AEG onderdelen en accessoires, Nieuwe artikelen

58 artikelen, pagina 1 van 3

AEG onderdelen

AEG onderdelen

Op zoek naar een onderdeel voor je AEG apparaat? PartsNL beschikt over een grote voorraad aan AEG onderdelen. Neem een kijkje in onze webshop, ongetwijfeld dat je bij ons vindt wat je zoekt! In onze webwinkel vind je onder andere koolstoffilters, korfwielen en thermostaten.

Het merk AEG

AEG is één van de grootste witgoedleveranciers ter wereld. De van origine Duitse onderneming is opgericht in 1883 en is daarmee ook één van de oudste bedrijven in de witgoedindustrie. De Algemene Elektriciteitsmaatschappij (AEG) begon met de elektrificatie van Duitsland en werd hierdoor een grote speler op de wereldmarkt op het gebied van elektriciteit en elektrische apparaten. Daarna begon men met het ontwikkelen en fabriceren van witgoed en huishoudelijke apparaten en nam daarmee een groot marktaandeel in Europa en andere delen van de wereld tot haar rekening.

AEG is de eerste fabrikant van huishoudelijke apparaten dat een industriële designer aanneemt. In 1907 treedt Peter Behrens aan als artistiek adviseur. Behrens hield zich bezig met alle facetten van vormgeving binnen het bedrijf. Hij creëerde niet alleen het bedrijfslogo, maar ook de volledige corporate identity, waaronder een enorme verscheidenheid aan reclamecampagnes. Hij is ook de bedenker van de bedrijfsfilosofie van AEG, ‘Perfect in vorm en functie’.

In 1994 werd AEG overgenomen door Electrolux. Het bedrijf ging zich volledig focussen op het ontwikkelen en produceren van huishoudelijke apparaten, zoals wasmachines, wasdrogers, stofzuigers, vaatwassers en koelkasten, maar ook kookplaten en afzuigkappen.

AEG staat tegenwoordig bekend om haar geavanceerde techniek in combinatie met stijl en een modern design. AEG zet daarbij het milieu en een doordacht design centraal. Het concern zoekt dan ook constant naar manieren om de energie-efficiëntie van haar apparaten te verbeteren. AEG apparaten zijn de zuinigste apparaten in de branche en tevens erg duurzaam. Gemiddeld gaat een AEG wasmachine ongeveer 15 jaar mee wanneer je 3 wassen per week draait.

AEG repareren

Helaas kan het voorkomen dat één van je AEG apparaten kapot gaat. Je kunt er dan voor kiezen om een nieuw product aan te schaffen, maar in veel gevallen is het goedkoper om je AEG apparaat te repareren. PartsNL heeft een groot assortiment aan AEG onderdelen op voorraad en kan daarnaast, door een goede samenwerking met AEG, aan zo’n beetje alle onderdelen komen. Op deze pagina vind je alle productgroepen van AEG, van koelkast, wasmachine, en vaatwasser onderdelen tot aan vervangingsmaterialen voor in je afzuigkap of stofzuiger. Op onze site kun je ook instructievideo's vinden hoe je onderdelen in je apparaat kunt vervangen. Heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard staan wij klaar om je vragen te beantwoorden.