Miele onderdelen en accessoires

1268 artikelen, pagina 1 van 53

Miele onderdelen

Miele immer besser

Miele Nederland werkt samen met PartsNL om je goed van dienst te kunnen zijn. Miele bestaat al meer dan 100 jaar en begon in het verleden met het produceren van motorfietsen. Daarnaast produceerde het voor de Eerste Wereldoorlog ook nog een aantal auto's. In 1960 werd de productie gestaakt om meer aandacht te geven aan de huishoudelijke tak van het bedrijf. In Nederland is Miele vooral bekend van de spreuk: "Miele, er is geen betere". Sinds 2014 gebruikt men de spreuk "Miele, immer besser".

PartsNL heeft een zeer groot assortiment originele Miele onderdelen op voorraad en kan daarnaast alle leverbare Miele onderdelen en accessoires voor je bestellen. Omdat wij dagelijks onderdelen en accessoire leveringen van Miele ontvangen vanuit het Miele hoofdmagazijn in Duitsland kunnen wij zeer snel leveren. Je vaatwasser, wasmachine, koelkast, stofzuiger of droger is stuk en je wilt deze graag zelf repareren. Dat kan, wij hebben de reparatieonderdelen. Op onze site kun je ook instructie video's terug vinden hoe je onderdelen in je apparaat kunt vervangen. Veiligheid voorop, sluit water en elektra eerst af voordat je je apparaat gaat repareren.

Miele is een fabrikant van hoogwaardige huishoudelijke apparaten, inbouwapparaten en machines voor professionele toepassingen. Wij hebben reparatie onderdelen en accessoires voor alle soorten Miele apparaten zoals wasmachine, vaatwasser stofzuiger, oven en ga zo maar door. Door onze jarenlange ervaring in witgoed hebben we voor je ook een adviescentrum op deze website geplaatst. Kom je er niet zelf uit, raadplaag dan een erkende monteur.