Stofzuiger onderdelen en accessoires

1288 artikelen

Stofzuiger onderdelen

Kies het merk van je Stofzuiger

Of kies een Stofzuiger onderdeel

Stofzuiger onderdelen

Zoek je voor je Bosch, Philips, Dyson, Miele of Nilfisk stofzuiger een nieuw onderdeel? Of is je stofzuiger van een ander merk? PartsNL heeft een uitgebreid assortiment aan stofzuiger onderdelen, onderhoudsmiddelen en natuurlijk stofzuigerzakken. Daarnaast beschikken wij over een zeer uitgebreid accessoire assortiment: een speciale slang, stofzuigermond, koolstoffilter of opzetborstel? Je vindt het allemaal in onze webwinkel.

Bite the dust

Hulde aan de stofzuiger! Deze efficiënte stofvreter zorgt ervoor dat stof en vuil geen kans krijgen in je huis. Het apparaat is ongekend populair en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een onmisbare gadget in het huishouden. Het huishouditem zorgt niet alleen voor een schoon huis, maar is ook een ware calorieverbrander. Maak van stofzuigen je favoriete huishoudelijke klusje en verband zo’n 119 calorieën per half uur.

De geschiedenis van de stofzuiger begint in het jaar 1901. Het viel Hubert Booth op dat mensen, terwijl zij hun kamer schoonmaakten, alleen maar keken naar hoe ze vuil konden wegblazen. Waarom niet opzuigen, opvangen in een zak en direct weggooien? Zo ontstond de allereerste stofzuiger, de Booth Machine, een monster van wel 50 kilo, die werd getrokken door paarden en waarmee men langs de huizen reed om ze schoon te maken. De eerste lichtgewicht stofzuiger werd gemaakt in 1907, door the Hoover Suction Sweeper Company. Deze woog “slechts” 20 kilo en werd huis aan huis verkocht om het apparaat aan de man te brengen. Inmiddels is de krachtige stofvanger verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Stofzuiger repareren

Het is heel vervelend als plotsklaps een onderdeel van je stofzuiger het begeeft. Gelukkig kun je vaak heel eenvoudig zelf je stofzuiger opknappen. In onze webwinkel vind je een breed scala aan vervangingsonderdelen om de levensduur van je apparaat te verlengen. Op de PartsNL site vind je daarnaast handige instructievideo’s voor de thuisreparatie van je stofzuiger. Heb je ergens hulp bij nodig of een vraag over een order? Onze klantenservice helpt je graag verder!