Karcher onderdelen en accessoires

151 artikelen, pagina 1 van 7

Karcher onderdelen

Kärcher is een bedrijf wat gespecialiseerd is in hogedrukreinigingsapparaten. Het is een Duits familiebedrijf dat in 1935 werd opgericht. Het inmiddels karakteristieke geel van Kärcher is bekend over de hele wereld en de grootste iconen ter wereld worden met Kärcher apparatuur schoongemaakt zoals Het Vrijheidsbeeld, De Brandenburger Tor en het Christusbeeld in Rio de Janeiro. Daarnaast is Kärcher ook officieel schoonmaker van Olympisch materieel op de Olympische Spelen. Kärcher wordt tegenwoordig beschouwd als wereldwijd toonaangevend aanbieder van efficiënte, milieuvriendelijke reinigingssystemen. Kärcher maakt het verschil door hoogwaardige kwaliteit en innovatie. Kärcher streeft altijd naar de optimale oplossing voor elk reinigingsvraagstuk en heeft en eigen onderzoek- en ontwikkelingsafdeling voor reinigingsoplossingen. De apparaten van Karcher werken met hogedruk techniek. Het kan gebeuren dat bepaalde onderdelen kapot gaan. Dit kan het gevolg zijn van vorst, indien er nog water in het apparaat zat en het apparaat stond tijdens een vorst periode buiten. Ook bij normaal gebruik kan er altijd iets defect raken. Geen paniek, er zijn vervangende onderdelen op deze site te krijgen zodat u zelf een defect onderdeel kan vervangen.

Maar natuurlijk is er ook een grote range aan consumentenapparatuur voor hogedrukreiniging. PartsNL werkt daarom samen met Kärcher om jou van reserve onderdelen te kunnen voorzien. PartsNL heeft een groot aantal onderdelen van Kärcher, zoals verschillende aansluitingen, borstels, elektronica, filters, schakelaars, slangen, spuitlansen en vuilvrezen, op voorraad zodat wij deze snel kunnen leveren.

PartsNL verkoopt alle originele reparatie onderdelen van Karcher apparatuur. Op deze site kun je deze onderdelen vinden. Buiten Karcher reparatie onderdelen kun je ook reinigingsproducten en een aantal kleine apparaten op deze site terug vinden en bestellen. Bestellingen van voorraad onderdelen worden bij bestellingen voor 22.00 uur met een afleveradres in Nederland doorgaans de volgende dag geleverd.