AEG onderdelen en accessoires, Nieuwe artikelen

8 artikelen, pagina 1 van 1

AEG onderdelen

AEG is één van de grootste witgoedleveranciers ter wereld. De van origine Duitse onderneming is opgericht in 1883 en is daarmee ook al één van de oudste bedrijven in de witgoedindustrie. AEG begon met de elektrificatie van Duitsland en werd hierdoor een grote speler op de wereldmarkt op het gebied van elektriciteit en elektrische apparaten. Daarna begon men met het ontwikkelen en uitbrengen van witgoed en huishoudelijke apparaten en nam daarmee een groot marktaandeel in Europa en andere delen van de wereld tot haar rekening.

In 1994 werd AEG overgenomen door Electrolux en hiermee bleef AEG alleen nog maar huishoudelijke apparaten ontwikkelen en produceren, zoals wasmachines, wasdrogers, stofzuigers, vaatwassers en koelkasten, maar ook kookplaten en afzuigkappen.

AEG staat tegenwoordig bekend om haar geavanceerde techniek in combinatie met stijl en een modern design. AEG zet daarbij het milieu en een doordacht design centraal. Hierdoor zoekt AEG dan ook contant naar manieren om de energie-efficiëntie van haar apparaten te verbeteren. AEG apparaten zijn daarmee ook de zuinigste apparaten in de branche.

AEG apparaten zijn daarnaast ook heel duurzaam. Gemiddeld gaat een AEG wasmachine ongeveer 15 jaar mee wanneer je 3 wassen per week draait. Helaas kan het natuurlijk voorkomen dat één van je AEG apparaten kapot gaat. Je kunt er dan voor kiezen om een nieuwe aan te schaffen, maar in veel gevallen is het goedkoper om je AEG apparaat te repareren. PartsNL heeft namelijk een groot assortiment aan AEG onderdelen op voorraad en kan daarnaast, door een goede samenwerking met AEG, voor je aan zo’n beetje alle onderdelen komen. Mocht je onderdeel er dus niet tussen staan, stuur dan een offerte in en dan gaan wij vrijblijvend voor je op zoek.