Whirlpool onderdelen en accessoires

2381 artikelen, pagina 1 van 100

Whirlpool onderdelen

Whirlpool onderdelen

PartsNL verkoopt een compleet assortiment aan originele reparatie onderdelen en accessoires voor al je Whirlpool apparatuur. Bij ons vind je zeker wat je zoekt!

Het merk Whirlpool

Whirlpool is wereldwijd marktleider op het gebied van huishoudelijke apparatuur. Het bedrijf werd opgericht in 1911 en bestaat dus al meer dan 100 jaar. Het bedrijf begon als de Upton Machine Corporation met het vervaardigen van ‘elektrische was- en wringmachines met motoraandrijving’. In 1950 werd de naam veranderd in Whirlpool Corporation. In 1991 nam Whirlpool de witgoed-activiteiten van Philips over. Daarnaast bezit Whirlpool onder andere merknamen Bauknecht, Indesit en KitchenAid. De missie van Whirlpool is het leveren van innovatieve producten die het leven gemakkelijker maken. De slogan van het bedrijf luidt niet voor niets ‘Making Moments Matter’. In onze drukke levens is tijd een kostbaar goed. Whirlpool heeft daarom producten ontworpen die je zoveel mogelijk ontlasten zodat jij je aandacht en tijd kunt besteden aan de dingen die er echt toe doen. Het bedrijf heeft daarbij milieu en maatschappij hoog in het vaandel staan. Duurzaamheid is leidend in zowel aanschaf en levensduur van de Whirlpool apparatuur zelf. Ook zet Whirlpool in op de groene gedachte door telkens met energiezuinige en efficiënte keukenoplossingen te komen. Dit vertaalt zich in slimme producten die zoveel mogelijk meedenken met de consument waardoor er minder water en energie wordt verbruikt. De nieuwe productielijn ‘Sensing the Difference’ is hier een mooi voorbeeld van.

Whirlpool repareren

Bestel je Whirlpool onderdelen en accessoires gemakkelijk in onze webshop. Op deze pagina vind je alle productgroepen van Whirlpool, van koelkast, wasmachine, en vaatwasser onderdelen tot aan vervangingsmaterialen voor in je afzuigkap of stofzuiger. Op onze site kun je ook reparatievideo's vinden over hoe je onderdelen in je apparaat kunt vervangen. Heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!