Samsung onderdelen en accessoires

660 artikelen, pagina 2 van 28

Samsung onderdelen

Samsung is één van de grootste elektronicabedrijven in de wereld. In 1938 opgericht en was mede verantwoordelijk voor de ‘Miracle on the Han River’ die ervoor zorgde dat Zuid-Korea van een ontwikkelingsland uitgroeide tot een sterk ontwikkeld land in een periode van 60 jaar. Samsung begon als een handelsmaatschappij en stapte pas eind jaren ’60 in de elektronicabranche. Samsung begon met het produceren van schakelborden voor telefonie. Daarna begon het met het produceren van telefonie en fax apparatuur en tot op de dag van vandaag heeft Samsung ongeveer 800 miljoen telefoons verkocht. Daarnaast produceert Samsung onder andere nog camera’s, digitale media, lcd en led-tv’s en witgoed.

Naast de telefonie artikelen waar Samsung om bekend staat heeft PartsNL ook nog een groot aantal andere onderdelen en accessoires voor Samsung zoals onderdelen voor wasmachines, koelkasten en combimagnetrons. PartsNL wordt wekelijks beleverd vanuit het magazijn van Samsung Benelux in Delft. Hierdoor zijn Samsung onderdelen snel weer aangevuld zodat ze snel naar je opgestuurd kunnen worden.

Bij PartsNL kunt u alle Samsung witgoed onderdelen en accessoires vinden en online bestellen. Nagenoeg alle producten worden uit voorraad geleverd en worden daardoor de volgende dag bij u afgeleverd. U kunt uw onderdeel of accessoire vinden door te zoeken via het typenummer van uw Samsung apparaat. Op iedere artikelpagina kunt u terugvinden of het door u gevonden onderdeel past in uw apparaat. PartsNL levert voor alle witgoed apparaten van Samsung reparatie onderdelen zodat u zelf de reparatie uit kunt voeren.

Indien u niet het goede onderdeel kunt vinden voor uw wasmachine, koelkast, vaatwasser, droger of ander Samsung apparaat dan kunt u altijd contact met ons of één van onze winkels opnemen. Wij gaan dan snel voor u uitzoeken welk Samsung onderdeel of onderdelen u nodig heeft.

Onze eigen database is in omvang de grootste van Nederland met meer dan 8 miljoen reparatie onderdelen en meer dan 60 miljoen koppelingen met apparaten. Hebben wij het niet, dan heeft niemand het....