WPRO

Filter 129 resultaten
Wpro banner 2019

WPRO onderdelen

Ontdek het complete assortiment aan accessoires en onderhoudsproducten van Wpro bij PartsNL. Wij zijn de specialist op het gebied van witgoed onderdelen en accessoires.

Het merk WPRO

Wpro is een onderdeel van het merk Whirlpool. Het merk richt zich voornamelijk op het reinigen en onderhouden van je huishoudelijke apparatuur. Zo verkopen zij onder meer schoonmaakproducten voor de badkamer en keuken, vaatwastabletten en ontvetter voor je oven. Naast schoonmaakproducten verkoopt Wpro een uitgebreid assortiment installatiematerialen en verbruiksartikelen zoals waterfilters en watertoevoerslangen. Wpro biedt een geschikte oplossing voor ieder apparaat of huishoudelijk probleem. Met de producten van Wpro houd je je producten fris en schoon. Op verantwoorde en snelle wijze geef je je huishoudelijke apparaten het onderhoud dat ze nodig hebben. Daarnaast bescherm, verleng en verbeter je de prestaties van je apparatuur. De producten van Wpro zijn erg succesvol. In 2016 heeft het bedrijf de 'Best Accessory Award' in de categorie huishoudelijke apparaten gewonnen tijdens de Innovative Electrical Retailing Awards (IER) in Groot-Brittanie. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest iconische huishoudelijke namen van Groot Brittannië.

WPRO repareren

Heb je een accessoire of onderhoudsproduct voor je Wpro product nodig? Is het bestekbakje van bijvoorbeeld je vaatwasser stuk? Of wil je je koffiezetapparaat ontkalken of de vaatwasmachine reinigen? In onze webwinkel vind je een groot assortiment accessoires en onderhoudsproducten om snel en eenvoudig je apparaat op de juiste manier te onderhouden. Kun je een product niet vinden, neemt dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

129 artikelen, pagina 1 van 6