Braun onderdelen en accessoires

309 artikelen, pagina 1 van 13

Braun onderdelen

Braun is een Duits merk dat werd opgericht in 1921, begon met een techniekwinkel voor het maken van radio-onderdelen. In de jaren ’50 begon Braun met het produceren van het eerste elektrische scheerapparaat. Dit bleek één van de meest populaire producten te zijn die ze ooit gemaakt hebben. Ook tegenwoordig verkopen Braun scheerapparaten nog steeds als een trein. Naast de bekende scheerapparaten produceert Braun ook kleine keukenapparaten zoals koffieapparaten, staafmixers, hakmolens en andere kleine apparaten.

Braun staat bekend om zijn onverwoestbare apparaten die kwalitatief hoogwaardig zijn en langdurig meegaan. Braun bekijkt zijn producten vanuit het oogpunt van de consument zodat het een verschil kan maken in jouw dagelijkse leven zodat je bij het gebruik ervan een ‘Braun Moment’ krijgt. Dit moment komt terug in de slogan van Braun: ‘Designed to make a difference’.

Voor je scheerapparaat heb je na een aantal jaren een nieuwe scheerkop of messenblad nodig. Deze wordt na een tijdje bot en hierdoor gaat het scheren niet meer comfortabel. Om weer comfortabel te kunnen scheren is een nieuwe scheerkop van groot belang. PartsNL heeft voor bijna elke scheerapparaat de bijpassende scheerkop. En voor de Braun keukenapparaten heeft PartsNL ook bijna elk onderdeel op voorraad zodat je weer snel aan de slag kan.