Dyson onderdelen en accessoires

186 artikelen, pagina 1 van 8

Dyson onderdelen

Zoek je voor je Dyson stofzuiger een nieuw onderdeel? PartsNL heeft een ruime selectie aan exclusieve stofzuiger onderdelen. Daarnaast beschikken wij over een zeer uitgebreid accessoire assortiment: een speciale slang, stofzuigermond, of stoffilter? Je vindt het allemaal in onze webwinkel.

Het merk Dyson

Dyson is een Brits bedrijf wat stofzuigers, handdrogers, ventilators zonder bladen, heaters en haardrogers produceert. Dyson is opgericht in 1991 door James Dyson. De reden voor oprichting was dat het hem opviel dat stofzuigers met zakken kracht verloren naarmate de zakken voller met stof kwamen te zitten. Daarom ging hij aan de slag om een stofzuiger zonder zak te ontwikkelen. Ruim 6000 prototype designs later kwam in 1991 de eerste echte Dyson op de markt. Sinds hun introductie zijn de filterloze stofzuigers van Dyson mateloos populair. Dyson kun je typeren als de Apple onder de stofzuigers. Kwaliteit in een modern jasje. De stofzuigers zitten in een hoger prijssegment maar door de moderne technologieën kun je langer met een Dyson stofzuiger doen.

Dyson repareren

Ondanks dat de Dyson stofzuigers van hoge kwaliteit zijn, kunnen onderdelen en accessoires naar verloop van tijd gaan slijten. Voor deze onderdelen ben je bij PartsNL aan het goede adres. Wij leveren een compleet assortiment aan Dyson producten, veelal vanuit voorraad. In onze webshop vind je ongetwijfeld het juiste element voor je stofzuiger. Op onze site kun je ook instructievideo's vinden hoe je onderdelen in je apparaat kunt vervangen. Heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je met veel plezier bij het bestellen.