle correcte levering. Zeer snelle en correcte levering van een verwarmingselement voor de oven. Netjes verpakt. Oven werkt weer als vanouds.
29-09-2020 - Dordrecht 9
Aankoop filter voor wat oudere vaatwasser Site geeft voldoende informatie om met behulp van het type nummer het juiste filter te bestellen. Eenvoudig te bestellen en snelle levering. Gewoon goed.
29-09-2020 - Voorburg 9
Ik heb positief ervaring Website is overzichtelijk. Bestelling verliep soeppel. Het product is snel geleverd.
29-09-2020 - Hellevoetsluis 10
Makkelijk gevonden, snel in huis. Onderdeel de volgende dag in huis en dat is zeer prettig want vaak heb je onderdelen nodig.
28-09-2020 - Arnhem 10
Onderdelen worden snel besteld Met een foto van het kapotte snijmes van onze keukenmachine werd een artikelnummer gauw gevonden, besteld en afgeleverd. De kosten vielen reuze mee en ons apparaat werkt weer prima. Aanrader!
28-09-2020 - Pflanzer 10
Snel gevonden, duidelijke info en snel geleverd Zocht naar inzetbakken voor een Bosch koelkast. Deze eenvoudig gevonden en alle 3 besteld. De volgende dag kon ik ze al in de koelkast plaatsen. Gewoon goed zoals het hoort. Top!
28-09-2020 - Haarlem 7
Prima Snelle levering, alleen jammer dat een exact tijdstip niet gegeven was.
28-09-2020 - Battincourt 10
Uitstekende ervaring: beschikbaarheid en snelle levering Ik vind het fantastisch te zien hoeveel vervangstukken ik hier kan terugvinden en ik heb het bijna de volgende dag vanuit Nederland in het zuiden van België geleverd! Dankjewel !
28-09-2020 - Giethoorn 10
Prima Snelle levering prima produkt
28-09-2020 - Utrecht 10
Snelle levering uit het zeer ruime assortiment Uitstekende informatie voorziening betreffende het artikel en over het leveringsproces
28-09-2020 - Amsterdam 10
Fijn om meteen te horen dat ik het onderdeel kan omruilen. Ik heb gekozen voor ophalen bij PartsNL. Daar gaf de medewerker meteen aan dat ik het onderdeel om kan ruilen als t niet juist is.
28-09-2020 - Heeswijk-Dinther 10
Goede service Prima bedrijf
28-09-2020 - Barendrecht 10
Snelle levering volgens opgegeven levertiid -
28-09-2020 - 's-Gravenzande 10
Doen wat ze beloven. Ik had het bestelde artikel supersnel in huis
28-09-2020 - Arnhem 8
Goede service Fijne service met goed mailcontact waar het pakket zich bevindt.
28-09-2020 - Dieren 10
Zaak in Arnhem, zeer bereidwillig en ter zake kundig, Mijn man en ik waren op zoek naar een onderdeel voor een vaatwasser van 10 jaar oud. De onderdelen waren op de site van partsnl /atag voor ons als leek moeilijk te vinden. Vonden wel wat, Hebben het toch maar besteld,...
28-09-2020 - Lendelede 10
Vlot goedkoop en originele stukken Na 1 dag geleverd, beste prijs online en originele stukken.
28-09-2020 - Breda 9
Snel en goed Juiste onderdeel snel en goed geleverd. Makkelijk betalen. Zoeken op website naar juiste onderdeel is nog beetje complex
28-09-2020 - Zaltbomm 9
Alles prima verlopen Zie boven
28-09-2020 - St.nicolaasga 10
Top!Gekregen wat ik verwachtte Zeer goed
28-09-2020 - Heiloo 10
Prima Prima
28-09-2020 - Drachten 10
Is precies volgens mijn verwachting. Voldoet prima.
