AEG Nieuwe artikelen

14 artikelen, pagina 1 van 1

AEG onderdelen

AEG, oftewel de Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft, is een Duitse producent van elektrische odnerdelen en apparaten, waaronder witgoed en keukenapparatuur. AEG heeft al een rijke historie, want het bedrijf werd al in 1883 opgericht door Emil Rathenau, die patenten van de beroemde Thomas Edison had gekocht. AEG vond in 1887 de eerste functionerende draaistroommotor uit en kwamen ze met wisselstroom op lange afstand. Dit zorgde voor de elektrificatie van Duitsland en hierdoor werd AEG een grote speler op het gebied van elektriciteit. AEG werd in 1994 overgenomen door Electrolux en tegenwoordig worden alleen de huishoudelijke apparaten, zoals wasmachines, wasdrogers, stofzuigers, vaatwassers en koelkasten onder de naam AEG verkocht.

Al jaren werkt AEG samen met PartsNL om je nog beter van dienst te kunnen zijn. AEG heeft voor deze unieke samenwerking gekozen omdat de PartsNL winkels de specialisten zijn voor al je vervangende huishoudelijke apparatuur onderdelen en accessoires in Nederland. PartsNL heeft het grootste assortiment AEG onderdelen op voorraad en kan daarnaast alle leverbare onderdelen en accessoires voor u bestellen. PartsNL bestelt dagelijks originele AEG onderdelen en accessoires en wordt dagelijks beleverd vanuit het centrale AEG magazijn voor Europa, in Duitsland.

AEG levert elk jaar meer dan 40 miljoen producten aan klanten in 150 landen. PartsNL verkoopt van AEG nagenoeg alle onderdelen en accessoires, de meesten vanuit onze voorraad in ons centrale magazijn. Of het nu gaat om onderdelen van wasmachines, wasdrogers, stofzuigers, vaatwassers, koelkasten of andere type onderdelen. AEG en PartsNL laten je niet in de steek. Bekijk eventueel de productgroepen van AEG op deze pagina. Je kunt het natuurlijk online bestellen maar ook via de PartsNL winkel bij jou in de buurt.