Flessenrek Wit

Wit, geschikt voor o.a. KRIC1859,KRMC1654

  • Origineelnummer
  • 481941879209

  • Barcode
  • 5021879187475

  • Artikelnummer
  • 4.27.45.18-0
  • Afmetingen
  • 445 x 113 x 90 mm
  • Verpakking
  • 1 stuk
  • Merk
  • Origineel Edesa

€ 45,49 Online voorraad

Past deze flessenrek in uw koelkast?

Extra informatie

Maat tussen deur 42,5cm
Uiterste breedte 44cm
Diep: 11cm
Hoog: 9cm
Delen

360° foto

Dubbelklik op de 360° afbeelding om deze fullscreen te openen en/of te sluiten.

Geschikt voor

  • Bauknecht
  • Edesa
  • Electrolux
  • Etna
  • Fagor
  • Ignis
  • Ikea
  • Küppersbusch
  • Mastercook
  • Neutro
  • Ram next dimension
  • Sibir
  • Whirlpool

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende
Commercieel Merk Typenummer Apparaatnaam Servicenummer Machinecode Productie
ARG404G/WP Bauknecht  404      853440401000   
A160N Bauknecht  160      853493101100   
A160N Bauknecht  160      853493101101   
A160N Bauknecht  160      853493101120   
A160N Bauknecht  160      853493101122   
A160N Bauknecht  160      853493101123   
A160NV Bauknecht  160      853493301100   
A160NV Bauknecht  160      853493301120   
A160NV Bauknecht  160      853493301121   
ARG403G/WP Bauknecht  403      853440301000   
ARG403G/WP Bauknecht  403      853440301001   
ARG403G/WP Bauknecht  403      853440315000   
ARG404G/WP Bauknecht  404      853440415000   
ARG405G/WP Bauknecht  405      853440501000   
ARG417G Bauknecht  417      853441701000   
ARG417G Bauknecht  417      853441701001   
ARG4171/G Bauknecht  417      853441701010   
ARG417G/S Bauknecht  417      853441738000   
ARG417G/S Bauknecht  417      853441738010   
ARG420 Bauknecht  420      853442001000   
ARG4201 Bauknecht  420      853442022000   
ARG422 Bauknecht  422      853442201000   
ARG4221 Bauknecht  422      853442222000   
ARG952 Bauknecht  952      853495201000   
ARG953 Bauknecht  953      853495301000   
ARG954 Bauknecht  954      853495401000   
ARG971 Bauknecht  971      853497122000   
ARG974 Bauknecht  974      853497422000   
APICL Bauknecht        853913115040   
A260NV/1 Bauknecht  260      853970512000   
ART800G/WP Bauknecht  800      856480001000   
ART804G/WP Bauknecht  804      856480415000   
ART804G/AL/WP Bauknecht  804      856480415010   
ART804G/WP Bauknecht  804      856480415020   
ART804G/AL/WP Bauknecht  804      856480415030   
A240NV Bauknecht  240      855110712010   
A240N Bauknecht  240      855111012011   
A240N Bauknecht  240      855111012012   
A190N Bauknecht  190      855111112011   
A190N Bauknecht  190      855111112012   
ART806G/WP Bauknecht  806      856480615000   
ART806G/AL/WP Bauknecht  806      856480615010   
ART806G/AL/WP Bauknecht  806      856480615030   
ART808H Bauknecht  808      856480816000   
ART812G/WP Bauknecht  812      856481201000   
ART812H Bauknecht  812      856481201010   
ART812H Bauknecht  812      856481201020   
ART814G/WP Bauknecht  814      856481401000   
ART814G/WP Bauknecht  814      856481401010   
ART819G/WP Bauknecht  819      856481901000   
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende

Beoordelingen (0)

Log in op uw account om een beoordeling over Flessenrek Wit van Edesa te plaatsen.

Tips (1)

Niet alles kun je in de koelkast bewaren

Niet alles hoort thuis in de koelkast. Niet alleen verliezen bepaalde voedingsmiddelen hierdoor sneller hun smaak, ook gaan ze veel sneller beschimmelen. De volgende 10 producten kan je beter niet in de koeling bewaren:

  1. Tomaten
    Een veel gemaakte fout: tomaten in de koelkast. Ze verliezen snel hun smaak. Door de koude lucht stopt het rijpingsproces waardoor de smaken zich niet verder kunnen ontwikkelen. Ook nemen ze nabije geuren die zich ook in de koelkast bevinden tot zich. Ze worden wat waterig van binnen. Wat je wel kan doen ze beter enkele dagen voor consumptie buiten laten rijpen, het liefst in de zon. Wanneer ze mooi rood en vol zijn, kan je ze opeten.
  2. Koffie
    Verse koffiebonen zullen net als tomaten de nabije smaken uit de koelkast opnemen en hierdoor ’vreemd’ gaan smaken. Het is beter om koffie in de diepvries of in een donkere pot te bewaren zodat de aroma’s niet verloren gaan.
  3. Honing
    Honing in de koelkast zal kristalliseren. Ook wordt geadviseerd deze zoete lekkernij afgesloten te houden, in bijvoorbeeld een glazen pot. Dan blijft het lang goed.
  4. Olijf- en zonnebloemolie
    Olie is zeker niet geschikt om in de koelkast te bewaren. Oliën bewaar je het beste op donkere en koele plaats. Het ideaalste is een voorraadkast. Wanneer het staat in een te koude omgeving zal het condenseren en vervormen tot een harde, bijna boterachtige consistentie.
  5. Knoflook
    Knoflook bewaar je het best in ’lookpotten’. Daar werden ze ook vroeger in bewaard om ze langer houdbaar te maken. Knoflook ontkiemt namelijk zeer snel in de koelkast.
  6. Avocado
    Deze vruchten zijn op zijn best wanneer ze echt rijp zijn en dus veel smaak bevatten. Dit rijpingsproces stopt wanneer je ze in de koelkast doet. Echter wie een rijpe avocado iets langer goed wil houden kan deze wel het beste in de koelkast bewaren zodat deze niet bederft.
  7. Brood
    Brood in de koelkast wordt erg droog en hard. Het beste is om je sneetjes naast de broodzak nog eens te verpakken in een plastiekzak. En ook nog eens in een broodtrommel te leggen. Mocht je te veel brood over hebben kan de diepvries ook een optie zijn.
  8. Uien
    Doordat uien een hoog vochtgehalte hebben, beschimmelen ze erg snel in de koelkast. Lente-uitjes of bieslook kan je wel in de koeling bewaren omdat ze minder water bevatten. Uien bewaar je het beste op een koele en droge plaats. Voeg ze echter nooit toe aan een zak met aardappelen. Ze zullen namelijk hierdoor beiden sneller beschimmelen.
  9. Aardappelen
    Wie zijn aardappelen in de koelkast bewaart zal merken dat ze erg zoet en zandachtig worden omat het zetmeel dan sneller in suiker wordt omgezet. Beter is om ze in een papieren zak op een koele plaats, zoals de berging of kelder, neer te zetten. Een papieren zak zorgt voor een betere luchtcirculatie.
  10. Basilicum
    Dit plantje zal in de koelkast snel verwelken en ook de geuren van al het voedsel om zich heen absorberen. Wie na het bereiden van het eten, nog basilicum overheeft, kan deze blaadjes het beste eerst blancheren en daarna invriezen.

Bron: telegraaf