Stofzuiger onderdelen en accessoires

1295 artikelen

Stofzuiger onderdelen

Kies het merk van je Stofzuiger

Of kies een Stofzuiger onderdeel

Aan het begin van de 20e eeuw viel het Hubert Booth op dat mensen, terwijl zij hun kamer schoonmaakten, alleen maar keken naar hoe ze vuil konden wegblazen. Waarom niet opzuigen, opvangen in een zak en direct weggooien? Zo ontstond in 1901 de allereerste stofzuiger, de Booth Machine, een monster van wel 50 kilo, die werd getrokken door paarden en waarmee men langs de huizen reed om ze schoon te maken.

De eerste lichtgewicht stofzuiger werd gemaakt in 1907, door the Hoover Suction Sweeper Company. Deze woog “slechts” 20 kilo en werd huis aan huis verkocht om het apparaat aan de man te brengen.

Over de populariteit van de stofzuiger hoeven we tegenwoordig niet meer te twijfelen. De stofzuiger is er in vele soorten en maten en is een onmisbaar item geworden in ons huishouden.

Bij PartsNL realiseren we ons hoe belangrijk de stofzuiger is geworden. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment aan stofzuigeronderdelen, stofzuigeraccessoires, onderhoudsmiddelen en natuurlijk stofzuigerzakken.

Zoekt u voor uw Bosch, Philips, Dyson, Miele of Nilfisk stofzuiger een nieuw onderdeel? Of is uw stofzuiger van een ander merk? U kunt bij ons terecht voor alle onderdelen die u wilt vervangen; koolstoffilter, carbonfilter, wartel, verloopring, tussenstuk, maar ook elektronica zoals een koolborstel, stofzuigermotor, schakelaar of snoer.

PartsNL heeft een ongekend groot assortiment stofzuiger zakken. Wij verkopen zelfs ons eigen Easyfiks merk: een stofzuigerzak met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ook andere merken als Hoover, Black & Decker, Nilfisk, Philips, Moulinex of Miele kunt u bij ons terecht.

Naast onderdelen en zakken is ook ons accessoire assortiment zeer uitgebreid: een speciale slang, stofzuigermond of opzetborstel? U vindt het allemaal op onze website.

Als u op onze site zoekt op merknaam en typenummer, dan komt ons aanbod in onderdelen, zakken en accessoires voor uw stofzuiger vanzelf tegen.

Zoekt u daarnaast een specifiek schoonmaakmiddel? Heeft u speciaal advies nodig over een reinigingsproduct of over onderhoud van uw apparaat? U vindt het allemaal op onze website. Telt u daarbij op dat wij ook producten leveren die u helpen bij ongediertebestrijding, geurverfrissing , reparatie onderdelen hebben voor de hogedrukreiniger en u alles kunnen vertellen over een ontkalker.

Heeft u hulp nodig? Laat het ons weten! Dat kan via ons adviescentrum of door even contact op te nemen. Wij helpen u graag verder.