265206, 00265206 Klep Van boterbak transparant

Van boterbak transparant, geschikt voor o.a. KIV3236, KFL1640, KFR2640

  • Origineelnummer
  • 265206, 00265206

  • Barcode
  • 8713411134968

  • Artikelnummer
  • 4.05.45.74-0
  • Afmetingen
  • 210 x 105 x 100 mm
  • Verpakking
  • 1 zak a 1 stuk
  • Merk
  • Origineel De dietrich

€ 27,99 Online voorraad

Past deze klep in uw koelkast?

360° foto

Dubbelklik op de 360° afbeelding om deze fullscreen te openen en/of te sluiten.

Geschikt voor

  • Bosch
  • De dietrich
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z
  • 0-9

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende
Commercieel Merk Typenummer Apparaatnaam Servicenummer Machinecode Productie
KIV3236NE/01 Bosch  3236      KIV3236NE01   
KFL1640/41 Bosch  164041      KFL164041   
KFL1640/42 Bosch  164042      KFL164042   
KFL2440/31 Bosch  244031      KFL244031   
KFL2440/32 Bosch  244032      KFL244032   
KFL2440/33 Bosch  244033      KFL244033   
KFL2440CH/31 Bosch  2440      KFL2440CH31   
KFL2440CH/32 Bosch  2440      KFL2440CH32   
KFL2440CH/33 Bosch  2440      KFL2440CH33  01-01-70 tot 01-10-99
KFR1840/31 Bosch  184031      KFR184031   
KFR1840/32 Bosch  184032      KFR184032   
KFR2640SD/31 Bosch  2640      KFR2640SD31   
KFR2640SD/32 Bosch  2640      KFR2640SD32   
KIC3240/31 Bosch  324031      KIC324031   
KIC3240/32 Bosch  324032      KIC324032   
KIC3240CH/31 Bosch  3240      KIC3240CH31   
KIC3240CH/32 Bosch  3240      KIC3240CH32   
KIC3240GB/31 Bosch  3240      KIC3240GB31   
KIC3240GB/32 Bosch  3240      KIC3240GB32   
KIC3240IE/31 Bosch  3240      KIC3240IE31   
KIC3260CH/31 Bosch  3260      KIC3260CH31   
KIE2640/03 Bosch  264003      KIE264003   
KIE2640/31 Bosch  264031      KIE264031   
KIE2640/32 Bosch  264032      KIE264032   
KIE2640CH/03 Bosch  2640      KIE2640CH03   
KIE2640CH/31 Bosch  2640      KIE2640CH31   
KIE2640CH/32 Bosch  2640      KIE2640CH32   
KIE3040/03 Bosch  304003      KIE304003   
KIE3040/31 Bosch  304031      KIE304031   
KIE3040/32 Bosch  304032      KIE304032   
KIE3040CH/03 Bosch  3040      KIE3040CH03   
KIE3040CH/31 Bosch  3040      KIE3040CH31   
KIE3040CH/32 Bosch  3040      KIE3040CH32   
KIE3040GB/31 Bosch  3040      KIE3040GB31   
KIE3040GB/32 Bosch  3040      KIE3040GB32   
KIE3040IE/03 Bosch  3040      KIE3040IE03   
KIE3040IE/31 Bosch  3040      KIE3040IE31   
KIE3040IE/32 Bosch  3040      KIE3040IE32   
KIE3040NE/03 Bosch  3040      KIE3040NE03   
KIE3040NE/31 Bosch  3040      KIE3040NE31   
KIE3040NE/32 Bosch  3040      KIE3040NE32   
KIE3040TC/04 Bosch  3040      KIE3040TC04   
KIE3040TC/05 Bosch  3040      KIE3040TC05   
KIE3040TC/31 Bosch  3040      KIE3040TC31   
KIE3040TC/32 Bosch  3040      KIE3040TC32   
KIE3040TC/33 Bosch  3040      KIE3040TC33   
KIE3040TC/34 Bosch  3040      KIE3040TC34   
KIF2040/31 Bosch  204031      KIF204031   
KIF2040/32 Bosch  204032      KIF204032   
KIF2040/33 Bosch  204033      KIF204033   
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende

Beoordelingen (0)

Log in op uw account om een beoordeling over 265206, 00265206 Klep Van boterbak transparant van De dietrich te plaatsen.