28-09-2020 - Tiel 10
Snelle levering Een nieuwe turbo voet voor mijn dyson besteld, en super snel geleverd en goed verpakt.
28-09-2020 - Purmerend 9
Snel geleverd, duidelijke website Zie boven.
28-09-2020 - Venlo 10
Geweldige service! Nadat mijn product kapot was gegaan tijdens montage, toch een nieuw product toegezonden gekregen. Héél goede service.
28-09-2020 - Versleeuwen 9
Top, levering erg snel, product zorgzaam verpakt. De onderdelen echt makkelijk te vinden op de web site. Levering voor 22.00u besteld en dan ook echt de volgende dag in huis. Het onderdeel wat ik had besteld is zorgvuldig verpakt om schade door transport te voorkomen....
28-09-2020 - Nieuwkoop 7
Goed Levering snel
28-09-2020 - Huizen 9
Dienstverlening zoals je mag verwachten Snel, netjes en goed te woord gestaan, besteld en geleverd
28-09-2020 - Apeldoorn 9
Prima website, correcte levering Alles snel en goed geregeld. Afspraken goed nagekomen
28-09-2020 - Alkmaar 10
Handig, overzichtelijk en snel geleverd. Hoe kan je niet tevreden zijn met zo'n webshop als deze? De specificaties van de artikelen staan goed omschreven en er wordt ook nog eens zeer snel geleverd. Ik ben blij met mijn keuze.
28-09-2020 - Ouderkerk Aan De Amstel 10
Buitengewone snelle levering, prima prijzen. Prima service, snelle levering. Keuze enorm.
28-09-2020 - Urmond 10
Zeer goed Bestel altijd bij erkende online winkels
28-09-2020 - Maurik 10
Goed en kundig personeel Ik moest wat bestellen maar kon het niet goed vinden, partsNL gebeld en zochten mee zo dat ik het kon bestellen. dus een fijn en kundig personeel.
28-09-2020 - Leeuwarden 10
Snelle levering correcte originele product Wij kregen een Miele onderdeel voor de stoomoven snel geleverd. Wij werden gedurende het logistieke proces keurig op de hoogte gehouden over de levering. Een dag na bestelling kregen wij het correcte en originele...
28-09-2020 - Schoonebeek 10
Zeer goed geholpen via de mail. Ben zeer tevreden over parts.nl.
28-09-2020 - Purmerend 10
Top Zeefje voor vaatwasser besteld.Volgende dag al in huis.Helemaal top super snelle service
28-09-2020 - Amsterdam 10
Makkelijk en precies wat ik zocht Ik was op zoek naar een klein onderdeel zonder een heel nieuw apparaat te moeten kopen. Niet alleen heb ik een hoop geld kunnen besparen door een los onderdeel te kopen, de website heeft ook een handige tool waarmee...
28-09-2020 - Sint-Niklaas 9
Alles prima Levering mooi op tijd
28-09-2020 - Hoevelaken 10
Doen zoals beloofd! Goede keuzemogelijkheden en de volgende dag bezorgd.
28-09-2020 - Stekene 10
Heel snelle en goede service Eenvoudige website zodat alles gemakkelijk terug te vinden is. Snelle service zoals beschreven. Heel tevreden
28-09-2020 - Ikke 8
Op de bezorging na, prima! DHL heeft weer eens prutswerk geleverd.
28-09-2020 - 's-Hertogenbosch 10
Stofzuigerslang Duidelijke uitleg op website, snel de specifieke stofzuigerslang gevonden en meteen besteld. Keurig de volgende dag al in huis. Top!!
28-09-2020 - Joure 10
Perfecte website voor onderdelen. Perfecte website voor het uitzoeken van nieuwe onderdelen voor de afzuigkap.
