265227, 00265227 Botervak Transparant 207x105x98mm

Transparant 207x105x98mm, geschikt voor o.a. KI30E40, KI26R40, KI16L40

  • Origineelnummer
  • 265227, 00265227

  • Barcode
  • 8713411134821

  • Artikelnummer
  • 4.05.45.61-0
  • Afmetingen
  • 208 x 105 x 100 mm
  • Verpakking
  • 1 zak a 1 stuk
  • Merk
  • Origineel Küppersbusch

€ 42,99 Online voorraad

Past deze botervak in uw koelkast?

360° foto

Dubbelklik op de 360° afbeelding om deze fullscreen te openen en/of te sluiten.

Geschikt voor

  • Küppersbusch
  • Siemens
  • Vorwerk
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z
  • 0-9

Vorige 1 2 3 4 Volgende
Commercieel Merk Typenummer Apparaatnaam Servicenummer Machinecode Productie
KF16L40/41 Siemens  16      KF16L4041   
KF18R40/31 Siemens  18      KF18R4031   
KF24L40/31 Siemens  24      KF24L4031   
KF24L40/32 Siemens  24      KF24L4032   
KF26R40SD/31 Siemens  26      KF26R40SD31   
KI16L40/41 Siemens  16      KI16L4041   
KI16L40/42 Siemens  16      KI16L4042   
KI16L40/43 Siemens  16      KI16L4043   
KI16L40/44 Siemens  16      KI16L4044   
KI16L40CH/41 Siemens  16      KI16L40CH41   
KI16L40CH/42 Siemens  16      KI16L40CH42   
KI16L40CH/43 Siemens  16      KI16L40CH43   
KI18L40/31 Siemens  18      KI18L4031   
KI18L74/31 Siemens  18      KI18L7431  01-01-70 tot 01-05-99
KI18R40/31 Siemens  18      KI18R4031   
KI18R40/41 Siemens  18      KI18R4041   
KI18R40GB/31 Siemens  18      KI18R40GB31   
KI18R40GB/41 Siemens  18      KI18R40GB41   
KI18R40IE/31 Siemens  18      KI18R40IE31   
KI18R61/31 Siemens  18      KI18R6131  01-01-70 tot 01-05-99
KI18R74/31 Siemens  18      KI18R7431   
KI18R74/41 Siemens  18      KI18R7441   
KI18R74/42 Siemens  18      KI18R7442   
KI19R74IE/31 Siemens  19      KI19R74IE31   
KI20R74/31 Siemens  20      KI20R7431   
KI22V74/31 Siemens  22      KI22V7431   
KI22V74/32 Siemens  22      KI22V7432   
KI24F40/31 Siemens  24      KI24F4031   
KI24F40/32 Siemens  24      KI24F4032   
KI24F40/33 Siemens  24      KI24F4033   
KI24F40CH/31 Siemens  24      KI24F40CH31   
KI24F40CH/32 Siemens  24      KI24F40CH32   
KI24F40CH/33 Siemens  24      KI24F40CH33   
KI24L40/31 Siemens  24      KI24L4031   
KI24L40/32 Siemens  24      KI24L4032   
KI24L40/33 Siemens  24      KI24L4033   
KI24L40/34 Siemens  24      KI24L4034   
KI24L40/35 Siemens  24      KI24L4035   
KI24L40CH/31 Siemens  24      KI24L40CH31   
KI24L40CH/32 Siemens  24      KI24L40CH32   
KI24L40CH/33 Siemens  24      KI24L40CH33   
KI24L40CH/34 Siemens  24      KI24L40CH34   
KI24L40GB/31 Siemens  24      KI24L40GB31   
KI24L60CH/31 Siemens  24      KI24L60CH31   
KI24L60CH/32 Siemens  24      KI24L60CH32   
KI24L60CH/33 Siemens  24      KI24L60CH33   
KI24L60CH/34 Siemens  24      KI24L60CH34   
KI24L74/31 Siemens  24      KI24L7431   
KI24L74/32 Siemens  24      KI24L7432   
KI24L74/33 Siemens  24      KI24L7433   
Vorige 1 2 3 4 Volgende

Beoordelingen (0)

Log in op uw account om een beoordeling over 265227, 00265227 Botervak Transparant 207x105x98mm van Küppersbusch te plaatsen.

