Wartel schroef, zie meer info

schroef, zie meer info, geschikt voor o.a. alle types

 • Origineelnummer
 • 7603905004

 • Barcode
 • 8713411150449

 • Artikelnummer
 • 6.45.13.01-1
 • Afmetingen
 • 65 x 67 x 67 mm
 • Verpakking
 • 1 zakje a 1 stuk
 • Merk
 • Geschikt voor Numatic

€ 9,99 Online voorraad

Extra informatie

Exclusief bevestiging op slang. Bevestigen met schroefbus 6.00.15.20-1
Delen

360° foto

Dubbelklik op de 360° afbeelding om deze fullscreen te openen en/of te sluiten.

Beoordelingen (0)

Log in op uw account om een beoordeling over Wartel schroef, zie meer info van Numatic te plaatsen.

Anderen kochten ook (4)

Tips (3)

Welke soorten stofzuigers zijn er?

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten stofzuigers, zoals stofzuigers met en zonder zak, steelstofzuigers, kruimelzuigers en zelfs vacuümrobots die het huis helemaal zelfstandig schoon houden. Welk stofvreter het beste bij je past, hangt af van je wensen, eisen en behoeften. Zo zijn de stofzuigers met en zonder zak erg geschikt om grote oppervlakken aan één stuk door te stofzuigen. Met een steelstofzuiger heb je veel bewegingsvrijheid, ook zijn ze makkelijk op te bergen omdat deze apparaten weinig opbergruimte innemen. Een kruimelzuiger is erg handig om kruimels en kleine hoopjes vuil op te zuigen. Wanneer je een stofzuiger wilt die alles helemaal zelf doet, dan kun je kiezen voor de robotstofzuiger. Voor het opzuigen van grof materiaal en eventueel vloeistoffen is de alleszuiger te koop. We hebben de verschillende typen stofzuigers onderverdeeld in de volgende categorieën.

Stofzuiger met zak
Een stofzuiger met zak is in de meeste gevallen een stofzuiger in de vorm van een sledemodel, een enkele keer kom je ook een ketelmodel tegen. Het opgezogen vuil en stof wordt bij deze stofzuigers opgevangen in een stofzak. Het grote voordeel van deze poetshulp is dat de stofzak makkelijk en hygiënisch te vervangen is.

Stofzuiger zonder zak
De omschrijving van dit type stofzuiger zegt het al, deze stofzuiger werkt zonder stofzak. Het opgezogen vuil en stof wordt opgeslagen in het stofreservoir. Het grote voordeel van een stofzuiger zonder zak is dat je het stofreservoir eenvoudig en snel kunt legen en weer terug kunt plaatsen, zodat je weer probleemloos verder kunt stofzuigen. Je hoeft dus niet telkens naar de winkel om nieuwe stofzuigerzakken aan te schaffen. Het legen van het stofreservoir is echter een vervelend klusje waarbij je veel ongezond stof inademt.

Steelstofzuiger
Een steelstofzuiger werkt in de meeste gevallen met een oplaadbare accu en is daardoor zeer flexibel in gebruik. Een steelstofzuiger is erg compact en daardoor gemakkelijk op te bergen. Steelstofzuigers zijn met name geschikt voor het reinigen van kleine oppervlakken of als extra stofzuiger voor de kleine schoonmaakklussen, omdat de batterij niet al te lang meegaat. Sommige steelstofzuigers hebben een geïntegreerde kruimelzuiger die los gebruikt kan worden. Dit maakt deze stofzuiger zeer veelzijdig in gebruik.

Kruimelzuiger (kruimeldief)
De kruimelzuiger, ook wel kruimeldief genoemd, is een compacte oplaadbare stofzuiger. De handstofzuiger is ideaal voor het opzuigen van kleine hoeveelheden stof en vuil. Door zijn kleine formaat is het apparaat zeer gemakkelijk te gebruiken en op te bergen.

Robotstofzuiger
De robotstofzuiger is een intelligent zuigwonder die geheel zelfstandig je huis schoonmaakt. Met behulp van geïntegreerde sensoren en camera’s brengt hij alle kamers in kaart, zodat hij weet waar hij moet schoonmaken en hindernissen en obstakels kan ontwijken.

De robotstofzuiger wordt veel gebruikt door mensen die weinig tijd of zin hebben om te stofzuigen of door mensen die het simpelweg niet zelf meer kunnen door lichamelijke beperkingen. Bovendien is de robot ook erg handig als extra stofzuiger voor het dagelijkse schoonmaakrondje in huis. Vanwege de lagere zuigcapaciteit en zijn compacte afmetingen is de robotstofzuiger echter niet geschikt voor grote woonruimten. Daarnaast kunnen ze alleen goed stofzuigen op gladde harde vloeren zoals parket en zeil.

Alleszuiger
De alleszuiger, ook wel bouwstofzuiger genoemd, is niet alleen geschikt voor het opzuigen van stof, maar kan ook vloeistoffen opzuigen. De alleszuiger wordt vaak gebruikt als werkplekstofzuiger en in de bouw, aangezien deze krachtpatser uitermate geschikt is om grof materiaal zoals gruis en snippers op te zuigen. 

 Wat is het verschil tussen de Henry 180 en de Henry Plus?

De Henry Plus is rijker uitgevoerd. Het accessoirepakket is groter, de stofzuiger heeft een telescoopsteel en een extra zuigmond. Daarnaast zijn de Plus-modellen zuiniger in combinatie met de bijgeleverde FreeFlo-zuigmond. Klik hier voor aanvullende informatie over Henry Plus.Waarom zuigt een Numatic beter?

Het verschil

Wattage

Ketelmodellen kunnen dezelfde prestatie op het gebied van zuigkracht bereiken met een veel lager wattage. Doordat de stofzuigers zijn voorzien van een zeer groot filter, hoeft de motor minder te presteren om dezelfde zuigkracht te kunnen genereren. Hieronder is het verschil tussen sledemodellen en ketelmodellen schematisch weergegeven. Bijkomend voordeel van ketelmodellen is dat het opgezogen stof niet voor het filter gaat liggen. Het lage wattage met hoge prestaties is een milieu- en energiebeparende keuze zonder concessies.

Stofzakken

Stofzakloos was het toverwoord in de afgelopen jaren. Velen komer er achter dat een stofzuiger met stofzak zo gek nog niet is. Daarnaast is ook de technologie achter de zakken niet stil blijven staan. De stofzuigers van Numatic zijn uitgerust met de de Hepaflo stofzakken. Hepaflo stofzakken hebben een filtratiegraad tot 99.5%.

Geluidsarm

Veel stofzuigers maken een hinderlijk lawaai. En omdat stofzuigen toch al niet het favoriete klusje van iedereen is, kan die herrie behoorlijk vervelend zijn. De motor van Henry krijgt de ruimte die hij nodig heeft om goed te presteren en is ook nog een goed geïsoleerd. Maar ook de AutoSave functie, waardoor de stofzuiger op slechts 800 Watt zijn werk goed kan doen, zorgt voor een enorme geluidsreductie.

Constuctie

Door het zeer lange snoer, van maar liefst 10 meter, hoeft u in de meeste gevallen maar op één plek de stekker in het stopcontact te steken om een grote ruimte te kunnen stofzuigen. Het lange snoer van Henry, Hetty en Harry rolt vanzelf af als u de stofzuiger vooruit trekt.

Ketelmodel

Numatic verschil 1

Sledemodel

Numatic verschil 2