Etna onderdelen en accessoires

718 artikelen, pagina 1 van 30

Etna onderdelen

Ben je op zoek naar onderdelen voor je Etna apparaat? PartsNL is de meest complete webshop op het gebied van huishoudelijke apparatuur. Wij hebben nagenoeg alle Etna onderdelen in het assortiment zoals vervangingsonderdelen voor je koelkast, vaatwasser en wasdroger. Het aanschaffen van een vervangend onderdeel is de ideale oplossing om je apparaat weer aan de praat te krijgen. Bij ons vind je zeker wat je zoekt!

Het merk Etna

Etna is een Nederlandse fabrikant van huishoudelijke apparatuur. Het merk bestaat al 160 jaar. Het bedrijf Etna, genoemd naar de beroemde vulkaan, werd opgericht in 1856 door Cornelis Klep. Het oer-Hollandse merk bestaat al 160 jaar. Een van de grootste paradepaardjes van het bedrijf is het fornuis. Dit is het product waar het succesverhaal van Etna mee begon. De reclamefilm uit 1929, "Een uitbarsting van de Etna", waarin een kolenfornuis uiteenbarst met de woorden: Spaar Uw geld als nooit tevoren, Gebruikt Etna’s Gaskomforen is nog steeds wereldberoemd. Inmiddels verkoopt het bedrijf ook keukenapparatuur en witgoed, zoals vaatwassers, wasmachines en drogers. Het merk ETNA is samen met de merken Atag en Pelgrim sinds 2000 onderdeel van Atag Nederland B.V.

Etna repareren

De onderdelen voor je Etna apparaat vind je allemaal in onze webshop. Door de onderdelen te vervangen kun je nog jarenlang plezier beleven aan je apparaat. Op onze site kun je instructievideo's vinden hoe je eigenhandig je product kunt repareren. Kun je een product niet vinden, neemt dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!