Tips (1)

Niet alles kun je in de koelkast bewaren

Niet alles hoort thuis in de koelkast. Niet alleen verliezen bepaalde voedingsmiddelen hierdoor sneller hun smaak, ook gaan ze veel sneller beschimmelen. De volgende 10 producten kan je beter niet in de koeling bewaren:

  1. Tomaten
    Een veel gemaakte fout: tomaten in de koelkast. Ze verliezen snel hun smaak. Door de koude lucht stopt het rijpingsproces waardoor de smaken zich niet verder kunnen ontwikkelen. Ook nemen ze nabije geuren die zich ook in de koelkast bevinden tot zich. Ze worden wat waterig van binnen. Wat je wel kan doen ze beter enkele dagen voor consumptie buiten laten rijpen, het liefst in de zon. Wanneer ze mooi rood en vol zijn, kan je ze opeten.
  2. Koffie
    Verse koffiebonen zullen net als tomaten de nabije smaken uit de koelkast opnemen en hierdoor ’vreemd’ gaan smaken. Het is beter om koffie in de diepvries of in een donkere pot te bewaren zodat de aroma’s niet verloren gaan.
  3. Honing
    Honing in de koelkast zal kristalliseren. Ook wordt geadviseerd deze zoete lekkernij afgesloten te houden, in bijvoorbeeld een glazen pot. Dan blijft het lang goed.
  4. Olijf- en zonnebloemolie
    Olie is zeker niet geschikt om in de koelkast te bewaren. Oliën bewaar je het beste op donkere en koele plaats. Het ideaalste is een voorraadkast. Wanneer het staat in een te koude omgeving zal het condenseren en vervormen tot een harde, bijna boterachtige consistentie.
  5. Knoflook
    Knoflook bewaar je het best in ’lookpotten’. Daar werden ze ook vroeger in bewaard om ze langer houdbaar te maken. Knoflook ontkiemt namelijk zeer snel in de koelkast.
  6. Avocado
    Deze vruchten zijn op zijn best wanneer ze echt rijp zijn en dus veel smaak bevatten. Dit rijpingsproces stopt wanneer je ze in de koelkast doet. Echter wie een rijpe avocado iets langer goed wil houden kan deze wel het beste in de koelkast bewaren zodat deze niet bederft.
  7. Brood
    Brood in de koelkast wordt erg droog en hard. Het beste is om je sneetjes naast de broodzak nog eens te verpakken in een plastiekzak. En ook nog eens in een broodtrommel te leggen. Mocht je te veel brood over hebben kan de diepvries ook een optie zijn.
  8. Uien
    Doordat uien een hoog vochtgehalte hebben, beschimmelen ze erg snel in de koelkast. Lente-uitjes of bieslook kan je wel in de koeling bewaren omdat ze minder water bevatten. Uien bewaar je het beste op een koele en droge plaats. Voeg ze echter nooit toe aan een zak met aardappelen. Ze zullen namelijk hierdoor beiden sneller beschimmelen.
  9. Aardappelen
    Wie zijn aardappelen in de koelkast bewaart zal merken dat ze erg zoet en zandachtig worden omat het zetmeel dan sneller in suiker wordt omgezet. Beter is om ze in een papieren zak op een koele plaats, zoals de berging of kelder, neer te zetten. Een papieren zak zorgt voor een betere luchtcirculatie.
  10. Basilicum
    Dit plantje zal in de koelkast snel verwelken en ook de geuren van al het voedsel om zich heen absorberen. Wie na het bereiden van het eten, nog basilicum overheeft, kan deze blaadjes het beste eerst blancheren en daarna invriezen.

Bron: telegraaf