Beko onderdelen en accessoires

354 artikelen, pagina 1 van 15

BEKO onderdelen

PartsNL verkoopt een compleet assortiment aan originele reparatie onderdelen en accessoires voor al je BEKO apparatuur. Bij ons vind je zeker wat je zoekt!

BEKO merk

BEKO is een merk van huishoudelijke apparatuur en consumentenelektronica. In 1955 is het bedrijf zich gaan richten op de productie van wasmachines. Vanaf begin jaren 90 werden de BEKO-producten op de internationale markt geïntroduceerd. BEKO was het eerste Turkse witgoedmerk dat zijn producten in het buitenland ging verkopen. Op dit moment is BEKO de op 1 na grootste witgoedfabrikant in West-Europa. Iedere twee seconden wordt er ergens ter wereld een BEKO merkproduct verkocht. BEKO is constant bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe producten. Het merk wil haar producten zoveel mogelijk laten aansluiten bij de wensen en behoeften van de klant. ‘Inspired by you’ is niets voor niets de slogan van dit wereldwijd opererende bedrijf. De innovatiedrift van BEKO blijft niet onopgemerkt. Zo heeft de Nederlandse consumentenbond in 2014 de warmtepompdroger uitgeroepen als beste koop.

Beko vindt sport erg belangrijk en is erg fanatiek in de sponsoring hiervan. Sinds 2014 is BEKO officieel “Premium Partner” van FC Barcelona.

BEKO repareren

Heb je een onderdeel voor je BEKO product nodig? Is het bestekbakje van bijvoorbeeld je vaatwasser kapot? Of wil je een onderdeel voor je magnetron bestellen? In onze webwinkel vind je een groot assortiment onderdelen en accessoires om snel en eenvoudig je apparaat weer op te lappen. Op onze site kun je tevens instructievideo's vinden hoe je onderdelen in je apparaat kunt vervangen. Kun je een product niet vinden, neemt dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!