Pelgrim onderdelen en accessoires

970 artikelen, pagina 1 van 41

Pelgrim onderdelen

PartsNL heeft een uitstekende samenwerking met Pelgrim en kan voor bijna alle apparaten de bijpassende onderdelen leveren. PartsNL ontvangt zijn Pelgrim onderdelen vanuit het magazijn in Duiven. Nagenoeg ieder Pelgrim witgoed onderdeel is direct leverbaar of leverbaar op bestelling. Bij ons vind je zeker wat je zoekt!

Het merk Pelgrim

Pelgrim heeft een rijke historie en bestaat al bijna 100 jaar! Het bedrijf werd in 1920 opgericht in Gaanderen als emailleerfabriek. In 1931 gaat Pelgrim verder met de productie van fornuizen. Naast fornuizen wordt er ook met de ontwikkeling van oliekachels begonnen. In 1986 wordt Pelgrim overgenomen door ATAG uit Ulft en in 2000 nam Etna het keukengedeelte van ATAG en Pelgrim over. Tegenwoordig produceert ATAG een breed scala aan consumentengoederen. Bij Pelgrim staat gezelligheid voorop. Pelgrim wil dat je lekker lang kunt tafelen met vrienden en familie zonder je druk te hoeven maken over haperende keukenapparatuur. Gebruiksvriendelijke, functionele en mooie apparaten moeten hier aan bijdragen. Dit uit zich ook in de slogan van het bedrijf, ‘Pelgrim, mooi makkelijk’.

Pelgrim repareren

Het aanschaffen van een vervangend onderdeel is de ideale oplossing om je apparaat weer aan de praat te krijgen. PartsNL verkoopt een zeer groot assortiment aan onderdelen en accessoires van Pelgrim. In onze webshop vind je reparatieonderdelen voor bijvoorbeeld vaatwassers, fornuizen, koelkasten en afzuigkappen. Kun je je vervangingselement niet vinden in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!