Siemens onderdelen en accessoires

2238 artikelen, pagina 1 van 94

Siemens onderdelen

Siemens is een wereldwijd opererend Duits bedrijf in onder andere huishoudelijke elektronica. Daarnaast is Siemens ook werkzaam in de industrie, energie en de gezondheidszorg. Het bedrijf opereert in 190 landen en heeft zo’n 360.000 medewerkers. In 2013 nam Bosch een 50%-aandeel in de consumenten-tak van Siemens en eind 2014 werd deze tak volledig overnemen door Bosch en sindsdien heet de consumententak Bosch-Siemens.

PartsNL werkt al jaren samen met Siemens op het gebied van reparatie onderdelen en accessoires. PartsNL heeft een zeer grote voorraad originele Siemens onderdelen voor uw stofzuiger, wasmachine, wasdroger, vaatwasser en ander witgoed apparaat. PartsNL werkt al een hele tijd samen met Siemens om je te kunnen voorzien van onderdelen en accessoires voor je huishoudelijke apparaten zoals de stofzuiger, wasmachine, wasdroger, vaatwasser en andere witgoed apparaten.

PartsNL ontvangt zijn Siemens onderdelen van het magazijn in Hengelo, waaruit wereldwijd de onderdelen worden geleverd. Hierdoor kan PartsNL snel bevoorraad worden en zijn onderdelen voor Siemens apparaten snel weer aangevuld zodat ze snel naar je opgestuurd kunnen worden. Nagenoeg ieder Siemens witgoed onderdeel is direct leverbaar of leverbaar op bestelling.