Lg onderdelen en accessoires

323 artikelen, pagina 1 van 14

LG onderdelen

LG onderdelen

LG heeft PartsNL gekozen als partner voor verkoop van LG reparatie onderdelen. PartsNL heeft dit partnership te danken aan haar zeer goede service en betrouwbaarheid. In ons hoofdmagazijn hebben we nagenoeg alle LG onderdelen op voorraad. We kunnen je helpen aan onderdelen voor je wasmachine, vaatwasser, droger, koelkast en magnetron. Ook leveren wij onderdelen voor mobiele LG telefoons zoals schermen en accessoires. Neem een kijkje op onze site.

Het merk LG

LG Electronics is een van de grootste technologiebedrijven ter wereld. Wereldwijd opereert het concern in huishoudelijke apparaten, chemie en telecom. De smartphones van LG staan al jaren aan de top, en ook de televisies en soundbars zijn razend populair. LG levert daarnaast allerlei producten voor huishoudelijk gebruik, zoals koelkasten, wasmachines en drogers. Zij leveren tevens ook de onderdelen voor deze apparaten. Het bedrijf is opgericht in 1947 onder de naam Lucky Goldstar. Tot 1995 droeg het concern deze naam. Tegenwoordig heeft de afkorting LG geen betekenis meer, hoewel de slogan suggereert dat ‘Life’s Good’ de verborgen betekenis van de letters is. Met de merkbelofte ‘Innovation that makes you smile’ claimt LG dat jouw leven nog beter wordt met de producten van dit merk.

LG repareren

Heb je een onderdeel voor je LG product nodig? Is de afstandsbediening van je televisie bijvoorbeeld defect? Of wil je een onderdeel voor je magnetron bestellen? In onze webwinkel vind je een scala aan onderdelen en accessoires om snel en eenvoudig je apparaat weer op te lappen. Op onze site kun je tevens instructievideo's vinden hoe je onderdelen in je apparaat kunt vervangen. Kun je een product niet vinden? Neem dan contact met ons op zodat wij kunnen kijken of wij het artikel speciaal voor je bij LG kunnen bestellen.