Novy onderdelen en accessoires

Filter 65 resultaten

Novy onderdelen

Plezier in de keuken begint bij Novy! PartsNL heeft een ruim assortiment aan originele Novy afzuigkap onderdelen en accessoires om ervoor te zorgen dat jij de optimale woonsituatie kunt creëren in je keuken.

Het merk Novy

Novy is een Belgische fabrikant van huishoudelijke apparatuur. Het bedrijf produceert al sinds 1965 krachtige, geruisloze keukenventilatie. Vanaf het begin werd gestreefd naar een hoogst mogelijke efficiëntie van afzuiging. De oplossing hiervoor bleek de revolutionaire techniek van randafzuiging te zijn. Door de unieke techniek van randafzuiging, waardoor de kookdampen langs de randen worden afgezogen en vrijwel geen kans krijgen te ontsnappen, ontstaat een hoog afzuigrendement. Novy heeft dus, als uitvinder van randafzuiging, meer dan 40 jaar ervaring en voorsprong. Daarnaast zijn de afzuigkappen uitgerust met een uniek geluiddempingssysteem dat ervoor zorgt dat motorgeluiden en trillingen tot een minimum worden beperkt. Je kunt dus heerlijk in stilte vertoeven in je eigen keuken. Novy is in al die jaren uitgegroeid tot een toonaangevend merk in keukenventilatie. Het resultaat hiervan is een uitgebreid assortiment aan slimme, fluisterstille afzuigsystemen dat voor elke keukensituatie een oplossing biedt.

Novy repareren

Is een onderdeel van je Novy keukenapparatuur aan vervanging toe? Het repareren van bijvoorbeeld de afzuigkap kun je eenvoudig zelf doen. Je betaalt dan alleen de kosten voor de onderdelen en hoeft geen dure monteur te laten komen of een nieuwe afzuigkap aan te schaffen. Voor je Novy ventilatiesysteem zijn talloze afzuigkap accessoires en wisselstukken beschikbaar. Deze specifieke onderdelen, die het verschil kunnen maken in comfort in je keuken, zetten wij graag voor je op een rij in onze webshop. Zo kun je zelf de best passende elementen uitkiezen voor jarenlang plezier in je keuken. Op onze site kun je ook instructievideo's vinden hoe je onderdelen in je apparaat kunt vervangen. Heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

65 artikelen, pagina 1 van 3