Rek Legrek voor flessen

Legrek voor flessen, geschikt voor o.a. ARG964, ART362, ART483

  • Origineelnummer
  • 481245838091

  • Barcode
  • 8713411140235

  • Artikelnummer
  • 4.27.45.87-0
  • Afmetingen
  • 475 x 290 x 55 mm
  • Verpakking
  • 1 zak a 1 stuk
  • Merk
  • Origineel Atag

€ 37,49 Leverbaar in4 dagen

Past deze rek in uw koelkast?

360° foto

Dubbelklik op de 360° afbeelding om deze fullscreen te openen en/of te sluiten.

Geschikt voor

  • Atag
  • Atag-pelgrim
  • Bauknecht
  • Fagor
  • Fulgor milano
  • Hotpoint
  • Ikea
  • Indesit
  • Polar
  • Smeg
  • V-zug
  • Whirlpool

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende
Commercieel Merk Typenummer Apparaatnaam Servicenummer Machinecode Productie
ARG 964/3/A Whirlpool  9643      853496401000   
ARG 965/3/A Whirlpool  9653      853496501000   
ARG 972/3 Whirlpool  9723      853497201410   
ARG 977/3 Whirlpool  9773      853497701410   
ART 362/3 Whirlpool  3623      856436201000   
ART 471/3 Whirlpool  4713      856447101000   
ART 483/3 Whirlpool  4833      856448301010   
ARG 736/A Whirlpool  736      853473601000   
ARG 736/A Whirlpool  736      853473601001   
ARG 736/4 Whirlpool  7364      853473610000   
ARG 737/A Whirlpool  737      853473701000   
ARG 737/A Whirlpool  737      853473701001   
ARG 737/A Whirlpool  737      853473701003   
ARG 737/4 Whirlpool  7374      853473710000   
ARG 972/3 Whirlpool  9723      853497201411   
ARG 972/3 Whirlpool  9723      853497201412   
ARG 977/3 Whirlpool  9773      853497701411   
ARG 977/3 Whirlpool  9773      853497701412   
ARG 977/3 Whirlpool  9773      853497701413   
ARG 977/3 Whirlpool  9773      853497701414   
ART 362/3 Whirlpool  3623      856436201001   
ART 483/3 Whirlpool  4833      856448301011   
ART 483/3 Whirlpool  4833      856448301013   
ARG 736/A Whirlpool  736      853473601002   
ARG 972/3 Whirlpool  9723      853497201413   
ART 362/3 Whirlpool  3623      856436201002   
ART 471/3 Whirlpool  4713      856447101003   
ART 483/3 Whirlpool  4833      856448301014   
ARG 736/A/4 Whirlpool  736      853473601010   
ARG 736/4 Whirlpool  7364      853473610001   
ARG 736/A/4 Whirlpool  736      853473610010   
ARG 737/A/4 RE Whirlpool  737      853473701010   
ARG 737/4 Whirlpool  7374      853473710001   
ARG 737/A/4 Whirlpool  737      853473710010   
ARG 737/A/4 Whirlpool  737      853473710011   
ARG 927/3 Whirlpool  9273      853492701000   
ARG 929/3 Whirlpool  9293      853492901000   
ARG 929/3 Whirlpool  9293      853492901001   
ARG 929/3 Whirlpool  9293      853492901002   
ARG 929/3 Whirlpool  9293      853492901003   
ARG 929/3 Whirlpool  9293      853492901005   
ARG 930/3 Whirlpool  9303      853493001000   
ARG 930/3 Whirlpool  9303      853493001001   
ARG 930/3 Whirlpool  9303      853493001002   
ARG 930/3 Whirlpool  9303      853493001003   
ARG 930/3 Whirlpool  9303      853493001004   
ARG 930/3 Whirlpool  9303      853493001006   
ARG 930/3 Whirlpool  9303      853493015010   
ARG 930/3 Whirlpool  9303      853493015011   
ARG 930/3 Whirlpool  9303      853493015012   
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende

Beoordelingen (0)

Log in op uw account om een beoordeling over Rek Legrek voor flessen van Atag te plaatsen.

