Canon

Filter 188 resultaten

Canon is een Japanse producent van optische en elektronische apparatuur waaronder foto- en videocamera’s, printers en kopieerapparaten. Canon werd opgericht in 1937 en produceerde de Kwanon, Japans’ eerste prototype 35mm camera met een spleetsluiter. In 1992 kwam Canon met zijn eerste digitale fotocamera en in 1997 met de eerste videocamera. Canon is tegenwoordig marktleider op het gebied van fotografie met een aandeel van ongeveer 20%.

Voor die prachtige foto’s is natuurlijk ook een goede printer nodig en dat is iets waar Canon ook erg goed in is. Canon heeft uiterst kwalitatief goede printers en scanners zodat jij je favoriete vakantiekiekje kunt afdrukken in de mooiste kwaliteit en op honderden verschillende soorten en maten papier.

PartsNL heeft van Canon een zeer uitgebreid assortiment aan Canon printer supplies zoals inkt en papier. Canon inkt is verkrijgbaar voor bijna elk model Canon printer. Dit kunnen wij snel leveren omdat wij wekelijks beleverd krijgen vanuit het Canon magazijn in Amstelveen. Hierdoor kunnen wij je snel weer voorzien van inkt voor je Canon printer.

188 artikelen, pagina 1 van 8