Stofzuiger onderdelen

1470 artikelen

Stofzuiger onderdelen

Kies het merk van je Stofzuiger

Of kies een Stofzuiger onderdeel

Stofzuiger onderhoud

Hulde aan de stofzuiger! Deze efficiënte stofvreter zorgt ervoor dat stof en vuil geen kans krijgen in je huis. Het apparaat is ongekend populair en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een onmisbare gadget in het huishouden. Het huishouditem zorgt niet alleen voor een schoon huis, maar is ook een ware calorieverbrander. Maak van stofzuigen je favoriete huishoudelijke klusje en verbrand zo’n 119 calorieën per half uur.

Stofzuiger kapot

Als de stofzuiger plots niet meer zuigt, zit er vaak iets verstopt in het apparaat. Controleer de slang en zuigbuis, als een van deze componenten verstopt zit kan de zuigkracht dramatisch afnemen. Zorg ervoor dat alle onderdelen vrij zijn van blokkades. Je kunt dit controleren door bijvoorbeeld een bezemsteel door de slang of buis te steken. Werkt je apparaat nog steeds niet optimaal? Grote kans dat het probleem te maken heeft met het filter. Reinig of vervang het filter om je stofzuiger weer optimaal te laten presteren.

Is de stofzuigerslang gescheurd? Nu kun je natuurlijk zelf creatief aan de slag gaan met duct tape, maar dit is een provisorische noodoplossing. Beter is het om eenvoudig en snel een nieuwe stofzuigerslang aan te schaffen zodat je apparaat binnen no time weer draait als een tierelier. Een defecte kabelhaspel is één van de meest voorkomende problemen bij een stofzuiger. De kabelhaspel van de stofzuiger vervangen is gelukkig makkelijk zelf te doen. Loop dus niet onmiddellijk naar de winkel om een nieuw apparaat aan te schaffen. In ons adviescentrum vind je een reparatievideo over hoe je in een paar simpele stappen zelf je snoerhaspel kunt vervangen.

Door al het rollen door het huis kunnen de wieltjes van je stofzuiger erg snel slijten. Een kapot stofzuigerwieltje is behoorlijk vervelend tijdens het stofzuigen. Je kunt allereerst proberen de wieltjes goed schoon te maken. Om ervoor te zorgen dat het apparaat weer door de kamer zoeft kun je de wieltjes tevens inspuiten met een beetje siliconenspray. Loopt je stofzuiger nog steeds niet soepel of is er een wieltje afgebroken? In onze webshop vind je een heleboel vervangingswieltjes om je apparaat weer op rolletjes te laten lopen.

Wij verkopen een breed scala aan stofzuiger onderdelen om de levensduur van je apparaat te verlengen. Vaak zijn kleine defecten gemakkelijk zelf op te lossen en heb je geen monteur nodig. In ons adviescentrum vind je enkele veelvoorkomende problemen en wat de oorzaken hiervan kunnen zijn. Als echte stofzuigerspecialist geven wij ook handige tips over wat je kunt doen om zo lang mogelijk plezier te hebben van je geliefde stofvreter.

Stofzuiger onderdelen en accessoires

Wij verkopen in onze webwinkel alle stofzuiger onderdelen van de grootste en bekendste stofzuigermerken. In onze uitgebreide collectie vind je onder andere originele onderdelen van Miele, Philips en Dyson. Bij ons kun je ook terecht voor stofzuigerzakken, filters en schoonmaakmiddelen. Gegarandeerd dat je bij ons het juiste vervangingsonderdeel vindt voor je apparaat. Stofzuiger onderdelen die wij veel verkopen zijn stofzuigerslangen, zuigmonden en handgrepen.

Stofzuiger onderdelen bestellen?

Voor verschillende merken en types stofzuigers hebben wij een uitgebreid assortiment aan reparatieonderdelen. Heb je ergens hulp bij nodig of een vraag over een order? Onze klantenservice helpt je graag verder! Onze ervaren medewerkers staan iedere werkdag voor je klaar van 08.15 tot 16.30 uur.