Karcher onderdelen en accessoires

252 artikelen, pagina 1 van 11

Karcher onderdelen

Kärcher onderdelen

PartsNL biedt een grote range aan onderdelen voor Kärcher apparaten. Bij ons vind je borstels, elektronica, filters, schakelaars, slangen en spuitlansen. Daarnaast bieden we ook veel accessoires aan waarmee je meer uit je Kärcher apparaten haalt. Zo verkopen wij bijvoorbeeld terrasreinigers voor je hogedruksysteem en aszuiger as filters. Met Kärcher is geen schoonmaakklus te groot of te zwaar!

Het merk Kärcher

Kärcher is een bedrijf gespecialiseerd in hogedrukreinigingssystemen. Het is een Duits familiebedrijf dat in 1935 werd opgericht. Het inmiddels karakteristieke geel van Kärcher is bekend over de hele wereld en de grootste iconen ter wereld worden met Kärcher apparatuur schoongemaakt zoals Het Vrijheidsbeeld, De Brandenburger Tor en het Christusbeeld in Rio de Janeiro. Daarnaast is Kärcher ook officieel schoonmaker van Olympisch materieel op de Olympische Spelen. Kärcher wordt tegenwoordig beschouwd als wereldwijd toonaangevend aanbieder van efficiënte, milieuvriendelijke reinigingssystemen. Kärcher maakt het verschil door hoogwaardige kwaliteit en innovatie. Kärcher streeft altijd naar de optimale oplossing voor elk reinigingsvraagstuk en heeft en eigen onderzoek- en ontwikkelingsafdeling voor reinigingsoplossingen.

De Consumentenbond heeft in april 2017 de hogedrukreinigers van Karcher uitgeroepen tot ‘Beste uit de Test’ en ‘Beste Koop’. Zowel de Kärcher K4 Premium Full Control Home, de Kärcher K5 Premium Full Control Plus en de Kärcher K5 Premium Full Control Plus Home toonden de beste reiniging met de standaard hogedruklans. Tot ‘Beste Koop’ werd de Kärcher K4 Premium Full Control uitgeroepen.De apparaten van Kärcher werken met hogedruktechniek. Het kan gebeuren dat bepaalde onderdelen kapot gaan. De Kärcher pistool greep of lans kan bijvoorbeeld water lekken. Ook kan de druk afnemen door een barst of scheur in het apparaat. Dit kan het gevolg zijn van vorst, indien er nog water in het apparaat zat en het apparaat tijdens eens vorstperiode buiten heeft gestaan. Ook bij normaal gebruik kan er altijd iets defect raken. Geen paniek, er zijn vervangende onderdelen op deze site te krijgen zodat je zelf een defect onderdeel kan vervangen.

Kärcher repareren

PartsNL verkoopt alle originele reparatie onderdelen van Kärcher apparatuur. Met enkele eenvoudige klikken kun je het juiste onderdeel op deze website vinden. Naast Kärcher reparatie onderdelen kun je ook reinigingsproducten en een aantal kleine apparaten op deze site terug vinden en bestellen. Kijk rustig eens rond in onze webshop en laat je inspireren! Bestellingen van voorraad onderdelen worden bij bestellingen voor 22.00 uur met een afleveradres in Nederland doorgaans de volgende dag geleverd.