Bauknecht onderdelen en accessoires

1983 artikelen, pagina 1 van 83

Bauknecht onderdelen

In 1919 werd een elektrotechnische werkplaats opgericht door Gottlob Bauknecht wat het begin is van dit bedrijf. Van een speciale naaimachinemoter kwam in 1948 de Alfix op de markt, een keukenhulp die werd aangedreven door een elektromotor. Daarna kwamen er steeds meer huishoudelijke apparaten van Bauknecht op de markt zoals koelkasten, diepvriezers, ovens en fornuizen.

Bauknecht zet hierbij drie kernwaarden centraal, namelijk als eerst het milieubewust leven. Energieverbruik in huishoudens wordt namelijk voor 30 procent bepaald door huishoudelijke apparatuur. Bauknecht ontwikkeld daarom haar apparaten milieuvriendelijk en zuinig mogelijk.

De tweede kernwaarde van Bauknecht is comfortabel leven. Bauknecht streeft ernaar om jou je huishoudelijk werk zo efficiënt mogelijk uit te laten voeren en ontwikkelt hier innovatieve toepassingen voor. Pro-touch zorgt er bijvoorbeeld voor dat er geen vingerafdrukken en krassen op het roestvrijstaal komen.

De derde kernwaarde is gezond leven. Bauknecht ontwikkelt apparatuur met intelligente innovaties zodat je makkelijker gezond voedsel kunt bereiden.

Bauknecht apparaten zijn erg duurzaam, een wasmachine van Bauknecht gaat gemiddeld 13 jaar mee wanneer je 3 keer per week een was draait. Een Bauknecht koelkast gaat daarnaast ongeveer 8 jaar mee. Je kunt die levensduur natuurlijk verlengen door onderdelen die kapot gaan te vervangen. Bauknecht onderdelen zijn bij PartsNL volop te verkrijgen. Verleng de levensduur van je apparaat want vervangen van een kapot onderdeel is goedkoper dan een nieuw apparaat aanschaffen, want een kapot apparaat komt altijd op het verkeerde moment.