Smeg onderdelen en accessoires

737 artikelen, pagina 1 van 31

Smeg onderdelen

PartsNL en Smeg werken samen om jou zo snel mogelijk van je Smeg reserve onderdelen te kunnen voorzien. Wij hebben nagenoeg alle Smeg onderdelen in het assortiment zitten zoals elementen voor de koelkast, de vaatwasser, voor kookplaten en voor wasmachines en vaatwassers. Bekijk ons assortiment en kies het juiste Smeg onderdeel voor jouw apparaat.

Het merk Smeg

Smeg is een Italiaanse producent van hoogwaardige huishoudelijke apparaten. Het bedrijf is opgericht in 1948 door door Vittorio Bertazzoni in het kleine, pittoreske plaatsje Guastalla, Reggio Emilia. Smeg is een afkorting voor Smalterie Metallurgische Emiliane Guastalla (Metaal- en Emailleerfabriek in Guastalla, regio Emilia Romagna). Smeg is een echt familiebedrijf, en wordt nog steeds aangestuurd door nazaten en overige familie van de oprichter.

De huishoudelijke apparaten van Smeg zijn een lust voor het oog. Know-how, creativiteit, klasse en stijl: dat zijn de eigenschappen die voortkomen uit de Italiaanse identiteit van Smeg, en die de basis zijn van Smeg’s missie om objecten tot leven te brengen. Je zou de apparatuur van Smeg deels interieurdesign kunnen noemen met zijn vloeiende lijnen en levendige kleuren. Het merk staat vooral bekend om zijn retro design, met een jaren 50 tintje.

Smeg repareren

Smeg onderdelen zijn van hoge kwaliteit, maar toch kan er altijd een onderdeel kapot gaan. Bij PartsNL bieden we een ruime collectie stijlvolle Smeg onderdelen voor je huishoudelijke apparaat. Kun je je vervangingselement niet vinden in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!