Tips (1)

Niet alles kun je in de koelkast bewaren

Niet alles hoort thuis in de koelkast. Niet alleen verliezen bepaalde voedingsmiddelen hierdoor sneller hun smaak, ook gaan ze veel sneller beschimmelen. De volgende 10 producten kan je beter niet in de koeling bewaren:

  1. Tomaten
    Een veel gemaakte fout: tomaten in de koelkast. Ze verliezen snel hun smaak. Door de koude lucht stopt het rijpingsproces waardoor de smaken zich niet verder kunnen ontwikkelen. Ook nemen ze nabije geuren die zich ook in de koelkast bevinden tot zich. Ze worden wat waterig van binnen. Wat je wel kan doen ze beter enkele dagen voor consumptie buiten laten rijpen, het liefst in de zon. Wanneer ze mooi rood en vol zijn, kan je ze opeten.
  2. Koffie
    Verse koffiebonen zullen net als tomaten de nabije smaken uit de koelkast opnemen en hierdoor ’vreemd’ gaan smaken. Het is beter om koffie in de diepvries of in een donkere pot te bewaren zodat de aroma’s niet verloren gaan.
  3. Honing
    Honing in de koelkast zal kristalliseren. Ook wordt geadviseerd deze zoete lekkernij afgesloten te houden, in bijvoorbeeld een glazen pot. Dan blijft het lang goed.
  4. Olijf- en zonnebloemolie
    Olie is zeker niet geschikt om in de koelkast te bewaren. Oliën bewaar je het beste op donkere en koele plaats. Het ideaalste is een voorraadkast. Wanneer het staat in een te koude omgeving zal het condenseren en vervormen tot een harde, bijna boterachtige consistentie.
  5. Knoflook
    Knoflook bewaar je het best in ’lookpotten’. Daar werden ze ook vroeger in bewaard om ze langer houdbaar te maken. Knoflook ontkiemt namelijk zeer snel in de koelkast.
  6. Avocado
    Deze vruchten zijn op zijn best wanneer ze echt rijp zijn en dus veel smaak bevatten. Dit rijpingsproces stopt wanneer je ze in de koelkast doet. Echter wie een rijpe avocado iets langer goed wil houden kan deze wel het beste in de koelkast bewaren zodat deze niet bederft.
  7. Brood
    Brood in de koelkast wordt erg droog en hard. Het beste is om je sneetjes naast de broodzak nog eens te verpakken in een plastiekzak. En ook nog eens in een broodtrommel te leggen. Mocht je te veel brood over hebben kan de diepvries ook een optie zijn.
  8. Uien
    Doordat uien een hoog vochtgehalte hebben, beschimmelen ze erg snel in de koelkast. Lente-uitjes of bieslook kan je wel in de koeling bewaren omdat ze minder water bevatten. Uien bewaar je het beste op een koele en droge plaats. Voeg ze echter nooit toe aan een zak met aardappelen. Ze zullen namelijk hierdoor beiden sneller beschimmelen.
  9. Aardappelen
    Wie zijn aardappelen in de koelkast bewaart zal merken dat ze erg zoet en zandachtig worden omat het zetmeel dan sneller in suiker wordt omgezet. Beter is om ze in een papieren zak op een koele plaats, zoals de berging of kelder, neer te zetten. Een papieren zak zorgt voor een betere luchtcirculatie.
  10. Basilicum
    Dit plantje zal in de koelkast snel verwelken en ook de geuren van al het voedsel om zich heen absorberen. Wie na het bereiden van het eten, nog basilicum overheeft, kan deze blaadjes het beste eerst blancheren en daarna invriezen.

Bron: telegraaf