Atag onderdelen en accessoires, Nieuwe artikelen

23 artikelen, pagina 1 van 1

ATAG onderdelen

Bij PartsNL bestel je eenvoudig en voordelig originele onderdelen en accessoires voor al je ATAG apparatuur. Wij hebben een breed scala aan vervangingsonderdelen zodat je snel je product kunt repareren. Zo verkopen wij in onze webshop onder meer elementen voor vaatwassers, fornuizen, ovens, koelkasten en afzuigkappen.

Het merk ATAG

Al bijna 70 jaar produceert ATAG keukenapparatuur van het hoogste niveau. Dit Nederlandse merk kent zijn oorsprong in Ulft, waar het is begonnen met het produceren van gasfornuizen en komforen. ATAG is een oer-Hollands merk opgericht door Anton Tijdink en Anton Goor. De naam ATAG is afkomstig van de initialen van de oprichters. Het concern bestaat eigenlijk uit twee bedrijven. Er is een fabrikant gespecialiseerd in verwarmingsapparatuur, en een fabrikant die zich richt op keukenapparatuur. Op dit moment bestaat het productassortiment uit 3 merken, namelijk ATAG, Pelgrim en Etna. Vrijwel iedere keukenwens valt dus in te vullen met een van de producten van deze topmerken. Atag verkoopt voornamelijk kookplaten, fornuizen, ovens en afzuigkappen, maar ook magnetrons, vaatwassers, vriezers en koelkasten. Bij ATAG draait het voornamelijk om kookplezier en kookgemak. ‘We love to cook’ is de slogan van dit kwaliteitsmerk. Het bedrijf wil mooie gebruiksvriendelijke apparaten ontwerpen en ontwikkelen waar iedereen mee uit de voeten kan. Naast functionaliteit focust ATAG zich ook op het design van hun producten. Met de komst van de nieuwe MAGNA-lijn onderscheidt ATAG zich opnieuw op het gebied van design en innovatie. Maar liefst vier MAGNA producten vielen in de prijzen. In 2015 sleepten deze elegante apparaten alle een Ret Dot Design award in de wacht. Ook een bezoek aan de ATAG showroom in Duiven is zeker geen straf.

ATAG repareren

Is een onderdeel van je ATAG keukenapparatuur aan vervanging toe? In ons assortiment vind je onderdelen als verwarmingselementen en micaplaatjes om je product snel weer naar behoren te laten werken. Het repareren van apparatuur kun je vaak eenvoudig zelf doen. Je betaalt dan alleen de kosten voor de onderdelen en hoeft geen dure monteur te laten komen of een nieuw product aan te schaffen. De specifieke onderdelen, die het verschil kunnen maken in de levensduur van je apparaat, zetten wij graag voor je op een rij in onze webshop. Zo kun je zelf de best passende elementen uitkiezen voor jarenlang plezier van je huishoudelijke apparatuur. Op onze site kun je ook instructievideo's vinden hoe je onderdelen in je apparaat kunt vervangen. Heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!