Braun onderdelen en accessoires

306 artikelen, pagina 1 van 13

Braun onderdelen

Braun onderdelen

PartsNL verkoopt een compleet assortiment aan originele reparatie onderdelen en accessoires voor al je Braun apparatuur. Bij ons vind je zeker wat je zoekt!

Het merk Braun

Braun is een iconisch Duits merk dat werd opgericht in 1921. Het merk begon met een techniekwinkel voor het maken van radio-onderdelen. In de jaren ’50 begon Braun met het produceren van het eerste elektrische scheerapparaat. Dit bleek één van de meest populaire producten te zijn die ze ooit gemaakt hebben. Ook tegenwoordig verkopen Braun scheerapparaten nog steeds als een trein. Naast de bekende scheerapparaten produceert Braun ook kleine keukenapparaten zoals koffieapparaten, staafmixers, hakmolens en andere kleine apparaten. Braun staat bekend om zijn onverwoestbare apparaten die kwalitatief hoogwaardig zijn en langdurig meegaan. Braun bekijkt zijn producten vanuit het oogpunt van de consument zodat het een verschil kan maken in jouw dagelijkse leven zodat je bij het gebruik ervan een ‘Braun Moment’ krijgt. Deze visie komt terug in de slogan van Braun: ‘Designed to make a difference’.

Sinds 2015 is Fred van Leer strijkambassadeur voor Braun. Onder het motto ‘Kreuk is niet leuk’ probeert hij het strijkwerk voor de Nederlander niet alleen makkelijker en sneller maar ook stukken leuker te maken. Met de introductie van de nieuwe Braun Care Style 5 stoomgeneratoren als aanleiding deed Braun uitgebreid onderzoek naar het strijkgedrag van ‘de Nederlander’, met diverse interessante strijkweetjes tot gevolg.

Braun repareren

Is een onderdeel van bijvoorbeeld je elektrische tandenborstel aan vervanging toe? Bij PartsNL vind je een heleboel originele Braun onderdelen en accessoires zoals opzetborstels en opladeradapters. Op onze site kun je ook instructievideo's vinden hoe je onderdelen in je apparaat kunt vervangen. Heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!