Deksel klep van botervak rechts

klep van botervak rechts, geschikt voor o.a. KVIK2002

  • Origineelnummer
  • 481241828214

  • Barcode
  • 8713411132841

  • Artikelnummer
  • 4.03.45.35-0
  • Afmetingen
  • 205 x 70 x 100 mm
  • Verpakking
  • 1 zak a 1 stuk
  • Merk
  • Origineel Bauknecht

€ 17,49 Online voorraad

Past deze deksel in uw koelkast?

360° foto

Dubbelklik op de 360° afbeelding om deze fullscreen te openen en/of te sluiten.

Geschikt voor

  • Bauknecht
  • Sibir
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z
  • 0-9

Vorige 1 2 Volgende
Commercieel Merk Typenummer Apparaatnaam Servicenummer Machinecode Productie
Excellence KVA OPTI. Bauknecht        855020701116   
Excellence KVA OPTI. Bauknecht        855020701117   
EXCELLENCE KGA Bauknecht        855058901020   
EK 160 Sibir  160      853936816000   
EK 160-LH Sibir  160      853936816010   
EKD 240 Sibir  240      853936916000   
EKD 240 Sibir  240      853936916001   
EKD 240 Sibir  240      853936916002   
EKD 240-LH Sibir  240      853936916010   
EKD 240-LH Sibir  240      853936916011   
EKD 240-LH Sibir  240      853936916012   
EKD 240/BR Sibir  240      853936916020   
EKD 240/BR Sibir  240      853936916021   
EKD 240/BR Sibir  240      853936916022   
EKD 240/BR-LH Sibir  240      853936916030   
EKD 240/BR-LH Sibir  240      853936916031   
EKD 240/BR-LH Sibir  240      853936916032   
EKD 240/NERO Sibir  240      853936916040   
EKD 240/NERO Sibir  240      853936916041   
EKD 240/NERO Sibir  240      853936916042   
EKD 240/NERO-LH Sibir  240      853936916050   
EKD 240/NERO-LH Sibir  240      853936916051   
EKD 240/NERO-LH Sibir  240      853936916052   
EKI 240 Sibir  240      853937016000   
EKI 240 Sibir  240      853937016001   
EKI 240 Sibir  240      853937016002   
EKI 240 Sibir  240      853937016003   
EKI 240-LH Sibir  240      853937016010   
EKI 240-LH Sibir  240      853937016011   
EKI 240-LH Sibir  240      853937016012   
EKI 240-LH Sibir  240      853937016013   
EKI 260 Sibir  260      853938116000   
EKI 260 Sibir  260      853938116002   
EKI 260-LH Sibir  260      853938116010   
EKI 260-LH Sibir  260      853938116012   
EKD 260 Sibir  260      853938216000   
EKD 260 Sibir  260      853938216001   
EKD 260-LH Sibir  260      853938216010   
EKD 260-LH Sibir  260      853938216011   
EKD 260/BR Sibir  260      853938216020   
EKD 260/BR Sibir  260      853938216021   
EKD 260/BR-LH Sibir  260      853938216030   
EKD 260/BR-LH Sibir  260      853938216031   
EK 160/1 Sibir  1601      853938416000   
EK 160/1 Sibir  1601      853938416001   
EK 160/1-LH Sibir  1601      853938416010   
EK 160/1-LH Sibir  1601      853938416011   
EXCELLENCE KVA OPT Bauknecht        855020701114   
EXCELLENCE KGA 3 Bauknecht      855035701010   
EV 3052/2 Bauknecht  30522      855064516000   
Vorige 1 2 Volgende

Beoordelingen (0)

Log in op uw account om een beoordeling over Deksel klep van botervak rechts van Bauknecht te plaatsen.

Tips (1)

Niet alles kun je in de koelkast bewaren

Niet alles hoort thuis in de koelkast. Niet alleen verliezen bepaalde voedingsmiddelen hierdoor sneller hun smaak, ook gaan ze veel sneller beschimmelen. De volgende 10 producten kan je beter niet in de koeling bewaren:

  1. Tomaten
    Een veel gemaakte fout: tomaten in de koelkast. Ze verliezen snel hun smaak. Door de koude lucht stopt het rijpingsproces waardoor de smaken zich niet verder kunnen ontwikkelen. Ook nemen ze nabije geuren die zich ook in de koelkast bevinden tot zich. Ze worden wat waterig van binnen. Wat je wel kan doen ze beter enkele dagen voor consumptie buiten laten rijpen, het liefst in de zon. Wanneer ze mooi rood en vol zijn, kan je ze opeten.
  2. Koffie
    Verse koffiebonen zullen net als tomaten de nabije smaken uit de koelkast opnemen en hierdoor ’vreemd’ gaan smaken. Het is beter om koffie in de diepvries of in een donkere pot te bewaren zodat de aroma’s niet verloren gaan.
  3. Honing
    Honing in de koelkast zal kristalliseren. Ook wordt geadviseerd deze zoete lekkernij afgesloten te houden, in bijvoorbeeld een glazen pot. Dan blijft het lang goed.
  4. Olijf- en zonnebloemolie
    Olie is zeker niet geschikt om in de koelkast te bewaren. Oliën bewaar je het beste op donkere en koele plaats. Het ideaalste is een voorraadkast. Wanneer het staat in een te koude omgeving zal het condenseren en vervormen tot een harde, bijna boterachtige consistentie.
  5. Knoflook
    Knoflook bewaar je het best in ’lookpotten’. Daar werden ze ook vroeger in bewaard om ze langer houdbaar te maken. Knoflook ontkiemt namelijk zeer snel in de koelkast.
  6. Avocado
    Deze vruchten zijn op zijn best wanneer ze echt rijp zijn en dus veel smaak bevatten. Dit rijpingsproces stopt wanneer je ze in de koelkast doet. Echter wie een rijpe avocado iets langer goed wil houden kan deze wel het beste in de koelkast bewaren zodat deze niet bederft.
  7. Brood
    Brood in de koelkast wordt erg droog en hard. Het beste is om je sneetjes naast de broodzak nog eens te verpakken in een plastiekzak. En ook nog eens in een broodtrommel te leggen. Mocht je te veel brood over hebben kan de diepvries ook een optie zijn.
  8. Uien
    Doordat uien een hoog vochtgehalte hebben, beschimmelen ze erg snel in de koelkast. Lente-uitjes of bieslook kan je wel in de koeling bewaren omdat ze minder water bevatten. Uien bewaar je het beste op een koele en droge plaats. Voeg ze echter nooit toe aan een zak met aardappelen. Ze zullen namelijk hierdoor beiden sneller beschimmelen.
  9. Aardappelen
    Wie zijn aardappelen in de koelkast bewaart zal merken dat ze erg zoet en zandachtig worden omat het zetmeel dan sneller in suiker wordt omgezet. Beter is om ze in een papieren zak op een koele plaats, zoals de berging of kelder, neer te zetten. Een papieren zak zorgt voor een betere luchtcirculatie.
  10. Basilicum
    Dit plantje zal in de koelkast snel verwelken en ook de geuren van al het voedsel om zich heen absorberen. Wie na het bereiden van het eten, nog basilicum overheeft, kan deze blaadjes het beste eerst blancheren en daarna invriezen.

Bron: telegraaf