Centrifuge onderdelen

6 artikelen

Centrifuge onderdelen

Kies het merk van je Centrifuge

Of kies een Centrifuge onderdeel

Centrifuge onderdelen

Bij PartsNL kun je kiezen uit een ruim assortiment aan centrifuge onderdelen. Originele onderdelen van onder andere de merken AEG, Electrolux, Miele en Zanussi zijn bij ons verkrijgbaar. Je betaalt dan alleen de kosten voor het product en hoeft geen dure monteur te laten komen of een nieuwe centrifuge aan te schaffen.

Duurzaam zwieren

Voor de meeste huishoudens geldt dat de centrifuge geïntegreerd is in de wasmachine, en dat de centrifuge wordt gecombineerd met een wasdroger. Dat was vroeger wel anders. Toen hadden veel mensen hun wasautomaat gescheiden van de centrifuge, weinig mensen hadden de luxe van een droogautomaat erbij. Een droogzwierder kun je vandaag eigenlijk niet missen. Door centrifugale kracht (middelpuntvliegende kracht) wordt het water uit het natte wasgoed geperst waarmee de was klaar wordt gemaakt voor de volgende stap, de droger of nog beter…de waslijn. Voor kleding is alleen een centrifuge vaak beter dan de combinatie met een hete wasdroger. Kleding blijft langer mooi en economisch gezien ben je een stuk duurzamer wanneer je de gecentrifugeerde was aan de lijn hangt, in plaats van de was in de droogtrommel te stoppen.

Als je even snel enkele kleren wilt drogen zonder dat je op een heel programma wilt wachten dan is een centrifuge ideaal. De centrifuge is kleiner van omvang maar heeft bijna altijd minder inhoud en minder functies dan de andere soorten drogers. Bij een centrifuge kun je vaak geen tijd of programma’s instellen. Je hoeft alleen maar de was in het apparaat te doen, het apparaat te sluiten en aan te zetten.

Centrifuge repareren

De centrifugetrommel heeft aardig wat te verduren. In korte tijd maakt hij veel bewegingen en het apparaat vangt veel trillingen op. Ondanks goed onderhoud kan het natuurlijk gebeuren dat dat de centrifuge of zwierder een keer kapot gaat. Gelukkig is PartsNL er dan nog. Voor je centrifuge zijn talloze onderdelen en accessoires beschikbaar, zoals bijvoorbeeld een remkabel, ophangrubber en centrifuge matje. Deze specifieke onderdelen, die het verschil kunnen maken in de levensduur van je droogzwierder zetten wij graag voor je op een rij in onze webshop. Zo kun je zelf de best passende elementen uitkiezen voor jarenlang plezier van je slingeraar. Heb je vragen over de reparatie, of wil je zeker weten of je het juiste onderdeel bestelt? Kijk dan bij ons adviescentrum. Je vindt hier bijvoorbeeld ook de handleiding van je huishoudelijke apparaat. Kom je er niet helemaal uit, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Andere benamingen voor centrifuge onderdelen zijn Droogzwierder wisselstukken, Slingeraar wisselstukken.