Centrifuge onderdelen

Filter 2 resultaten
Centrifuge onderdelen

Kies het merk van je Centrifuge

Of kies een Centrifuge onderdeel

Centrifuge onderdelen

Veel mensen kennen dit apparaat van vroeger, maar ook tegenwoordig kun je ‘m nog steeds aanschaffen: de centrifuge. Een centrifuge is ideaal als je geen ruimte hebt voor een wasdroger, of als je een manier zoekt om je wasgoed efficiënt voor te drogen. De trommel van een centrifuge draait zó hard rond dat alle inhoud tegen de geperforeerde wand wordt gedrukt. Het water verdwijnt dan door de gaatjes en het resultaat is wasgoed dat ongeveer 50 procent droger is dan toen het erin ging. Je hoeft de was dan niet zo lang buiten op te hangen, of je kunt een kortere droogtijd selecteren op de wasdroger. Ben je op zoek naar centrifuge onderdelen omdat er een hendel is afgebroken of omdat het ophangrubber kapot is? Dan slaag je vast en zeker in de webshop van PartsNL.

Onderdelen centrifuge nodig?

Zeker als je het apparaat vaak gebruikt, komt de trommel van je centrifuge dikwijls onder behoorlijke druk te staan. Er worden tenslotte heel wat toeren gedraaid en het apparaat vangt veel trillingen op. Ook als je de centrifuge goed onderhoudt en regelmatig schoonmaakt, kan het gebeuren dat het apparaat gaat ‘klapperen’ tijdens het centrifugeren. Als dit gebeurt, is meestal één van de ophangrubbers stuk. Ophangrubbers voor de centrifuge schaf je eenvoudig aan in de webshop van PartsNL, zodat je centrifuge snel weer draait als een zonnetje. Het centrifuge ophangsysteem bestaat meestal uit drie of vier rubbers, die je het beste allemaal tegelijk kunt vervangen als één van de exemplaren kapot is. Gelukkig is dit een heel eenvoudig klusje en vind je bij PartsNL alles wat je nodig hebt.

Centrifuge onderdelen eenvoudig online bestellen

PartsNL helpt jou graag aan alle wasmachine of droger onderdelen die je nodig hebt voor de geplande reparatie. Zoek je een hendel of ophangrubbers voor bijvoorbeeld je AEG centrifuge? Dan heb je deze in een handomdraai gevonden als je een kijkje neemt in ons ruime assortiment. Heb je vragen over de reparatie van je apparaat, of wil je zeker weten of je het juiste onderdeel bestelt? Dan staat het PartsNL-serviceteam graag voor je klaar. Onze productexperts beschikken over specifieke kennis en ervaring en zijn niet alleen telefonisch bereikbaar, maar ook per e-mail en via de chat.