Klantbeoordelingen

Ben jij van plan om onderdelen of accessoires bij ons te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere PartsNL-klanten die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien zijn mensen positief over onze artikelen en service. Daar doen we natuurlijk ons best voor.

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een beoordeling schrijven, we zijn erg benieuwd. En een leuk extraatje: iedere maand verloten we twee staatsloten onder de mensen die de moeite hebben genomen om een review over PartsNL te plaatsen.

Beoordeling schrijven
21-04-2019 9
Snelle levering en groot assortiment!
21-04-2019 - Rotterdam 7
Nvt
21-04-2019 - Purmerend 10
Exact zoals aangekondigd.
21-04-2019 - Uithoorn 10
Goed verpakt, en binnen 1 dag geleverd!
21-04-2019 - Steenbergen 10
Snel besteld en snel bezorgt
21-04-2019 - Veenendaal 8
Snelheid en communicatie
21-04-2019 - Kapelle 9
Duidelijk en zeer snel 's avonds om 20:30 besteld en de andere dag al in huis duidelijke mails alles is te volgen
21-04-2019 - Zwartemeer 10
Zoals altijd snel geleverd,
21-04-2019 - Tiel 10
Prima levering op het afgesproken tijdstip.
21-04-2019 - Ruinerwold 10
Snelle levering,super
21-04-2019 9
- gevraagd artikel op voorraad en snel geleverd - goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bezorging - prijsstelling goed
21-04-2019 - Tilburg 8
Snel en keurig bezorgt,
21-04-2019 - Zoetermeer 7
Gewoon goed geregeld, jammer dat ze weggaan in Oosterheem Zoetermeer
21-04-2019 - Overloon 8
Groot aanbod aan artikelen. Snelle afhandeling en levering. Duidelijke communicatie over voortgang order
21-04-2019 - Groessen 10
Goed spul en snelle levering
21-04-2019 - Stadskanaal 10
Zeer goede levering
21-04-2019 - Groningen 10
Snelle levering. Goede communicatie. Goede producten en prima prijzen.
21-04-2019 - Alphen Aan Den Rijn 10
Via beslist.nl deze webshop gevonden. Binnen een paar seconden had ik gevonden wat ik zocht. Binnen 24 uur had ik het benodigde onderdeel voor mijn stofzuiger in huis. Snelle service!
21-04-2019 - Den Bosch 8
Prima prijs en ontzettend snel geleverd
21-04-2019 10
Goede service makkelijk te bestellen
20-04-2019 - Alphen Aan Den Rijn 10
Kreeg zelfs advies om de volgende keer te voorkomen dat weer dezelfde kant kapot zou gaan.
20-04-2019 - Lathum 9
Zeer snel verstuurd. Site duidelijk en handige zoekfunctie
20-04-2019 10
Snelle levering
20-04-2019 8
Goeie prijs, snel gevonden, gratis bezorging bij een filiaal als t niet gratis bezorgd thuis wordt.
20-04-2019 - Terneuzen 8
Snelle levering , bestelling volgen via track en trace
20-04-2019 - Waddinxveen 10
Vlotte en correcte service
20-04-2019 - Mijdrecht 7
Snelle reacties op de mail en verder keurige behandeling.
20-04-2019 - Groningen 10
Mijn bestellingen was snel klaar en op de volgende dag ontvangen. Dit was mijn tweede keer. Het product was ook goed en lijkt precies op mijn oude apparaat
20-04-2019 - Veldhoven 10
Het altijd wat he pespreken optijd en vetrouwen
20-04-2019 7
20-04-2019 - Spankeren 8
Snelle service en reactie
20-04-2019 - Breda 9
Snelle verzending!
20-04-2019 7
Heel veel onderdelen, snel bezorgd.
20-04-2019 - Breezand 10
Super goed bedrijf
20-04-2019 9
Goede snelle levering en duidelijk statusupdates via mail.
20-04-2019 - Houten 10
Snelle levering. Prima prijzen. Toppie
20-04-2019 - Tollebeek 10
Vriendelijk en klantgericht
20-04-2019 8
Snelle levering.
20-04-2019 - Delft 10
Makkelijk op de website het juiste onderdeel te vinden dmv de vragen die gesteld woerden. Bestel en betaling heel snel en levering de volgende dag. En het past. Perfect
20-04-2019 10
20-04-2019 - Ruinen 10
Zeer goede service.
20-04-2019 - Graauw 10
Snelle bestelling en afhandeling. Prima,
20-04-2019 - Almere 10
Duidelijke website en snelle levering.
20-04-2019 10
