Centrifuge onderdelen

Filter 3 resultaten
Centrifuge onderdelen

Kies het merk van je Centrifuge

Of kies een Centrifuge onderdeel

Centrifuge onderdelen en accessoires

Als je even snel enkele kleren wilt drogen zonder dat je op een heel programma wilt wachten, dan is een centrifuge ideaal. De slingeraar is kleiner van omvang en heeft bijna altijd minder inhoud en minder functies dan andere soorten drogers. Bij een centrifuge kun je vaak geen tijd of programma’s instellen. Je hoeft alleen maar de was in het apparaat te doen, het apparaat te sluiten en aan te zetten.

Centrifuge kapot

De centrifuge trommel heeft aardig wat te verduren. In korte tijd maakt hij veel bewegingen en het apparaat vangt veel trillingen op. Ondanks goed onderhoud kan het natuurlijk gebeuren dat je centrifuge of zwierder een keer kapot gaat. Gelukkig is PartsNL er dan nog. Voor je centrifuge zijn verschillende vervangingsonderdelen beschikbaar. Als je slingeraar klappert bij het centrifugeren dan is vaak éen van de ophangrubbers stuk. Het beste is om ze meteen alle drie te vervangen. Dit is een eenvoudig klusje, wat je gemakkelijk zelf kunt doen. Is je centrifuge hendel afgebroken of defect? In onze webwinkel kun je een nieuwe hendel aanschaffen, zodat je apparaat snel weer draait als een zonnetje. Ook voor het vervangen van een kapotte remkabel kun je bij ons terecht.

Centrifuge onderdelen en accessoires bestellen?

Originele centrifuge onderdelen van onder andere de merken AEG, Electrolux, Miele en Zanussi zijn bij ons verkrijgbaar. Deze specifieke onderdelen die het verschil kunnen maken in de levensduur van je droogzwierder, zetten wij graag voor je op een rij in onze webshop. Zo kun je zelf de best passende elementen uitkiezen voor jarenlang plezier van je slingeraar. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld remkabels, ophangrubbers en centrifuge matjes. Heb je vragen over de reparatie van je apparaat, of wil je zeker weten of je het juiste onderdeel bestelt? Onze klantenservice helpt je graag! Het serviceteam beschikt over veel specialistische kennis en ervaring om jou zo goed mogelijk te woord te staan. De klantenservice is iedere werkdag te bereiken van 08.15 uur tot 16.30 uur.