Miele onderdelen en accessoires Adviescentrum

Filter 1327 resultaten

Hoe reinig ik mijn Miele-koffiezetter?

Miele-inbouwkoffieautomaat dient telkens na 200 kopjes koffie gereinigd te worden. In deze video ziet u stap voor stap hoe u dit moet doen, in de video is type CVA4060 gebruikt.

Het gebruik van uw Miele-apparaat in combinatie met de originele Miele tabletten staat garant voor een optimaal resultaat. Bovendien zorgen regelmatige reiniging en onderhoud voor een goed functioneren van uw apparaat. Bij ons zijn alle accessoires, toebehoren, reinigings- en onderhoudsproducten voor Miele-apparaten direct te bestellen.

De Miele-koffieautomaat CVA 2660 dienen er 2 tabletten per ontkalkingsbeurt gebruikt te worden. Hoe vaak ontkalkt moet worden is onder meer afhankelijk van de waterhardheid. In deze video ziet u stap voor stap hoe u dit moet doen.
Een koffieautomaat dient bij hard water ontkalkt te worden na gemiddeld 200 kopjes koffie en bij zacht water na gemiddeld 600 kopjes koffie.
Het gebruik van uw Miele-apparaat in combinatie met originele Miele-reinigingstabletten staat garant voor een optimaal resultaat. Bovendien zorgen regelmatige reiniging en onderhoud voor een goed functioneren van uw apparaat. Bij ons zijn alle accessoires, toebehoren, reinigings- en onderhoudsproducten voor Miele-apparaten direct te bestellen.