Stofzuiger onderdelen

Filter 1966 resultaten
Stofzuiger onderdelen

Kies het merk van je Stofzuiger

Of kies een Stofzuiger onderdeel

Stofzuiger onderdelen en accessoires

Hulde aan de stofzuiger! Dit hardwerkende apparaat zorgt ervoor dat stof en vuil geen kans krijgen in je huis. De stofvreter is ongekend populair en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een onmisbare gadget in het huishouden. Het zuigwonder zorgt niet alleen voor een schoon huis, maar is ook nog eens goed voor de lijn. Maak van stofzuigen je favoriete huishoudelijke klusje en verbrand gemiddeld 119 calorieën per half uur.

Stofzuiger kapot

Als de stofzuiger plots niet meer zuigt, zit er vaak iets verstopt in het apparaat. Een geblokkeerde slang of een verstopte zuigbuis leidt tot een verminderde zuigkracht. Daarnaast kan ook een geblokkeerde borstelwals de boosdoener zijn van dit vervelende probleem. Zorg ervoor dat alle onderdelen vrij zijn van eventuele blokkades. Je kunt dit controleren door bijvoorbeeld een bezemsteel door de slang of buis te steken. De borstel kun je het beste reinigen met een penseeltje of met een stukje ijzerdraad. Let erop dat je het apparaat eerst uitzet voordat je aan deze schoonmaakklus begint. Werkt je apparaat nog steeds niet optimaal, komt er een hoog geluid uit of stinkt je stofzuiger? Grote kans dat het probleem te maken heeft met het filter. Reinig of vervang het verstopte filter om je favoriete huishouditem weer optimaal te laten presteren.

Is de stofzuigerslang gescheurd of poreus? Vanzelfsprekend verliest het apparaat dan ook zijn zuigkracht. Nu kun je zelf creatief aan de slag gaan met duct tape, maar dit is natuurlijk een tijdelijke oplossing. Beter is het om eenvoudig en snel een nieuwe stofzuigerslang aan te schaffen zodat je apparaat binnen no time weer draait als een tierelier. Helaas gebeurt het van tijd tot tijd dat je stofzuigersnoer niet meer goed oprolt. Dikwijls is een defecte kabelhaspel hiervoor verantwoordelijk. Gelukkig kun je dit onderdeel gemakkelijk zelf vervangen. Loop dus niet onmiddellijk naar de winkel om een nieuw apparaat aan te schaffen. In ons adviescentrum vind je een reparatievideo over hoe je in een paar simpele stappen zelf je snoerhaspel kunt vervangen. Door zelf te repareren bespaar je niet alleen geld, het is ook nog eens goed voor het milieu.

Je stofzuiger legt gemiddeld zo'n 21 kilometer per jaar af. Door al het rondrollen in huis zullen na verloop van tijd de zwenkwieltjes steeds meer slijten. Een kapot stofzuigerwieltje is behoorlijk vervelend tijdens het stofzuigen. Je kunt allereerst proberen de wieltjes goed schoon te maken. Om ervoor te zorgen dat het apparaat weer door de kamer zoeft kun je de wieltjes tevens inspuiten met een beetje siliconenspray. Loopt je stofzuiger nog steeds niet soepel of is er een zwenkwieltje afgebroken? In onze webshop vind je een heleboel vervangingswieltjes om je apparaat weer op rolletjes te laten lopen. Afgezien van de wieltjes slijt de zuigmond van je stofzuiger ook relatief snel. Dit komt doordat de zuigmond iedere keer in contact komt met verschillende soorten vloeroppervlakken en er tijdens het stofzuigen voortdurend druk op wordt uitgeoefend. Gelukkig kun je bij PartsNL altijd een zuigmond vinden die geschikt is voor jouw apparaat en vloer.

Wij verkopen een breed scala aan stofzuiger onderdelen om de levensduur van je apparaat te verlengen. Vaak zijn kleine defecten gemakkelijk zelf op te lossen en heb je geen monteur nodig. In ons adviescentrum vind je enkele veelvoorkomende problemen en wat de oorzaken hiervan kunnen zijn. Als echte stofzuigerspecialist geven wij ook handige tips over wat je kunt doen om zo lang mogelijk plezier te hebben van je geliefde stofvreter.

Stofzuiger onderdelen en accessoires bestellen?

Heb je een reserveonderdeel nodig voor je stofzuiger? Wij verkopen een groot assortiment voor verschillende merken en soorten stofzuigers. In onze uitgebreide collectie vind je onder andere originele onderdelen van Miele, Philips en Dyson. Bij ons kun je ook terecht voor stofzuigerzakken, filters en schoonmaakmiddelen. PartsNL is kortom het startpunt voor jouw stofzuigerreparatie. Stofzuiger onderdelen die wij veel verkopen zijn stofzuigerslangen, zuigmonden en handgrepen. Heb je ergens hulp bij nodig of een vraag over een order? De PartsNL-klantenservice helpt je graag verder! Onze ervaren medewerkers beschikken over een schat aan productkennis en staan iedere werkdag voor je klaar van 08.15 tot 16.30 uur.