Zanussi onderdelen en accessoires

1208 artikelen, pagina 1 van 51

Zanussi onderdelen

PartsNL werkt al een hele tijd samen met Zanussi en Electrolux om je te kunnen voorzien van onderdelen en accessoires voor al je huishoudelijke apparaten. PartsNL ontvangt zijn Zanussi onderdelen van het magazijn in Alphen aan den Rijn, waaruit door heel Nederland de onderdelen worden geleverd. Hierdoor blijft ons assortiment altijd up-to-date en kunnen de gevraagde onderdelen snel naar je opgestuurd worden. In onze webshop vind je onder andere schokbrekers, vrieslades en afzuigkapfilters.

Het merk Zanussi

Het bedrijf Zanussi zorgt al meer dan 100 jaar voor stijl en flair in de keuken. Het motto van het Italiaanse concern is ‘Life is beautiful’, oftewel tijd is kostbaar, dus geniet ervan! Zanussi maakt producten die ervoor zorgen dat jij je dagelijkse klusjes simpel en snel kunt afhandelen zodat je tijd overhoudt voor leukere dingen. In 1916 begon de jonge zakenman Antonio Zanussi met het produceren van houtovens en fornuizen. Al snel breidde hij zijn productielijn uit met wasmachines, vriezers en televisies. In 1984 werd het bedrijf onderdeel van Electrolux en nam het aantal aangeboden modellen van Zanussi sterk af. Wel kwamen er in Europa meer locaties die Zanussi producten verkochten.

Zanussi repareren

Bestel je Zanussi onderdelen en accessoires gemakkelijk in onze webshop. Op deze pagina vind je alle productgroepen van Zanussi, van koelkast, wasmachine, en vaatwasser onderdelen tot aan vervangingsmaterialen voor in je afzuigkap of stofzuiger. Op onze site kun je ook instructievideo's vinden hoe je onderdelen in je apparaat kunt vervangen. Heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard staan wij klaar om je vragen te beantwoorden!