Spez

Filter 421 resultaten
Spez accessoires

Spez werkt samen met PartsNL winkels om u goed van dienst te kunnen zijn.

PartsNL is de distributeur van Spez in Nederland. Spez heeft de beste accessoires voor uw smartphone of tablet! Alle Spez producten worden bedacht, ontwikkeld en getest op Hollandse bodem. Productie vindt alleen plaats bij de beste fabrieken. Alle producten, van stylus tot tasje, van USB-kabel tot oplader, zijn van hoogwaardige kwaliteit. PartsNL verkoopt alle assortimenten van Spez zoals een; lader / oplader, adapters, usb kabel en autolader, powerbank, hoes / flip case /cover, screen protector, houder, etc.

Spez is een fabrikant van media producten in alle soorten en maten. Van USB kabels tot telefoonhoesjes en van tablethouders tot opladers van Apple, Android en Windows telefoons. Spez is een Nederlandse producent en de producten van Spez worden bedacht, ontwikkeld en getest in de polder van Zoeterwoude. De producten zijn dus goed afgestemd op de Nederlandse markt, op de Nederlandse gewoonten en verwachtingen.

PartsNL werkt al een hele tijd samen met Spez om je te kunnen voorzien van onderdelen en accessoires voor je media-apparaten zoals smartphones en tablets. PartsNL ontvangt zijn Spez onderdelen van hun hoofdmagazijn in Zoeterwoude, waaruit door heel Nederland de onderdelen worden geleverd. Hierdoor kan PartsNL snel bevoorraad worden en zijn onderdelen voor Spez apparaten snel weer aangevuld zodat ze snel naar je opgestuurd kunnen worden.

Andere woorden voor oplader zijn; lader, autolader, usb lader, duo lader, duo oplader, adapter.

Andere woorden voor een hoesjes zijn; case, protector, tasje, cover.

Spez heeft producten voor o.a. Iphone, Samsung, LG, etc.

421 artikelen, pagina 1 van 18