Samsung onderdelen en accessoires

609 artikelen, pagina 3 van 26

Samsung onderdelen

Samsung onderdelen

PartsNL heeft een groot aantal andere onderdelen en accessoires voor Samsung zoals onderdelen voor wasmachines, koelkasten, combimagnetrons en natuurlijk telefonieartikelen. PartsNL wordt wekelijks bevoorraad vanuit het magazijn van Samsung Benelux in Delft. Hierdoor is ons assortiment altijd up-to-date. Bij ons vind je zeker wat je zoekt!

Het merk Samsung

Samsung is één van de grootste consumentenelektronicabedrijven in de wereld. De elektronicareus werd opgericht in 1938 en was medeverantwoordelijk voor de ‘Miracle on the Han River’ die ervoor zorgde dat Zuid-Korea van een ontwikkelingsland uitgroeide tot een sterk ontwikkeld land in een periode van 60 jaar. Samsung begon als een handelsmaatschappij en stapte pas eind jaren ’60 in de elektronicabranche. Het bedrijf begon met het produceren van schakelborden voor telefonie. Later begon het concern met het produceren van telefonie en faxapparatuur en tot op de dag van vandaag heeft Samsung ongeveer 800 miljoen telefoons verkocht. Daarnaast produceert de elektronicagigant onder andere nog camera’s, digitale media, lcd en led-tv’s en witgoed. In het Koreaans betekent het woord ‘Samsung’: ‘drie sterren’. De naam is gekozen door oprichter Lee Byung-chull die de visie had om van Samsung een onderneming te maken die net zo zou schitteren als de sterren aan de hemel. De drie sterren verschenen tot 1993 in verschillende vormen in het logo, daarna werd het huidige logo geïntroduceerd.

Samsung repareren

Bij PartsNL kun je alle Samsung witgoed onderdelen en accessoires vinden en online bestellen. Nagenoeg alle producten worden uit voorraad geleverd en de volgende dag al bij je bezorgd. Je kunt je onderdeel of accessoire vinden door te zoeken via het typenummer van je Samsung apparaat. Op iedere artikelpagina kun je terugvinden of het door jou gevonden onderdeel past in je apparaat. PartsNL levert voor alle witgoed apparaten van Samsung reparatie onderdelen zodat je zelf de reparatie uit kunt voeren. Indien je niet het goede onderdeel kunt vinden voor je wasmachine, koelkast, vaatwasser, droger of ander Samsung apparaat dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij gaan dan snel voor je uitzoeken welk Samsung onderdeel of onderdelen je nodig hebt. Onze eigen database is in omvang de grootste van Nederland met meer dan 8 miljoen reparatie onderdelen en meer dan 60 miljoen koppelingen met apparaten. Hebben wij het niet, dan heeft niemand het....