Zuigmond Kunststof spleetzuiger 32 mm

Kunststof spleetzuiger 32 mm, geschikt voor o.a. NVA 42B, NV250,

  • Origineelnummer
  • 601142

  • Barcode
  • 8713411150722

  • Artikelnummer
  • 6.45.22.01-0
  • Verpakking
  • 1 zakje a 1 stuk
  • Merk
  • Origineel Numatic

€ 11,49 Online voorraad

Extra informatie

spleet zuig mond 32mm
Delen

Beoordelingen (0)

Log in op uw account om een beoordeling over Zuigmond Kunststof spleetzuiger 32 mm van Numatic te plaatsen.

Tips (3)

De beste stofzuiger kopen

Een stofzuiger is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. We gebruiken de stofzuiger bijna dagelijks om ons huis schoon te houden en om een prettige leefomgeving te creëren. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten stofzuigers verkrijgbaar zoals de stofzuigers met zak en stofzuigers zonder zak, steelstofzuigers, kruimelzuigers en zelfs robotstofzuigers die uw huis helemaal zelf schoon houden. Maar wat is nou de “de beste stofzuiger”? PartsNL geeft u graag advies bij het kopen van een stofzuiger die het beste bij uw wensen en behoeften past!

De verschillende soorten stofzuigers
De keuze van het soort stofzuiger hangt af van uw wensen, behoeften en eisen. Zo zijn de stofzuiger met zak en de stofzuiger zonder zak erg geschikt om grote oppervlakken aan één stuk door te stofzuigen. De steelstofzuiger is bijna altijd een snoerloze stofzuiger. Met een steelstofzuiger met oplaadbare accu heeft u veel bewegingsvrijheid en is makkelijk op te bergen omdat deze weinig opbergruimte inneemt. De kruimelzuiger is erg handig om kruimels en kleine hoopjes vuil op te zuigen. Wanneer u een stofzuiger wilt die alles helemaal zelf doet, dan kunt u kiezen voor de robotstofzuiger. En voor het opzuigen van grof materiaal en eventueel vloeistoffen is de alleszuiger te koop. De verschillende soorten stofzuigers hebben wij voor u ingedeeld in de volgende categorieën.

Stofzuiger met zak
Een stofzuiger met zak is in de meeste gevallen een stofzuiger in de vorm van een sledemodel maar is soms ook als ketelmodel uitgevoerd. Het opgezogen vuil en stof wordt bij deze stofzuigers opgevangen in een stofzak. Het grote voordeel bij deze stofzuigers is dat de stofzak makkelijk en hygiënisch te vervangen zijn. 

Stofzuiger zonder zak
De omschrijving van dit type stofzuiger zegt het al. Dit is een stofzuiger die zonder stofzakken werkt. Het opgezogen vuil en stof wordt namelijk opgeslagen in een stofreservoir. Het grote voordeel van een stofzuiger zonder zak is dat u het stofreservoir eenvoudig en snel kunt legen en weer terugplaatsen kunt plaatsen zodat u verder kunt gaan met stofzuigen. U hoeft voor deze stofzuigers dus nooit naar de winkel om stofzakken te kopen. 

Steelstofzuiger
Een steelstofzuiger werkt in de meeste gevallen met een oplaadbare accu en is daardoor zeer flexibel in gebruik. Een steelstofzuiger is een compacte stofzuiger en is daardoor makkelijk op te bergen. Tevens is een steelstofzuiger zeer geschikt voor kleine oppervlakken of als extra stofzuiger voor de kleine schoonmaakklussen. Sommige steelstofzuigers hebben een geïntegreerde kruimelzuiger die los gebruikt kan worden. Hiermee is de steelstofzuiger veelzijdig in gebruik.

Kruimelzuiger (kruimeldief)
De kruimelzuiger, soms ook wel kruimeldief genoemd, is een compacte oplaadbare stofzuiger. Deze compacte handstofzuigers zijn draadloos en zijn ideaal voor het opzuigen van kleine hoeveelheden stof en vuil. De kruimelzuiger is éénvoudig in gebruik en kan makkelijk opgeborgen worden. 

Robotstofzuiger
De robotstofzuiger is een intelligente stofzuiger die zelf aan de slag gaat met stofzuigen in huis. Door het gebruik van verschillende sensoren, navigatie- en mapmethodes zorgt deze robot voor een schoon resultaat. De robot stofzuiger wordt veel gebruikt door mensen die weinig tijd of zin hebben om te stofzuigen of door mensen die het simpelweg niet kunnen door lichamelijke beperkingen. Tevens zijn robot stofzuigers ook erg handig als extra stofzuiger in huis die dagelijks een schoonmaakrondje maken. 

Alleszuiger
De alleszuiger, ook wel eens bouwstofzuiger genoemd, is niet alleen geschikt voor het opzuigen van stof, maar kan ook vloeistoffen opzuigen. De alleszuiger wordt vaak gebruikt als werkplekstofzuiger of in de bouw aangezien deze ook uitermate geschikt is om grof materiaal zoals gruis en snippers op te zuigen. Wat is het verschil tussen de Henry 180 en de Henry Plus?

De Henry Plus is rijker uitgevoerd. Het accessoirepakket is groter, de stofzuiger heeft een telescoopsteel en een extra zuigmond. Daarnaast zijn de Plus-modellen zuiniger in combinatie met de bijgeleverde FreeFlo-zuigmond. Klik hier voor aanvullende informatie over Henry Plus.Waarom zuigt een Numatic beter?

Het verschil

Wattage

Ketelmodellen kunnen dezelfde prestatie op het gebied van zuigkracht bereiken met een veel lager wattage. Doordat de stofzuigers zijn voorzien van een zeer groot filter, hoeft de motor minder te presteren om dezelfde zuigkracht te kunnen genereren. Hieronder is het verschil tussen sledemodellen en ketelmodellen schematisch weergegeven. Bijkomend voordeel van ketelmodellen is dat het opgezogen stof niet voor het filter gaat liggen. Het lage wattage met hoge prestaties is een milieu- en energiebeparende keuze zonder concessies.

Stofzakken

Stofzakloos was het toverwoord in de afgelopen jaren. Velen komer er achter dat een stofzuiger met stofzak zo gek nog niet is. Daarnaast is ook de technologie achter de zakken niet stil blijven staan. De stofzuigers van Numatic zijn uitgerust met de de Hepaflo stofzakken. Hepaflo stofzakken hebben een filtratiegraad tot 99.5%.

Geluidsarm

Veel stofzuigers maken een hinderlijk lawaai. En omdat stofzuigen toch al niet het favoriete klusje van iedereen is, kan die herrie behoorlijk vervelend zijn. De motor van Henry krijgt de ruimte die hij nodig heeft om goed te presteren en is ook nog een goed geïsoleerd. Maar ook de AutoSave functie, waardoor de stofzuiger op slechts 800 Watt zijn werk goed kan doen, zorgt voor een enorme geluidsreductie.

Constuctie

Door het zeer lange snoer, van maar liefst 10 meter, hoeft u in de meeste gevallen maar op één plek de stekker in het stopcontact te steken om een grote ruimte te kunnen stofzuigen. Het lange snoer van Henry, Hetty en Harry rolt vanzelf af als u de stofzuiger vooruit trekt.

Ketelmodel

Numatic verschil 1

Sledemodel

Numatic verschil 2