89093, C00089093 Flessenrek Wit 443x104x6

Wit 443x104x6, geschikt voor o.a. BO1920,BTS1624,

  • Origineelnummer
  • 89093, C00089093

  • Barcode
  • 8713411132025

  • Artikelnummer
  • 4.02.45.06-0
  • Afmetingen
  • 440 x 105 x 80 mm
  • Verpakking
  • 1 zak a 1 stuk
  • Merk
  • Origineel Ariston-Blue Air

€ 30,99 Online voorraad

Past deze flessenrek in uw koelkast?

360° foto

Dubbelklik op de 360° afbeelding om deze fullscreen te openen en/of te sluiten.

Geschikt voor

  • Ariston
  • Hotpoint
  • Hotpoint-ariston
  • Scholtes
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z
  • 0-9

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende
Commercieel Merk Typenummer Apparaatnaam Servicenummer Machinecode Productie
BTS1624AEU Ariston  1624      47268500000   
BCS312AEU Ariston  312      47268510000   
BCS312AEU Ariston  312      47268510100   
BC312AIEU Ariston  312      47268520000   
BC312AIEU Ariston  312      47268520100   
BO1624AIEU Ariston  1624      47268540000   
BO1624AIEU Ariston  1624      47268540100   
BO1920AIEU Ariston  1920      47268550000   
BO1920AIEU Ariston  1920      47268550100   
BO1924AIEU Ariston  1924      47268560100   
BO2324AI Ariston  2324  BO 2324 AI EU   47268570000   
BO2324AIEU Ariston  2324      47268570100   
BO2320AIEU Ariston  2320      47268580000   
BO2320AIEU Ariston  2320      47268580100   
BD262AEU Ariston  262      47268590000   
BD262AEU Ariston  262      47268590100   
BD262AIEU Ariston  262      47268590101   
BD292AFR Ariston  292      47268600000   
BD292AEU Ariston  292      47268600100   
BD292AFR Ariston  292      47268600200   
BD293V Ariston  293      47270360000   
BD293G Ariston  293      47270370000   
BCS313GE Ariston  313      47270400000   
BCS333GES Ariston  333      47270410000   
BCA353AVES(R134a) Ariston  353      47270420000   
BO2320AI Ariston  2320      47270430000   
BO2324A Ariston  2324      47270440000   
BD262A Ariston  262      47270450000   
BD262AIS Ariston  262      47270450001   
BD292A Ariston  292      47270460000   
BTS1624A Ariston  1624      47270480000   
BCS312A Ariston  312      47270490000   
BCS332A Ariston  332      47272610000   
BD262A Ariston  262      47272670000   
BD262AIS Ariston  262      47272670001   
BD292A Ariston  292      47272690000   
BD293G Ariston  293      47272700000   
BCS312A Ariston  312      47272730000   
BCS313GE Ariston  313      47272740000   
BCS333GES Ariston  333      47272750000   
BCS332A Ariston  332      47272760000   
BO2324AIUK Ariston  2324      47273950000   
BO2320AIUK Ariston  2320      47273960000   
BC312AIUK Ariston  312      47274000000   
BO3034V Ariston  3034      47274080000   
BO3034VUK Ariston  3034      47274090000   
BCA353AVES(R134a) Ariston  353      47274420000   
BD293V Ariston  293      47274430000   
BCS313AVEIS Ariston  313      47275950000   
BCS313AVEIS Ariston  313      47275960000   
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende

Beoordelingen (0)

Log in op uw account om een beoordeling over 89093, C00089093 Flessenrek Wit 443x104x6 van Ariston-Blue Air te plaatsen.

Tips (1)

Niet alles kun je in de koelkast bewaren

Niet alles hoort thuis in de koelkast. Niet alleen verliezen bepaalde voedingsmiddelen hierdoor sneller hun smaak, ook gaan ze veel sneller beschimmelen. De volgende 10 producten kan je beter niet in de koeling bewaren:

  1. Tomaten
    Een veel gemaakte fout: tomaten in de koelkast. Ze verliezen snel hun smaak. Door de koude lucht stopt het rijpingsproces waardoor de smaken zich niet verder kunnen ontwikkelen. Ook nemen ze nabije geuren die zich ook in de koelkast bevinden tot zich. Ze worden wat waterig van binnen. Wat je wel kan doen ze beter enkele dagen voor consumptie buiten laten rijpen, het liefst in de zon. Wanneer ze mooi rood en vol zijn, kan je ze opeten.
  2. Koffie
    Verse koffiebonen zullen net als tomaten de nabije smaken uit de koelkast opnemen en hierdoor ’vreemd’ gaan smaken. Het is beter om koffie in de diepvries of in een donkere pot te bewaren zodat de aroma’s niet verloren gaan.
  3. Honing
    Honing in de koelkast zal kristalliseren. Ook wordt geadviseerd deze zoete lekkernij afgesloten te houden, in bijvoorbeeld een glazen pot. Dan blijft het lang goed.
  4. Olijf- en zonnebloemolie
    Olie is zeker niet geschikt om in de koelkast te bewaren. Oliën bewaar je het beste op donkere en koele plaats. Het ideaalste is een voorraadkast. Wanneer het staat in een te koude omgeving zal het condenseren en vervormen tot een harde, bijna boterachtige consistentie.
  5. Knoflook
    Knoflook bewaar je het best in ’lookpotten’. Daar werden ze ook vroeger in bewaard om ze langer houdbaar te maken. Knoflook ontkiemt namelijk zeer snel in de koelkast.
  6. Avocado
    Deze vruchten zijn op zijn best wanneer ze echt rijp zijn en dus veel smaak bevatten. Dit rijpingsproces stopt wanneer je ze in de koelkast doet. Echter wie een rijpe avocado iets langer goed wil houden kan deze wel het beste in de koelkast bewaren zodat deze niet bederft.
  7. Brood
    Brood in de koelkast wordt erg droog en hard. Het beste is om je sneetjes naast de broodzak nog eens te verpakken in een plastiekzak. En ook nog eens in een broodtrommel te leggen. Mocht je te veel brood over hebben kan de diepvries ook een optie zijn.
  8. Uien
    Doordat uien een hoog vochtgehalte hebben, beschimmelen ze erg snel in de koelkast. Lente-uitjes of bieslook kan je wel in de koeling bewaren omdat ze minder water bevatten. Uien bewaar je het beste op een koele en droge plaats. Voeg ze echter nooit toe aan een zak met aardappelen. Ze zullen namelijk hierdoor beiden sneller beschimmelen.
  9. Aardappelen
    Wie zijn aardappelen in de koelkast bewaart zal merken dat ze erg zoet en zandachtig worden omat het zetmeel dan sneller in suiker wordt omgezet. Beter is om ze in een papieren zak op een koele plaats, zoals de berging of kelder, neer te zetten. Een papieren zak zorgt voor een betere luchtcirculatie.
  10. Basilicum
    Dit plantje zal in de koelkast snel verwelken en ook de geuren van al het voedsel om zich heen absorberen. Wie na het bereiden van het eten, nog basilicum overheeft, kan deze blaadjes het beste eerst blancheren en daarna invriezen.

Bron: telegraaf