70S Series 7

Series 7 70S, geschikt voor o.a. Cassette 9000 series

  • Origineelnummer
  • 81387979

  • Barcode
  • 4210201591016, 4210201647515, 4210201072942

  • Artikelnummer
  • 9.04.10.71-0
  • Verpakking
  • 1 blister a 1 stuk
  • Merk
  • Origineel Braun

€ 49,99 Online voorraad

Extra informatie

Scheerblad Series 7 70S. OptiFoil voor een perfect gladde huid die nog langer glad blijft De OptiFoil is het meest geavanceerde folie van Braun. De
unieke ergonomisch vormgegeven gaatjes zorgen ervoor dat er meer haartjes door het blad glijden die nog dieper worden
afgeschoren dan ooit tevoren.
Scheerkop cassette
Geschikt voor: 795cc-3, 735s-3, 720s-3, 790CC, 760CC, 730, 720, 9595, 9585, 9565, Series 7, pulsonic, prosonic
70S Series 7 9000 Series Pulsonic Cassette
Messenblad Scheerfolie mesblok
Scheer mes kop blad folie blok
Delen

Beoordelingen (0)

Log in op uw account om een beoordeling over 70S Series 7 van Braun te plaatsen.

Tips (3)

Wat is de juiste manier van scheren, met een Braun scheerapparaat?

Als droog scheren nieuw voor je is, kan het 14 tot 21 dagen duren voordat je huid gewend is aan het nieuwe scheersysteem.

Braun raad je aan je te scheren voor het wassen omdat de huid de neiging heeft om iets op te zwellen na het wassen. Wij raden het af pre-shave te gebruiken met Braun scheerapparaten. Een droog gezicht laat het scheerrooster soepel over de huid glijden zonder die te irriteren.

Braun raad je aan tijdens het scheren slechts een lichte druk op de huid uit te oefenen. Houd het scheerapparaat in een hoek van 90 graden tegen de huid. Laat het scheerapparaat altijd het werk doen.

Zorg dat je de huid spant en dat je tegen de richting van de baardgroei in scheert. Haartjes groeien niet in één richting dus het is erg belangrijk dat je regelmatig de scheerrichting verandert. Stoppels worden het beste afgesneden in de richting van de haargroei mee.

Als je klaar bent met scheren is het erg belangrijk om het scheerapparaat te reinigen. Een slecht gereinigd scheerapparaat kan de prestaties van het scheerapparaat verminderen. Braun raadt aan het scheerrooster / scheerblad en de mesjes elke 18 maanden te vervangen of wanneer de onderdelen zijn versleten om optimale scheerresultaten te garanderen.Wanneer moet ik mijn Braun scheerblad vervangen?

Dit zijn precisie-onderdelen die na verloop van tijd slijtage gaan vertonen. Deze slijtage hangt af van uw scheermethode en baard. De scheerbladen moeten visueel worden gecontroleerd op knikjes, deukjes en slijtagepatronen voor elk gebruik. De messen zijn niet zelfslijpend en slijten na verloop van tijd. Om een optimale scheerprestatie te behouden, dient u deze onderdelen te vervangen als ze versleten zijn. Over het algemeen, uitgaande van een goede reiniging, doet een gemiddelde persoon tenminste een jaar met een messenblok en scheerblad. Braun raadt aan om het blad en messenblok elke 18 maanden te vervangen.

Uw Braun scheerapparaat zal een gemiddelde van 6.000.000 haren knippen - gelijk aan het scheren van een heel voetbalveld. In het volbrengen van deze omvangrijke taak, zal het snijgedeelte geleidelijk slijten en het scheren kan minder glad en comfortabel zijn. Daarom raad Braun aan om deze elke 18 maanden te vervangen.Hoe vervang ik het scheerblad en messenkop van mijn Braun scheerapparaat?

Scheerblad en messenkop zitten aan de bovenkant van het apparaat.

Hoe vervang ik scheerblad en messenkop van mijn Braun scheerapparaat?

Veiligheid voorop – haal de stekker uit het stopcontact.

Druk op de zijkanten van de scheerkop om het scheerblad te ontgrendelen en trek deze eraf.

Trek aan de messenkop en haal deze eraf.

Plaats de nieuwe messenkop met lichte druk tot deze vastklikt.

Plaats het nieuwe scheerblad door voorzichtig te drukken totdat deze vastzit.

Zo vervang je het scheerblad van jouw Braun scheerapparaat.