Miele onderdelen en accessoires

1278 artikelen, pagina 1 van 54

Miele onderdelen

Miele onderdelen

PartsNL heeft een zeer groot assortiment originele Miele onderdelen op voorraad en kan daarnaast alle leverbare Miele onderdelen en accessoires voor je bestellen. Dagelijks ontvangen wij onderdelen en accessoire leveringen van Miele vanuit het Miele hoofdmagazijn in Duitsland. Bij ons vind je zeker wat je zoekt!

Het merk Miele

Miele is een fabrikant van hoogwaardige huishoudelijke apparaten, inbouwapparaten en machines voor professionele toepassingen. Miele bestaat al meer dan 100 jaar. Het familiebedrijf is opgericht door Carl Miele en Reinhard Zinkann in 1899. Miele is ooit begonnen met het produceren van motorfietsen. Daarnaast produceerde het voor de Eerste Wereldoorlog zelfs nog een aantal auto's. In 1960 werd de productie gestaakt om meer aandacht te geven aan de huishoudelijke tak van het bedrijf. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een van de meest gewilde merken in de branche. In Nederland is Miele vooral bekend van de spreuk: "Miele, er is geen betere". Sinds 2014 gebruikt men de spreuk "Miele, immer besser". Het bedrijf streeft ernaar steeds betere producten te maken. In lijn met deze filosofie worden de Miele-producten ontworpen op duurzaamheid, design en bedieningsgemak. Een leuk weetje is dat Miele 60% van de onderdelen zelf maakt, en 90% van de onderdelen uit Duitsland komt. Miele streeft ernaar zoveel mogelijk zelf te produceren, en wat beter buiten de deur kan proberen ze alsnog zoveel mogelijk in het eigen land en de regio te houden.

Miele repareren

Ondanks dat de apparatuur van Miele erg lang mee gaat, kan het zijn dat een bepaald onderdeel aan vervanging toe is. Je kunt je Miele vaatwasser, wasmachine, koelkast, stofzuiger of droger eenvoudig zelf repareren. In onze webshop vind je een compleet assortiment aan Miele reparatie onderdelen. Op onze site kun je ook reparatievideo's vinden over hoe je onderdelen in je apparaat kunt vervangen. Veiligheid voorop, sluit water en elektra eerst af voordat je je apparaat gaat repareren. Heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!