Tefal onderdelen en accessoires

117 artikelen, pagina 1 van 5

Tefal onderdelen

Bij PartsNL vind je een ruim aanbod aan Tefal-onderdelen. Neem een kijkje in onze webshop, ongetwijfeld dat je bij ons vindt wat je zoekt. Wij verkopen onder andere onderdelen voor je strijkijzer of broodbakmachine.

Het merk Tefal

Tefal staat vooral bekend om de antiaanbakpan, een revolutionair product dat koken veel makkelijk en leuker heeft gemaakt. Het bedrijf is opgericht in 1954 door de Franse ingenieur Marc Grégoire. Hij experimenteerde wat met het binden van aluminium en teflon. Het lukte hem uiteindelijk om op deze manier aluminium pannen te produceren die een teflon antiaanbaklaag hadden. Het bedrijf werd vernoemd naar een combinatie van beide materialen: teflon + aluminium = Tefal. Al vanaf de introductie waren de pannen enorm populair. Toen in 1961 in een Amerikaans tijdschrift een foto werd geplaatst van Jackie Kennedy die daar een koekenpan kocht, steeg de verkoop van de pannen enorm. Binnen korte tijd werden er per maand al één miljoen pannen van Tefal verkocht. Als ’s werelds grootste pannenfabrikant is Tefal ook medeoprichter van de Nationale Pannenkoekendag. Inmiddels verkoopt het bedrijf een heel assortiment aan antiaanbakpannen en vervaardigen zij ook andere elektrische huishoudelijke apparaten zoals strijkijzers en weegschalen. Het bedrijf richt zich met name op vindingrijke producten, die de dagelijkse taken vergemakkelijken. Met de producten van Tefal kan iedereen koken als een chef-kok.

Tefal repareren

Wanneer een onderdeel van jouw apparaat aan vervanging toe is, kun je dit vaak eenvoudig zelf doen. Een goedkope en duurzame oplossing dus! Bij PartsNL kun je terecht voor verschillende Tefal-onderdelen voor kleine huishoudelijke apparaten.