Goede prijs, duidelijke website en beschrijving. Zeer snelle reactie bij een technische vraag.
20-04-2019 - Nederweert 10
Snelle levering, ook nog eens goedkoper, Was mijn eerste bestelling, maar ga hier zeker vaker bestellen.
20-04-2019 - Leusden 10
Snel, website goed en duidelijk.
20-04-2019 - Nieuwegein 10
☆☆☆☆
20-04-2019 - Gorssel 10
DE PRODUKTEN WAREN GOED EN REDELIJK GE PRIJST MET AL EEN GOEDE AAN KOOP EN IK KON ONDERDELEN KRIJGEN DIE IK NIE BIJ DE ORGINELE FIRMA KON KRIJGEN MET AL BEDANKT
20-04-2019 10
Onderdeel makkelijk te vinden op website
19-04-2019 - Well L 10
19-04-2019 - Bergschenhoek 9
Sneller dan snel
19-04-2019 - Helmond 10
Zeer goede en snelle service.
19-04-2019 10
Snel, duidelijk en zeer lage verzend-en handlingskosten. Dit is een echte aanrader.
19-04-2019 - Schoonhoven 8
Zeer snelle levering. Artikel goed verpakt.
19-04-2019 - Guttecoven 7
Voordelige prijzen, snelle levering.
19-04-2019 9
Snelle levering, goede communucatie over de levering
19-04-2019 10
Zeer snelle levering. Eenvoudige website. Overzichtelijk
19-04-2019 - As 10
Snelle en korrecte service
19-04-2019 - Zevenhuizen 10
Goede foto’s en snelle levering.
19-04-2019 - Boedapest 10
Goede, makkelijke website en supersnelle bezorging in het buitenland.
19-04-2019 - Den Haag 9
Perfect en snel!
19-04-2019 - Laag Zuthem 9
Duidelijke site snelle levering
19-04-2019 - Baarle Nassau 10
Zending volgende dag al afgeleverd en het juiste product, chapeau!
19-04-2019 10
Goede dienstverlening Bestelling op tijd afgeleverd Duidelijke communicatie
19-04-2019 - Ametsfoort 10
Geen
19-04-2019 10
Zeer snelle levering. Super!
19-04-2019 - Sittard 10
Duidelijke websitte snelle levering
19-04-2019 - Gerkesklooster 9
19-04-2019 - Zwanenburg 10
Zeer duidelijk site. Snelle levering
19-04-2019 - Tilburg 8
Snelle levering
19-04-2019 - Nieuw-Beijerland 10
Zeer snelle service. Zelfs in het weekend werken ze door. Op zondagmiddag een onderdeel besteld en maandag rond het middaguur was het binnen.
19-04-2019 - Tilburg 10
Top communicatie, top service en product zoals verwacht!
19-04-2019 - Eindhoven 10
Zeer snelle levering, product was goed te vinden op de website en precies als beschreven.
19-04-2019 - Duivendrecht 10
Keurig verpakt, snel geleverd en duidelijke communicatie.
19-04-2019 - Hoofddorp 10
Snelle verzending.communicatie goed
19-04-2019 9
Supersnel met leveringen
19-04-2019 10
Snelle levering zondag besteld maandag morgen binnen. super
18-04-2019 10
Snelle levering, eenvoudig op te halen
18-04-2019 - Urk 10
Geweldige service zeer soepel met om ruilen en even snel je geld terug. GEWELDIG
18-04-2019 - Haren 10
17-04-2019 - Neeritter 10
Makkelijk doorzoekbare webstek. Zeer snelle levering: binnen één dag.
17-04-2019 - Zwijndrecht 9
Goede overzichtelijke site, weinig zoeken. en gevonden wat ik zocht
17-04-2019 - Bussum 9
17-04-2019 10
Snelle levering!
17-04-2019 - Stedum 8
Correcte afhandeling Snelle bezorging Groot assortiment
17-04-2019 - Deventer 8
Goedkoop en duidelijke artikelinfo
17-04-2019 10
Artikel sneller binne dan gehoopt. En het feit dat ik foto kon sturen van het artikel vond ik erg prettig.
17-04-2019 - Terneuzen 10
Snelle levering Betrouwbaar Groot assortiment
17-04-2019 - De Meern 8
Snelle levering.
17-04-2019 - Milsbeek 10
Vlotte afhandeling en super snelle levering mijn afzuigkap werkt weer perfect
17-04-2019 - Almere 8
Uitstekend geleverd. S’avonds besteld en volgende netjes ingepakt geleverd. En dat voor een was machine van meer dan 20 jaar oud. Op naar de volgende 10 :)
17-04-2019 - Loosdrecht 10
Duidelijke keuzemogelijkheid en supersnelle leverantie
17-04-2019 - Tilburg 8
Prima en de volgende dag in huis
17-04-2019 - Nijkerk 10
Zeer snel gereageerd
17-04-2019 8
Goede en snelle levering.
17-04-2019 10
Snelle levering
Bekijk alle 21397 Kiyoh reviews