Wasmachine onderdelen

2213 artikelen

Wasmachine onderdelen

Kies het merk van je Wasmachine

Of kies een Wasmachine onderdeel

Is de wasmachine kapot of heb je last van stank uit je wasmachine?

Niemand zit te wachten op een wasmachine die niet of nauwelijks wast, of waar een vervelende stank vanaf komt. Bij een storing aan een wasmachine wordt vaak de conclusie getrokken dat de machine vervangen moet worden, maar niets is minder waar! Uit onderzoek blijkt dat in de meeste gevallen (80%) u een storing of een defect aan de wasmachine zelf kunt verhelpen . De onderdelen in een wasmachine zijn over het algemeen eenvoudig te vervangen met een tang en schroevendraaier waardoor reparatie niet moeilijk is.

Als je de defecte onderdelen zelf kunt vervangen bespaar je geld en de wasmachine kan daarna vaak nog jaren mee. Sterker nog, de was-kwaliteit van de oudere machines is vaak beter dan de nieuwe wasmachines. De nieuwere modellen wassen vaker met lagere temperaturen en minder water.

Of je nu onderdelen nodig hebt voor een nieuw of oud model wasautomaat, op onze site kan je de wasmachine onderdelen eenvoudig bestellen. Vaak heb je deze de volgende dag al in huis. Denk wel aan je veiligheid bij reparaties; Sluit elektra en water van tevoren af.

Op onze site vindt u instructievideo’s en reparatie-onderdelen voor alle merken wasmachines. Het verhelpen van klachten en oplossen van defecten kunt u dus zelf! Het is vaak niet nodig een nieuw apparaat te kopen. Met het juiste typenummer (E-nummer, een nummer dat de kenmerken en functies van jouw apparaat aangeeft) vindt u op onze site de onderdelen of accessoires die u nodig heeft. Het typenummer staat meestal op een sticker en is op de wasmachine geplakt. De sticker zit meestal in de deur(opening), in of achter het zeepbakje, achterop de machine of in de filterklep.

Het onderhouden en reinigen van je wasmachine ook zeer belangrijk. Veel storingen en klachten kunnen worden voorkomen door regelmatig onderhoud of een goede reiniging van de wasmachine. Denk hierbij aan het schoonmaken van het filter zodat jouw machine niet meer stinkt en het gebruik van een ontkalker.

Tips voor goed onderhoud vindt u op onze website.

Een andere benaming voor wasmachine is wasautomaat.