Calex

Filter 328 resultaten
Calex merkbanner v3 2018

Calex is een merk verlichtingsproducten van Electro Cirkel. Calex is puur Rotterdams en bestaat sinds 1970. De laatste jaren is het assortiment flink uitgebreid met innovatieve, trendsettende spaarlampen en ledverlichting. En voortdurend komen er nieuwe modellen bij.

Een Calex lamp gaat gemiddeld langer mee dan normale lampen. Dit komt omdat Calex lampen gemaakt worden met de nieuwste technieken in duurzaamheid. Hierdoor zijn Calex lampen de meest duurzame lampen in het verlichtingsassortiment.

PartsNL heeft een uitstekende samenwerking met Calex. Dus is één van je lampen kapot gegaan, bestel dan LED lampen van Calex, deze gaan ook veel langer mee en zijn tot 70% energiezuiniger dan normale gloeilampen. PartsNL verkoopt naast alle Calex Ledlampen ook halogeenlampen, spaarlampen, maar ook gloeilampen. Deze lampen vind je in verschillende soorten en maten, in verschillende fittingen, van e10, e27 tot aan zelfs e40 met de Giant lampen. De lampen vind je uiteraard in allerlei wattages en Lumen zodat je voor elke functie en ruimte de bijpassende verlichting hebt.

328 artikelen, pagina 1 van 14