Audio-Video Adviescentrum

Filter 540 resultaten

Hoe kan ik mijn LCD/LED-televisie aan de muur hangen?

Lcd-tv-muurbeugels

Wilt u uw platte lcd-televisie aan de muur hangen? Vogel's muurbeugels bieden u de beste oplossing. Er zijn veel verschillende typen muurbeugels voor lcd-televisies verkrijgbaar, waaronder draaibare en kantelbare. Vogel’s heeft lcd-tv-muurbeugels voor alle soorten televisies, zodat u altijd de juiste oplossing vindt.

Diverse tv-beugels voor platte lcd-televisies

Vogel’s biedt een groot en divers assortiment aan beugels voor lcd-televisies, waaronder vaste en beweegbare lcd-tv-muurbeugels. Zelfs als u uw televisie niet aan de muur wilt hangen, maar bijvoorbeeld aan het plafond, kunnen we helpen. Plafondbeugels worden niet alleen gebruikt om projectoren op te hangen in conferentiezalen, ze zijn ook ideaal voor lcd-televisies in slaapkamers.


Vogel’s vaste lcd-tv-muurbeugels

De naam zegt het al: met een vaste muurbeugel bevestigt u uw lcd-tv dicht tegen de wand. Ideaal als u niet schuin voor de televisie wilt zitten. Het grootste voordeel van deze wandsteunen is dat ze zeer weinig ruimte innemen.

Kies een vaste SuperFlat tv-muurbeugel van Vogel’s.


Draaibare lcd-tv-wandsteunen van Vogel’s

Wilt u meer mogelijkheden? Kies dan voor een draaibare muurbeugel voor uw lcd-televisie. Deze tv-beugels kunnen vaak niet alleen draaien, maar ook kantelen. Ideaal dus als u tv wilt kijken vanuit verschillende hoeken van de kamer. Vogel’s heeft draaibare muurbeugels voor platte lcd-televisies in vele varianten. Het verschil zit meestal in de draaihoek en het aantal draaipunten. Hoe meer draaipunten, des te hoger de flexibiliteit van de tv-wandsteun. Vogel’s beweegbare Motion-muurbeugels geven u maximale flexibiliteit.

Draai uw lcd-tv in de richting die u wilt met een Motion-muurbeugel van Vogel’s.


Wat is de ideale kijkhoogte voor uw platte lcd-televisie?

Het is best lastig om de ideale kijkhoogte voor uw televisie te bepalen. Vogel’s heeft daarom een goede tip voor u. Als uw ogen zich vanuit kijkpositie op een derde van de beeldhoogte bevinden, gerekend vanaf de bovenkant van het scherm, dan hebt u de ideale kijkhoogte te pakken. Houd hier dus rekening mee bij het bevestigen van de lcd-tv-muurbeugel voor uw lcd-televisie.


Welke wandsteun van Vogel´s is geschikt voor uw platte lcd-televisie?

Met Vogel's Flatscreenfitter kunt u bepalen welke muurbeugel de juiste is voor uw lcd-televisie. U hoeft alleen maar het merk van de tv die u wilt kopen (of al hebt gekocht) in te voeren. De Flatscreenfitter geeft vervolgens de ideale muurbeugel voor uw televisie weer.

{{widget-vogels}}