Eierrekje Voor 6 eieren -paars-

Voor 6 eieren -paars-, geschikt voor o.a. ARC1290, ARC1730, ART468

  • Origineelnummer
  • 481010575475

  • Barcode
  • 8713411140204

  • Artikelnummer
  • 4.27.45.80-0
  • Verpakking
  • 1 zakje a 1 stuk
  • Merk
  • Origineel Etna

€ 3,49 Leverbaar in4 dagen

Past dit eierrekje in uw koelkast?

360° foto

Dubbelklik op de 360° afbeelding om deze fullscreen te openen en/of te sluiten.

Geschikt voor

  • Bauknecht
  • Etna
  • Hanseatic
  • Hotpoint
  • Ignis
  • Ikea
  • Indesit
  • Laden
  • Maytag
  • Philips
  • Philips/Whirlpool
  • Polar
  • Private label
  • Privileg
  • Smeg
  • Whirlpool

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende
Commercieel Merk Typenummer Apparaatnaam Servicenummer Machinecode Productie
ART785G Bauknecht  785      856478572001   
ART786G Bauknecht  786      856478672001   
ART8002/G Bauknecht  800      856480001030   
ART8102/G Bauknecht  810      856481001030   
ART8122/G Bauknecht  812      856481201030   
ART8122/G Bauknecht  812      856481201031   
ART8142/G Bauknecht  814      856481401040   
ART8192/G Bauknecht  819      856481901030   
ART8262/G Bauknecht  826      856482601040   
ART829G Bauknecht  829      856482901000   
ART8312/G Bauknecht  831      856483101040   
ART8312/G Bauknecht  831      856483101041   
ART8362/G Bauknecht  836      856483601030   
ART8362/G Bauknecht  836      856483601031   
ART8362/G Bauknecht  836      856483601032   
ART836G/BLUE Bauknecht  836      856483601050   
ART836G/BLUE Bauknecht  836      856483601051   
ART284G Bauknecht  284      856428472001   
ART285G Bauknecht  285      856428572001   
ART4002/G Bauknecht  400      856440001030   
ART4002/G Bauknecht  400      856440001031   
ART4012/G Bauknecht  401      856440101020   
ART4032/G Bauknecht  403      856440301000   
ART4032/G Bauknecht  403      856440301001   
ART4052/G Bauknecht  405      856440501000   
ART4142/H Bauknecht  414      856441401000   
ART4162/H Bauknecht  416      856441601000   
ART426G Bauknecht  426      856442601000   
ART836G/BLUE Bauknecht  836      856483601052   
ART836G/RED Bauknecht  836      856483601060   
ART836G/RED Bauknecht  836      856483601061   
ART836G/GREY Bauknecht  836      856483601070   
ART836G/GREY Bauknecht  836      856483601071   
ART836G/GREY Bauknecht  836      856483601072   
ART845G Bauknecht  845      856484501000   
ART845G Bauknecht  845      856484501001   
ART845G Bauknecht  845      856484501002   
ARC 0700 Whirlpool  0700      850107001000   
ARC 0710 Whirlpool  0710      850107101000   
ARC 0760 Whirlpool  0760      850107601000   
ARC 0770 Whirlpool  0770      850107701000   
ARC 0820 Whirlpool  0820      850108201000   
ARC 0870 Whirlpool  0870      850108701000   
ARC 0890 Whirlpool  0890      850108901000   
ARC 1220 Whirlpool  1220      850112201000   
ARC 1290 Whirlpool  1290      850112901000   
ARC 1290 Whirlpool  1290      850112901001   
ARC 1320 Whirlpool  1320      850113201000   
ARC 1390 Whirlpool  1390      850113901000   
ARC 1570 Whirlpool  1570      850115701000   
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende

Beoordelingen (0)

Log in op uw account om een beoordeling over Eierrekje Voor 6 eieren -paars- van Etna te plaatsen.

Tips (1)

Niet alles kun je in de koelkast bewaren

Niet alles hoort thuis in de koelkast. Niet alleen verliezen bepaalde voedingsmiddelen hierdoor sneller hun smaak, ook gaan ze veel sneller beschimmelen. De volgende 10 producten kan je beter niet in de koeling bewaren:

  1. Tomaten
    Een veel gemaakte fout: tomaten in de koelkast. Ze verliezen snel hun smaak. Door de koude lucht stopt het rijpingsproces waardoor de smaken zich niet verder kunnen ontwikkelen. Ook nemen ze nabije geuren die zich ook in de koelkast bevinden tot zich. Ze worden wat waterig van binnen. Wat je wel kan doen ze beter enkele dagen voor consumptie buiten laten rijpen, het liefst in de zon. Wanneer ze mooi rood en vol zijn, kan je ze opeten.
  2. Koffie
    Verse koffiebonen zullen net als tomaten de nabije smaken uit de koelkast opnemen en hierdoor ’vreemd’ gaan smaken. Het is beter om koffie in de diepvries of in een donkere pot te bewaren zodat de aroma’s niet verloren gaan.
  3. Honing
    Honing in de koelkast zal kristalliseren. Ook wordt geadviseerd deze zoete lekkernij afgesloten te houden, in bijvoorbeeld een glazen pot. Dan blijft het lang goed.
  4. Olijf- en zonnebloemolie
    Olie is zeker niet geschikt om in de koelkast te bewaren. Oliën bewaar je het beste op donkere en koele plaats. Het ideaalste is een voorraadkast. Wanneer het staat in een te koude omgeving zal het condenseren en vervormen tot een harde, bijna boterachtige consistentie.
  5. Knoflook
    Knoflook bewaar je het best in ’lookpotten’. Daar werden ze ook vroeger in bewaard om ze langer houdbaar te maken. Knoflook ontkiemt namelijk zeer snel in de koelkast.
  6. Avocado
    Deze vruchten zijn op zijn best wanneer ze echt rijp zijn en dus veel smaak bevatten. Dit rijpingsproces stopt wanneer je ze in de koelkast doet. Echter wie een rijpe avocado iets langer goed wil houden kan deze wel het beste in de koelkast bewaren zodat deze niet bederft.
  7. Brood
    Brood in de koelkast wordt erg droog en hard. Het beste is om je sneetjes naast de broodzak nog eens te verpakken in een plastiekzak. En ook nog eens in een broodtrommel te leggen. Mocht je te veel brood over hebben kan de diepvries ook een optie zijn.
  8. Uien
    Doordat uien een hoog vochtgehalte hebben, beschimmelen ze erg snel in de koelkast. Lente-uitjes of bieslook kan je wel in de koeling bewaren omdat ze minder water bevatten. Uien bewaar je het beste op een koele en droge plaats. Voeg ze echter nooit toe aan een zak met aardappelen. Ze zullen namelijk hierdoor beiden sneller beschimmelen.
  9. Aardappelen
    Wie zijn aardappelen in de koelkast bewaart zal merken dat ze erg zoet en zandachtig worden omat het zetmeel dan sneller in suiker wordt omgezet. Beter is om ze in een papieren zak op een koele plaats, zoals de berging of kelder, neer te zetten. Een papieren zak zorgt voor een betere luchtcirculatie.
  10. Basilicum
    Dit plantje zal in de koelkast snel verwelken en ook de geuren van al het voedsel om zich heen absorberen. Wie na het bereiden van het eten, nog basilicum overheeft, kan deze blaadjes het beste eerst blancheren en daarna invriezen.

Bron: telegraaf