28-09-2020 - Rotterdam 10
Snel en goed Vriezer bak besteld ikea koelkast was snel geleverd echter zat er een fabrieks fout in dit gemeld binnen 1 dag weer 1 opgestuurd deze was top wat een service als ik parts nodig heb weet ik jullie zeker weer te vinden
28-09-2020 - Leimuiden 9
In een keer het juiste onderdeel en snelle levering Prima ervaring
28-09-2020 - Lierop 10
Super geholpen Goed en snel geleverd.
28-09-2020 - Goirle 9
Originele onderdeel snel geleverd Originele onderdeel van 30 jaar oude werkbank snel geleverd, door afhalen geen verzendkosten!
27-09-2020 - Heerlen 10
Prima shop Snelle en correcte levering
27-09-2020 - Weert 10
Helemaal TOP! Wanneer je overal zoekt en zoekt en zoekt..... Dan vind je het bij PartsNL. Ik was de naam vergeten (na de eerste bestelling) en kom toevallig voor de tweede keer bij deze site uit. Niet toevallig toch?
27-09-2020 - Alblasserdam 9
Geweldig Zet snelle levering .doen wat ze beloven
27-09-2020 - Oegstgeest 10
Juiste onderdelen binnen no time bezorgd Het was simpel om de juiste onderdelen te bestellen via parts.nl. Door goed naar het kapotte onderdeel te kijken en dit te vergelijken met de mogelijke onderdelen ter vervanging kwam al snel het juiste onderdeel...
27-09-2020 - Helmond 10
TOPPIEEEEEEEE Wat een Super Bedrijf ,Goedkoop en Super Snelle Levering,WAT een TOP Service
27-09-2020 - Heerde 10
Volgens afspraak Geweldig geen haperingen en tijdige bezorging
27-09-2020 - Maasbracht 10
Prima webwinkel, doen wat beloofd wordt. 100 % tevreden over de bestelde onderdelen en de snelle en correcte aflevering. Zal in voorkomend geval zeker nog onderdelen hier bestellen.
27-09-2020 - Almere 10
Parts received in time Customer service was very helpful
27-09-2020 - Dordrecht 9
Snelle en correcte levering, mail incl track and trace Helemaal oke
27-09-2020 - Lelystad 10
Ruim aanbod en supersnel in huis Niet gedacht het onderdeel te kunnen vinden. In de avond besteld en evengoed de volgende dag in huis. Voor nu en nog eens!
27-09-2020 - Gorinchem 10
Uitstekende service. Uitstekende gang van zaken rond de bestelling. Op de hoogte gehouden van de voortgang middels emails, de bestelde goederen de andere dag afgehaald in Oosterhout. Netjes behandeld.
27-09-2020 - Groningen 10
Binnen 24 uur in huis Helemaal top: het gewenste onderdeel (zetgroep Delonghi) in huis. Concurrerende prijs. Snel geleverd.
27-09-2020 - Pijnacker 10
Prima service Duidelijke webshop, makkelijk bestellen. Perfect.
27-09-2020 - Almelo 10
Snelle verzending, prima pasvorm. Snelle verzending, prima pasvorm en gemakkelijk te monteren.
27-09-2020 - Dieren 10
Snel efficiënt Zeer goed
27-09-2020 - Wormer 10
Groot assortiment en snelle service Kan altijd vinden wat ik zoek en snelle service.
27-09-2020 - Boom 8
Goed Ik had zelf een fout artikel besteld. Het was geen probleem om het terug te sturen, perfecte service dus. Enige puntje van verbetering: Als je zoekt op je productie nummer van je toestel krijg je absoluut niet alles...
27-09-2020 - H.ido Ambacht 10
Snelle verzending Goed verpakt en snelle verzending...
27-09-2020 - Assen 10
Betrouwbaar en snelle levering! No nonsense bedrijf dat doet wat het beloofd: snelle levering van kwaliteit!
27-09-2020 - Rhoon 10
Uitstekend! 's Avonds besteld, volgende dag geleverd! Het betrof een onderdeel voor de wasmachine waardoor hij na reparatie meteen weer kon draaien. Geweldig!
