Liebherr onderdelen en accessoires

201 artikelen, pagina 1 van 9

Liebherr onderdelen

Liebherr en PartsNL werken samen om jou van al je onderdelen voor de koelkast te kunnen voorzien. PartsNL krijgt zijn onderdelen uit het centrale magazijn van Liebherr in Duitsland. PartsNL biedt je nagenoeg alle vervangende onderdelen voor Liebherr koelkasten zoals deuren, thermostaat, glasplaat, deurdichting, lade, scharnier, vriesvakklep etc. Onderdelen zijn volop op voorraad zodat je zo snel mogelijk je koelkast weer optimaal kunt gebruiken.

Het merk Liebherr

Liebherr is een Duits familiebedrijf opgericht door Hans Liebherr in 1949. De fabrikant en constructeur begon aanvankelijk met de productie van betaalbare torenkranen. Tegenwoordig produceert het concern wereldwijd allerlei soorten hijskranen. Daarnaast is het bedrijf nu ook actief op de huishoudelijke markt. Inmiddels is Liebherr uitgegroeid tot het onbetwiste merk in koelen en vriezen. Aangezien Liebherr zich volledig focust op deze markt bieden zij naast de bekende tafelmodel koelkasten en vriezers ook koel/vriescombinaties, side-by-side koelkasten, inbouwkoelkasten, wijnkoelkasten en zelfs professionele horecakoelapparatuur aan. Het assortiment bevat ruim 200 koel- en vrieskasten, een enorm gevarieerd aanbod dus!

Liebherr repareren

Is een onderdeel van je Liebherr koelkast aan vervanging toe? In ons assortiment vind je onderdelen als deurgrepen en glasplaten om je product snel weer naar behoren te laten werken. Het repareren van apparatuur kun je vaak eenvoudig zelf doen. Je betaalt dan alleen de kosten voor de onderdelen en hoeft geen dure monteur te laten komen of een nieuw product aan te schaffen. De specifieke onderdelen, die het verschil kunnen maken in de levensduur van je apparaat, zetten wij graag voor je op een rij in onze webshop. Zo kun je zelf de best passende elementen uitkiezen voor jarenlang plezier van je koelapparaat. Op onze site kun je ook instructievideo's vinden hoe je onderdelen in je apparaat kunt vervangen. Heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!