Bauknecht onderdelen en accessoires, Nieuwe artikelen

8 artikelen, pagina 1 van 1

Bauknecht onderdelen

Bauknecht onderdelen

PartsNL levert Bauknecht onderdelen en accessoires voor al je huishoudelijke apparatuur. In onze webshop vind je onder andere scharnieren voor je koelkastdeur, verwarmingselementen en dorpelrubbers. Bij ons vind je ongetwijfeld wat je zoekt!

Het merk Bauknecht

Bauknecht is opgericht in 1919 door Gottlob Baukecht. Het bedrijf begon als kleine elektronische werkplaats. In deze speciale werkplaats ontwierp hij voor het eerst een speciale naaimachinemotor. In 1948 kwam de Alfix op de markt, een keukenhulp die werd aangedreven door een elektromotor. Daarna kwamen er steeds meer huishoudelijke apparaten van Bauknecht op de markt zoals koelkasten, diepvriezers, ovens en fornuizen.

Bauknecht wil met haar producten het welzijn van de klanten zoveel mogelijk bevorderen. Dit sluit ook geheel aan bij de slogan van het bedrijf; ‘Leef vandaag’. Het bedrijf zet hierbij drie kernwaarden centraal. Ten eerste het milieubewust leven. Energieverbruik in huishoudens wordt voor 30 procent bepaald door huishoudelijke apparatuur. Bauknecht ontwikkelt haar apparaten daarom zo milieuvriendelijk en zuinig mogelijk. De tweede kernwaarde van Bauknecht is comfortabel leven. Bauknecht streeft ernaar om jou je huishoudelijk werk zo efficiënt mogelijk uit te laten voeren en ontwikkelt hier innovatieve toepassingen voor. Pro-touch zorgt er bijvoorbeeld voor dat er geen vingerafdrukken en krassen op het roestvrijstaal komen. De derde kernwaarde is gezond leven. Bauknecht ontwikkelt apparatuur met intelligente innovaties zodat je makkelijker gezond voedsel kunt bereiden.

Bauknecht apparaten zijn erg duurzaam. Een wasmachine van Bauknecht gaat gemiddeld 13 jaar mee wanneer je 3 keer per week een was draait en een Bauknecht koelkast gaat daarnaast ongeveer 8 jaar mee.

Bauknecht repareren

Bauknecht onderdelen zijn bij PartsNL volop verkrijgbaar. Bestel je reparatie onderdelen en accessoires gemakkelijk in onze webshop. Verleng de levensduur van je apparaat, want vervangen van een kapot onderdeel is goedkoper dan een nieuw apparaat aanschaffen. Op onze site kun je instructievideo's vinden hoe je onderdelen in je apparaat kunt vervangen. Heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!