De ultieme reisgadgets voor iedere vakantie

We trekken er deze zomer weer massaal op uit om te genieten van een welverdiende vakantie. Of je nu gaat hiken in Zwitserland of gaat liggen bakken in de Spaanse zon, deze handige reisgadgets maken je vakantie nog leuker!

Powerbank

Reisgadget: powerbank
Tijdens de vakantie is er genoeg te zien en te beleven. Je kunt dan goed je mobiele telefoon gebruiken om zoveel mogelijk van die mooie momenten vast te leggen. Alleen halverwege de dag kom je erachter dat je telefoon het einde van de dag niet gaat halen. Je wilt graag gebruik blijven maken van je telefoon, maar helaas is er geen stopcontact in de buurt. Met een powerbank heb je altijd energie achter de hand en kun je je elektronische apparatuur snel van de broodnodige power voorzien. Zeker als je haast hebt is de powerbank een ideale travelbuddy!

Hoofdtelefoon

Reisgadget: koptelefoon Waar je ook naartoe gaat, deze hoofdtelefoon zorgt ervoor dat jij altijd kunt genieten van je favoriete muziek. Door de krachtige Deep Bass technologie en de 30 mm neodymium driver klinkt jouw zorgvuldig samengestelde playlist als muziek in de oren. Door zijn lichte gewicht is de hoofdtelefoon ideaal voor de reizende muziekliefhebber. De kleurrijke koptelefoon is maar liefst op twee manieren opvouwbaar en daardoor een gemakkelijke reisgenoot. Tip: Schaf meteen een vliegtuigadapter aan. Zo kun je ook aan boord lekker je eigen koptelefoon gebruiken! In vliegtuigen vind je meestal een tweetandige hoofdtelefooningang. Wanneer je daar je eigen hoofdtelefoon insteekt, hoor je slechts geluid in één oor. Niet zo prettig dus. Met deze adapter kun je probleemloos genieten van uitstekend geluid via je eigen hoofdtelefoon. Voor het geld hoef je het niet te laten, voor slechts €3,80 is deze handige reis-musthave van jou!


 

 Geheugenkaart

Reisgadget: geheugenkaart
Zonde als je foto’s moet verwijderen omdat het geheugen van je camera vol is. Een Micro-SD-geheugenkaart is de perfecte bewaarplaats voor al je foto’s, video’s en filmpjes. Zo hoef je nooit meer te kiezen wat je wel of niet bewaart. Met 32GB geheugen heb jij altijd genoeg opslagruimte en hoef je nooit meer een fotomoment te missen.

 

Reisstekker 

Reisgadget: reisladerEen reisstekker is een van de meest onmisbare gadgets als je op reis bent. Met deze praktische reisoplader kom je nooit stopcontacten tekort en heb je wereldwijd stroom. De stekker is voorzien van twee USB-poorten voor het opladen van tablets, smartphones en computers. Zo kun je overal ter wereld je elektrische apparaten blijven gebruiken.

 

Selfiestick

Reisgadget: selfiestick
Say cheeese! De selfiestick is een handige gadget voor op vakantie. Je kunt zo makkelijk foto’s van jezelf maken en hoeft dit niet continu aan anderen te vragen. Met de go go gadget arm maak jij altijd de meest spectaculaire foto’s en video op reis!


Delen