27-09-2020 - Hardinxveld 10
Uitstekend! Snelle levering
27-09-2020 - Wapenveld 10
Duidelijke website, duidelijke bevestiging en track en trace, snelle service Zie hierboven
27-09-2020 - Alkmaar 9
Prima service en levering. Simpele website. Makkelijk onderdelen zoeken.
27-09-2020 - Drunen 10
Goede site, onderdeel makkelijk te vinden Snelle service
27-09-2020 - Eelde 10
Super snelle service! Heb het onderdeel wat ik nodig had’s avonds besteld, volgende dag keurig verpakt, iets na de middag, thuis! Gemakkelijk en super snel!
27-09-2020 - Alphen Aan Den Rijn 8
Mooie prijsjes Snel besteld
27-09-2020 - Vianen 10
Prima geregeld. Het juiste artikel ontvangen. Gemakkelijk bestellen. Duidelijke website en snelle levering. Heel blij mee.
27-09-2020 - Nieuw Vossemeer 10
Geweldige service Ze hebben geholpen om het juiste onderdeel te vinden voor onze Koffiezetapparaat.
27-09-2020 - Heiloo 10
Prima ervaring met parts.nl Snelle afhandeling en dus uiterst tevreden!
26-09-2020 - Barendrecht 10
Snelle levering conform bestelling Snel geleverd, conform toezegging
26-09-2020 - Huizen 8
Vlot geleverd en (bijna) zoals besteld; werkt prima Warmtesensor voor Samsung droger besteld. Type opgeven, maar snoertje bleek helaas veel te kort te zijn. Zelf afgeknipt en gesoldeerd en werkt nu prima. Ander verbeterpunt: dit onderdeel had makkelijk in een bubble...
26-09-2020 - Nijmegen 10
Snel mijn onderdeel gevonden. Het machinenummer van het onderdeel wat ik zocht stond niet op de website. Middels het contactformulier dezelfde dag nog reactie gehad en aan het juiste onderdeel geholpen. De volgende dag in huis.
26-09-2020 - Rotterdam 9
Prima op tijd geleverd, volgens belofte. Het was een simpel artikel dat ik bestelde, maar het was het juiste artikel dat ik geleverd kreeg en keurig op de beloofde leveringsdag.
26-09-2020 - Veendam 10
Uitstekende service Uitstekende service
26-09-2020 - Ottersum 10
Volledig tevreden. Prima verzorgd.
26-09-2020 - Valkenswaard 10
Gewoon perfect Van A tot Z bedankt
26-09-2020 - Hoogeveen 10
Super Duidelijke website, super snelle levering
26-09-2020 - Doetinchem 10
Kwaliteit en snelheid. Snelle en goede berzorging van bestelling.
26-09-2020 - Landgraaf 10
Snel, simpel, goed Gezocht wat ik wilde hebben. Bestelt en betaald. Keurig verzonden en ontvangen. Zoals het moet zijn.
26-09-2020 - Gemert 10
Uitstekende afwikkeling Eenvoudig bestellen, afrekenen en ontvangen.
26-09-2020 - Haarlem 10
Goede website snelle levering. Makkelijke website waardoor onderdeel snel te vinden. Snelle levering.
26-09-2020 - Hoorn 9
Snelle levering, vriendelijk winkelpersoneel Mijn bestelling lag binnen een paar dagen klaar in de winkel om op te halen. In de winkel vriendelijk te woord gestaan en stond met een paar minuten weer buiten. Product dat ik besteld had is helemaal naar wens.
26-09-2020 - Buchten 9
Onderdelen keuken Onderdelen keuken laat besteld. Volgende dag al geleverd. Super Alles duidelijk aan gegeven op de website. Geen minpunten.
26-09-2020 - Genk België 10
Prima Prima levering. Bedankt
Bekijk alle 38670 Kiyoh reviews