Bestron onderdelen en accessoires

Filter 19 resultaten

Bestron onderdelen

Heb je een Bestron apparaat en ben je op zoek naar een onderdeel? PartsNL heeft een ruim assortiment aan Bestron elementen om je apparaat op de juiste manier te onderhouden. Ontdek onze accessoires en vind de perfecte keuze voor je product in onze webshop.

Het merk Bestron

Bestron is een internationale leverancier van moderne, krachtige elektrische klein -en groothuishoudelijke apparatuur. Het bedrijf is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Hier wordt alle apparatuur ontworpen, vervolgens vindt de fabricage ervan plaats in het verre oosten. Ondanks dat het bedrijf van Hollandse bodem is, is het merk niet erg bekend bij de Nederlandse consument. Toch bestaat het bedrijf al ruim 40 jaar en heeft het inmiddels al meer dan 100 miljoen producten verkocht. Bestron kent een breed assortiment en is van alle markten thuis. Het productaanbod bestaat uit meer dan 300 verschillende, praktisch bruikbare en moderne producten. Bestron wil het huishouden vooral weer leuk maken. Dit jaar heeft het bedrijf een nieuwe productlijn gelanceerd om te zorgen voor meer kleur in de keuken: En Vogue. Het assortiment bestaat volledig uit producten in onweerstaanbare pasteltinten. Haute Couture wordt op creatieve wijze gemixt met Haute Cuisine en zorgt ervoor dat je keuken er nog stijlvoller uitziet.

Bestron repareren

In onze webshop vindt u diverse onderdelen en accessoires van Bestron. Kun je je vervangingselement niet vinden of heb je een andere vraag? Wij helpen je met veel plezier bij het bestellen. Je kunt bijvoorbeeld contact met ons opnemen via ons klantenservice nummer +31 (0)55 5381168.

19 artikelen, pagina 1 van 1