Tips (1)

Niet alles kun je in de koelkast bewaren

Niet alles hoort thuis in de koelkast. Niet alleen verliezen bepaalde voedingsmiddelen hierdoor sneller hun smaak, ook gaan ze veel sneller beschimmelen. De volgende 10 producten kan je beter niet in de koeling bewaren:

  1. Tomaten
    Een veel gemaakte fout: tomaten in de koelkast. Ze verliezen snel hun smaak. Door de koude lucht stopt het rijpingsproces waardoor de smaken zich niet verder kunnen ontwikkelen. Ook nemen ze nabije geuren die zich ook in de koelkast bevinden tot zich. Ze worden wat waterig van binnen. Wat je wel kan doen ze beter enkele dagen voor consumptie buiten laten rijpen, het liefst in de zon. Wanneer ze mooi rood en vol zijn, kan je ze opeten.
  2. Koffie
    Verse koffiebonen zullen net als tomaten de nabije smaken uit de koelkast opnemen en hierdoor ’vreemd’ gaan smaken. Het is beter om koffie in de diepvries of in een donkere pot te bewaren zodat de aroma’s niet verloren gaan.
  3. Honing
    Honing in de koelkast zal kristalliseren. Ook wordt geadviseerd deze zoete lekkernij afgesloten te houden, in bijvoorbeeld een glazen pot. Dan blijft het lang goed.
  4. Olijf- en zonnebloemolie
    Olie is zeker niet geschikt om in de koelkast te bewaren. Oliën bewaar je het beste op donkere en koele plaats. Het ideaalste is een voorraadkast. Wanneer het staat in een te koude omgeving zal het condenseren en vervormen tot een harde, bijna boterachtige consistentie.
  5. Knoflook
    Knoflook bewaar je het best in ’lookpotten’. Daar werden ze ook vroeger in bewaard om ze langer houdbaar te maken. Knoflook ontkiemt namelijk zeer snel in de koelkast.
  6. Avocado
    Deze vruchten zijn op zijn best wanneer ze echt rijp zijn en dus veel smaak bevatten. Dit rijpingsproces stopt wanneer je ze in de koelkast doet. Echter wie een rijpe avocado iets langer goed wil houden kan deze wel het beste in de koelkast bewaren zodat deze niet bederft.
  7. Brood
    Brood in de koelkast wordt erg droog en hard. Het beste is om je sneetjes naast de broodzak nog eens te verpakken in een plastiekzak. En ook nog eens in een broodtrommel te leggen. Mocht je te veel brood over hebben kan de diepvries ook een optie zijn.
  8. Uien
    Doordat uien een hoog vochtgehalte hebben, beschimmelen ze erg snel in de koelkast. Lente-uitjes of bieslook kan je wel in de koeling bewaren omdat ze minder water bevatten. Uien bewaar je het beste op een koele en droge plaats. Voeg ze echter nooit toe aan een zak met aardappelen. Ze zullen namelijk hierdoor beiden sneller beschimmelen.
  9. Aardappelen
    Wie zijn aardappelen in de koelkast bewaart zal merken dat ze erg zoet en zandachtig worden omat het zetmeel dan sneller in suiker wordt omgezet. Beter is om ze in een papieren zak op een koele plaats, zoals de berging of kelder, neer te zetten. Een papieren zak zorgt voor een betere luchtcirculatie.
  10. Basilicum
    Dit plantje zal in de koelkast snel verwelken en ook de geuren van al het voedsel om zich heen absorberen. Wie na het bereiden van het eten, nog basilicum overheeft, kan deze blaadjes het beste eerst blancheren en daarna invriezen.

Bron: telegraaf