Philips onderdelen en accessoires

1135 artikelen, pagina 1 van 48

Philips onderdelen

Philips onderdelen

Scheerapparaat stuk? Geen probleem! Bij PartsNL kun je alle Philips witgoed en kleine huishoudelijke onderdelen en accessoires vinden en online bestellen. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan vervangingsmaterialen zodat je snel je product kunt repareren.

Het merk Philips

Toch wel Nederlands trots; Philips. Het toonaangevende concern werd opgericht in 1891 in Eindhoven en heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam. Philips produceert consumentenelektronica, maar de meeste omzet wordt tegenwoordig gehaald uit de verkoop van medische apparatuur. Philips is een beursgenoteerd bedrijf dat vooral bekend is geworden door de verkoop van gloeilampen en zijn befaamde scheerapparaten. Tegenwoordig bestaat Philips uit 3 divisies; Verlichting, Consumentenelektronica en Gezondheidzorg.

Philips verkoopt tegenwoordig alles wat met kleine huishoudelijke apparaten te maken heeft, van de bekende Senseo koffieaparaten, tot aan stofzuigers en de wereldberoemde scheerapparaten. Ook in witgoed is Philips vertegenwoordigd, van wasmachines, koelkasten en magnetrons tot aan vaatwassers. Voor een uniek kijkje in de geschiedenis van Philips kun je een bezoek brengen aan het Philips museum in Eindhoven.

Philips repareren

Bestel je Philips onderdelen en accessoires gemakkelijk in onze webshop. Op deze pagina vind je alle reparatieonderdelen voor je Philips product, van stofzuiger, koelkast en vaatwasser elementen tot aan vervangingsmaterialen voor in je scheer- of koffiezetapparaat. Op onze site kun je ook reparatievideo's vinden over hoe je onderdelen in je apparaat kunt vervangen. Heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!